Προσφορές-Τιμές

Θοδωρή ναι έτσι είναι, δεν βγάζουν 10 λεπτα στο κουτι. Να βγάζουν 1-1,5 ευρω, αυτο το θεωρείς αισχρό; Πόσο κέρδος νομίζεις έχουν, εγω σου λεω με το ζόρι 20%
Και ξανα λεω , η ελληνική επιχείρηση έχει επιβαρυνθεί με 50% έξοδα(και με άλλα τόσα τα νοικοκυριά), τα οποία πρέπει να πληρωθούν απ τα κέρδη της.
Πίστεψε με δεν φτάνουν να επιβιώσει το μαγαζί, γι αυτο και βλέπουμε να κλείνουν μικρές επιχείρησης, η μια πίσω απ την άλλη. Το σχέδιο θα ολοκληρωθεί οταν πέσει και η τελευταία, αναλαμβάνοντας τότε μεγαλύτερων συμφερόντων καταστήματα και εκεί πίστεψε με θα αναπολούμε με νοσταλγία το κυνηγομαγαζο της γειτονιάς μας.
Ο αγώνας που γίνεται δεν είναι για το κέρδος αλλα για την επιβίωση.
Δυστυχώς όλο αυτο καταλήγει να το πληρώνει ο καταναλωτής(εγω,εσυ και ολη η κοινωνία) , ειναι ολα άδικα μα όλα όμως.
Και κάτι που ξέρω σίγουρα απ τα παλιά απο πρώην μαγαζάτορα κυνηγετικών , περίοδο 1995-2005 , το κέρδος ήταν πολύ μεγαλύτερο απο σήμερα. Τότε ναι ,μιλάμε για "κονόμα"
Φιλε μου και τα ελληνικα νοικοκυριά εχουν επιβαρυνθεί αλλα εγω δεν είδα τα τελευταια χρονια να παρω καμμια αύξηση στη δουλεια μου οπως και πολλοί αλλοι.αντιθέτως με τα παραμύθια περί αύξησης του μολύβδου κανουν οτι γουσταρουν στις πλάτες μας.στη τελική αν δεν εχουν κέρδος δε νομιζω να ειχαν ανοιχτα τα μαγαζιά τους.υπαρχουν κι αυτοι που πουλάνε με 5 ευρω.αυτοι δεν κερδίζουν?

Ευριπίδη το ανέφερα, πρώτα απ ολα τα νοικοκυριά επλήγησαν.
η ελληνική επιχείρηση έχει επιβαρυνθεί με 50% έξοδα(και με άλλα τόσα τα νοικοκυριά)

Ναι κι αυτοί με τα 5 ευρώ βγάζουν, αλλα δεν ειναι ολοι βιοτέχνες, υπάρχουν και δεύτερο, τρίτο χέρι κτλ γι αυτο και υπάρχουν αυτες οι διακυμάνσεις στην αγορά. Τα εισαγωγής ας πούμε τα πληρώνουμε 4 φορες εμεις οι καταναλωτές.

Μην μπούμε στην διαδικασία της Ιταλίας και της κάθε άλλης χώρας , μιλάμε για κράτη δικαίου όπου ο πολίτης και η κοινωνία προστατεύονται και δεν εξοντωνονται όπως εδω.
Ειναι πιο φθηνά στην Ιταλία τα φυσίγγια με ακριβή ζωή, αλλα.με μέσω μισθό 1.500 ευρω και χωρις φοροεπιδρομες

Δυστυχώς όλο αυτο καταλήγει να το πληρώνει ο καταναλωτής(εγω,εσυ και ολη η κοινωνία) , ειναι ολα άδικα μα όλα όμως.
Αυτο ακριβώς......δεν λέω οτι αισχροκερδούνε κ φυσικά δεν αναφέρομακ μόνο στους μαγαζάτορες....αλλα κατα κύριο λόγο στους φυσιγγάδες!!! Και δεν γίνεται με το παραμικρό να ρίχνουν το βάρος στον καταναλωτή. Εχω παράδειγμα γνωστού αθηναίου φυσιγγα που ναι μεν έχει εξαιρετικό φυσίγγι....αλλα ξαφνικα το ανεβάζει 20-30 λεπτα το κουτι...και σε ερώτησή μου....μου αυξήσανε το κόστος υλικων λέει.Απορόφησέτο ρε μάστορα ποσα να φορτωθο εγω σαν καταναλωτης??? Γιατι δεν ειναι μονο τα φυσίγγια!!

