Προσφορές-Τιμές

Έριχνε μια φορά ένας biturbo και εγώ δίπλα του 28αρια νο 8μιση στα έλατα. Νορμαλ θερμοκρασίες και πολλά πουλιά τότε. Νομίζω double score τον είχα εκείνη την ημερα. Μόλις είδε τι ρίχνω έμεινε κάγκελο...
Χρόνια πολλά καταρχήν,ε Μν συγκρίνεις τώρα τον εαυτό σου,εσύ είσαι άρμα κανονικό!!!!

Χρόνια πολλά καταρχήν,ε Μν συγκρίνεις τώρα τον εαυτό σου,εσύ είσαι άρμα κανονικό!!!!
Χρόνια πολλά Γιώργο! Όχι φίλε μου, δεν είμαι άρμα. Απλά δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι μια μεγάλη τσίχλα που θα την τουφεκισεις στα διακενα του ελατια βαριά στα 30 μέτρα ΔΕΝ θέλει 36 γραμμάρια νο7 για να πέσει. Όσο για τον συνάδελφο δίπλα μου εκείνη την μέρα στα 5 πουλιά που του έβγαιναν τα 4 ήταν κοκκινουλες😁😁😁

Έριχνε μια φορά ένας biturbo και εγώ δίπλα του 28αρια νο 8μιση στα έλατα. Νορμαλ θερμοκρασίες και πολλά πουλιά τότε. Νομίζω double score τον είχα εκείνη την ημερα. Μόλις είδε τι ρίχνω έμεινε κάγκελο...
Κάτι τέτοια λες και έχω να πατήσω Εύβοια χρόνια.yel.

Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά.
Πλέον εγώ κυνηγάω με 24 γρ τσίχλες με 10 νουμερο και σε σχέση με τον συγκυνηγο μου μαζί με τον πατέρα του που έρχεται παρέα και ρίχνουν και αυτοί ιδιογομωσης με διβασικες παλιές πυριτιδες στα 32+ γραμμάρια με 8 νούμερο και με αυτογεμη browning εγώ σκοτώνω όσες και οι δύο μαζί τους με το ταπεινό baikal δικανακι μου. Την τσάντα την γεμίζει αυτός που ξέρει να κυνηγά και στοχεύει σωστά. Αν έχεις και σκύλο βοηθάει πολύ περισσότερο . Τα υπόλοιπα λίγο ρόλο παίζουν.

Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά.
Πλέον εγώ κυνηγάω με 24 γρ τσίχλες με 10 νουμερο και σε σχέση με τον συγκυνηγο μου μαζί με τον πατέρα του που έρχεται παρέα και ρίχνουν και αυτοί ιδιογομωσης με διβασικες παλιές πυριτιδες στα 32+ γραμμάρια με 8 νούμερο και με αυτογεμη browning εγώ σκοτώνω όσες και οι δύο μαζί τους με το ταπεινό baikal δικανακι μου. Την τσάντα την γεμίζει αυτός που ξέρει να κυνηγά και στοχεύει σωστά. Αν έχεις και σκύλο βοηθάει πολύ περισσότερο . Τα υπόλοιπα λίγο ρόλο παίζουν.
Όποιος έβαλε καρδούλες σε αυτό το ποστ να του καεί το air fryer!

Πάντως βιάστηκαν όλοι να ανεβάσουν τιμές και πουλιά γιοκ ,να δούμε τί θα κάνουν τού χρόνου που όλοι έχουν φορτώσει και δεν έχουν ρίξει τίποτα να δω πόσο θα πουλάνε και αν θα κάνουν προσφορές.
Άμα δεις το στοκ που υπάρχει στα κυνηγομάζακα (ελάχιστο έως μηδενικό), καταλαβαίνεις ότι δύσκολα θα αναπληρωθεί σε ποσότητες που θα αναγκάσουν τους επαγγελματίες να ρίξουν τις τιμές. Αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση με την ελάχιστη παραγωγή,μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά βλέπω τις τιμές να ανεβαίνουν και άλλο.

Back