Προσφορές-Τιμές

Παιδια εχει να προτεινει καποιος κανα ελληνικο ατσαλινο οχι μαγκνουμ σε λογικγ τιμη?Τα bp valle steel που εχω καψουρα εφτασαν τα 9.30 ευρω,δεν τρελαθηκα ακομα!!
Δοκιμασε τα λαμπρο steel....εγω εμεινα ευχαριστημενος με τα nsi hp 38., ..τα πηρα 4, 5 ευρω την δεκαδα

Παντως και οι τιμές των υλικών για ιδιογομωση εχουν παρει την άνοδο σε σημειο που ο μόνος λόγος που αξίζει η ιδιογομωση ειναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των φυσιγγίων.
Εγω βρηκα υλικα για φετος στις ιδιες τιμες με περυσι και για την ακριβεια βρηκα μολυβι δεκα λεπτά φθηνοτερο

Παιδια εχει να προτεινει καποιος κανα ελληνικο ατσαλινο οχι μαγκνουμ σε λογικγ τιμη?Τα bp valle steel που εχω καψουρα εφτασαν τα 9.30 ευρω,δεν τρελαθηκα ακομα!!

Νίκο για τα παπιά χαλάλι.;)
Άμα το βολεύτηκες το B&P μην το αλλάζεις.:)
Παρόλα αυτά ένα καλό Ελληνικό 32άρι με ατσάλινα είναι του Κύργια...https://www.hobbi.gr/fysiggia-atsalina-power-steel-32gr-p-12456.html

Νίκο για τα παπιά χαλάλι.;)
Άμα το βολεύτηκες το B&P μην το αλλάζεις.:)
Παρόλα αυτά ένα καλό Ελληνικό 32άρι με ατσάλινα είναι του Κύργια...https://www.hobbi.gr/fysiggia-atsalina-power-steel-32gr-p-12456.html
Γιωργο το χουν ξεφτυλισει ρε συ,με 10 ευρω πας στα bornaghi μετα που ειναι φωτια και 36 γρ..Με του κυργια τρομαξα να τα βρω που βαραν αλλα οταν εβρισκα σκοτωναν εκπληκτικα δεν μπορω να πω

Εγω βρηκα υλικα για φετος στις ιδιες τιμες με περυσι και για την ακριβεια βρηκα μολυβι δεκα λεπτά φθηνοτερο
Προσωπικά ειχα να γεμίσω απο το 2012 γιατι το εχω σύστημα να αγοράζω μεγάλες ποσότητες υλικών για να στοκαρω φυσίγγια και φέτος που κοιτάζω γιατι βλεπω να ξεμένω προς το τελος της σεζόν εχουν παρει την άνοδο ειδικά τα σκάγια και οι κάλυκες.

αλλος ριχνει ενα φυσιγγι χρονια και δεν τ αλλαζει
Αλλάζει συνηθως το φυσιγγι.

γνωρίζει κάποιος να μου πει αν το επετειακό lambro tordo 32 θα συνεχίσει να το βγάζει ;
Απαπαπ
Τα εριξα κατ αναγκη αφου εριχνα ολη τη σεζον το lambro sporting. Καταλαβαινεις τι εγινε...

Παιδια εδω(θεσ/νικη) οι τιμες ειναι ακριβοτερες απο κατω σε εσας.
Σκοπευτικα ξεκινανε απο 6,4+
Και απο κατασκευαστες πουβδεν εχουν καν μεταφορικα αφου παράγονται εδω.
Για τα δε κυνηγετικα 0,50€+ στο κουτι στην καλυτερη απο αυτα που πωλουνται κατω.
Παραδειγμα τα f2 που αναφερθηκε απο τον Φίλιππα εδω ξεκιναει απο 7,90€.
Υπαρχουν 3'μεγαλα μαγαζια εδω και σου λεει αυτες ειναι οι τιμες απο που θα ψωνισουν;;;
Θα παει ηνπαραγγελια συννεφο φετος!!
Φτανει οσα δωσαμε σε καποιους...

Προσωπικά ειχα να γεμίσω απο το 2012 γιατι το εχω σύστημα να αγοράζω μεγάλες ποσότητες υλικών για να στοκαρω φυσίγγια και φέτος που κοιτάζω γιατι βλεπω να ξεμένω προς το τελος της σεζόν εχουν παρει την άνοδο ειδικά τα σκάγια και οι κάλυκες.
Εγω εκανα κάποιους υπολογισμούς και κατεληξα οτι στις γομωσεις απο 34 και πανω με συμφερει να φτιαξω εγω το δικο μου φυσιγγι και απο αποψη αποδοσης και απο τιμης....ασε που πλεον δεν εμπιστευομαι τα υλικα που γεμιζουν αλλα λενε αλλα βαζουν και σε αλλες δοσολογιες

Σε αυτο εχεις απόλυτο δίκιο. Οσο ανεβαίνεις σε γραμμάρια συμφέρει απο τιμη και με διαφορά. Αλλα προσωπικά 34 & 36 γραμ. ρίχνω λιγα τον χρονο. Η πλειοψηφία ειναι 28 & 32 όπου εκει συμφέρει να αγοράσεις έτοιμα πολλές φορές. Αλλα η ιδιογομωση ειναι πανω απ'ολα μεράκι και μετα οικονομία για τους περισσότερους που ασχολούνται!

