Προσφορές-Τιμές

Και πιο πριν τι γινόταν δηλαδη; Πέρναγαν οι τσίχλες τον Οκτώβριο και τους βάραγαν παλαμακια;;; Έισαι λάθος και ξέρεις το γιατι? Το 95% των πουλιών στα μπασιματα περνάει όταν εσύ και εγώ πίνουμε τσίπουρα και κάνουμε νάνι. Ότι βλέπεις το πρωί είναι τα τελευταία πουλιά του περάσματος όσα και να είναι αυτά και όσο και να περνάνε δεν είναι παρά ένα κλάσμα του αριθμού που έχει περάσει την νύχτα. Άρα Νίκο το 95% των πουλιών απλά δεν το ακουμπαμε στα μπασιματα και από αυτά που περνάνε μέρα πάλι ένα μικρό τους ποσοστό θα τουφεκιστει λόγο ύψους η επειδή περνάνε σε σημεία που απλά δεν έχει καρτέρι. Τα απογευματινά δεν δουλεύουν γιατί τα πουλιά δεν ανεβαίνουν αν δεν υπάρξουν κρύα καλά. Επίσης δεν δουλεύουν γιατί υπάρχουν και οι ρινγκο που τουφέκανε τα πάντα μέχρι 100 μέτρα ύψος και τα καίνε. Καμία σχέση τα μπασιματα δεν έχουν με τα απογευματινά.
Τουλάχιστον εδώ που είμαι το κυνήγι το πρωί που μπαίνουν οι τσίχλες το βλέπω τα τελευταία χρόνια οι παλιοί ασχολούνταν μόνο με λαγό και εκεί βλέπω τουφέκιες στη στρατόσφαιρα για λόγους που δεν καταλάβαινω τώρα είπαμε γούστα αυτά. Άλλος ένας λόγος που τα απογευματινά σβηνουν είναι γιατί ορισμένοι πάνε κάθε μέρα στον ίδιο τόπο με αποτέλεσμα να τα καίνε εγώ όπου πάω απογευματινό ξαναπάω μετα από 2 βδομάδες

Νικόλα τα απογευματινά κατά την ταπεινή μου άποψη σβήνουν για δύο λογους: 1ον γιατί δεν υπάρχει πλέον ο όγκος πουλιών που υπήρχε παλιότερα και 2ον γιατί τα πουλιά εξελίσσονται.. Αλλάζουν τρόπο συμπεριφοράς για να επιβιώσουν. Αλλά και πάλι αν μπουν στην χώρα ΠΟΛΛΆ πουλιά,που πλέον δεν πιστεύω ότι θα ξαναδουμε, θα δουλεψουν και τα απογευματινά..
Στα απογευματινά παίζουν ρόλο πόλλοι παράγοντες αυτό που είπα για τα μπασιματα στο δικό μου μυαλό είναι ο ένας ο άλλος είναι το φαγητό που θα βρουν και ο άλλος ο καιρός και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι που εγώ δεν ξέρω

Τουλάχιστον εδώ που είμαι το κυνήγι το πρωί που μπαίνουν οι τσίχλες το βλέπω τα τελευταία χρόνια οι παλιοί ασχολούνταν μόνο με λαγό και εκεί βλέπω τουφέκιες στη στρατόσφαιρα για λόγους που δεν καταλάβαινω τώρα είπαμε γούστα αυτά. Άλλος ένας λόγος που τα απογευματινά σβηνουν είναι γιατί ορισμένοι πάνε κάθε μέρα στον ίδιο τόπο με αποτέλεσμα να τα καίνε εγώ όπου πάω απογευματινό ξαναπάω μετα από 2 βδομάδες
Που κυνηγάς Νίκο αν επιτρέπεται???

