4 κουτάκια είναι βρε!Άλλο άδεια χέρια άλλο πορτ μπαγκάζ.
Τώρα θα σου έχει αυτός υποχρέωση
4 κουτάκια είναι βρε!Άλλο άδεια χέρια άλλο πορτ μπαγκάζ.
Τώρα θα σου έχει αυτός υποχρέωση
Ριζοσπαστική λύση, αλλά όντως μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Δύσκολο όμως να εφαρμοστεί.Τα φυσίγγια στο θεό τα πουλιά κρυμμένα από το θεό ,τα καύσιμα στο θεό μια λύση υπάρχει σταματάμε για ένα χρόνο μαχαίρι το κυνήγι από μόνοι μας αλλά και το σκοπευτήριο άδεια καμία ,αγορά φυσιγγίου καμία και εξοπλισμών ρούχων ,παπουτσιών ,όπλων και θα δείτε πως ξαφνικά θα αρχίσουν να χαμηλώνουν όλα θα βαρεθούν τα ύψη να είσαι σίγουροι.
Εμένα ένα πράγμα δεν μου κάθεται καλά. Βλέπω φυσίγγια ευρωπαϊκά και ελληνικά που έχουν άθλιας ποιότητας σκάγια μέσα και ρωτάω, οι Αμερικάνοι πως γίνεται να φτιάχνουν τα καλύτερα σκάγια; Μήπως γεμίζουν με σκάγια διαλογής κάποιοι;
Άμα αγοράζουν από Ελλάδα, Ναι.Εμένα ένα πράγμα δεν μου κάθεται καλά. Βλέπω φυσίγγια ευρωπαϊκά και ελληνικά που έχουν άθλιας ποιότητας σκάγια μέσα και ρωτάω, οι Αμερικάνοι πως γίνεται να φτιάχνουν τα καλύτερα σκάγια; Μήπως γεμίζουν με σκάγια διαλογής κάποιοι;
Και το πετρέλαιο θέρμανσης ξηκινημα στο 1,80.. φέτος θα παιθανει κόσμος από το κρύο αν έχει βαρύ χειμωνα…όσοι έχουν στοκ από φυσηγγια είναι τυχεροίΤα φυσίγγια στο θεό τα πουλιά κρυμμένα από το θεό ,τα καύσιμα στο θεό μια λύση υπάρχει σταματάμε για ένα χρόνο μαχαίρι το κυνήγι από μόνοι μας αλλά και το σκοπευτήριο άδεια καμία ,αγορά φυσιγγίου καμία και εξοπλισμών ρούχων ,παπουτσιών ,όπλων και θα δείτε πως ξαφνικά θα αρχίσουν να χαμηλώνουν όλα θα βαρεθούν τα ύψη να είσαι σίγουροι.
Ποιος το λέει αυτό φίλε;οι Αμερικάνοι πως γίνεται να φτιάχνουν τα καλύτερα σκάγια;
Μα και ιταλικά βλέπω από συναδέλφους τα ίδια χάλια έχουν.Άμα αγοράζουν από Ελλάδα, Ναι.
Αυτή την εντύπωση έχω ότι όσοι φίλοι εδώ έχουν ανοίξει αμερικανικό φυσίγγι πάντα βρίσκουν καλά σκάγια. Μπορεί να κάνω και λάθος.Ποιος το λέει αυτό φίλε;
Απλά έχουν πολύ σκληρά σκάγια αλλά κατά καιρούς σε σφαγμενα μια χαρά ανομοιογενή τελείως έχουν βρεθεί, μη σφαιρικά, μη γυαλισμένα κλπ
Σωστά, για μένα τα καλύτερα σκάγια τα έχουν οι ισπανοί.Μα και ιταλικά βλέπω από συναδέλφους τα ίδια χάλια έχουν.
