Προσφορές-Τιμές

Εγώ φέτος θέλω δύο φυσίγγια από έτοιμα. Ένα μέχρι 15 βαθμούς θερμοκρασία και ένα για τις χαμηλές του χειμώνα...Για την πρώτη κατηγορία θα παίξω με τα σκοπευτικά του Κενταύρου. Για τις χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα το ψάχνω. Καμία γνώμη?
Δώσε μια ευκαιρία στον Κένταυρο και σε κρύο έχει σχετικά καλή απόδοση.

γνωρίζει κάποιος να μου πει αν το επετειακό lambro tordo 32 θα συνεχίσει να το βγάζει ;
κανονικοτατα παυλο. αλλα ρε φιλε ειναι πιο αργο απ το replay κι εδω χανια ειδα τιμη 6,95.ελεος
με d20 ειναι γεμισμενο. παντως απ τα πιο καθαρα σκοτωματα που εχω δει

Ευριπίδη ευχαριστώ! Τα rm ποια είναι? Γιατί κατά καιρούς έχω βρει διάφορα με αυτή την ονομασία. Έχεις κάποιο λινκ?
φιλε link δεν εχω. ξερω οτι τα φερνει αν δε κανω λαθος ο σπηλιωτοπουλος στον πυργο αλλα αν γκουγκλαρεις romana munizioni θα τα δεις. αυτα που λεμε στα 32 γραμ. εχουν μια τσιχλα εξω απ το κουτι. αν καποιος εχει link ας το βαλει

Εγω βρηκα rm στο πυργο με 5.3 στα 32 γρ, και επειδη τα φυσιγγια τα ειδα σε γνωστο που εριχνε το χειμωνα ηταν μια χαρα, δλδ αυτος μπαινει μεσα συμφωνα με τους μεγαλους κατασκευαστες...,τι αλλο θα ακουσω
Φιλε πετρο επδ ειχα ριξει προπερσι απο πυργο κτ rm.που μ λεγανε κανουν ρανουν κλπ θα σ πω την αποψη μ μετα απο 2κουτες που πηγα κ πηρα γτ παρασυρθηκα απο σχολια...ηταν λες κ εριχνα αβολιδοτα....

κανονικοτατα παυλο. αλλα ρε φιλε ειναι πιο αργο απ το replay κι εδω χανια ειδα τιμη 6,95.ελεος
με d20 ειναι γεμισμενο. παντως απ τα πιο καθαρα σκοτωματα που εχω δει

το πήγε γαζί η Α5 και καλύτερα από το πορτοκαλί στα επιστροφια,,παρακάλαγα να μη τελειώσουν αυτά που είχα,,,,,,από τιμή θα μάθω σύντομα

το πήγε γαζί η Α5 και καλύτερα από το πορτοκαλί στα επιστροφια,,παρακάλαγα να μη τελειώσουν αυτά που είχα,,,,,,από τιμή θα μάθω σύντομα
ναι ειναι τρομερα μαλακο και ειδικα το 9 σκοτωνει μακριααααα αλλα πολυ μα πολυ προσκοπευση

Φιλε πετρο επδ ειχα ριξει προπερσι απο πυργο κτ rm.που μ λεγανε κανουν ρανουν κλπ θα σ πω την αποψη μ μετα απο 2κουτες που πηγα κ πηρα γτ παρασυρθηκα απο σχολια...ηταν λες κ εριχνα αβολιδοτα....
Γιωργο παλια το εριξα κ εγω το μπλε που λενε κ μου αρεσε..Για παραγγελια δεν ρισκαρω γιατι πολλα ακουγονται αλλα δεν ξερω τι κ αν ισχυει

Last edited:

