Εγω.κυπριακο z-plusΑυτο το βυσμα το εχει δουλεψει καποιος φιλος να μου πει εντυπωσεις ???
View attachment 68679
View attachment 68680
View attachment 68681
Εγω.κυπριακο z-plusΑυτο το βυσμα το εχει δουλεψει καποιος φιλος να μου πει εντυπωσεις ???
View attachment 68679
View attachment 68680
View attachment 68681
Εγω.κυπριακο z-plus
Πολη καλο,με σφηκτα κεντρααααα.τα ποδαρακια με ενα μιτοτσιμπηδο θελουν ληγισμα προς τα μεσα να ληγισουν,και μετα θα τους βαλης.λογο οτη ειναι πολη σκλιρα και στραβοπατανε ορησμενες φορεςΤι λεει σαν βυσμα βρε κουζουλε....δεν με ενδιαφερει που κατασκευαζεται!!!
Πολη καλο,με σφηκτα κεντρααααα.τα ποδαρακια με ενα μιτοτσιμπηδο θελουν ληγισμα προς τα μεσα να ληγισουν,και μετα θα τους βαλης.λογο οτη ειναι πολη σκλιρα και στραβοπατανε ορησμενες φορες
Ναι Νίκο. Απλά θέλω να φτιάξω ένα φυσίγγι με μάλλινη, που να "δουλέψει" η μάλλινη σαν μέσο έμφραξης και όχι το couvette. Δεν έχω φτιάξει ποτέ και θέλω να το δοκιμάσω.Μπαινουν....αλλα δεν εχουν την ιδια εμφραξη με το κουβετ....Θα εχεις διαφυγη αεριων Βασιλη!!
Αν στηθη σωστα δηνη ρεσταααΝαι Νίκο. Απλά θέλω να φτιάξω ένα φυσίγγι με μάλλινη, που να "δουλέψει" η μάλλινη σαν μέσο έμφραξης και όχι το couvette. Δεν έχω φτιάξει ποτέ και θέλω να το δοκιμάσω.
To βύσμα μου αρέσει πολύ σαν κατασκευή !!!!Του εβαλα ''τρικλοποδια'' κουζουλε !!!
ΤΕΚΝΑ του 2011 με 14 χιλιοστα κενο χωρο και στα 56,50 τελικο υψος ρελιασματος....και το αμορτισερ του
σχεδον απατητο...
View attachment 68686
View attachment 68687
View attachment 68688
Δεν του αφησα περιθωρεια στραβοπατηματος![]()
Όταν έχεις χρόνο Γιάννη, γράψε καμιά συνταγή για χοντρά σκάγια. Μπαρούτια έχω αρκετά.Αν στηθη σωστα δηνη ρεστααα
Με τέτοιες αλλά μαύρες κόκκινες γέμιζα παλιά.Αν στηθη σωστα δηνη ρεστααα
Ναι Νίκο. Απλά θέλω να φτιάξω ένα φυσίγγι με μάλλινη, που να "δουλέψει" η μάλλινη σαν μέσο έμφραξης και όχι το couvette. Δεν έχω φτιάξει ποτέ και θέλω να το δοκιμάσω.
To βύσμα μου αρέσει πολύ σαν κατασκευή !!!!
Βάλτου λίγο βάρος (η αντίβαρο όπως το λέτε, ... για εμένα είναι λάθος όρος), ας κόψεις σκάγια δεν πειράζει και νομίζω ότι θα γαζώσει Νίκο.
Αν το φτιάξεις μην βάλεις αλεύρι.
Σε ότιΌταν έχεις χρόνο Γιάννη, γράψε καμιά συνταγή για χοντρά σκάγια. Μπαρούτια έχω αρκετά.
Σε ότι καλό με βύσμα πλαστικό set up έχεις πρόσθεσε + 0.10 πυρίτιδαΒασιλη μου...εχω καποια ''κολληματα'' και εγω....36 γραμμαρια σκαγια Ν5 και χωρις αλευρι....και με την
ποιοτητα σκαγιων που εχουμε εδω.....νομιζω οτι πεταω τα υλικα...φιλε !!!
Ας βγει συγκεντρωτικη η τουφεκια ( εαν βγει ) και την ανοιγω με αλλο τσοκ πχ 4* αστρα.
Το αντιβαρο για ποιον λογο ?? Ενα ''απλο'' βυσμα βλεπω...
Η δοκιμη θα με καθοδηγησει...ας το δοκιμασω ως εχει....και βλεποντας και κανοντας φιλε !!
Σε δουλειά να βρισκόμαστε Νίκο. Αφού ξέρεις.Βασιλη δεν θυμαμαι με ποια πυριτιδα το δοκιμασα το στησιμο με overpowder + γνησια μαλλινη....αυτο
που θυμαμαι ειχα πολλες διαφυγες....
Για μενα αυτα ειναι ειδανικα οταν εχεις κερωμενη μαλλινη....ή χαρτινο καλυκα φιλε !!
Σε ότι
Σε ότι καλό με βύσμα πλαστικό set up έχεις πρόσθεσε + 0.10 πυρίτιδα
Κατάλαβα Λάμπη.Σε ότι
Σε ότι καλό με βύσμα πλαστικό set up έχεις πρόσθεσε + 0.10 πυρίτιδα