Προσφορές-Τιμές

παιρνω τηλ,βιοτεχνες για το αν βγαλανε φυσιγγια τιποτα ακομα ,τι γινεται αφου το μολυβι επεσε η χρονια που περασε ηταν κατι παραπανω απο καλη δουλεψαν καλα ,τι γινεται τωρα! που δυσκολευονται και αργουνε?

παιρνω τηλ,βιοτεχνες για το αν βγαλανε φυσιγγια τιποτα ακομα ,τι γινεται αφου το μολυβι επεσε η χρονια που περασε ηταν κατι παραπανω απο καλη δουλεψαν καλα ,τι γινεται τωρα! που δυσκολευονται και αργουνε?

Oλοι οι βιοτεχνες στην Ελλαδα εξαρτουνται απο 2 μεγαλες εταιρειες του χωρου, οι οποιες καθοριζουν και τις τιμες. Αυτες οι 2 λοιπον συζητουν αυτη τη στιγμη τι γραμμη θα πεσει. Οταν παρουν γραμμη οι βιοτεχνες απο αυτες τις 2 θα ενημερωσουν.

Φιλος απο μεγάλη βιοτεχνία που στελενει σχεδον σε ολη την ελλαδα με ενημερωσε για τιμες στο 1 κ 1,50 πανω. Πλεων νομιζω οτι πρπεπει να μπαίνουν και ποιστοποιησεις μεσα και αλοι οροι το οποιο τους ανεβαζει το κοστος. Οι μικροι θα χαθουν αν δεν εκσυχρονιστουν. Ίδωμεν!

θα προτιμησω τοτε ξενα προιοντα ...
μποικοταζ να δουνε ολοι ομως
αλλα εμεις οι Ελληνες σαν καταναλωτες και σαν πολιτες ειμαιστε πολυ πισω γιαυτο και μας πινουν το αιμα ο ραγιαδισμος ειναι στο dna μας

Φιλος απο μεγάλη βιοτεχνία που στελενει σχεδον σε ολη την ελλαδα με ενημερωσε για τιμες στο 1 κ 1,50 πανω. Πλεων νομιζω οτι πρπεπει να μπαίνουν και ποιστοποιησεις μεσα και αλοι οροι το οποιο τους ανεβαζει το κοστος. Οι μικροι θα χαθουν αν δεν εκσυχρονιστουν. Ίδωμεν!

Δηλαδη θα ανεβασουν κατα πολυ τον ανυπαρκτο ποιοτικο ελεγχο? Τα σκαγια θα ειναι βασει προδιαγραφων και οχι οτι μπαζα του πουλαει ο εγχωριος πωλητης? Θα εχω αρχικες και πιεσεις να αναφερονται στο κουτι και αν βρω αποκλισεις πανω του επιτρεπτου θα μπορω να του το τριψω στη μουρη?
Αν ειναι ετσι θα το πληρωσω το καπελο, αν οχι ο ελληνας κατασκευαστης φυσιγγιου πεθανε οριστικα για μενα. Δεν θελω να υποστηριζω αλλο μονοπωλια και καρτελ και να πληρωνω καπελα για τρισαθλια προιοντα.

Δηλαδη θα ανεβασουν κατα πολυ τον ανυπαρκτο ποιοτικο ελεγχο? Τα σκαγια θα ειναι βασει προδιαγραφων και οχι οτι μπαζα του πουλαει ο εγχωριος πωλητης? Θα εχω αρχικες και πιεσεις να αναφερονται στο κουτι και αν βρω αποκλισεις πανω του επιτρεπτου θα μπορω να του το τριψω στη μουρη?
Αν ειναι ετσι θα το πληρωσω το καπελο, αν οχι ο ελληνας κατασκευαστης φυσιγγιου πεθανε οριστικα για μενα. Δεν θελω να υποστηριζω αλλο μονοπωλια και καρτελ και να πληρωνω καπελα για τρισαθλια προιοντα.
+1000000

Παυλο σε ποια Ελλαδα θα γινουν αυτα ????? μαλλον αμερικανικο ονειρο βλεπεις !!! Το θεμα ειναι οτι αν για τον Α-Β λογο ανεβασουν τα ελληνικα .... 100000% ακομη κα ιχωρις λογο θα ανεβασουν και τα Ιταλικα ετσι ωστε να γινουν ανταγωνιστικα τα δικα μας. Αφου οι ιδιοι κανονιζουν τις τιμες ρε παιδια! δλδ αν π.χ. τα B&Ρ + NSI ηταν 0,5 euro πιο φθηνα απο οποιοδηποτε παρεμφερες ελληνικο ..... ποιος τρελος θα αγοραζε τα ελληνικα ?????????? ακομη και ιδια τιμη να ειχαν ... ποιος θα προτισμουσε τον κυρ Μητσο και οχι την B&Ρ ?

Ο κύριος Μητσάκος έβγαλε τις τιμές για τα φυσίγγια του που εγώ προσωπικά τις θεωρώ πολύ καλές και λογικές.
http://www.alectoris-club.gr/club/?page_id=239
γιωργο θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω ελαφρως. ειναι αρκετα τσιμπημενες τιμες

Back