Το οπλο λειτουργει αψογα ακομα!! Αυτο που λες μπορει να γινει κ ειναι καλη ιδεα!! Προς το τελος της σεζον, οταν κ οπου βρεθουμε θα τα συζητησουμε!!Αν το όπλο είναι λειτουργικό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να της κάνεις μια αποχρωμίωση και να συνεχίσεις με μια 302 αχρωμίωτη....
Δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις χρυσή την βαφή, υπάρχει άνθρωπος να στην βάψει με πολύ λιγότερα
Μόνο την αποχρωμίωση να κάνεις. Ακόμα και την λείανση μπορείς να την φτάσεις μόνος σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Τάσο θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να βρεις το ανταλλακτικό σαν ποιο εύκολη και αξιόπιστη λύση .SOS!!! Την βοηθεια σας παλληκαρια.Το 2017 μας την εκατσε την τελευταια του μερα.Θελησα να κανω ενα ελεγχο ρουτινας στο Miroku επειδη ειχα να το πιασω στα χερια μου απο το Σεπτεμβρη πιεζοντας λοιπον την πεταλουδα για να ανοιξω το οπλο εσπασε το ελατηριο επαναφορας της Δεν το ειχα ξανακουσει αλλα ψαχνοντας ανακαλυψα οτι συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.Σπανια μεν συμβαινει δε.Το θεμα ειναι οτι το οπλο σταματησε να παραγεται εδω και 50 χρονια και το ελατηριο ειναι βε.Που θα μπορουσα να βρω ενα τετοιο ελατηριο ρε παιδια?Ξερω οτι καποιοι οπλουργοι μπορουν να κανουν τετοια ελατηρια.Αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια ας βοηθησει και αν γνωριζεται στο περιπου κοστος.Σημειωτεον οτι το οπλο εχει μονο συνεσθηματικη αξια πλεον και οποιαδηποτε επενδυση επανω του ειναι ασυμφορη.
Αν τελικα δεν βρεις τιποτα, περνα ριξε κ μια ματια απο εδω http://www.kleidis-springs.gr ισως βρεις καποιο απ τα ετοιμα που εχει!SOS!!! Την βοηθεια σας παλληκαρια.Το 2017 μας την εκατσε την τελευταια του μερα.Θελησα να κανω ενα ελεγχο ρουτινας στο Miroku επειδη ειχα να το πιασω στα χερια μου απο το Σεπτεμβρη πιεζοντας λοιπον την πεταλουδα για να ανοιξω το οπλο εσπασε το ελατηριο επαναφορας της Δεν το ειχα ξανακουσει αλλα ψαχνοντας ανακαλυψα οτι συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.Σπανια μεν συμβαινει δε.Το θεμα ειναι οτι το οπλο σταματησε να παραγεται εδω και 50 χρονια και το ελατηριο ειναι βε.Που θα μπορουσα να βρω ενα τετοιο ελατηριο ρε παιδια?Ξερω οτι καποιοι οπλουργοι μπορουν να κανουν τετοια ελατηρια.Αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια ας βοηθησει και αν γνωριζεται στο περιπου κοστος.Σημειωτεον οτι το οπλο εχει μονο συνεσθηματικη αξια πλεον και οποιαδηποτε επενδυση επανω του ειναι ασυμφορη.
Στον Καλκατζάκο στην Ομόνια ειναι ένας κύριος (πωλητής) ο οποίος ξέρει να σε στείλει στον κατάλληλο μάστορα κάπου εκει γύρω, στο λέω γιατι του ειχα κανει τυχαία μια ερώτηση για ένα tula toz που έχω κ μου είπε που να παω απλα δεν θυμάμαι!!!!SOS!!! Την βοηθεια σας παλληκαρια.Το 2017 μας την εκατσε την τελευταια του μερα.Θελησα να κανω ενα ελεγχο ρουτινας στο Miroku επειδη ειχα να το πιασω στα χερια μου απο το Σεπτεμβρη πιεζοντας λοιπον την πεταλουδα για να ανοιξω το οπλο εσπασε το ελατηριο επαναφορας της Δεν το ειχα ξανακουσει αλλα ψαχνοντας ανακαλυψα οτι συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.Σπανια μεν συμβαινει δε.Το θεμα ειναι οτι το οπλο σταματησε να παραγεται εδω και 50 χρονια και το ελατηριο ειναι βε.Που θα μπορουσα να βρω ενα τετοιο ελατηριο ρε παιδια?Ξερω οτι καποιοι οπλουργοι μπορουν να κανουν τετοια ελατηρια.Αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια ας βοηθησει και αν γνωριζεται στο περιπου κοστος.Σημειωτεον οτι το οπλο εχει μονο συνεσθηματικη αξια πλεον και οποιαδηποτε επενδυση επανω του ειναι ασυμφορη.
θα λες τον Γιαννη τον Κουτρουμανο στον ΚαλκατζακοΣτον Καλκατζάκο στην Ομόνια ειναι ένας κύριος (πωλητής) ο οποίος ξέρει να σε στείλει στον κατάλληλο μάστορα κάπου εκει γύρω, στο λέω γιατι του ειχα κανει τυχαία μια ερώτηση για ένα tula toz που έχω κ μου είπε που να παω απλα δεν θυμάμαι!!!!
Δεν ξέρω το ονομά του....ενας πολύ εξυπηρετικος κύριος κοντα στα 55θα λες τον Γιαννη τον Κουτρουμανο στον Καλκατζακο
Χρηστο ευχαριστω πολυ το ειδα και εγω αυτο Ειναι ακριβως αυτο που θελω!!!Τάσο θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να βρεις το ανταλλακτικό σαν ποιο εύκολη και αξιόπιστη λύση .
δες αυτές τισ δύο περιπτώσεις που ειναι Αγγλία ,ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΈΛΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ... αν έρθεις σε επαφή με τον πωλητή ίσως να εχει και να στέλνει
http://www.gunbreakers.co.uk/listing/miroku-12b-ss-bl-ej-top-lever-spring-17698/
https://www.ebay.co.uk/itm/Miroku-1...739748?hash=item1ed5f6cb24:g:KL0AAOSwoaFZs~qF