Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Μπράβο Κώστα αυτός είναι κ τον βρήκες κ πολυ γρήγορα.....
Δεν ευκολο να ψάχνεις για συγκεντρωτηρες κ ειδικά αν είναι παλιοι χωρίς κάν να ξέρεις την ονομασία τους....
Κάτι έχω μάθει από σένα , παρατηρητικότητα χαίρομαι που κάποτε έκανα εγγραφή στο φόρουμ και σε γνώρισα ελπίζω κάποτε και από κοντά .

Ναι εχουν δωσει και οι Ιταλοι...Οι Ρωσοι κυνηγουν σε αλλες θερμοκρασιες...+ την καταραμενη φτωχια
που ειχαν πριν μερικα χρονια.... αυτο τους αναγκαζε να δουλευουν πολυ πατεντα και να δουλευει το
μυαλο τους....Ξερω μερικους ...( οχι στο φορουμ ) που εχουν παρει πατεντες απο τους Ρωσους.....και τις
παρουσιασαν σαν δικες τους !!!
Ακριβως κύριε Νίκο , όπως και ο ταποκοφτης από κάτω Ιταλία μεριά και παρουσιάστηκε ως Greek patented

Φαντάζομαι μπορούμε να σχεδιάσουμε κάτι αντίστοιχο σε 3d printer που να κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με πολύ μικρότερο κόστος.
και γιατι να μην παρεις μια πρασινη θερμοκολητη μουφα να κανεις την δουλεια σου ???

Έχω ακούσει από πολλούς συναδέλφους ότι η μισοταπες Gualandi Bior κατεβάζουν ταχύτητες
Έχει κανείς άποψη;;;

Ναι...θελουν 0,05 πυριτιδα περισσοτερη για να εχουν την ιδια ταχυτητα με αλλα βυσματα στα ιδια
γραμμαρια σκαγια.

Προχθες που πηγα για σκαγια τις ειδα. Πηρα να υπαρχουν
Καλα εκανες...κι εγω θα παρω γιατι μου αρεσουν οι μισοταπες ΚΑΙ τα βυσματα του Τασκωφ τα εχω σε εκτημηση επιδη μου κανουν τα γουστα...επιτελους, επειτα απο "παρακάλια" του κόσμου (κι εγω μεσα) στο Βασίλη Τασκώφ, εφτιαξε και μισοταπες....ο οποιος ως προπερσυ ήταν σε δηλημα οπως μου έλεγε, ως προς την κατασκευη τους...

Υ.Γ. Αν ξανα κατεβεις Πυργο, ριξε σήμα, να ερθω να ποιουμε καφε Νικολα.

Καλα εκανες...κι εγω θα παρω γιατι μου αρεσουν οι μισοταπες ΚΑΙ τα βυσματα του Τασκωφ τα εχω σε εκτημηση επιδη μου κανουν τα γουστα...επιτελους, επειτα απο "παρακάλια" του κόσμου (κι εγω μεσα) στο Βασίλη Τασκώφ, εφτιαξε και μισοταπες....ο οποιος ως προπερσυ ήταν σε δηλημα οπως μου έλεγε, ως προς την κατασκευη τους...

Υ.Γ. Αν ξανα κατεβεις Πυργο, ριξε σήμα, να ερθω να ποιουμε καφε Νικολα.
Ειμουνα βιαστικος Κωστα το σκεφτηκα .Ειναι και δρομος σχεδο 2 ωρες να ερθουμε και αλλες δυο και πισω .Ειναι βαρια τα σκαγια Ενασ φιλος γεμισε με Μ.Β και 34 γραμ σκαγια με τη μεσοταπα και πηγε πολυ καλα μου ειπε

Ειμουνα βιαστικος Κωστα το σκεφτηκα .Ειναι και δρομος σχεδο 2 ωρες να ερθουμε και αλλες δυο και πισω .Ειναι βαρια τα σκαγια Ενασ φιλος γεμισε με Μ.Β και 34 γραμ σκαγια με τη μεσοταπα και πηγε πολυ καλα μου ειπε
Μήπως ξέρεις τιμή για το 25ακιλο σακί σκάγια;

Back