Προσφορές-Τιμές

Μακάρι να γίνει αυτό και να σταματήσυμε όλοι την τσίχλα. Και θα πω την κακία μου τώρα και ας με κράξετε. Μόλις κόψουμε την τσίχλα οι φυσιγγαδες ας ζήσουν με τα 10 φυσίγγια που καίει ο λαγας ανά χρονιά. Καλά λουκέτα λοιπόν και ας πρόσεχαν.
Δεν είναι κακία, είναι η αλήθεια. Στην τσίχλα καταναλώνονται τα περισσότερα φυσίγγια. Τσίχλα και σκοπευτήριο. Όμως λύσεις πάντα θα υπάρχουν. Ακόμα και τώρα δεν κοστίζουν όλα τα φυσίγγια για τσίχλες 9 ευρώ. Την υγεία μας να έχουμε και όλα γίνονται.

Δεν είναι κακία, είναι η αλήθεια. Στην τσίχλα καταναλώνονται τα περισσότερα φυσίγγια. Τσίχλα και σκοπευτήριο. Όμως λύσεις πάντα θα υπάρχουν. Ακόμα και τώρα δεν κοστίζουν όλα τα φυσίγγια για τσίχλες 9 ευρώ. Την υγεία μας να έχουμε και όλα γίνονται.
Δεν ξερό πόσους βιοτέχνες φυσηγγιον έχουμε αλλά 1/2 κρατάνε της τιμες χαμηλα οι άλλοι της έχουν πάει στο θεο…χωρης να θέλω να κανο διαφήμιση ο ρουμελιοτης σεβάστηκε τους κυνηγούς σε μια εποχή πολύ δύσκολη οικονομικα και με έναν ποιο δύσκολο χειμωνα να έρχεται.. αξίζει σεβασμό από ολλους μας

Δεν ξερό πόσους βιοτέχνες φυσηγγιον έχουμε αλλά 1/2 κρατάνε της τιμες χαμηλα οι άλλοι της έχουν πάει στο θεο…χωρης να θέλω να κανο διαφήμιση ο ρουμελιοτης σεβάστηκε τους κυνηγούς σε μια εποχή πολύ δύσκολη οικονομικα και με έναν ποιο δύσκολο χειμωνα να έρχεται.. αξίζει σεβασμό από ολλους μας
Φόρτωσες φυσίγγια Ηλία; Τι επιλογή έκανες;

Δεν είναι κακία, είναι η αλήθεια. Στην τσίχλα καταναλώνονται τα περισσότερα φυσίγγια. Τσίχλα και σκοπευτήριο.
Τα σκοπευτήρια έκαναν μεγάλη ζημιά.
Από την άλλη είναι εκτόνωση.
Με ρέγουλο όλοι μας ;)

Μάγκες κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι τα μαγαζιά βγάζουν λεφτά από τα φυσίγγια. Έχετε ιδέα πόσα καινούρια όπλα πωλούνται την χρονιά; Ακιβή νούμερο δεν ξέρω αλλά μιλάμε για 100άδες.
Να προσθεσω κιολας,οτι οι "μεγαλοι του χωρου",ζουν και επιβιωνουν με ολα τα υπολοιπα προιοντα τους εκτος των φυσιγγιων.
Εμαθα εκ των εσω,οτι ενας απο αυτους,πουλησε περισυ πανω απο 1.000.000 σφαιρες σε ιδιωτες πολίτες και ανθρωπους των σωματων ασφαλειας που ασχολουνται με την σκοποβολη και τα πιστολια.
Σιγα μην ιδρωσει το αυτακι τους απο ενδεχομενο δικο μας εμπαργκο.
Που στην τελικη,τετοια ομαδικη κινηση δεν θα πραγματοποιηθει ποτε...

Αν σταματήσει το κυνήγι των τσιχλων στα μπασιματα θα προσγειωθουν οι τιμές και οι τσίχλες θα μένουν εδώ και θα κάνουν καλά απογευματινά αργότερα που στρώνουν τα περασματα
Ε όχι ρε συ Νίκο να μην πάμε στο μπάσιμο. Εδώ μιλάμε για ιεροτελεστία. Επίσης πόσα φυσιγγια να κάψεις στο μήνα των μπασιματων? Οι πιο πολλοί πάμε μόνο σαββατοκύριακο και κάνουμε θυσίες στην Άρτεμη να δώσει να μπουν οι τσίχλες τότε!!! Εγώ ας πούμε θα καψω 500 στα μπάσιματα και 1500 μετά.....

Ε όχι ρε συ Νίκο να μην πάμε στο μπάσιμο. Εδώ μιλάμε για ιεροτελεστία. Επίσης πόσα φυσιγγια να κάψεις στο μήνα των μπασιματων? Οι πιο πολλοί πάμε μόνο σαββατοκύριακο και κάνουμε θυσίες στην Άρτεμη να δώσει να μπουν οι τσίχλες τότε!!! Εγώ ας πούμε θα καψω 500 στα μπάσιματα και 1500 μετά.....
Eδω ξέρω σημεία που μπορείς να παίζεις στην τσίχλα όλη μέρα στα μπασιματα αλλά τι νόημα έχει να σκοτώνεις κόκαλα?

Eδω ξέρω σημεία που μπορείς να παίζεις στην τσίχλα όλη μέρα στα μπασιματα αλλά τι νόημα έχει να σκοτώνεις κόκαλα?
Κοκκαλα??? Παραπάνω από τα μισά πουλιά που χτυπάω στα μπασιματα είναι σαπούνια τετραπαχα. Επίσης φίλε μου αν περιμένεις να παχυνουν τα τσιχλοκοτσυφα θα πας καλό τέλος Γενάρη. Λίγο υπερβολικό δεν νομίζεις???