Εχω σφαξει σκαγια Federal και ηταν αυγουλωτα....τοτε μαλιστα ελεγα...Ποιος το λέει αυτό φίλε;
Απλά έχουν πολύ σκληρά σκάγια αλλά κατά καιρούς σε σφαγμενα μια χαρά ανομοιογενή τελείως έχουν βρεθεί, μη σφαιρικά, μη γυαλισμένα κλπ
Θεωρώ ότι παίζει ρόλο και η εταιρία. Όσα RC έχω ανοίξει στα σκάγια ήταν άψογα. Και μορφή και νούμερο.Σωστά, για μένα τα καλύτερα σκάγια τα έχουν οι ισπανοί.
Αυτό είναι το πρώτον όχι το δεύτερον κατά την γνώμη μου2ον γιατί τα πουλιά εξελίσσονται.. Αλλάζουν τρόπο συμπεριφοράς για να επιβιώσουν.
έτσι νομίζω κι εγώ, ο ρουμελιώτης αν δεν κάνω λάθος με ισπανικά σκάγια γεμίζει και είναι πάντα ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-α, σε σφαιρικότητα, γυάλισμα, μέγεθος, γι' αυτό πιστευω βγάζουν δυνατές συγκεντρώσεις με υψηλές ταχύτητες τα φυσίγγια του.Σωστά, για μένα τα καλύτερα σκάγια τα έχουν οι ισπανοί.
Ισχύει! Εδώ και 5-6 χρονια αν και αγοράζω σχεδόν αποκλειστικά από τον Ρουμελιωτη πάντα θα κόψω μερικά φυσίγγια για να δω τα σωθικά τους. Ποτέ δεν έχω βρει σκαγι που να έχει αλλοπρόσαλλο σχήμα. Τα καλά να λέγονται...έτσι νομίζω κι εγώ, ο ρουμελιώτης αν δεν κάνω λάθος με ισπανικά σκάγια γεμίζει και είναι πάντα ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-α, σε σφαιρικότητα, γυάλισμα, μέγεθος, γι' αυτό πιστευω βγάζουν δυνατές συγκεντρώσεις με υψηλές ταχύτητες τα φυσίγγια του.
Οι 3 μεγάλοι της Αμερικής τα φτιάχνουν οι ίδιοι. Δεν τα προμηθεύονται από άλλους.οι Αμερικάνοι πως γίνεται να φτιάχνουν τα καλύτερα σκάγια;
Αν το κάνουμε Θα πρέπει επίσης να υπολογίσουμε και τα φάρμακα που θα χρειαστούμε γιατί δεν πρόκειται να την παλέψουμεΤα φυσίγγια στο θεό τα πουλιά κρυμμένα από το θεό ,τα καύσιμα στο θεό μια λύση υπάρχει σταματάμε για ένα χρόνο μαχαίρι το κυνήγι από μόνοι μας αλλά και το σκοπευτήριο άδεια καμία ,αγορά φυσιγγίου καμία και εξοπλισμών ρούχων ,παπουτσιών ,όπλων και θα δείτε πως ξαφνικά θα αρχίσουν να χαμηλώνουν όλα θα βαρεθούν τα ύψη να είσαι σίγουροι.
Θα τη παλέψουμε θα πηγαίνουμε κάθε Κυριακή με τους σκύλους βόλτα όσοι δεν έχουν σκέτοι και θα καθόμαστε μετά να πίνουμε κάνα τσίπουρο συζητώντας κυνηγετικές αναμνήσεις υπάρχει καλύτερη ψυχοθεραπεία.Θα θελα να βλεπα τι θα λέγανε οι οικολόγοι τότε θα κάναμε και καθαρισμό στα καρτερία για να είναι έτοιμα για του χρόνου.Αν το κάνουμε Θα πρέπει επίσης να υπολογίσουμε και τα φάρμακα που θα χρειαστούμε γιατί δεν πρόκειται να την παλέψουμε
Ιδιογομωτής πάντως δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσει αρτσούμπαλα σκάγια.Δεν είναι περίεργο παντος τα μη σφαιρικά σκάγια ή τα διάφορα νουμερα... .
Ισως κάποιοι ( ακόμα και Έλληνες) το κάνουν επί τουτου