Θοδωρή όσες φορές το έριξα τα τελευταία χρόνια το βρήκα εξαιρετικό,ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.Τα τελευταία 3 χρόνια δεν ξανά έριξα φυσίγγια του....αυτό το 30 Άρι με την aquila τι ρόλο βαράει??
Θοδωρή όσες φορές το έριξα τα τελευταία χρόνια το βρήκα εξαιρετικό,ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.Τα τελευταία 3 χρόνια δεν ξανά έριξα φυσίγγια του....αυτό το 30 Άρι με την aquila τι ρόλο βαράει??
οκ σ ευχαριστώ....αυτό ήθελα να ξέρω ποιο πολύ...αν τραβάει σε ποιο ζορικες καταστάσεις κ όχι μόνο στα μπασιματα.Θοδωρή όσες φορές το έριξα τα τελευταία χρόνια το βρήκα εξαιρετικό,ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.
Έτυχε να το δοκιμάσω με μπενελι το χημωνα στα 10 τα 5 δεν μου τα πέταγε πολύ αδιναμοΚαλό είναι, νομίζω 5,90 το έχει. Σε νοτιά έκλανε λίγο ή εγώ δεν το έβρισκα.
Τώρα το είδα στην σελιδα του...5.80....αν και έχω κάνει μια μικρή προμήθεια για ώρα αναγκης και εχωκαταλήξει τι θα φορτωσω...ίσως πάρω κανά δυο κουτιά για δοκιμη.Καλό είναι, νομίζω 5,90 το έχει. Σε νοτιά έκλανε λίγο ή εγώ δεν το έβρισκα.
Έτυχε να το δοκιμάσω με μπενελι το χημωνα στα 10 τα 5 δεν μου τα πέταγε πολύ αδιναμο
Μου έδωσε ένας φίλος το μαύρο στα 32 γραμμάρια να δοκιμάσω και μου είπε ορι πέρυσι δεν το έβγαλε απο το οπλο ολο το χειμώνα,αν δεν μεταβάλλεται από τις καιρικές συνθήκες η τιμή δεν είναι απαγορευτική
6,00e τα εχει τιμη στο ραφι φετος πατριωτη.Τώρα το είδα στην σελιδα του...5.80....αν και έχω κάνει μια μικρή προμήθεια για ώρα αναγκης και εχωκαταλήξει τι θα φορτωσω...ίσως πάρω κανά δυο κουτιά για δοκιμη.
σε αυτο δεν αλλαξε την μπαρουτι κρατησε και για φετος την ch6 .καλα και για δυσκολες συνθηκες μην ορκιζεσαι κι ολας το εριξες με μειον να δεις?Δοκίμασε και το super κόκκινο στα 33 γρ. ειδικά σε δύσκολες συνθήκες δεν καταλαβαίνει τπτ.
αλλαξε μπαρουτι φετος απο περσι στο μαυρο.Μου έδωσε ένας φίλος το μαύρο στα 32 γραμμάρια να δοκιμάσω και μου είπε ορι πέρυσι δεν το έβγαλε απο το οπλο ολο το χειμώνα,αν δεν μεταβάλλεται από τις καιρικές συνθήκες η τιμή δεν είναι απαγορευτική
σε αυτο δεν αλλαξε την μπαρουτι κρατησε και για φετος την ch6 .καλα και για δυσκολες συνθηκες μην ορκιζεσαι κι ολας το εριξες με μειον να δεις?
Ακριβαίνει το μολύβι ......https://www.kalkantzakos.com/Category3/4282/30-32-grammaria
Οι εισαγωγές της Μετπλαστ(b&p,rc,cheddite) σαν να πήραν τον ανήφορο πάλι .
Αφού φαγώθηκαν όλοι "είδαμε τσίχλες και είδαμε τσίχλες",καλά να πάθουμε .Ακριβαίνει το μολύβι ......
Αφού φαγώθηκαν όλοι "είδαμε τσίχλες και είδαμε τσίχλες",καλά να πάθουμε .
Συμφωνώ Μάνο.Την περίοδο που ανεβαίνει η ζήτηση ανεβαίνουν και οι τιμές.Δεν νομίζω ότι εμάς περίμεναν, κάθε Οκτώβρη τα ίδια είναι. Αν δεν έχει τπτ όπως πέρυσι τότε ως δια μαγείας ξαναπέφτει το μολύβι.
Φανηκαν τσιχλες ;; οχι ρε παιδια λαθος εγινε μην ακούτε παπαριές.Αφού φαγώθηκαν όλοι "είδαμε τσίχλες και είδαμε τσίχλες",καλά να πάθουμε .
Γιάννη άλλη φορά να μη λένε τίποτα.......Τον Ιανουάριο κ φεβρουάριο να λέμε: ΕΙΔΑ ΤΣΙΧΛΑ.....Αφού φαγώθηκαν όλοι "είδαμε τσίχλες και είδαμε τσίχλες",καλά να πάθουμε .