Και πιο πριν τι γινόταν δηλαδη; Πέρναγαν οι τσίχλες τον Οκτώβριο και τους βάραγαν παλαμακια;;; Έισαι λάθος και ξέρεις το γιατι? Το 95% των πουλιών στα μπασιματα περνάει όταν εσύ και εγώ πίνουμε τσίπουρα και κάνουμε νάνι. Ότι βλέπεις το πρωί είναι τα τελευταία πουλιά του περάσματος όσα και να είναι αυτά και όσο και να περνάνε δεν είναι παρά ένα κλάσμα του αριθμού που έχει περάσει την νύχτα. Άρα Νίκο το 95% των πουλιών απλά δεν το ακουμπαμε στα μπασιματα και από αυτά που περνάνε μέρα πάλι ένα μικρό τους ποσοστό θα τουφεκιστει λόγο ύψους η επειδή περνάνε σε σημεία που απλά δεν έχει καρτέρι. Τα απογευματινά δεν δουλεύουν γιατί τα πουλιά δεν ανεβαίνουν αν δεν υπάρξουν κρύα καλά. Επίσης δεν δουλεύουν γιατί υπάρχουν και οι ρινγκο που τουφέκανε τα πάντα μέχρι 100 μέτρα ύψος και τα καίνε. Καμία σχέση τα μπασιματα δεν έχουν με τα απογευματα
Και πιο πριν τι γινόταν δηλαδη; Πέρναγαν οι τσίχλες τον Οκτώβριο και τους βάραγαν παλαμακια;;; Έισαι λάθος και ξέρεις το γιατι? Το 95% των πουλιών στα μπασιματα περνάει όταν εσύ και εγώ πίνουμε τσίπουρα και κάνουμε νάνι. Ότι βλέπεις το πρωί είναι τα τελευταία πουλιά του περάσματος όσα και να είναι αυτά και όσο και να περνάνε δεν είναι παρά ένα κλάσμα του αριθμού που έχει περάσει την νύχτα. Άρα Νίκο το 95% των πουλιών απλά δεν το ακουμπαμε στα μπασιματα και από αυτά που περνάνε μέρα πάλι ένα μικρό τους ποσοστό θα τουφεκιστει λόγο ύψους η επειδή περνάνε σε σημεία που απλά δεν έχει καρτέρι. Τα απογευματινά δεν δουλεύουν γιατί τα πουλιά δεν ανεβαίνουν αν δεν υπάρξουν κρύα καλά. Επίσης δεν δουλεύουν γιατί υπάρχουν και οι ρινγκο που τουφέκανε τα πάντα μέχρι 100 μέτρα ύψος και τα καίνε. Καμία σχέση τα μπασιματα δεν έχουν με τα απογευματινά.
τα πουλιά μένουν στην περιοχή ανάλογα αν εχει η οχι φαγητο καμια σχέση δεν έχει με το κυνηγι τους στο μπασιμο.χρονιες που το νησι εχει ελιες εχει και τσίχλες.

Εσύ αν σε πυροβολησουν θα κάτσεις σε εκείνο το μέρος όσο φαγητό και να έχει?
Ε τότε να κρεμάσουμε τα όπλα και να πάρουμε γκλίτσα που δεν κάνει μπαμ ρε φίλε, έλεος πια. Αν νομίζεις ότι οι τσίχλες που βλέπεις στα μπασιματα στον τόπο σου είναι οι ίδιες με αυτές που βλέπεις και τον Γενάρη, λυπάμαι φίλε μου αλλά δεν έχεις ιδέα γύρω από το θέμα τσίχλα και δεν εννοώ το κυνήγι της φυσικα. Τον Νίκο τον Ορφανίδη ξάδερφο τον έχεις???

Ε τότε να κρεμάσουμε τα όπλα και να πάρουμε γκλίτσα που δεν κάνει μπαμ ρε φίλε, έλεος πια. Αν νομίζεις ότι οι τσίχλες που βλέπεις στα μπασιματα στον τόπο σου είναι οι ίδιες με αυτές που βλέπεις και τον Γενάρη, λυπάμαι φίλε μου αλλά δεν έχεις ιδέα γύρω από το θέμα τσίχλα και δεν εννοώ το κυνήγι της φυσικα. Τον Νίκο τον Ορφανίδη ξάδερφο τον έχεις???
Δεν είπα να κρεμάσεις τα όπλα ούτε είπα να μην τις κυνηγάει κανένας στα μπασιματα απλά εγώ δεν το κάνω γιατί νομίζω ότι κάνει ζημιά εκείνες τις μέρες πάω στο λαγό όταν επιτρέπετε η ξυλωνω τα ορτυκια θέμα γούστου δεν καταλαβαίνω γιατί το παίρνεις προσωπικά

