Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Με το 616 σκοτώνουν αλλιωτικα οι ισπανικές...
Με το 688 κ το ισπανικό μαλακώνουν πολύ δε αίσθηση ανάκρουσης...
Με το uee καιγονται οπως πρεπει Αρη πρεπει να εχουν προσαρμοσει πανω στο καψουλι τις πυριτηδες οι ισπανοι ! Ξερες και κοφτες τουφεκιες !! Με το 688 αλαζει ακομα και ο ηχος τις τουφεκιας το καταλαβαινεις !! Και με τον ταχογραφο το βλεπεις στην αποδοση ! Τουλαχιστον σε αυτες που εχω δουλεψει εγω ! Psb1, psb2 sp ,ssb150 ,csb5 ! ,

Σίγουρα... αφού αυτά τα δύο κατασκευάστηκαν το ένα για το άλλο... Ωστόσο με όλα τα γρήγορα κάψουλια πάνε καλά... Με το 2000 είναι πιο έντονη η ανάκρουση κ πιο χαμηλή η ταχύτητα...
Με το 688 η ταχύτητα παραμένει ίδια αλλά η αίσθηση αλλάζει εντελώς, γίνεται πιο μαλακή κ κόφτη, ίσως η πιο μαλακή αίσθηση από όλα...
Με το 616 βγάζει περισσότερη ταχύτητα από τα δύο προηγούμενα κ πάνω στο θήραμα έχει μια εικόνα χορταστική... Χωνεύουν τα πουλιά, η ανάκρουση είναι πιο έντονη...
Με το ισπανικό γίνονται πιο γρήγορες κ κοφτες στην αίσθηση, το σκότωμα που κάνουν με το 616 δεν το κάνουν ωστόσο ειδικά στις ζεστές κ τις μούχλες...
Αυτά εμπειρικά από μένα...

Post in thread 'Παρουσίαση Φυσιγγίων'
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/post-861738

Τάσο τον βρήκα από χθες ψάχνω o_O

Όπως είχαμε συζητήσει παλιότερα οι Ισπανοί (και όχι μόνο ) αντιγράφουν σχέδια από γνωστες εταιρείες με παραλλαγές στο αμορτισέρ κυρίως , οι συγκεκριμένοι της φωτό από αμερικανικές .

Η φεντεραλ το γύρισε στην παράδοση ,πρωτα με τους χάρτινους κάλυκες στα gold metal τώρα βυσματωση .
https://www.ssusa.org/content/new-paper-wad-options-for-federal-s-top-gun-shotshell-lineup/

Ασφαλως και θα θυμασαι την πατεντα του Μαστρο Μιχαλη απο την Λερο με το κυαθιο απο
χαρτονι....πριν πολλα χρονια !!!
Εγω και την θυμαμαι....και την εχω....Κωνσταντινε μου !!! :)

Ασφαλως και θα θυμασαι την πατεντα του Μαστρο Μιχαλη απο την Λερο με το κυαθιο απο
χαρτονι....πριν πολλα χρονια !!!
Εγω και την θυμαμαι....και την εχω....Κωνσταντινε μου !!! :)
Ναι το θυμαμαι κύριε Νίκο , πίτουρο και η πατεντα του κυρίου Μιχάλη με βελανιδοχαρτο και ο ταποπιεστης για την ομοιόμορφη κατασκευη της

Οι Ρώσοι έχουν ένα πρεσακι τύπου Mec αλλά σε μικρότερες διαστάσεις και βγάζουν ομοιόμορφες τάπες από συσκευασίες Tetrapack (χυμοί,γάλατα ) έξυπνη πατεντα και αυτή , και το υλικό αυτό κρατάει μορφή χωρίς κόλα .

Φαντάζομαι μπορούμε να σχεδιάσουμε κάτι αντίστοιχο σε 3d printer που να κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με πολύ μικρότερο κόστος.
Ναι πλαστικούρα είναι τιποτα ιδιαιτερο , αυτό που μαρεσει είναι τα καλούπια που μπαίνουν στο πρεσακι .

Οι Ρώσοι έχουν ένα πρεσακι τύπου Mec αλλά σε μικρότερες διαστάσεις και βγάζουν ομοιόμορφες τάπες από συσκευασίες Tetrapack (χυμοί,γάλατα ) έξυπνη πατεντα και αυτή , και το υλικό αυτό κρατάει μορφή χωρίς κόλα .

Απο τους Ρωσους εχουμε μαθει περισσοτερα πραγματα απ'οτι απο τους Ιταλους !!!
Ειδικοτερα σε θεματα στρωματοποιησης !!!

Απο τους Ρωσους εχουμε μαθει περισσοτερα πραγματα απ'οτι απο τους Ιταλους !!!
Ειδικοτερα σε θεματα στρωματοποιησης !!!
Νομίζω και οι Ιταλοί έχουν δώσει πολλα κύριε Νίκο ; άσχετα που οι Έλληνες ιδιογωμοτες είναι βασιλικότεροι του βασιλέως ( δεν υπονοώ κάτι για εσένα κύριε Νίκο με όλο τον σεβασμό ).

Post in thread 'Παρουσίαση Φυσιγγίων'
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/post-861738

Τάσο τον βρήκα από χθες ψάχνω o_O

Όπως είχαμε συζητήσει παλιότερα οι Ισπανοί (και όχι μόνο ) αντιγράφουν σχέδια από γνωστες εταιρείες με παραλλαγές στο αμορτισέρ κυρίως , οι συγκεκριμένοι της φωτό από αμερικανικές .
Μπράβο Κώστα αυτός είναι κ τον βρήκες κ πολυ γρήγορα.....
Δεν ευκολο να ψάχνεις για συγκεντρωτηρες κ ειδικά αν είναι παλιοι χωρίς κάν να ξέρεις την ονομασία τους....

Νομίζω και οι Ιταλοί έχουν δώσει πολλα κύριε Νίκο ; άσχετα που οι Έλληνες ιδιογωμοτες είναι βασιλικότεροι του βασιλέως ( δεν υπονοώ κάτι για εσένα κύριε Νίκο με όλο τον σεβασμό ).

Ναι εχουν δωσει και οι Ιταλοι...Οι Ρωσοι κυνηγουν σε αλλες θερμοκρασιες...+ την καταραμενη φτωχια
που ειχαν πριν μερικα χρονια.... αυτο τους αναγκαζε να δουλευουν πολυ πατεντα και να δουλευει το
μυαλο τους....Ξερω μερικους ...( οχι στο φορουμ ) που εχουν παρει πατεντες απο τους Ρωσους.....και τις
παρουσιασαν σαν δικες τους !!!

Back