http://www.gunariparts.com/Ερωτησης: που μπορω να προμηθευτω ενα σετ ελατηρια για breda aries 3m?
Ο ενας ειναι ο Δορκας, καποιος αλλος?
beretta η όποιοι έχουν ανταλλακτικά για 390 είναι το ίδιο ακριβώς όπλο με καλύτερο φινίρισμα στα ξύλα το 3M που τα κάνουν να φαίνονται πιο λεπτά και με καλύτερη αίσθηση-αφήΕρωτησης: που μπορω να προμηθευτω ενα σετ ελατηρια για breda aries 3m?
Ο ενας ειναι ο Δορκας, καποιος αλλος?
Όταν «κρυώνει» έχει άλλο χρωμα; Βάλε μας μια φωτογραφία αν μπορείς!Ρε παιδια ειναι φυσιολογικο τσοκ mobile γνωστης εταιριας μετα απο 30 συνεχεις τουφεκιες να αρχισει να καπνιζει
κ να εχει παρει ενα ιριδιζων χρωμα εσωτερικα και μελιτζανι απ εξω.
Ενα πραγμα σαν εξατμιση αυτικινητου!
οι τουφεκιες εγιναν μεσημερι σε πιατακια!!
Όχι κανένα θέμα. Με μια κρέμα καθαρισμού μετάλλων, μπορείς να το κάνεις πάλι καινούριο.κοιτα λαδι δεν του ειχα παρα μονο μια σταλια βαζελινη στην βολτα!!
κ αντε κ αναλιγωσε η βαζελινη απο την θερμοκρασια και περασε μεσα,και εγινε
ταρταρουγα τωρα με την αποδοση του εχει θεμα????
Ρε παιδια ειναι φυσιολογικο τσοκ mobile γνωστης εταιριας μετα απο 30 συνεχεις τουφεκιες να αρχισει να καπνιζει
κ να εχει παρει ενα ιριδιζων χρωμα εσωτερικα και μελιτζανι απ εξω.
Ενα πραγμα σαν εξατμιση αυτικινητου!
οι τουφεκιες εγιναν μεσημερι σε πιατακια!!
δεν εχεις κανενα προβλημα και κανε την δουλεια σου μην σε απασχολη αυτο.Carlson ειναι το τσοκ mobile,εσωτερικα εχει γινει ετσι ακριβως οπως ειπες
σαν την εξατμιση του παπιου!!!!!κ εμενα αυτο ακριβως μου θυμισε μιλις το καθαρισα κ το ειδα..
το θεμα μου ειναι η λειτουργια του να μην επιρεαστηκε....
προτηνε μου μια αληφη για καθαρισμο..ευχαριστω!!Όχι κανένα θέμα. Με μια κρέμα καθαρισμού μετάλλων, μπορείς να το κάνεις πάλι καινούριο.
οκ φιλε σε ευχαριστω.δεν εχεις κανενα προβλημα και κανε την δουλεια σου μην σε απασχολη αυτο.