Δεν ξερουμε αν θα τα σταματησουν ,θα δειξει απο του χρονουΣυμφωνώ απολυτα...αλλα αφου δεν υπαρχουν πλεον UEE θα καταληξω στα παραπάνω σε μονιμη βαση.
Δεν ξερουμε αν θα τα σταματησουν ,θα δειξει απο του χρονουΣυμφωνώ απολυτα...αλλα αφου δεν υπαρχουν πλεον UEE θα καταληξω στα παραπάνω σε μονιμη βαση.
Με το uee καιγονται οπως πρεπει Αρη πρεπει να εχουν προσαρμοσει πανω στο καψουλι τις πυριτηδες οι ισπανοι ! Ξερες και κοφτες τουφεκιες !! Με το 688 αλαζει ακομα και ο ηχος τις τουφεκιας το καταλαβαινεις !! Και με τον ταχογραφο το βλεπεις στην αποδοση ! Τουλαχιστον σε αυτες που εχω δουλεψει εγω ! Psb1, psb2 sp ,ssb150 ,csb5 ! ,Με το 616 σκοτώνουν αλλιωτικα οι ισπανικές...
Με το 688 κ το ισπανικό μαλακώνουν πολύ δε αίσθηση ανάκρουσης...
Η φεντεραλ το γύρισε στην παράδοση ,πρωτα με τους χάρτινους κάλυκες στα gold metal τώρα βυσματωση .
https://www.ssusa.org/content/new-paper-wad-options-for-federal-s-top-gun-shotshell-lineup/
Ναι το θυμαμαι κύριε Νίκο , πίτουρο και η πατεντα του κυρίου Μιχάλη με βελανιδοχαρτο και ο ταποπιεστης για την ομοιόμορφη κατασκευη τηςΑσφαλως και θα θυμασαι την πατεντα του Μαστρο Μιχαλη απο την Λερο με το κυαθιο απο
χαρτονι....πριν πολλα χρονια !!!
Εγω και την θυμαμαι....και την εχω....Κωνσταντινε μου !!!![]()
Εχω ρηξηηηηΝαι το θυμαμαι κύριε Νίκο , πίτουρο και η πατεντα του κυρίου Μιχάλη με βελανιδοχαρτο και ο ταποπιεστης για την ομοιόμορφη κατασκευη της
Αλίμονο , αυτό έλειπε να μην τα έχεις ρίξει εσύ.Εχω ρηξηηηη![]()
Φαντάζομαι μπορούμε να σχεδιάσουμε κάτι αντίστοιχο σε 3d printer που να κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με πολύ μικρότερο κόστος.
Ναι πλαστικούρα είναι τιποτα ιδιαιτερο , αυτό που μαρεσει είναι τα καλούπια που μπαίνουν στο πρεσακι .Φαντάζομαι μπορούμε να σχεδιάσουμε κάτι αντίστοιχο σε 3d printer που να κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με πολύ μικρότερο κόστος.
Οι Ρώσοι έχουν ένα πρεσακι τύπου Mec αλλά σε μικρότερες διαστάσεις και βγάζουν ομοιόμορφες τάπες από συσκευασίες Tetrapack (χυμοί,γάλατα ) έξυπνη πατεντα και αυτή , και το υλικό αυτό κρατάει μορφή χωρίς κόλα .
Νομίζω και οι Ιταλοί έχουν δώσει πολλα κύριε Νίκο ; άσχετα που οι Έλληνες ιδιογωμοτες είναι βασιλικότεροι του βασιλέως ( δεν υπονοώ κάτι για εσένα κύριε Νίκο με όλο τον σεβασμό ).Απο τους Ρωσους εχουμε μαθει περισσοτερα πραγματα απ'οτι απο τους Ιταλους !!!
Ειδικοτερα σε θεματα στρωματοποιησης !!!
Μπράβο Κώστα αυτός είναι κ τον βρήκες κ πολυ γρήγορα.....Post in thread 'Παρουσίαση Φυσιγγίων'
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/post-861738
Τάσο τον βρήκα από χθες ψάχνω
Όπως είχαμε συζητήσει παλιότερα οι Ισπανοί (και όχι μόνο ) αντιγράφουν σχέδια από γνωστες εταιρείες με παραλλαγές στο αμορτισέρ κυρίως , οι συγκεκριμένοι της φωτό από αμερικανικές .
Νομίζω και οι Ιταλοί έχουν δώσει πολλα κύριε Νίκο ; άσχετα που οι Έλληνες ιδιογωμοτες είναι βασιλικότεροι του βασιλέως ( δεν υπονοώ κάτι για εσένα κύριε Νίκο με όλο τον σεβασμό ).