Προσφορές-Τιμές

Πως καταργήθηκε φίλε; Ακόμα και τα imperial τα ισπανικά του καλλατζακου, θα είναι με άλλη Πυρίτιδα; Εγώ πέρσι πήρα Άρτεμις (csb) από Αβραμόπουλο και ήταν ότι καλύτερο έχω ρίξει. Έχω 4 κούτες από πέρσι και δεν παρήγγειλα ακόμα. Θα ψαχνόμαστε πάλι...
Τέλος δεν ξανά βγαίνει τουλάχιστον για φέτος , τώρα άμα έχουν ακόμα απόθεμα τα μαγαζιά από περσινές παρτίδες μόνο έτσι.....αλλά τη σκας αντί για csb το γύρισαν σε psb ακόμα καλύτερη.

Του είχα στείλει μήνυμα πριν αρχίσει το κυνήγι για να τον ρωτήσω για κάτι 28αρια που βγάζει σε 5 νούμερο και όταν μου είπε τιμή έπεσαν τα αυτιά μου…
Καταλαβα....ο Σπηλιοτοπουλος πιο φθηνος θα'ναι.....sarcastic.

32 gr. Είχα πάρει 2 φορές, την πρώτη με 6ε και την δεύτερη μέρα 6,5ε. Φέτος δεν ξέρω ούτε πόσο κάνουν ούτε αν είναι τα ίδια.
Φετος ειναι καπου στα 7,40€ +/-
Αλλα δεν ξερω ακομη με τη πυριτιδα...θα μαθω κ θα σας πω.

αλλά τη σκας αντί για csb το γύρισαν σε psb ακόμα καλύτερη.
Αυτο ακριβως....η σειρα των πυριτιδων psb ειναι μερικώς ζελατηνοποιημενες, γι'αυτο και αποδιδουν πολυ καλυτερα στην υγρασια σχετικα, απο τη σειρα των csb...

ναι ,γιατι ολοι ελεγαν ειναι ιδιες ειναι ιδιες!ε!τελικα απο οτι φαινεται δεν ειναι ιδιες!
Ααααααα....
Εσυ απ'οσο διχνεις, δεν θα επρεπε καν να αναρωτιεσαι ομως...δεν ειναι ιδιες ξανα λεω ΕΓΩ...

ναι ,γιατι ολοι ελεγαν ειναι ιδιες ειναι ιδιες!ε!τελικα απο οτι φαινεται δεν ειναι ιδιες!

Η μέρα με την νύχτα είναι...

Πως και δεν έχουν σκεφτεί ακόμα να πουλάνε "φυσίγγια με το μαχαίρι" ... κόβεις το κοιτάς αν σ'αρέσει και το αγοράζεις.
Εγώ λέω να είναι όπως αγοράζεις στρώμα!. Έχει δείγμα βρε παιδί μου! σου το δείχνει ρίχνεις και μια ξάπλα ( εδώ τουφεκιά) και αποφασίζεις! :D:D:D

Εγώ λέω να είναι όπως αγοράζεις στρώμα!. Έχει δείγμα βρε παιδί μου! σου το δείχνει ρίχνεις και μια ξάπλα ( εδώ τουφεκιά) και αποφασίζεις! :D:D:D
Φαντάσου να το έκαναν αυτό με τα όπλα ... θα έβγαιναν όλοι σαν να δούλευαν σε μηχανοστάσιο καρβουνιάρικου από το δοκιμαστήριο.

Θα το βάλω εδώ στις προσφορές διότι όταν έχουν φτάσει 10 ευρώ τα ευρωπαϊκά φυσίγγια 32 γραμμαρίων, το να βλέπεις φυσίγγια Remington 32 γραμμαρίων στα 11,5 ευρώ μόνο σαν προσφορά μου ακούγεται.

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ φυσίγγια 32 γραμμαρίων λοιπόν, γιατί 32 γραμμάρια είναι σκοπευτική και όχι κυνηγητική γόμωση όπως θα δείτε και στο κουτί, τα οποία τα είδα σήμερα στον Καλκατζάκο και δεν άντεξα να μην τα πάρω μόνο και μόνο για να ξαναγεμίσω τους κάλυκες.

