Προσφορές-Τιμές

Αυτό με το 20αρι κουτί, τι κόλπο είναι? Όντος οι χαμηλότερες της αγοράς, αλλά για να διαπιστώσεις αν αξίζει σα φυσίγγι, πρέπει να πάρεις χίλια, εκτός αν μαζευτούν 10 η 20 άτομα και πάρουν από 100 η 50 φυσιγγια αντιστοιχα για δοκιμη.Διαφορετικα,δε νομίζω ότι αξίζει να ρισκαρεις, γιατί δεν ξέρεις καν ποιος τα φτιάχνει
Έτσι ακριβώς

Αυτό με το 20αρι κουτί, τι κόλπο είναι? Όντος οι χαμηλότερες της αγοράς, αλλά για να διαπιστώσεις αν αξίζει σα φυσίγγι, πρέπει να πάρεις χίλια, εκτός αν μαζευτούν 10 η 20 άτομα και πάρουν από 100 η 50 φυσιγγια αντιστοιχα για δοκιμη.Διαφορετικα,δε νομίζω ότι αξίζει να ρισκαρεις, γιατί δεν ξέρεις καν ποιος τα φτιάχνει
Ο ίδιος τα γεμίζει....Αλαμάνος γράφει το κουτί....

View attachment 55630
Σημερινή αναρτηση του Αλαμανου. Ξέρουμε αν ισχύει κάτι από όσα αναφέρονται?
Πω πω φίλε αυτά είναι τρομερά έχω ρίξει σε κυνήγι το t1 και το μαύρο το 30 τρομερά φυσίγγια και εδώ τα βλέπω σε εξευτιλιστικη τιμή πρέπει να πάρεις ποσότητα για να τα χρεώσει τοσο? Το μαύρο το έπαιρνα 6.50

Πω πω φίλε αυτά είναι τρομερά έχω ρίξει σε κυνήγι το t1 και το μαύρο το 30 τρομερά φυσίγγια και εδώ τα βλέπω σε εξευτιλιστικη τιμή πρέπει να πάρεις ποσότητα για να τα χρεώσει τοσο? Το μαύρο το έπαιρνα 6.50
Τον πήραν παιδιά από εδώ γύρω. Αφού το σήκωσε μετά από πολλές απόπειρες δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη. Παπατζα μεγάλη μυρίζει ο τύπος...

Τον πήραν παιδιά από εδώ γύρω. Αφού το σήκωσε μετά από πολλές απόπειρες δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη. Παπατζα μεγάλη μυρίζει ο τύπος...
Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει δεν έχω καταλάβει ποιος είναι απλά τα mirage αυτά είναι κορυφαία και ειδικά σε αυτή την τιμή που εκεί θα έπρεπε να είναι τα τσιχλοφυσεκα

Που τα γεμίζει στην Ιταλία? Γιατί γράφει φυσιγγια Ιταλίας....
Έτσι κι αλλιώς εγώ για τα clever ενδιαφερόμουν, αλλά από ότι διαβάζω, ο τύπος είναι λίγο περίεργος..

ο ιδιος παντως δεν εχει μηχανες ,τα κουτια συμφωνα με τον καινουργιο νομο θα γραφουν ποιος του τα γεμιζει,οπως πολυ πλεον ελληνες κατασκευαστες που τα κουτια τους απο κατω εχουν αυτοκολητο ,κατασκευη μαυρουλης,

ο ιδιος παντως δεν εχει μηχανες ,τα κουτια συμφωνα με τον καινουργιο νομο θα γραφουν ποιος του τα γεμιζει,οπως πολυ πλεον ελληνες κατασκευαστες που τα κουτια τους απο κατω εχουν αυτοκολητο ,κατασκευη μαυρουλης,
....π.χ Αγγελόπουλος ΚΑΙ Τασκώφ αν δεν κανω λαθος..

Φυσίγγια ο μπατμαν.
Με απόλυτη εχεμύθεια.
Φυσιγγι και θήραμα.
Έχει την απίστευτη τεχνολογία από το 1970.
Τα σκάγια ακολουθανε τη θερμότητα από το θήραμα.
Έτσι αν δύο θηράματα είναι κοντά τα μισά σκάγια θα ακολουθήσουν το ενα θήραμα και τα άλλα μισά το αλλο.
Κι έτσι συχνά θα συμβαίνει ένα φυσίγγι δύο θηράματα.
Δεν θα σας παρακαλάμε...
Αν θέλετε παραγγείλετε τώρα.
Αλλιώς κάντε μας τη χάρη γιατί έχουμε και δουλειές.

Φυσίγγια ο μπατμαν.
Με απόλυτη εχεμύθεια.
Φυσιγγι και θήραμα.
Έχει την απίστευτη τεχνολογία από το 1970.
Τα σκάγια ακολουθανε τη θερμότητα από το θήραμα.
Έτσι αν δύο θηράματα είναι κοντά τα μισά σκάγια θα ακολουθήσουν το ενα θήραμα και τα άλλα μισά το αλλο.
Κι έτσι συχνά θα συμβαίνει ένα φυσίγγι δύο θηράματα.
Δεν θα σας παρακαλάμε...
Αν θέλετε παραγγείλετε τώρα.
Αλλιώς κάντε μας τη χάρη γιατί έχουμε και δουλειές.
Για τσίχλες στο Γκόθικ Σίτυ. .sarcastic.

Back