Παιδια εχει να προτεινει καποιος κανα ελληνικο ατσαλινο οχι μαγκνουμ σε λογικγ τιμη?Τα bp valle steel που εχω καψουρα εφτασαν τα 9.30 ευρω,δεν τρελαθηκα ακομα!!
Δοκιμασε τα λαμπρο steel....εγω εμεινα ευχαριστημενος με τα nsi hp 38., ..τα πηρα 4, 5 ευρω την δεκαδαΠαιδια εχει να προτεινει καποιος κανα ελληνικο ατσαλινο οχι μαγκνουμ σε λογικγ τιμη?Τα bp valle steel που εχω καψουρα εφτασαν τα 9.30 ευρω,δεν τρελαθηκα ακομα!!
Εγω βρηκα υλικα για φετος στις ιδιες τιμες με περυσι και για την ακριβεια βρηκα μολυβι δεκα λεπτά φθηνοτεροΠαντως και οι τιμές των υλικών για ιδιογομωση εχουν παρει την άνοδο σε σημειο που ο μόνος λόγος που αξίζει η ιδιογομωση ειναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των φυσιγγίων.
Τα classic steel 30?τα θελω για υδροβια και το 30αρι το φοβαμαιΔοκιμασε τα λαμπρο steel....εγω εμεινα ευχαριστημενος με τα nsi hp 38., ..τα πηρα 4, 5 ευρω την δεκαδα
Παιδια εχει να προτεινει καποιος κανα ελληνικο ατσαλινο οχι μαγκνουμ σε λογικγ τιμη?Τα bp valle steel που εχω καψουρα εφτασαν τα 9.30 ευρω,δεν τρελαθηκα ακομα!!
Γιωργο το χουν ξεφτυλισει ρε συ,με 10 ευρω πας στα bornaghi μετα που ειναι φωτια και 36 γρ..Με του κυργια τρομαξα να τα βρω που βαραν αλλα οταν εβρισκα σκοτωναν εκπληκτικα δεν μπορω να πωΝίκο για τα παπιά χαλάλι.
Άμα το βολεύτηκες το B&P μην το αλλάζεις.
Παρόλα αυτά ένα καλό Ελληνικό 32άρι με ατσάλινα είναι του Κύργια...https://www.hobbi.gr/fysiggia-atsalina-power-steel-32gr-p-12456.html
Προσωπικά ειχα να γεμίσω απο το 2012 γιατι το εχω σύστημα να αγοράζω μεγάλες ποσότητες υλικών για να στοκαρω φυσίγγια και φέτος που κοιτάζω γιατι βλεπω να ξεμένω προς το τελος της σεζόν εχουν παρει την άνοδο ειδικά τα σκάγια και οι κάλυκες.Εγω βρηκα υλικα για φετος στις ιδιες τιμες με περυσι και για την ακριβεια βρηκα μολυβι δεκα λεπτά φθηνοτερο
Αλλάζει συνηθως το φυσιγγι.αλλος ριχνει ενα φυσιγγι χρονια και δεν τ αλλαζει
Απαπαπγνωρίζει κάποιος να μου πει αν το επετειακό lambro tordo 32 θα συνεχίσει να το βγάζει ;
Εγω εκανα κάποιους υπολογισμούς και κατεληξα οτι στις γομωσεις απο 34 και πανω με συμφερει να φτιαξω εγω το δικο μου φυσιγγι και απο αποψη αποδοσης και απο τιμης....ασε που πλεον δεν εμπιστευομαι τα υλικα που γεμιζουν αλλα λενε αλλα βαζουν και σε αλλες δοσολογιεςΠροσωπικά ειχα να γεμίσω απο το 2012 γιατι το εχω σύστημα να αγοράζω μεγάλες ποσότητες υλικών για να στοκαρω φυσίγγια και φέτος που κοιτάζω γιατι βλεπω να ξεμένω προς το τελος της σεζόν εχουν παρει την άνοδο ειδικά τα σκάγια και οι κάλυκες.
Αν ρίχνεις αξιοπρεπώς, που το κάνεις, από ότι είδα στο σκοπευτήριο, όχι ένα στο κουτάκι αλλά πολλά θα παίρνεις και επειδή θα τα παίρνεις μονοτούφεκα θα κάνεις και οικονομία.Οχι λοιπον.....4.90 το κουτακι και ας περνω και 1 πουλι στο κουτι
Το economic είναι σαν αυτό που λέμε, καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα, ε;Παιδες ειδα και μια προσφορα εδω....
ROCKET
JUNIOR (GRANULATE) 32gr 7-8-9-10 5,70€(500 ΦΥΣΙΓΓΙΑ)
ROCKET 31 (PSB) 31gr 8/9 5,50€ (500 ΦΥΣΙΓΓΙΑ)
SUPER (G3000) 32gr 7-8-9 6,30€ (500 ΦΥΣΙΓΓΙΑ)
ECONOMIC (AQUILA) 32gr 7-8-9 6,20€ (500 ΦΥΣΙΓΓΙΑ)
Καταστημα ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