Αυτο ακριβώς......δεν λέω οτι αισχροκερδούνε κ φυσικά δεν αναφέρομακ μόνο στους μαγαζάτορες....αλλα κατα κύριο λόγο στους φυσιγγάδες!!! Και δεν γίνεται με το παραμικρό να ρίχνουν το βάρος στον καταναλωτή. Εχω παράδειγμα γνωστού αθηναίου φυσιγγα που ναι μεν έχει εξαιρετικό φυσίγγι....αλλα ξαφνικα το ανεβάζει 20-30 λεπτα το κουτι...και σε ερώτησή μου....μου αυξήσανε το κόστος υλικων λέει.Απορόφησέτο ρε μάστορα ποσα να φορτωθο εγω σαν καταναλωτης??? Γιατι δεν ειναι μονο τα φυσίγγια!!
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο!!!!
Ειναι άδικο να καταλήγει όλη η επιβάρυνση στον τελικό αποδέκτη.
Θα έπρεπε να μοιραστεί σε όλους τους αποδέκτες και το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο για όλους.

Δίκιο έχεις κ εσυ.....αλλα ας καθήσουμε ένα χρόνο χωρίς να κυνηγίσουμε......ξέρεις ποσες μανούλες θα κλαψουνε???? Ποοοοολλλεεεες....εκτος απ τις δικές μας!!! Στα γόνατα θα σ έρθουν μετα!!
Το θέμα είναι όμως οτι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ . Τοτε να δουμε τι θα γινόταν και στις άδειες και στα φυσίγγια και σε όλα τα υπόλοιπα που ζουν απο την τρέλα μας ! ! !

Ευριπίδη το ανέφερα, πρώτα απ ολα τα νοικοκυριά επλήγησαν.

Ναι κι αυτοί με τα 5 ευρώ βγάζουν, αλλα δεν ειναι ολοι βιοτέχνες, υπάρχουν και δεύτερο, τρίτο χέρι κτλ γι αυτο και υπάρχουν αυτες οι διακυμάνσεις στην αγορά. Τα εισαγωγής ας πούμε τα πληρώνουμε 4 φορες εμεις οι καταναλωτές.

Μην μπούμε στην διαδικασία της Ιταλίας και της κάθε άλλης χώρας , μιλάμε για κράτη δικαίου όπου ο πολίτης και η κοινωνία προστατεύονται και δεν εξοντωνονται όπως εδω.
Ειναι πιο φθηνά στην Ιταλία τα φυσίγγια με ακριβή ζωή, αλλα.με μέσω μισθό 1.500 ευρω και χωρις φοροεπιδρομες
Σωστά λες Σπύρο ότι η Ιταλία είναι κράτος δικαίου, μακράν δικαιότερη χώρα απο την Ελλάδα στην προστασία του καταναλωτή. Εκτος ότι έχει φτηνά φυσίγγια όλων των εταιριών εχει πιο φτηνή ζωή από την Ελλάδα εξαιρούνται κάποια τουριστικά σημεία.

Σωστά λες Σπύρο ότι η Ιταλία είναι κράτος δικαίου, μακράν δικαιότερη χώρα απο την Ελλάδα στην προστασία του καταναλωτή. Εκτος ότι έχει φτηνά φυσίγγια όλων των εταιριών εχει πιο φτηνή ζωή από την Ελλάδα εξαιρούνται κάποια τουριστικά σημεία.
Νικόλα καλησπερα....φθηνη ζωή κ Ιταλία σιγουρα δεν συμβαδίζουνε...ακριβότατητα ειναι....απλα σε ορισμένα προιόντα οπως τα φυσίγγια που μας ενδιαφέρουν....οι επαγελματίες δεν αισχροκερδούνε!!!

Είναι μάγκες γιατί πουλάνε φθηνά προϊόντα που παράγει η χώρα τους. ;)

Δεν εχω ιδεα θοδωρη,αλλά από την άλλη κακά φυσιγγια δεν υπάρχουν..Σε κάποιους θα αρέσουν κ σε κάποιους όχι..Να είναι για πέταμα αποκλειεται..
και ομως υπαρχουν ' που ακομα και για πεταμα μπωρει να ειναι

παλια οταν πρωτο εβγαλα αδεια κυνιγιου και δυσκολευομουν σε κινητο στοχο μια και ειχα και το δυκανο του πατερα μου με φουλ ,με φουλ τσοκ και εξτρα φουλ οι κανες ,και λιγα λεφτα στην τσεπη για πολλα φυσιγγια. ΕΡηχνα μονο σε καθηστα πουλια διαφορες μαρκες φυσιγγιων σε λογηκες αποστασης. , εκει διαπιστοσα οτι δεν αποδηδουν ολα τα φυσιγγια το ιδιο με τα ιδια γραμμαρια αλλα διαφορετηκη μαρκα. Και ειχα δει πολλα γνωστες μαρκες που δεν ερηχναν ουτε τσιχλα καθηστη στα 25 μετρα

Last edited by a moderator:
Back