Προβλήματα και Αντιμετώπιση

Μετα απο 37 χρονια συνεχους χρηση κ κακης συντηρησης κ υστερα απο αμετρητα φυσιγγια ολων των ειδων, η καννη της Α302 κατεληξε να γινει ετσι!! Ολη η ζημια εσωτερικα της καννης ειναι μεχρι τις οπες εκτονωσεις αεριων, απο εκει κ μπροστα η καννη ειναι καθρεφτης!! Δεν ξερω αν αξιζει να ασχοληθει καποιος για να ερθει παλι στα καλα της (αν ερχεται) εγω παντως δεν θα το κανω!! Απλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτην την μαχιμη, πολεμικια οπως την λεω, καννη!! Ειναι λιγο χειροτερη απ τις φωτογραφιες...

Χαλια ειναι η κανη... κι εμενα μια BERETTA AL 390 που ειχα μετα τον τριτο χρονο ψωριασε ολη η θαλαμη
παρολο που την καθαριζα συνεχως.
Γενικα Στις μπερετες βλεπεις τετοια... αλλα και αλλες διαφορες ζημιες.
Ειναι να μην σου τυχη, παντως δεν αξιζει να ασχοληθης μ' αυτην τη κανη.

Αν το όπλο είναι λειτουργικό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να της κάνεις μια αποχρωμίωση και να συνεχίσεις με μια 302 αχρωμίωτη....:)
Δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις χρυσή την βαφή, υπάρχει άνθρωπος να στην βάψει με πολύ λιγότερα ;)
Μόνο την αποχρωμίωση να κάνεις. Ακόμα και την λείανση μπορείς να την φτάσεις μόνος σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ακριβως οπως τα λεει ο Τασος!! Η κακη συντηρηση την εφερε σε αυτη την κατασταση!!! Το οπλο κυνηγουσε βαλτο, διπλα σε αλυκες κ εμενε ακαθαριστο. Τι να σου κανει το ερμο? Μεταλλο ειναι, καποια στιγμη θα φθαρει!! Μεχρι να παρω αλλο παντως, θα το τιμαω..

Μην το λέτε. Οι κάννες από παλιές Beretta και Breda στο ποτάμι (Έβρο) δεν έχουν καθαριστεί ποτέ από καλυβιερηδες και αν μπορέσεις να τις περάσεις με ένα πανάκι, γυαλίζουν. Λέω αν μπορέσεις, γιατί αν σε πάρουν είδηση ότι πας να τους καθαρίσεις την κάννη, θα σε φάνε....:confused:
Σου λένε, μόλις ρίξω μια τουφεκιά, θα καθαρίσει .asking..

Αν το όπλο είναι λειτουργικό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να της κάνεις μια αποχρωμίωση και να συνεχίσεις με μια 302 αχρωμίωτη....:)
Δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις χρυσή την βαφή, υπάρχει άνθρωπος να στην βάψει με πολύ λιγότερα ;)
Μόνο την αποχρωμίωση να κάνεις. Ακόμα και την λείανση μπορείς να την φτάσεις μόνος σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Το οπλο λειτουργει αψογα ακομα!! Αυτο που λες μπορει να γινει κ ειναι καλη ιδεα!! Προς το τελος της σεζον, οταν κ οπου βρεθουμε θα τα συζητησουμε!!

SOS!!! Την βοηθεια σας παλληκαρια.Το 2017 μας την εκατσε την τελευταια του μερα.Θελησα να κανω ενα ελεγχο ρουτινας στο Miroku επειδη ειχα να το πιασω στα χερια μου απο το Σεπτεμβρη πιεζοντας λοιπον την πεταλουδα για να ανοιξω το οπλο εσπασε το ελατηριο επαναφορας της Δεν το ειχα ξανακουσει αλλα ψαχνοντας ανακαλυψα οτι συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.Σπανια μεν συμβαινει δε.Το θεμα ειναι οτι το οπλο σταματησε να παραγεται εδω και 50 χρονια και το ελατηριο ειναι βε.Που θα μπορουσα να βρω ενα τετοιο ελατηριο ρε παιδια?Ξερω οτι καποιοι οπλουργοι μπορουν να κανουν τετοια ελατηρια.Αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια ας βοηθησει και αν γνωριζεται στο περιπου κοστος.Σημειωτεον οτι το οπλο εχει μονο συνεσθηματικη αξια πλεον και οποιαδηποτε επενδυση επανω του ειναι ασυμφορη.

