Προσφορές-Τιμές

Έχουν καλές τιμές εκεί αλλά είναι πολύ μακρυά δυστυχως...
Εμεις που μενουμε επαρχια ειναι οντως θεμα...υπαρχουν ομως λυσεις,εγω στελνω τα λεφτα στον αδελφο μου που μένει νικαια και οποτε κατεβει μου τα φερνει...βεβαια παντα εχω καβαντζα...

Εγώ ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν παίρνετε του κενταυρου;;;
Δεν έχει πει κανένας κάτι αρνητικό....
Και οικονομικά είναι και ποιοτικά υλικά έχουν και σταθερά στις καιρικές μεταβολές είναι....
Πιος ο λόγος που δεν πάτε προς τα κει;

μυρο μπορει να μην ταιριαζουν σε καποιον παικτικα
καποιος αλλος μπορει να μην αισθανεται σιγουρος με 28 γραμ. αλλος φοβαται τις υγρασιες. ειναι πολλοι παραγοντες. αλλος ριχνει ενα φυσιγγι χρονια και δεν τ αλλαζει

Last edited:
Εγώ ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν παίρνετε του κενταυρου;;;
Δεν έχει πει κανένας κάτι αρνητικό....
Και οικονομικά είναι και ποιοτικά υλικά έχουν και σταθερά στις καιρικές μεταβολές είναι....
Πιος ο λόγος που δεν πάτε προς τα κει;

Και γω φίλε μου έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα,αλλά δεν πάω λόγω μεγάλης απόστασης.

...Εμεις που μενουμε επαρχια ειναι οντως θεμα....

Έτσι ακριβώς. Διαβάζω τιμές από φίλους της πρωτεύουσας που τις κρίνουν ακριβές και αναρωτιέμαι πως θα χαρακτήριζαν τις τιμές που έχουμε εμείς εδώ... :) Τεράστια η διαφορά.... Ένα καλό της πρωτεύουσας... .sarcastic.

θα συμφωνήσω με τον Μύρο πέρυσι τα δοκίμασα και ακόμα και στο κρύο πήγαιναν πολύ καλά.
το super kill κίτρινο 33γρ το βρίσκω 6.5€
και το dynamic 30gr 6€
οπότε πάω για κούτες σε αυτά. Lambro ούτε θέλω να το σκέφτομαι.
Τρώγομαι για τα bior του δορκά καθώς η baikala τα πάει μπάλα....

Έτσι ακριβώς. Διαβάζω τιμές από φίλους που τις κρίνουν ακριβές και αναρωτιέμαι πως θα χαρακτήριζαν τις τιμές που έχουμε εμείς εδώ... :) Τεράστια η διαφορά....
χρηστο οταν χανια περυσι επαιρνα το τορντο το πορτοκαλι 5,70 στο κιβωτιο και το ευρωμιξ 5,50 ε για μενα ρε φιλε 6,30 και 6,40 φετος το θεωρω κοροιδια. γι αυτο φορτωσα κιτρινα με 5,60.και οσο συνεχιζουν τα χανια το ιδιο βιολι κλαιν μαιν που λεει και το καστοριανο παλτο

Εγω βρηκα rm στο πυργο με 5.3 στα 32 γρ, και επειδη τα φυσιγγια τα ειδα σε γνωστο που εριχνε το χειμωνα ηταν μια χαρα, δλδ αυτος μπαινει μεσα συμφωνα με τους μεγαλους κατασκευαστες...,τι αλλο θα ακουσω
αυτα τα rm ειναι τα μπλε με την τσιχλα απ εξω?? αν ειναι αυτα στο κρυο δεν θα πιστευεις που σκοτωμουν. στον καλο καιρο θα δεις παρα πολυ αιμα. μια χρονια τα φερανε εδω και μετα παπα

Εγώ φέτος θέλω δύο φυσίγγια από έτοιμα. Ένα μέχρι 15 βαθμούς θερμοκρασία και ένα για τις χαμηλές του χειμώνα...Για την πρώτη κατηγορία θα παίξω με τα σκοπευτικά του Κενταύρου. Για τις χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα το ψάχνω. Καμία γνώμη?

αυτα εριχνα ολο ο χειμωνα περισυ RΜ και τα κιτρινα του κενταυρου ,τα RM me θερμοκρασιες 20+ ειχαν αιμα τα πουλια αλλα δεν επεφταν ζωντανα ΟΚΤΩΜΒΡΗ POY
στο κρυο υγρασια πολυ καλα ,κατω του μηδενος θελανε λιγο boost και τα επερνα 6 ευρω το κουτι ο φιλος μου με την sx3 πινει νερο στο ονομα τους απο δοκιμες σε χαρτι που εκανε ειχαν λεει την καλητερη κατανομη απο 5-6 αλλες μαρκες που δοκιμασε την ιδια στιγμη

6 ευρω 32 γρ τα μπλε

Εγώ φέτος θέλω δύο φυσίγγια από έτοιμα. Ένα μέχρι 15 βαθμούς θερμοκρασία και ένα για τις χαμηλές του χειμώνα...Για την πρώτη κατηγορία θα παίξω με τα σκοπευτικά του Κενταύρου. Για τις χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα το ψάχνω. Καμία γνώμη?
αν θες σιγουρη λυση αλλα τσουχτερη f2.δεν κολαει ουτε σε υγρασια ουτε σε κρυο και πολυ μαλακο για 34αρι. υπαρχουν κι αλλα φτηνοτερα βεβαια αλλααα

Αυτα ειναι κα
αυτα τα rm ειναι τα μπλε με την τσιχλα απ εξω?? αν ειναι αυτα στο κρυο δεν θα πιστευεις που σκοτωμουν. στον καλο καιρο θα δεις παρα πολυ αιμα. μια χρονια τα φερανε εδω και μετα παπα
Αυτα ειναι και εγω χειμωνα τα ειδα και ηταν σουπερ.Δλδ τωρα οι αλλοι που θελουν τετοιες τιμες τι νομιζουν θα βρισκουν για πολυ κοροιδα ακομη...

Για τα φυσίγγια του Κενταύρου μου ήρθε μια φλασιά τώρα. Η χύμα κούτα έχει μέσα 500 φυσίγγια; Γιατί αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει παλιότερα ότι η κούτα είχε τότε 475 φυσίγγια...
ναι ετσι ηταν αλλα τωρα εχει 500

Για τα φυσίγγια του Κενταύρου μου ήρθε μια φλασιά τώρα. Η χύμα κούτα έχει μέσα 500 φυσίγγια; Γιατί αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει παλιότερα ότι η κούτα είχε τότε 475 φυσίγγια...
Ναι 500 έχει μέσα...μια φορά έχω βρει 499 αλλά χαλάλι του .sarcastic.

αν θες σιγουρη λυση αλλα τσουχτερη f2.δεν κολαει ουτε σε υγρασια ουτε σε κρυο και πολυ μαλακο για 34αρι. υπαρχουν κι αλλα φτηνοτερα βεβαια αλλααα

να και rm βασιλη στα 32 γραμ
Ευριπίδη ευχαριστώ! Τα rm ποια είναι? Γιατί κατά καιρούς έχω βρει διάφορα με αυτή την ονομασία. Έχεις κάποιο λινκ?

Back