Προσφορές-Τιμές

Έμενα πάντως Παύλο δεν μου βγενει από το μυαλό ότι το παλιό sipe με το 8mm μέταλλο όπως επίσης και το παλιό nsi tordo ήταν πολυ πιο μαλακά από τα σημερινα..Πλην όμως εξίσου αποδοτικά.
Έχω ακόμα 8 κιβώτια Σιπε 8χιλ, έτυχε να ριξω σε απογευματινό 80 φυσιγγια με σ/ποζε χωρίς πρόβλημα. Τα τορντο την ιδια εποχή μου φαίνονταν πιο σκληρά φυσιγγια.

Εγώ πάντως θα σας το ξαναπω.δουλεψτε το τωρινό σε μέρα με κρύο και υγρασία σε νο.9-10 και θα με θυμηθειτε.το 7 και 8 δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα.
Εγώ Ευριπίδη έχω στοκάρει ν9 5κιβ και ν10 4κιβ.
Τα 10αρακια το πρωί θεριζουν.

Καλκατζακος nsi uno prima 28gr 5,60 και στην 10καδα 5,50 δεν ειναι προσφορα αυτη αλλα τελος παντων ετσι μου ειπε την Πεμπτη. Αν πιστευω ρωταμε για προσφορες ισως το σκεφτουν αλλιως. Λεω εγω τωρα....
Νίκο αν ρίχνεις σε κάποιο κυνήγι 34γρ έχω να σου προτείνω αυτό
http://www.kalkantzakos.com/Product/4115/game-load-rio-50,-fusiggia-rio
Το είχα χάσει για κάποιο διάστημα γιατί δεν ερχόταν Ελλάδα..Είδα όμως με χαρά ότι το έφερε προσφατα ο Καλκαντζακος..Πολύ ωραίο φουσεκι..
Πάρε ένα κουτάκι αν θες κ δοκιμασετο..
Φίλος μου με μπαικαλ 58αρι το ρίχνει χρόνια σαν δεύτερο σε μπεκατσα πέρδικα τρυγόνι..Και φυσικά δοκιμασμένο κ από μένα..

Τασο 34 ριχνω μονο σε φασα και περδικα με την 304 η τη euro lion mk3. Στα δικανα ριχνω μεχρι 32 και σε παρα πολυ κρυο. Σιγουρα θα το δοκιμασω, επισης για φασα στη 304 παει καλα το λαμπρο vedeta.

Τασο 34 ριχνω μονο σε φασα και περδικα με την 304 η τη euro lion mk3. Στα δικανα ριχνω μεχρι 32 και σε παρα πολυ κρυο. Σιγουρα θα το δοκιμασω, επισης για φασα στη 304 παει καλα το λαμπρο vedeta.
Μα δεν είπαμε να κάνουμε στην άκρη τις καραμπίνες?κοροϊδευόμαστε?.sarcastic..sarcastic.
Και 34γρ να βάλεις στους Ρώσους δεν υπάρχει κανένα θέμα αν κ με ελαφρά φυσίγγια πάνε καλύτερα νομίζω.

Νικο ειναι μαλακα ? τα σκέφτομαι για φασα κ δίκαννο! με τι καιρό σου πάν καλά ?
Προσωπική μου άποψη για το vendetta είναι οτι πρόκειται για ενα πολύ ασταθές και σκληρό φυσιγγι.ξαναλέω όμως οτι είναι προσωπική μου αποψη

Οπως έχω ξαναπεί ένα κουτι vedetta είχα πάρει μόλις πρωτοκυκλοφορησε στην αγορά σε ν8..Ε λοιπόν δεν πήρα ούτε μια τσίχλα!!!
Αν θέλετε το πιστευετε..Δεν κατάφερα να το βρω με τίποτα.Και ένας φίλος με τοζ 120 τα ίδια μου ειπε..
Δεν κατηγορώ το φυσίγγι σε καμία περίπτωση σε άλλους μπορεί να κάνει άγιους..
Αλλα τέτοιο χάλι δεν μου έχει ξανασυμβεί ούτε όταν πρωτοξεκινησα τις τουφεκιες στο φτερό πιτσιρικάς..

Τάσο δεν είχα τέτοιο πρόβλημα αλλά το καλοκαίρι που το δοκίμασε σε τρυγόνια πολύ χτύπημα και πολύ αίμα στο πουλί και το χειμωνα σε τσίχλες με 9αρια πολυ κόπος για πεσει ξερή.ίσως να φταίει η σκόπευση μου αλλά όσοι τα δοκιμασαμε στη παρέα δεν ξαναπηραμε.γι αυτό λέω οτι είναι εντελώς προσωπική άποψη.

Νικο ειναι μαλακα ? τα σκέφτομαι για φασα κ δίκαννο! με τι καιρό σου πάν καλά ?

Χρήστο είχα πάρει ένα κουτάκι Νο6 για παπιά όταν πρωτοβγήκαν. Για το αν είναι μαλακά δε μπορώ να σου πω γιατί σχεδόν όλα τα φυσίγγια που δοκίμασα στην Urika με Optima κάννη, μου φάνηκαν μαλακά :). Δεν υπάρχει ανάκρουση σ΄αυτό όπλο. ;) Θυμάμαι στα κρύα δεν με εντυπωσίασαν ενώ αντίθετα ήταν πολύ αποτελεσματικά με νοτιά και υγρασία. Έκτοτε δεν τα ξαναπήρα...

Last edited:
Χρηστο τα F2 τα δοκιμασες?Δεν σου αρεσουν? Ειναι πιο μαλακα απο τα Vendeta, τα οποια παρεπιπτωντος εμενα μου αρεσαν πολυ στα ψιλα σκαγια αλλα οχι στα χοντρα...
Αρη τα έχω δοκιμάσει και είναι όντως εξαιρετικά .. τα έριχναν και με το baikal και ήταν ανεκτό το κλότσησα τούς
Οποιος ψάχνει μαλακό και φονικοτατο 34αρι λαμπρο A1 speciale.οτι καλυτερο και στο μπαικαλ και στη καραμπίνα.
τα Α1 ειναι όντως ότι ποιο μαλακό σε 34γρ εχω ρίξει . θυμάμαι μια φορά που το μπερδέψα με ένα Λάμπρο καφέ στο βουνό και δάκρυσα ... μεγάλη διάφορα ανάκρουσης

Για BAIKAL δικανο και καραμπινα με τσοκ 4-5 τα F2 σε 8νουμ. και σε θερμοκρασιες -2 εως +10 τελεια χωρις κλωτσημα οπως και το 6ν σε φασσες σε ιδιες θερμοκρασιες και 4 τσοκ ,γνωμη μου παντα.

Back