Δημη
Κοκκαλα??? Παραπάνω από τα μισά πουλιά που χτυπάω στα μπασιματα είναι σαπούνια τετραπαχα. Επίσης φίλε μου αν περιμένεις να παχυνουν τα τσιχλοκοτσυφα θα πας καλό τέλος Γενάρη. Λίγο υπερβολικό δεν νομίζεις???
Δημήτρη αν περισσεψει κανα κόκκαλο δώσε κ σε εμάς....;)

Οπως και να το πούμε δεν είναι ούτε όπως του Δεκέμβρη ούτε όπως του Ιανουαρίου ούτε όπως του Φεβρουαρίου και με το καταχτυπι στα μπασιματα τα πουλιά δεν μένουν στην περιοχή όσο φαγητό και να έχει άλλα είπαμε γούστα

Οπως και να το πούμε δεν είναι ούτε όπως του Δεκέμβρη ούτε όπως του Ιανουαρίου ούτε όπως του Φεβρουαρίου και με το καταχτυπι στα μπασιματα τα πουλιά δεν μένουν στην περιοχή όσο φαγητό και να έχει άλλα είπαμε γούστα
Μια χαρά είναι.Έχω βρει τσίχλες μπασιμάτων πολύ καλύτερες από του χειμώνα.Εξάλλου για να παχύνουν αισθητά αυτές και να δεις διαφορές πρέπει να πας γενάρη-φλεβάρη με κρύα όμως.Αν είναι από μπασίματα και του Δεκέμβρη με μια ελαφριά στρώση ίσα ίσα λίπους, τι γιάννης τι γιαννάκης....

Ρε συ Νίκο τι κυνηγάς ακριβώς...;;;γτ δν έχω καταλάβει...κ επίσης ποιος σ είπε ότι τα μπασιματιαρικα πουλιά εκεί που τα κυνηγάμε ειναι όλα γν μεινουν;;;

Ρε συ Νίκο τι κυνηγάς ακριβώς...;;;γτ δν έχω καταλάβει...κ επίσης ποιος σ είπε ότι τα μπασιματιαρικα πουλιά εκεί που τα κυνηγάμε ειναι όλα γν μεινουν;;;
Λαγό τσίχλα ορτυκι και τρυγόνι ότι έχουμε εδώ εγώ πολύ απλά βλέπω ότι από όταν άρχισε η μόδα των μπασιματων τα απογευματινά έσβησαν και το ίδιο βλέπουν και άλλοι κυνηγοί οπότε έχει σχέση

Λαγό τσίχλα ορτυκι και τρυγόνι ότι έχουμε εδώ εγώ πολύ απλά βλέπω ότι από όταν άρχισε η μόδα των μπασιματων τα απογευματινά έσβησαν και το ίδιο βλέπουν και άλλοι κυνηγοί οπότε έχει σχέση
Νικόλα τα απογευματινά κατά την ταπεινή μου άποψη σβήνουν για δύο λογους: 1ον γιατί δεν υπάρχει πλέον ο όγκος πουλιών που υπήρχε παλιότερα και 2ον γιατί τα πουλιά εξελίσσονται.. Αλλάζουν τρόπο συμπεριφοράς για να επιβιώσουν. Αλλά και πάλι αν μπουν στην χώρα ΠΟΛΛΆ πουλιά,που πλέον δεν πιστεύω ότι θα ξαναδουμε, θα δουλεψουν και τα απογευματινά..

Μάγκες κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι τα μαγαζιά βγάζουν λεφτά από τα φυσίγγια. Έχετε ιδέα πόσα καινούρια όπλα πωλούνται την χρονιά; Ακιβή νούμερο δεν ξέρω αλλά μιλάμε για 100άδες.
Τα φυσίγγια στο κυνηγομάγαζο είναι κράχτης όπως τα τσιγάρα και η εφημεριδα στο περίπτερο...
Η ένδυση , η υπόδηση κ γενικά ο εξοπλισμός αφήνει λ7.

Και πιο πριν τι γινόταν δηλαδη; Πέρναγαν οι τσίχλες τον Οκτώβριο και τους βάραγαν παλαμακια;;; Έισαι λάθος και ξέρεις το γιατι? Το 95% των πουλιών στα μπασιματα περνάει όταν εσύ και εγώ πίνουμε τσίπουρα και κάνουμε νάνι. Ότι βλέπεις το πρωί είναι τα τελευταία πουλιά του περάσματος όσα και να είναι αυτά και όσο και να περνάνε δεν είναι παρά ένα κλάσμα του αριθμού που έχει περάσει την νύχτα. Άρα Νίκο το 95% των πουλιών απλά δεν το ακουμπαμε στα μπασιματα και από αυτά που περνάνε μέρα πάλι ένα μικρό τους ποσοστό θα τουφεκιστει λόγο ύψους η επειδή περνάνε σε σημεία που απλά δεν έχει καρτέρι. Τα απογευματινά δεν δουλεύουν γιατί τα πουλιά δεν ανεβαίνουν αν δεν υπάρξουν κρύα καλά. Επίσης δεν δουλεύουν γιατί υπάρχουν και οι ρινγκο που τουφέκανε τα πάντα μέχρι 100 μέτρα ύψος και τα καίνε. Καμία σχέση τα μπασιματα δεν έχουν με τα απογευματινά.

Back