Προσφορές-Τιμές

Eιπαμε καθε φυσιγγι εχει αλλη ιδιαιτεροτητα. Εχει πολλα σκαγια, ειναι ακριβο το μολυβι. Εχει λιγοτερα, ειναι ακριβο κατι αλλο. Οπως και να εχει καθε φυσιγγι εχει κατι που το καθιστα ακριβο, και το ιδιο ακριβως κατι σε αλλο φυσιγγι ειναι αυτοματως παμφτηνο

Τα δουλευω 2-3 χρονια τωρα... αλλα μονο σε τσιχλα το χειμωνα.
Το μαυρο ειναι παρα πολυ καλο, πολυ καλη συγκεντρωση και ωραια
σκοτωματα σε μακρινες αποστασης... τα πουλια πεφταν ξερα διχως αιματα.
Αντιθετως ομως το κοκκινο στα 32 γραμ. δεν μ' αφησε ικανοποιημενο.
Τωρα απο τιμες δεν ξερω ακομα για φετος.

Καλησπερα παιδια..ξερεις καποιος να μας πει τιμες για τα super kill???κ εντυπωσεις φυσικα αν τα εχει δοκιμασει...
Κανα δυο χρονια εχω δουλεψει και εγω φυσιγγια του καραμανιδη.με οσα εχω ριξει εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος!θεωρω εξαιρετικο φυσιγγι το μαυρο το 33.τα κοκκινα και τα τσιχλα τα δουλεψα αρκετα με τρια διαφορετικα οπλα...μια χαρα σταθηκαν οοως εχω δουλεψει και το ασπρο το διασπορας και τα 28αρια!κανενα δεν μου φανηκε ασχημο...αλλα με ενοχλησε πολυ η αλλαγη σεταπ χωρις να ενημερωσει....στα κοκκινα.τωρα για τις τιμες του ειναι γρνικα καλες για την εποχη διχως κατι το ιδιαιτερο.ελπιζω να σε καλυψα!

Καλησπερα παιδια..ξερεις καποιος να μας πει τιμες για τα super kill???κ εντυπωσεις φυσικα αν τα εχει δοκιμασει...
Δουλεψα περσι τα super kill 33.5 μαυρα, τα kill 32gr κοκκινα και τα dynamic 30gr.
Ολα πολυ καλα ιδιαιτερα τα μαυρα γαζωναν. Του καραμανιδη ειναι πολυ δυνατα φυσιγγια και με δικαννο την ακους στερεοφωνικα.
Ρωτησα αρχες ιουλιου και τα μαυρα τα διναν 7.3 ενω τα super kill 33gr 6.5
Για τα κοκκινα ανεμεναν παραγωγη απο καραμανιδη. Φετος θα φορτωσω καραμανιδη και προβληματιζομαι να παρω express bior που στα 10αρια πηγαιναν πολυ καλα

Τιμές από κατάστημα Παρδαλάκη - φυσίγγια ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ:
Μαύρο 33,5 γρ. 7.30€
Κίτρινο 33 γρ. 6.80€
Κόκκινο 32 γρ. 6,40€
Τσίχλα & ορτυκι 6.40€
Τρυγόνι 7.30€
Dynamic 30γρ. 6.00€

Α
Τιμές από κατάστημα Παρδαλάκη - φυσίγγια ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ:
Μαύρο 33,5 γρ. 7.30€
Κίτρινο 33 γρ. 6.80€
Κόκκινο 32 γρ. 6,40€
Τσίχλα & ορτυκι 6.40€
Τρυγόνι 7.30€
Dynamic 30γρ. 6.00€
Οπως βλεπω ειναι 50 λεπτα κατω οι τιμες απο περυσι που ειχαν ανεβει ενα ευρω!!! Παντως επειδη εγω τα ριχνω ανελιπως τα τρια τελευταια χρονια μονο καλα λογια εχω να πω.

Λιγο ποιο πανω απο τις περσινες τιμες της έναρξης και φθηνότερα απο την ανατίμηση
δηλαδη ρε τεο περυσι που επαιρνα τα πορτοκαλι 5,70 αυτα του καραμανιδη ποσο κανανε?? τα πορτοκαλι απο περυσι το φλεβαρη παιρνανε απανω και φετος εχουνε εκτοξευτει στο 6,80-6,90

Α

Οπως βλεπω ειναι 50 λεπτα κατω οι τιμες απο περυσι που ειχαν ανεβει ενα ευρω!!! Παντως επειδη εγω τα ριχνω ανελιπως τα τρια τελευταια χρονια μονο καλα λογια εχω να πω.
Πετρο οι τιμες ειναι ανεβασμενες κατα 50 λεπτα.
Περσι dynamic 5.50
Super kill μαυρο 7
Κill32 koκκινο 6 απο τον κενταυρο

νι
δηλαδη ρε τεο περυσι που επαιρνα τα πορτοκαλι 5,70 αυτα του καραμανιδη ποσο κανανε?? τα πορτοκαλι απο περυσι το φλεβαρη παιρνανε απανω και φετος εχουνε εκτοξευτει στο 6,80-6,90

Ρε φίλε εγω πέρσι πήρα διασπαρτα 10 κουτια απο τον Παρδαλακη b&p και Α1 τα περισσοτερα τα έδωσα σε φίλους
Ιδιογομωση και κενταυρος ολη τη σεζον την έβγαλα

Ο Κένταυρος πάντως τα έχει σχεδόν 50 λεπτά πάνω σε σχέση με πέρυσι. Δηλαδή:
ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ TRAP ΚΑΙ SKEET ΕΧΟΥΝ 5,00€
ΚΑΙ ΤΑ SPORTING 5,50€
ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΕ 33gr ΕΧΟΥΝ 6,50€
Ακριβως ετσι ειναι μπιλι. Τα imperial 32gr τα αγοραζα 5ευρωπαικα φετος αναρωτιεμαι ποσο τα πηγε.
Με silver kentaurou εχετε εμπειρια ακουσα οτι τα εχει 6 ευρωπαικα

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά;
Γιατί αυτή η διαφορά από συγκεντρωτήρα στα διασποράς;
Είδα τιμές στον Καρασσαβίδη και ξεκινάνε από 8,9 με 9 ευρώ.
Τόσο πολύ κοστίζει ο διασπορέας;
Άλλη μια κοροϊδία με τις τιμές.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά;
Γιατί αυτή η διαφορά από συγκεντρωτήρα στα διασποράς;
Είδα τιμές στον Καρασσαβίδη και ξεκινάνε από 8,9 με 9 ευρώ.
Τόσο πολύ κοστίζει ο διασπορέας;
Άλλη μια κοροϊδία με τις τιμές.
Αγγελε στη θεσσαλονικη απο που ψωνίζεις;

Back