κάτι περσινά που μου έδωσαν απλά τα έκαψα στο βουνό.....μακρυά και αγαπημένοι

Τα σιλβερ θα παιξουν στα 6 ευρω......
Ευρι τα f2 φετος θα παιξουν στα 7.40....
Περσυ τα φορτωσα στην εναρξη 2 κουτες στα 6.60.
Προπερσυ στην κουτα 6.20.
Θα μας στερησουν το κορυφαιο.....
Ολη την χρονια θα την βγαλω με τα 28αρια του κενταυρου μπας και βαλουν μυαλο.
Μου αρεσουν δεν μου αρεσουν....με αυτα θα πορευτω.
4.90 το κουτακι .....υπερκαυλο.....
Στην κουτα μαλλον εχουν 499 λογω οτι τα ζυγισει και δεν μετριουντε ενα ενα.
Καλο ηταν φετος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μποικοταρουμε τα περισσοτερα Ελληνικα φυσιγγια.
Ας αρκεστουμε σε καποια οικονομικα......και ας παρασηρουμε οσους μπορουμε.......
Σιγουρα θα στεναχωρησω καποιους που θα με διαβασουν....αλλα αρκετα με την κοροιδια τους....
Τι αλλαξε σε 2 χρονια και το f2 πηρε 1.20 πανω;;;;;;
Μαλλον ειδαν οτι τραβηξε υπερβολικα καλα και καποιοι θελησαν να οικονομησουν εις βαρος μας......
Οχι λοιπον.....4.90 το κουτακι και ας περνω και 1 πουλι στο κουτι

Last edited:
Τα σιλβερ θα παιξουν στα 6 ευρω......
Ευρι τα f2 φετος θα παιξουν στα 7.40....
Περσυ τα φορτωσα στην εναρξη 2 κουτες στα 6.60.
Προπερσυ στην κουτα 6.20.
Να πανε να γαμηθουν.......
Θα μας στερησουν το κορυφαιο.....
Ολη την χρονια θα την βγαλω με τα 28αρια του κενταυρου μπας και βαλουν μυαλο.
Μου αρεσουν δεν μου αρεσουν....με αυτα θα πορευτω.
4.90 το κουτακι .....υπερκαυλο.....
Στην κουτα μαλλον εχουν 499 λογω οτι τα ζυγισει και δεν μετριουντε ενα ενα.
Καλο ηταν φετος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μποικοταρουμε τα περισσοτερα Ελληνικα φυσιγγια.
Ας αρκεστουμε σε καποια οικονομικα......και ας παρασηρουμε οσους μπορουμε.......
Σιγουρα θα στεναχωρησω καποιους που θα με διαβασουν....αλλα αρκετα με την κοροιδια τους....
Τι αλλαξε σε 2 χρονια και το f2 πηρε 1.20 πανω;;;;;;
Μαλλον ειδαν οτι τραβηξε υπερβολικα καλα και καποιοι θελησαν να οικονομησουν εις βαρος μας......
Οχι λοιπον.....4.90 το κουτακι και ας περνω και 1 πουλι στο κουτι
Εμ καλα τα λες. Ψυρισα και εγω. Εγω θα παρω 2 πουλια στο κουτι.sarcastic..sarcastic.

Δηλαδη θα ανεβασουν κατα πολυ τον ανυπαρκτο ποιοτικο ελεγχο? Τα σκαγια θα ειναι βασει προδιαγραφων και οχι οτι μπαζα του πουλαει ο εγχωριος πωλητης? Θα εχω αρχικες και πιεσεις να αναφερονται στο κουτι και αν βρω αποκλισεις πανω του επιτρεπτου θα μπορω να του το τριψω στη μουρη?
Αν ειναι ετσι θα το πληρωσω το καπελο, αν οχι ο ελληνας κατασκευαστης φυσιγγιου πεθανε οριστικα για μενα. Δεν θελω να υποστηριζω αλλο μονοπωλια και καρτελ και να πληρωνω καπελα για τρισαθλια προιοντα.
.RESPECT.

Ειδικα περσυ απο το δευτερο μισο και μετα......το τρισαθλια ειναι λιαν επιεικως.....

Παιδες οπως βλεπω το θεμα με τις τιμες παλι θα το ξεφτιλισουν και φετος....εγω προσωπικά θα ξεκινησω και φετος με τα δικα μου γεμισματα τα οποια μου ερχονται και φθηνοτερα στο κουτι και βλεπουμε απο γεναρη για τσιχλοφυσσιγα.....σαν επιλογη τα gm3 fast στα 5.95 και τορντο πορτοκαλι στην ιδια τιμη

Back