Προσφορές-Τιμές

Γνωστός μαγαζάτορας που τα διαφημίζει εκτενώς λέει ότι πάνε ισπανικά υλικά Αγγλία όπου γεμίζονται εκεί και διανέμονται έπειτα. Τώρα αν γίνεται έτσι ή αλλιώς άγνωστο.
Δε νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο αν γεμίζονται Αγγλία η Ισπανία.......αρκεί να είναι καλά και σε λογικές τιμές......

Απο την σελιδα του Fantom, στο FB:
https://fantomoutdoors.gr/fantom_fysiggia_diasporas_target_…
ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ 36gr Πυρίτης S4
ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 7 ευρώ λόγω ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ.

Προσφέρει Διασποράς 36gr με S4 , στα 7€;
Ξέρει κανεις τι παίζει; Τα εχει δοκιμασει κανεις;
Σου δινει διασπορας με ισως την πιο σκορποσκαγιαστρα πυριτιδα γεμισμενη στο οριο της για μεγαλη διασπορα..σαν τιμη την θεωρω πολυ καλη..εκει επρεπε να παιζουν ολα τα διασπορας και να μην τα πληρωνεις ενα ματι επειδη θα χουν μια μπεκατσουλα απ εξω απ το κουτι

Απο την σελιδα του Fantom, στο FB:
https://fantomoutdoors.gr/fantom_fysiggia_diasporas_target_…
ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ 36gr Πυρίτης S4
ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 7 ευρώ λόγω ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ.

Προσφέρει Διασποράς 36gr με S4 , στα 7€;
Ξέρει κανεις τι παίζει; Τα εχει δοκιμασει κανεις;
Κωστή.....Τα φυσίγγια αυτά δν τα έχω ρίξει αλλά μια χαρά θα δουλεύουν....
Μου είχε πει το καλοκαίρι ο Αντώνης στο τηλ. πως τα συγκεκριμένα που αναφέρεις θα τα σταματήσει.....Θα τα ξανά βγάλει στα 40gr (διασποράς) με πλαστικό τζαμάκι (αλά Κουτουμάνου)....Αν τα προλάβω θα πάρω 3 κουτάκια σε Νο6 κ 7 να τα έχω σαν 1ο στα παπάκια.....

Τιμιοτατο φυσίγγια κ σε καλή τιμή..για βόρεια Ελλάδα δε σε τιμή σοκ θα έλεγα εγώ ειδικά αν σε ποσότητα πέσει κ λίγο..κ πολύ καλός ο κυρ Μιχάλης πέρυσι πήρα ένα 687 κ ήταν πολύ εξυπηρετικός κ γενικά συνενοησιμος...θα τον τίμησω κ ήμουν σε σκέψεις για παραγγελία από Πάτρα...

Τα σκάγια από πρώτη του μήνα μεθαύριο δηλαδή +0,65€ το κιλό στην χονδρική για τους επαγγελματίες.... και αυτό θα φτάσει σε όλους εμάς τις επόμενες μέρες....
Ο λόγος η κρίση με το πετρέλαιο στον κόλπο....
Ανεβαίνουν πάντα μαζί το πετρέλαιο, ο χρυσός, ο χαλκός και το μολύβι στο παγκόσμιο χρηματιστήριο....
Ο βασιλιάς των σκαγιων σε ολη την Ευρώπη Μαυρουλης ανακοίνωσε στους επαγγελματίες γομοτες τη τιμές θα παραλάβουν τα σκάγια από Δευτέρα που περιμένουν.... Και βέβαια τους είπε ακόμα ότι κάθε μέρα εξακολουθεί μα ανεβαίνει.... Και θα ανεβαίνει για όσο συνεχίζεται η κρίση όπως θα ανεβαίνουν και όλα προαναφερόμενα μαζί......

Τα σκάγια από πρώτη του μήνα μεθαύριο δηλαδή +0,65€ το κιλό στην χονδρική για τους επαγγελματίες.... και αυτό θα φτάσει σε όλους εμάς τις επόμενες μέρες....
Ανεβαίνουν πάντα μαζί το πετρέλαιο, ο χρυσός, ο χαλκός και το μολύβι στο παγκόσμιο χρηματιστήριο....
Ο βασιλιάς των σκαγιων σε ολη την Ευρώπη Μαυρουλης ανακοίνωσε στους επαγγελματίες γομοτες τη τιμές θα παραλάβουν τα σκάγια από Δευτέρα που περιμένουν.... Και βέβαια τους είπε ακόμα ότι κάθε μέρα εξακολουθεί μα ανεβαίνει.... Και θα ανεβαίνει για όσο συνεχίζεται η κρίση όπως θα ανεβαίνουν και όλα προαναφερόμενα μαζί......
φετος που ηταν πεσμενο το μολυβι η περισοτερη" μεγαλη "δεν εριξαν της τιμες τωρα κατευθειαν θα τα ανεβαζουν και ας εχουν φτιαξει φυσιγγια με της παλιες τιμες αλλα παλι μυγες θα βαρανε και φετος αυτοι.

Να μη ξεχνάμε αυτούς που μας βοήθησαν όταν το χρειαστηκαμε! Πάντα θα υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια. Ανεβάζουν αμέσως τις τιμές ενώ έχουν αγοράσει χαμηλά αλλά ρίχνουν καθυστερημένα τις τιμές όταν έχουν αγοράσει ψηλά. Εμείς είμαστε οι καταναλωτές. Κρίμα σε αυτούς που δεν ξέρουν τι παίζει στο εμπόριο...

Ελα ομως που η αγορα δεν συμφωνει μαζι τους. 4% εχει πεσει το πετρελαιο σε εβδομαδιαια βαση.

https://www.capital.gr/agores/3384829/ebdomadiaia-ptosi-sxedon-4-gia-to-petrelaio

Back