Προσφορές-Τιμές

Δεν έχει φέρει ακόμα αλάνι θα αργήσει
Κάτι θα παίζεται με τον καρδαρα φίλε μάλλον φέτος. Ο παρδαλακης υπολόγιζε αρχές Αυγούστου τον καρδαρα να γεμίσει για να κάνει παραγγελία.
Τα cervo μου είχε πει ότι πήραν πολλοί και έμειναν ικανοποιημένοι πέρσι

Κάτι θα παίζεται με τον καρδαρα φίλε μάλλον φέτος. Ο παρδαλακης υπολόγιζε αρχές Αυγούστου τον καρδαρα να γεμίσει για να κάνει παραγγελία.
Αυτήν στιγμή δεν έχει στο λέω εγώ που με κάθεμερα εκεί . Θα φέρει όμως.

Περιμένουν όλλοι να δουν αν έχει κυχλες για να βγάλουν στοκ… μαλλον

ρε παιδια τα diana του τατση βγαινουν ακομα?
Πως σου ήρθε τώρα αυτή η φλασιά??
Φυσικά κ βγαίνουν....
Άκουσες τίποτα?

Τι μου θύμησες...Ειχα πάρει ένα κουτί 30γρ με Αquila 7αρια.Τελειωσε το κουτί και δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει ο σκηνοθέτης.
Που τα έριξες?
Δεν έχουμε πει μόνο lambro??? .yel.

Το ειχα ξαναπει..
Με αυτά σε ν8 από τις πρωτες κιόλας τουφεκιές κατάλαβα τι ήθελε να μου πει ο σκηνοθέτης.....
Πραγματικά ότι καλυτερο έχω ρίξει στην πρωινη χειμωνιάτικη υγρασία με αυτή την πυριτιδα...

Που τα έριξες?
Δεν έχουμε πει μόνο lambro??? .yel.

Το ειχα ξαναπει..
Με αυτά σε ν8 από τις πρωτες κιόλας τουφεκιές κατάλαβα τι ήθελε να μου πει ο σκηνοθέτης.....
Πραγματικά ότι καλυτερο έχω ρίξει στην πρωινη χειμωνιάτικη υγρασία με αυτή την πυριτιδα...
Σε τρυγόνια.Καπου στην μέση ντουφεκισα έναν κοτσιφα καθιστό στα 30 μέτρα και πέθανε από τα γέλια.Μηπως επειδή δεν είχε υγρασία?

Σε τρυγόνια.Καπου στην μέση ντουφεκισα έναν κοτσιφα καθιστό στα 30 μέτρα και πέθανε από τα γέλια.Μηπως επειδή δεν είχε υγρασία?
Δεν το έχω δοκιμάσει τέτοια εποχή κ με ζέστη κ δεν ξέρω τι θα μπορουσε να κάνει...
Ενδεχομένως να άλλαζε συμπεριφορά...
καθόλου δυσκολο...

Η πολυ απλά μπορεί να μην τα "βρήκατε"....
Τι πιο συνηθισμένο για ένα φυσίγγι...............

Αν τα βρίσκαμε όλα ωραία τότε θα μας πασαραν μια μάρκα κ τέλος........

Δεν το έχω δοκιμάσει τέτοια εποχή κ με ζέστη κ δεν ξέρω τι θα μπορουσε να κάνει...
Ενδεχομένως να άλλαζε συμπεριφορά...
καθόλου δυσκολο...

Η πολυ απλά μπορεί να μην τα "βρήκατε"....
Τι πιο συνηθισμένο για ένα φυσίγγι...............

Αν τα βρίσκαμε όλα ωραία τότε θα μας πασαραν μια μάρκα κ τέλος........
Με σφεντόνα να ήμουν...

Πως σου ήρθε τώρα αυτή η φλασιά??
Φυσικά κ βγαίνουν....
αμα σου πω οτι εχω χρονια να τα δω!και στην αρτα απο οπου βγαινουν δεν βλεπεις πουθενα ,δεν ξερω τι κανει ο συγκεκριμενος αλλα ειναι σαν εξαφανισμενος σε σχεση με τους αλλους.

αμα σου πω οτι εχω χρονια να τα δω!και στην αρτα απο οπου βγαινουν δεν βλεπεις πουθενα ,δεν ξερω τι κανει ο συγκεκριμενος αλλα ειναι σαν εξαφανισμενος σε σχεση με τους αλλους.
Η τιμη είναι αυτή που τα καθορίζει όλα φίλε...
Και είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ποτέ δεν ήταν "οικονομικός" σε σχέση με τον ανταγωνισμό κ δεν κάνει κ κάποια προσφορα σε αγορά ποσοτητας....
Πως να τον προτιμήσει ο άλλος κ ιδιαίτερα ο ντόπιος.....
Αν ειχε καλυτερες τιμές ειμαι βέβαιος ότι θα ακουγόταν περισσοτερο δεδομένου ότι βγάζει καλα φυσιγγιακια...

Να μας βάλω κ μια διαφήμιση τέλη δεκαετίας '90 ετσι για να γουστάρουμε πρωι-πρωι...

ΥΓ Ο έρωτας που έχει με τον gualandi κρατάει χροοοονια...

IMG_20220831_214748.jpg

Back