Προβλήματα και Αντιμετώπιση

Σήμερα μας ματιασανε.....ωρα να τρεχουμε σε οπλουργο....
uLNBgWj.jpg

lfFJQXx.jpg

7EgBtlW.jpg

Ενας στους 5000????!!!!!!!!!!.what..what..what.....τι λες ρε φιλε....μεγαλη ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!!!!!!!.ha ha..ha ha..big smile..big smile..buy buy..buy buy.
Φαντασου να του βγει σε κανα πρωινο κανα μπουλουκι παπια....να σηκωθει ο Κωστακης να τους βαλει καμια δεκαρια και βαλε μπροστα με το σκοπο να τους κανει αντιεροπορικο φραγμα πυρος:eek:ουτε δεν θελω να το σκεφτομαι.........buy buy.εχει και ακριβα ανταλλακτικα η γρια

Φαντασου να του βγει σε κανα πρωινο κανα μπουλουκι παπια....να σηκωθει ο Κωστακης να τους βαλει καμια δεκαρια και βαλε μπροστα με το σκοπο να τους κανει αντιεροπορικο φραγμα πυρος:eek:ουτε δεν θελω να το σκεφτομαι.........buy buy.εχει και ακριβα ανταλλακτικα η γρια
η γρια εχει δοξα το θεο φθηνα ανταλλακτικα.....με 20 ευρωπουλα ειναι κομπλε....χαχαχαχαχαχα

πριν μερηκες μερες ειχα μια ασχημη πτοση με τραυματηζμο που ευτηχος τωρα ειμαι καλα 'στραβωσε και η κατω κανη του σουπερ ποζε την ξεστραβωσα αρκετε 'ειχε στραβωση η μαλον χτυπηθει στην αρχη χωρης φυσηκα να χασει καθολου την ευθηγραμηση της ολοκληρες οι κανες ' μονο που δεν μπορω να αλαξω το τσοκ γιατι δεν βγενει , εχει μηνει μια μικρη λακουβα στο εξωτερηκο μονο της κανης ' τωρα δεν ξερω ποσο θα επριασει στην αποδωση της κανης αυτη η μικρη λακουβα που βρησκετε στο τελος της κανης εκει που μπενουν τα τσοκ οποις ξερει παρακαλω ας μου απαντηση

δεν υπαρχει εδω στο νησι , και δεν θελω να μπω σε ταλαιπορια να στελνω το οπλο κτλ , πηρα τηλεφωνο γνωστο οπλουργο και μου ειπε οτι δεν ξερει εαν φτιαχνετε και πρεπει πρωτα να το δει για να μου πει , δηλαδη τρεχα γυρευε , εχω ρηξει μερηκα φυσιγγια τωρα οπως ειναι και δεν ειδα να υπαρχει πρωβλημα , αυριο θα το δοκημασω στα πουλια για να δω την αποδωση του στο θυραμα

εχει μεσα το 4 τσοκ που δεν προκητε να βγει ποτε λογο λακουβας στην κανη , αλλα ειναι ενα τσοκ πολυ καλο που σπανια το εβγαζα απο την κατω κανη

Back