SOS!!! Την βοηθεια σας παλληκαρια.Το 2017 μας την εκατσε την τελευταια του μερα.Θελησα να κανω ενα ελεγχο ρουτινας στο Miroku επειδη ειχα να το πιασω στα χερια μου απο το Σεπτεμβρη πιεζοντας λοιπον την πεταλουδα για να ανοιξω το οπλο εσπασε το ελατηριο επαναφορας της Δεν το ειχα ξανακουσει αλλα ψαχνοντας ανακαλυψα οτι συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.Σπανια μεν συμβαινει δε.Το θεμα ειναι οτι το οπλο σταματησε να παραγεται εδω και 50 χρονια και το ελατηριο ειναι βε.Που θα μπορουσα να βρω ενα τετοιο ελατηριο ρε παιδια?Ξερω οτι καποιοι οπλουργοι μπορουν να κανουν τετοια ελατηρια.Αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια ας βοηθησει και αν γνωριζεται στο περιπου κοστος.Σημειωτεον οτι το οπλο εχει μονο συνεσθηματικη αξια πλεον και οποιαδηποτε επενδυση επανω του ειναι ασυμφορη.
Τάσο θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να βρεις το ανταλλακτικό σαν ποιο εύκολη και αξιόπιστη λύση .
δες αυτές τισ δύο περιπτώσεις που ειναι Αγγλία ,ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΈΛΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ... αν έρθεις σε επαφή με τον πωλητή ίσως να εχει και να στέλνει ;)
http://www.gunbreakers.co.uk/listing/miroku-12b-ss-bl-ej-top-lever-spring-17698/
https://www.ebay.co.uk/itm/Miroku-1...739748?hash=item1ed5f6cb24:g:KL0AAOSwoaFZs~qF

Αν τελικα δεν βρεις τιποτα, περνα ριξε κ μια ματια απο εδω http://www.kleidis-springs.gr ισως βρεις καποιο απ τα ετοιμα που εχει!

Στον Καλκατζάκο στην Ομόνια ειναι ένας κύριος (πωλητής) ο οποίος ξέρει να σε στείλει στον κατάλληλο μάστορα κάπου εκει γύρω, στο λέω γιατι του ειχα κανει τυχαία μια ερώτηση για ένα tula toz που έχω κ μου είπε που να παω απλα δεν θυμάμαι!!!!

Στον Καλκατζάκο στην Ομόνια ειναι ένας κύριος (πωλητής) ο οποίος ξέρει να σε στείλει στον κατάλληλο μάστορα κάπου εκει γύρω, στο λέω γιατι του ειχα κανει τυχαία μια ερώτηση για ένα tula toz που έχω κ μου είπε που να παω απλα δεν θυμάμαι!!!!
θα λες τον Γιαννη τον Κουτρουμανο στον Καλκατζακο

Ευχαριστω πολυ παιδια θα το παλεψω
Τάσο θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να βρεις το ανταλλακτικό σαν ποιο εύκολη και αξιόπιστη λύση .
δες αυτές τισ δύο περιπτώσεις που ειναι Αγγλία ,ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΈΛΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ... αν έρθεις σε επαφή με τον πωλητή ίσως να εχει και να στέλνει ;)
http://www.gunbreakers.co.uk/listing/miroku-12b-ss-bl-ej-top-lever-spring-17698/
https://www.ebay.co.uk/itm/Miroku-1...739748?hash=item1ed5f6cb24:g:KL0AAOSwoaFZs~qF
Χρηστο ευχαριστω πολυ το ειδα και εγω αυτο Ειναι ακριβως αυτο που θελω!!!

Ο.Κ παλληκαρια το προβλημα λυθηκε.Βρηκα στο Μιχαηλιδη στη Θεσ/νικη ελατηριο απο κοκορα εξωσφηρουΦυσικα ηταν πιο μεγαλο και λιγο πιο σφιχτο αλλα με το dremel και προσωπικη δουλεια εγινε τελειο.!!Ελπιζω να μην εχουμε αλλα προβληματα γιατι ειναι κατι σαν κειμηλιο το συγκεκρυμενο οπλο.

Back