ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!Αφού φαγώθηκαν όλοι "είδαμε τσίχλες και είδαμε τσίχλες",καλά να πάθουμε .
ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!Αφού φαγώθηκαν όλοι "είδαμε τσίχλες και είδαμε τσίχλες",καλά να πάθουμε .
Δεν ειναι κατι νεο..Πριν καμια δεκαετια ερχοντουσαν κ εδω σε κοκκινο καλυκα με 8mm μεταλλο γραμμαρια δεν εγραφαν.. ο καταστηματαρχης μου ειχε πει πως τα επερνε η απο καρδαρα η απο αλαμανο δεν μπορω να θυμηθω ακριβως..δεν τους εδωσα κ σημασια η αληθεια ειναι..δεν μου εκαναν αυτο το φυσιγγοκλικ..
τι νους ειναι αυταααα??
είναι παλιά η τιμή Πέρη στα €7 στην κούτα των 10 τα δίνει νομίζω
Kωστα για τα ΔΟΡΚΑΣ λεμε τωρα τα EXPRESS στα 32gr6.80 πωλούνται στην Αττική το κουτί. Πάντως είναι πολύ καλό φυσιγγιο παντός καιρού και πλέον βγαίνει και σε νο6
Nα είσαι καλά Κώστα .Ναι βεβαίως
Ετσι την εχω παθει κ εγω με τα 10βολα remington με το συγκεκριμενο site.....οπως ειπες....ανανεωστε.....κριμα και χαρηκα....αι σιχτιρ καντε κανενα refresh στα site σας λες και ειμαστε στο 2004 ελεος...
Καλησπέρα στην ομάδα. Έχεις κάνεις από δω άποψη για τα 24,28 ,30,5?για κυνήγι ενδιαφέρομαι και όχι για σκοπευτήριο.
το γνωρίζω οτι είναι για 2500 φυσίγγια και πάνω. είμαστε παρέα οπότε δεν βγαίνουν και πάρα πολλά στον καθένα. το κακό είναι οτι κανένας από μας δεν εχει άποψη.προχθες έριξα τα τελευταια δύο κουτάκια 30.5 και 32
μια χαρά φυσίγγια είναι ισπανικές πυρίτιδες το 30.5 έχει ακριβώς την ίδια δοσολογία σε πυρίτιδα με το 32 οπότε περίμενε το λίγο δυνατούτσικο
για την τιμή που τα βρίσκεις στα ράφια δεν θα τα ξανα αγόραζα,,,,για την προσφορά που έχει ο Αλαμάνος έχε υπόψην ότι πρόκειται για ποσότητα και όχι μεμονομένα κουτάκια,,,καλύτερα δοκίμασε το πρώτα να δεις αν σου ταιριάζει