Κ εμενα μου ειχαν αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις τα Diana του Τατση... Μου αρεσαν τα υλικα που χρησιμοποιουσε...
Τι τιμες παιζουν;Τα DIANA τα φερε ο Πέππας στο Αιγάλεω φέτος. Πάρα πολύ καλά φυσίγγια.
Γαλλικές απ' ότι έχω δει.Με τι πυριτιδες γεμιζει ο Τατσης?
Δεν θυμάμαι τις τιμές. Όταν ξαναπεράσω και το θυμηθώ θα τις γράψω. Δεν ήταν ακριβά πάντως.Τι τιμες παιζουν;
Αν θυμαμαι καλα ισπανικες ειχαν καποια 32αρια και τα 28αρια του αλλα δεν ειμαι κ απολυτα σιγουρος...
Σωστος, μολις το τσεκαρα κ μπηκα να διορθωσω αλλα με προλαβες...όχι άρη δεν έχει ισπανικές. Και στο hunter passion που χατε κάποτε το sporting, με aquila νομίζω ήταν γεμισμένο.
όπως επίσης έχω σφάξει και 30-32 γραμμάρια και αυτά νομίζω aquila είδα ότι έχουν.
Ναι ελληνικότατα. Επίσης απ' ότι τσέκαρα κάλυκες cheddite και fiocchi χρησιμοποιεί.άρα μιλάμε για τα ελληνικά DIANA στον Πέππα στο Αιγαλεω;;
Συχνό φαινόμενο για αυτή την εταιρια τα τελευταία χρονια να αλλάζει συσκευασίες και ονομασίες φυσιγγιων κάνοντας διάφορες παραλλαγές..Άλλαξε συσκευασίες η nobel sport
Πολύ ενδιαφέρον ΚωνσταντίνεΆλλαξε συσκευασίες η nobel sport στην σειρά special collection όπως και κάλυκες που θα είναι διαφανές χρώματος, ελπίζω να μην άλλαξε και τις επιδόσεις σε αυτά τα φυσίγγια και ειδικά στο coturnice.
http://www.nobelsport.it/public/pages/ENG/schedac.asp?RISUL_New=y&Ramo=0&Cat1ID=349
Συχνό φαινόμενο για αυτή την εταιρια τα τελευταία χρονια να αλλάζει συσκευασίες και ονομασίες φυσιγγιων κάνοντας διάφορες παραλλαγές..
Το ζήτημα να είναι να μην έχει πειραχτεί το περιεχομενο.
Έμενα πάντως Παύλο δεν μου βγενει από το μυαλό ότι το παλιό sipe με το 8mm μέταλλο όπως επίσης και το παλιό nsi tordo ήταν πολυ πιο μαλακά από τα σημερινα..Πλην όμως εξίσου αποδοτικά.Αυτο παρτο σαν δεδομενο. Η συνταγη σε ολες τις διβασικες της ειναι εδω και εναμιση χρονο καινουργιες με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν λεω οτι ειναι ασχημα, απλα διαφορετικα εως τελειως διαφορετικα.