δλδ αν τα 3% αντιμονιο ειναι και καλα premium τα κοινα ποσο εχουν 1-1,5% μονο!
Κανα δυο χρονια εχω δουλεψει και εγω φυσιγγια του καραμανιδη.με οσα εχω ριξει εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος!θεωρω εξαιρετικο φυσιγγι το μαυρο το 33.τα κοκκινα και τα τσιχλα τα δουλεψα αρκετα με τρια διαφορετικα οπλα...μια χαρα σταθηκαν οοως εχω δουλεψει και το ασπρο το διασπορας και τα 28αρια!κανενα δεν μου φανηκε ασχημο...αλλα με ενοχλησε πολυ η αλλαγη σεταπ χωρις να ενημερωσει....στα κοκκινα.τωρα για τις τιμες του ειναι γρνικα καλες για την εποχη διχως κατι το ιδιαιτερο.ελπιζω να σε καλυψα!Καλησπερα παιδια..ξερεις καποιος να μας πει τιμες για τα super kill???κ εντυπωσεις φυσικα αν τα εχει δοκιμασει...
Δουλεψα περσι τα super kill 33.5 μαυρα, τα kill 32gr κοκκινα και τα dynamic 30gr.Καλησπερα παιδια..ξερεις καποιος να μας πει τιμες για τα super kill???κ εντυπωσεις φυσικα αν τα εχει δοκιμασει...
Τιμές από κατάστημα Παρδαλάκη - φυσίγγια ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ:Καλησπερα παιδια..ξερεις καποιος να μας πει τιμες για τα super kill???κ εντυπωσεις φυσικα αν τα εχει δοκιμασει...
Οπως βλεπω ειναι 50 λεπτα κατω οι τιμες απο περυσι που ειχαν ανεβει ενα ευρω!!! Παντως επειδη εγω τα ριχνω ανελιπως τα τρια τελευταια χρονια μονο καλα λογια εχω να πω.Τιμές από κατάστημα Παρδαλάκη - φυσίγγια ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ:
Μαύρο 33,5 γρ. 7.30€
Κίτρινο 33 γρ. 6.80€
Κόκκινο 32 γρ. 6,40€
Τσίχλα & ορτυκι 6.40€
Τρυγόνι 7.30€
Dynamic 30γρ. 6.00€
Λιγο ποιο πανω απο τις περσινες τιμες της έναρξης και φθηνότερα απο την ανατίμησησυγγνωμη ρε παιδια. θεωρουνται αυτες καλες τιμες??
δηλαδη ρε τεο περυσι που επαιρνα τα πορτοκαλι 5,70 αυτα του καραμανιδη ποσο κανανε?? τα πορτοκαλι απο περυσι το φλεβαρη παιρνανε απανω και φετος εχουνε εκτοξευτει στο 6,80-6,90Λιγο ποιο πανω απο τις περσινες τιμες της έναρξης και φθηνότερα απο την ανατίμηση
Πετρο οι τιμες ειναι ανεβασμενες κατα 50 λεπτα.Α
Οπως βλεπω ειναι 50 λεπτα κατω οι τιμες απο περυσι που ειχαν ανεβει ενα ευρω!!! Παντως επειδη εγω τα ριχνω ανελιπως τα τρια τελευταια χρονια μονο καλα λογια εχω να πω.
δηλαδη ρε τεο περυσι που επαιρνα τα πορτοκαλι 5,70 αυτα του καραμανιδη ποσο κανανε?? τα πορτοκαλι απο περυσι το φλεβαρη παιρνανε απανω και φετος εχουνε εκτοξευτει στο 6,80-6,90
Ακριβως ετσι ειναι μπιλι. Τα imperial 32gr τα αγοραζα 5ευρωπαικα φετος αναρωτιεμαι ποσο τα πηγε.Ο Κένταυρος πάντως τα έχει σχεδόν 50 λεπτά πάνω σε σχέση με πέρυσι. Δηλαδή:
ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ TRAP ΚΑΙ SKEET ΕΧΟΥΝ 5,00€
ΚΑΙ ΤΑ SPORTING 5,50€
ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΕ 33gr ΕΧΟΥΝ 6,50€
Αγγελε στη θεσσαλονικη απο που ψωνίζεις;Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά;
Γιατί αυτή η διαφορά από συγκεντρωτήρα στα διασποράς;
Είδα τιμές στον Καρασσαβίδη και ξεκινάνε από 8,9 με 9 ευρώ.
Τόσο πολύ κοστίζει ο διασπορέας;
Άλλη μια κοροϊδία με τις τιμές.