Είναι να ξέρεις τι θες από αυτό και να το χρησιμοποιείς όχι το αντίθετο. Εμένα μου άρχισε την γκρίνια τώρα ότι έχω 4-5 χρονια να αλλάξω κάτι στο προφίλ μου...!Χωρίς φατσοβιβλίο η ζωή δεν εχει νόημα ......hit.
Είναι να ξέρεις τι θες από αυτό και να το χρησιμοποιείς όχι το αντίθετο. Εμένα μου άρχισε την γκρίνια τώρα ότι έχω 4-5 χρονια να αλλάξω κάτι στο προφίλ μου...!Χωρίς φατσοβιβλίο η ζωή δεν εχει νόημα ......hit.
Οπως όλα πατριώτη.Είναι να ξέρεις τι θες από αυτό και να το χρησιμοποιείς όχι το αντίθετο. Εμένα μου άρχισε την γκρίνια τώρα ότι έχω 4-5 χρονια να αλλάξω κάτι στο προφίλ μου...!
Που ανακοινώθηκε αυτό;
Έλα δικε μου!Μανδηλαρας Ιλιον ανακοίνωσε 30/3-1/4 50% στα ρούχα και τιμές κόστους στα φυσίγγια, για όσους όμως πάνε από εκεί από ότι κατάλαβα.
Θα κατέβω Αθήνα λογικά τότε...
Τασο η προσφορα ισχυει μονο για σημερα;Οποιος θέλει τσιχλοφυσιγγα 32γρ με ΜΒ 32 στα 4€ το κουτί να μου στείλει πμ για πληροφορίες..![]()
Τα εχεις σε 9αρια;Οποιος θέλει τσιχλοφυσιγγα 32γρ με ΜΒ 32 στα 4€ το κουτί να μου στείλει πμ για πληροφορίες..![]()
Κάνουν ωραίο ντεκόρ μάλλον!!!Αυτοι θα μας τρελανουν. Περσι πριν την εναρξη τα classica τα ειχα βρει στα 7,50 προσφορα και δεν ξερω αν ηταν η παλια τιμη για μτι ειχαν παει 8,80. Τωρα 9,50!!!!!ειναι δυνατον???!!
Γιαννη κι εγω τα σκεφτομαι αυτα οπως και του fantom.6,50 και 7 τα θεωρώ πλεον παρα πολλαΕγω την νεα χρονια θα παρω Ρουμελιωτη 32gr csb-1 με 5,5€..και για ειδικες αποστολες μερικα 34gr με MB36, 7€..