DSC01751.JPG

DSC01750.JPG

DSC01749.JPG

Του Σοφοκλή Κοσκινά

Το βάρος γόμωσης για τα δύο αθλήματα, TRAP και SKEET ξεκίνησε από τα 32gr. σκάγια, πολύ σύντομα η γόμωση κατέβηκε στα 28 και τώρα πλέον κατέληξε στα 24gr. Η μείωση στο βάρος της γόμωσης λειτουργούσε ως αύξηση στον βαθμό δυσκολίας.
Στο SPORTING τα πράγματα είναι ακόμη λίγο περίπλοκα. Επί το πλείστον στην Ευρώπη χρησιμοποιείται η γόμωση των 28gr. αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο.
Βασικά η μεγάλη αγορά για τους κατασκευαστές φυσιγγίων στο άθλημα του SPORTING είναι οι Η.Π.Α. Εκεί, αναλόγως το σκοπευτήριο ή την μορφή του αθλήματος, που καθορίζεται από το επίπεδο των σκοπευτών κ.ά., χρησιμοποιούνται φυσίγγια με βάρος γόμωσης που κυμαίνεται από τα 28 έως και τα 42gr.
Το Sporting, δεν είναι ολυμπιακό άθλημα και για αυτό, σε ότι αφορά το βάρος της γόμωσης των φυσιγγίων, δεν έχει ακόμη καθοριστεί κάποιο στάνταρ.
Εκτός της δεδομένης γόμωσης, για τα ολυμπιακά αθλήματα SKEET και TRAP (αναφέρομαι στις Η.Π.Α.) υπάρχουν και άλλες μορφές που διαφοροποιούνται μεταξύ τους, ανάλογα με το επίπεδο των σκοπευτών. Η διαφοροποίηση γίνεται και πάλι σχετικά με το βάρος γόμωσης.
Υπάρχει κατηγορία στο Skeet και ατο Τrap, που οι σκοπευτές χρησιμοποιούν φυσίγγια με 28 ή 32gr σκάγια. Όλα αυτά γίνονται ώστε τα συγκεκριμένα αθλήματα να είναι προσιτά στους πολλούς.
Αν λάβουμε υπόψη τον διαχωρισμό των φυσιγγίων σε σκοπευτικά και κυνηγετικά, με τα δεδομένα που επί το πλείστον ισχύουν στην Ευρώπη και πάντα αναφερόμενοι σε λειόκανα διαμετρήματος 12, τα σκοπευτικά φυσίγγια είναι αυτά των 24 και 28 gr. και όλα τα υπόλοιπα είναι κυνηγετικά.

Του είχα στείλει μήνυμα πριν αρχίσει το κυνήγι για να τον ρωτήσω για κάτι 28αρια που βγάζει σε 5 νούμερο και όταν μου είπε τιμή έπεσαν τα αυτιά μου…
Οχι μόνο είναι πανάκριβος ο συγκεκριμένος αλλά και γεμίζει ότι βρει χωρίς να σε προειδοποίησει για εμένα ένα μεγάλο Χ σε αυτόν τον τύπο

Δεν το έχω δοκιμάσει τέτοια εποχή κ με ζέστη κ δεν ξέρω τι θα μπορουσε να κάνει...
Ενδεχομένως να άλλαζε συμπεριφορά...
καθόλου δυσκολο...

Η πολυ απλά μπορεί να μην τα "βρήκατε"....
Τι πιο συνηθισμένο για ένα φυσίγγι...............

Αν τα βρίσκαμε όλα ωραία τότε θα μας πασαραν μια μάρκα κ τέλος........
Βρε τασο οταν λεει 420 μ/δ και περνω πεντε διαφορετικα με ιδιες ταχυτητες σε νορμαλ καιρο τι δε μου καθετε δε ξερω και γω πια αχαχαχαχα

Back