Εγώ πιστεύω ότι με την ακαλλιεργεια και την μονοκαλλιέργεια στο μεγαλύτερο ποσοστό (ελιά) τα πουλιά έχουν αλλάξει συνηθειες.Δεν χρειάζεται να κινηθούν μακριά από την κούρνια για τροφή.Οι μετακινήσεις τους είναι από ντυμένα (λογγωμενα).Να βράζουν τα ρέματα από πουλιά και τα καρτερια κλαρίνο.Σηκωνεσαι να κάνεις περπατητο και κοντεύεις να πιασεις όριο.Το ίδιο και στα απογευματινά καρτερια.Τελευταια στιγμή και ελάχιστα ενώ ο τόπος κρατάει.Οι τσίχλες δεν είναι Boeing 747 να διασχίσουν την χώρα σε λίγες ώρες.Τα πουλιά που βλέπουμε τα πρωινά στα μπασιματα έχουν πιάσει από την νύχτα,δεν είναι η ουρά της μετακίνησης.Ποσες φορές τον Οκτώβρη ακούμε πουλιά αξημερωτα και το πρωί είναι κρανίου τόπος ενώ στην περιοχή που έπιασαν έγινε πανυγήρι? Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά στα μέρη που την κυνηγάω μετά τα μπασιματα είναι ότι τα ανοιχτά καρτερια έχουν σβήσει.Αντίθετα μικρά ανοίγματα σε ντυμένα ή δρόμοι που κόβουν τις ρεματιές στη μέση δουλεύουν άψογα.Γρηγορες κοντινές ντουφεκιες και ροή ικανοποιητική.Μην ξεχνάμε και τον καιρό.Φτανει Νοέμβρης και πάει το κουνούπι σφαίρα.

Σήμερα βρέθηκα σε κυνηγομάγαζο της περιοχής για μία υποχρέωση.Ως Χρήστος δεν μου πήγαινε να φύγω με άδεια χέρια και πήγα να δω τι φυσίγγια είχε.Για τσιχλοκοτσύφια είχαν φύγει όλα ή τα είχε κρύψει δεν ξέρω.Πήρα j&b 36γρ number 1 σε νο5 και νο6 στα 11€.(Είχα πάρει και από Κένταυρο σε νο4 και νο6 στα 10€ τον Μάη).Πήρα ένα κουτάκι 34γρ A1 lambro νο8 στα 8€(Τόσο είχα πάρει και από Καλκαντζάκο).Και ένα πάλι j&b, να το ρίξω με την κρύο σε κανένα λαγό, 40γρ Semi Magnum νο5 στα 12€.

Για τσιχλοκοτσύφια είχαν φύγει όλα ή τα είχε κρύψει δεν ξέρω.
Λογικό είναι. Αν τα πουλήσει στην τιμή τους, κανένας δεν θα τα αγοράζει και θα τον βρίζουν κι από πάνω.
Αν τα πουλήσει κάτω από την τιμή τους, θα μπαίνει μέσα και θα τον πιάνει η καρδιά του κάθε φορά που κάποιος αγοράζει ένα κουτί.
Αν τα κρύψει στο ντουλάπι, κάθε μήνα να ανεβαίνει η αξία τους αφού το ευρώ κατρακυλάει.

Σήμερα βρέθηκα σε κυνηγομάγαζο της περιοχής για μία υποχρέωση.Ως Χρήστος δεν μου πήγαινε να φύγω με άδεια χέρια και πήγα να δω τι φυσίγγια είχε.Για τσιχλοκοτσύφια είχαν φύγει όλα ή τα είχε κρύψει δεν ξέρω.Πήρα j&b 36γρ number 1 σε νο5 και νο6 στα 11€.(Είχα πάρει και από Κένταυρο σε νο4 και νο6 στα 10€ τον Μάη).Πήρα ένα κουτάκι 34γρ A1 lambro νο8 στα 8€(Τόσο είχα πάρει και από Καλκαντζάκο).Και ένα πάλι j&b, να το ρίξω με την κρύο σε κανένα λαγό, 40γρ Semi Magnum νο5 στα 12€.
Άλλο άδεια χέρια άλλο πορτ μπαγκάζ.
Τώρα θα σου έχει αυτός υποχρέωση :)

Και γτ να μην ειναι ο ιδιος απλα στην αρχη λιγο μαζεμενος αχαχαχαχαχ

Τα φυσίγγια στο θεό τα πουλιά κρυμμένα από το θεό ,τα καύσιμα στο θεό μια λύση υπάρχει σταματάμε για ένα χρόνο μαχαίρι το κυνήγι από μόνοι μας αλλά και το σκοπευτήριο άδεια καμία ,αγορά φυσιγγίου καμία και εξοπλισμών ρούχων ,παπουτσιών ,όπλων και θα δείτε πως ξαφνικά θα αρχίσουν να χαμηλώνουν όλα θα βαρεθούν τα ύψη να είσαι σίγουροι.

Back