Οχι λοιπον.....4.90 το κουτακι και ας περνω και 1 πουλι στο κουτι
Αν ρίχνεις αξιοπρεπώς, που το κάνεις, από ότι είδα στο σκοπευτήριο, όχι ένα στο κουτάκι αλλά πολλά θα παίρνεις και επειδή θα τα παίρνεις μονοτούφεκα θα κάνεις και οικονομία.
Συγχαρητήρια για το μήνυμα σου Φίλιππε, με εκφράζεις απόλυτα.
Στα ράφια όλα.....στα ράφια, ξυπνάτε τσιχλάδες, δεν θέλετε παραπάνω από 28γρ ν.9.

Last edited:
δεν ειναι τα γραμμαρια ρε γιωργο ειναι η κοροιδια ,εμενα δεν με ενδιαφερει ανα θα ειναι 24γρ,26,28,32,εμενα με ενδιαφερει να μην υπαρχει τοση μεγαλη διαφορα και αυξηση χωρις λογο απο την στιγμη που υπαρχουν και οι ιδιογομοτες και ξερουμε πανω κατω τιμες ,που ο εμπορας τα περνει πολυ πιο φθηνα.περσι πηρανε μολυβι και με 1,5 ευρω και φτιαξανε φυσιγγια!!!!τριμης το πιο φθηνο τα 30γρ 5,80 ,ολα τα αλλα απο 6ευρω και πανω!το κομμαντο 32γρ περσι 5,00ευρω ,φετος 6,00 ευρω ! γιατι ανεβηκε?ακριβυνε λεει το μολυβι και θα ακριβηνουν κι αλλο λεει τα φυσιγγια!συμφωνω απολυτα και εγω με τον φιλιππα ,μονο οποιος σεβεται τους πελατες του.

Mαλλον θα νομιζουν οτι θα ειναι παλι η περσινη χρονια που αδειαζαν τα ραφια
στο αψε-σβησε.... για αυτο θελουν να τα οικονομισουν παλι φετος,
ελα ομως που δεν προκειτε να δουν παλι τετοιες πωλησης οπως την περσινη χρονια,
φετος θα βαρανε μυγες παλι οπως τις προηγουμενες χρονιες.
(καθε μερα λαμπρη θαναι?)

Παιδες ειδα και μια προσφορα εδω....
ROCKET
JUNIOR (GRANULATE) 32gr 7-8-9-10 5,70€(500 ΦΥΣΙΓΓΙΑ)
ROCKET 31 (PSB) 31gr 8/9 5,50€ (500 ΦΥΣΙΓΓΙΑ)
SUPER (G3000) 32gr 7-8-9 6,30€ (500 ΦΥΣΙΓΓΙΑ)
ECONOMIC (AQUILA) 32gr 7-8-9 6,20€ (500 ΦΥΣΙΓΓΙΑ)
Καταστημα ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Παιδες ειδα και μια προσφορα εδω....
ROCKET
JUNIOR (GRANULATE) 32gr 7-8-9-10 5,70€(500 ΦΥΣΙΓΓΙΑ)
ROCKET 31 (PSB) 31gr 8/9 5,50€ (500 ΦΥΣΙΓΓΙΑ)
SUPER (G3000) 32gr 7-8-9 6,30€ (500 ΦΥΣΙΓΓΙΑ)
ECONOMIC (AQUILA) 32gr 7-8-9 6,20€ (500 ΦΥΣΙΓΓΙΑ)
Καταστημα ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Το economic είναι σαν αυτό που λέμε, καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα, ε; :D

Χθές το απόγευμα πήγα μια βόλτα από τον Αλέξη,να πάρω ενα παντελόνι καλοκαιρινό του τοξότη(μετά από αλλαγή)
IMG_20170725_203844_zpswkvvyekb.jpg~original

και χτύπησα αυτά:
http://metplast.gr/proionta-site/product/mygra-beccaccia/ Νο 8,5 στα 13,50€ γεμισμένα με MB
και αυτά:
http://www.superkill.gr/product.php?id=18 Νο 8 στα 7,30€ γεμισμένα με AQUILA

Back