Προσφορές-Τιμές

γενικα κανει καλα φυσιγγια ο τριμης αλλα γεμιζει με πολλες μπαρουτες ,πρεπει να παρεις 2,3 κουτια διαφορετικα του και να τα δοκιμασεις να δεις τι σου ταιριαζει και μετα να παρεις ποσοτητα.νομιζω το στανταρ 33 πρεπει να ειναι γεμισμενο με α1.
Α1 κ 6 ευρω το κουτακι στα 33 δεν ειναι ασχημα πιστευω...τα φυσιγγια του δεν τα εχω ριξει αλλα στα κυνηγοτόπια απο Θήβα μερια ειδα πολλα δικά του!!

Α1 κ 6 ευρω το κουτακι στα 33 δεν ειναι ασχημα πιστευω...τα φυσιγγια του δεν τα εχω ριξει αλλα στα κυνηγοτόπια απο Θήβα μερια ειδα πολλα δικά του!!
πως μπορει να βγει αυτη η τιμη και να ειναι πραγματικη η Α1 και οχι κινεζικη απομιμηση ..

εγω μιλησα με ζωτο χθες..
και η τιμη σε 30gr aquila ειναι 5,80 και το 32gr aquila 6.30
με αυτα που βλεπω γυρω γυρω σιγουρα θα ειναι η πρωτη μου επιλογη τουλαχιστον τωρα στην αρχη.,.ιδικα το 32 με ν8 περυσι ηταν πολυ τιμιο,.,

πως μπορει να βγει αυτη η τιμη και να ειναι πραγματικη η Α1 και οχι κινεζικη απομιμηση ..
Με ξαναγεμισμενους καλυκες βγαινει ευκολα! Αλλα και με νεα υλικα αν εχει πετυχει καλες τιμες στην αγορα της πρωτης υλης και εχει ελαχιστοποιησει το κερδος του...

Δέν ξέρω συνάδελφε πως βγένει η τιμή δεν ειμαι ειδικός.....ουτε εχω ρίξει τα φυσίγγια του Τρίμμη. Όσον αφορα τον Ζώτο εγω πέρυσι τον προτίμησα δεν εμεινα κ ικανοποιημένος....βασικά δεν σου κανει καλύτερη τιμή σε ποσότητα....κ επίσης 6.30 κ aquila??? Πόλλα πιστευω......περισυ έριξα το κίτρινο που βγάζει κ το μαυρο στα 32γρ μονο απ το δεύτερο εμεινα λιγο ικανοποιημένος.

Δοκιμη μετα απο χρονια στα φυσιγγια του Ζαραλη.Διασπορας 28γρ Νο 9,5 τιμη 6,5 ευ sporting No 9 τιμη 6 ευ WIND 28 γρ Νο 8 5,5 ευ Τα διασπορας τα βγαζει και σε ψηλοτερα μεχρι 12 αν θυμαμαι καλα.Τον ανθρωπο τον ειδα πρωτη φορα μου φανηκε πολυ προθυμος και εξυπηρετικος και οι τιμες στα σθγκεκριμμενα καλες σε σχεση με τον ανταγωνισμο.Οι καλυκες ειναι FIOCCHI και τα βυσματα GUALLANDI.Mενει να παω στα ορτυκια να δοκιμασθουν Θα επανελθω μετα τις δοκιμες;);)

Ακουω γνωμες....jk6 34 gr στα 9.9ευρω....και s4 33 gr sta 6.50
7kyOE8y.jpg

Θυμάσε Ευριπίδη.....my man.
Παρά πολύ καλό κ δυνατο φυσίγγιο ..Και πρέπει να είναι κ αρκετά συγκεντρωτικο..
Τα είχα παρει 7,50€ από μαγαζί που έκλεινε..
Κώστα κ στα πάπια αν το βρεις πιο χοντρό σκαγιο πιστεύω θα κάνει ωραίους εξαψαλμους...pop.

Back