ΝΙΚΟΣΣ
Banned
Τουλάχιστον εδώ που είμαι το κυνήγι το πρωί που μπαίνουν οι τσίχλες το βλέπω τα τελευταία χρόνια οι παλιοί ασχολούνταν μόνο με λαγό και εκεί βλέπω τουφέκιες στη στρατόσφαιρα για λόγους που δεν καταλάβαινω τώρα είπαμε γούστα αυτά. Άλλος ένας λόγος που τα απογευματινά σβηνουν είναι γιατί ορισμένοι πάνε κάθε μέρα στον ίδιο τόπο με αποτέλεσμα να τα καίνε εγώ όπου πάω απογευματινό ξαναπάω μετα από 2 βδομάδεςΚαι πιο πριν τι γινόταν δηλαδη; Πέρναγαν οι τσίχλες τον Οκτώβριο και τους βάραγαν παλαμακια;;; Έισαι λάθος και ξέρεις το γιατι? Το 95% των πουλιών στα μπασιματα περνάει όταν εσύ και εγώ πίνουμε τσίπουρα και κάνουμε νάνι. Ότι βλέπεις το πρωί είναι τα τελευταία πουλιά του περάσματος όσα και να είναι αυτά και όσο και να περνάνε δεν είναι παρά ένα κλάσμα του αριθμού που έχει περάσει την νύχτα. Άρα Νίκο το 95% των πουλιών απλά δεν το ακουμπαμε στα μπασιματα και από αυτά που περνάνε μέρα πάλι ένα μικρό τους ποσοστό θα τουφεκιστει λόγο ύψους η επειδή περνάνε σε σημεία που απλά δεν έχει καρτέρι. Τα απογευματινά δεν δουλεύουν γιατί τα πουλιά δεν ανεβαίνουν αν δεν υπάρξουν κρύα καλά. Επίσης δεν δουλεύουν γιατί υπάρχουν και οι ρινγκο που τουφέκανε τα πάντα μέχρι 100 μέτρα ύψος και τα καίνε. Καμία σχέση τα μπασιματα δεν έχουν με τα απογευματινά.