Είναι να ξέρεις τι θες από αυτό και να το χρησιμοποιείς όχι το αντίθετο. Εμένα μου άρχισε την γκρίνια τώρα ότι έχω 4-5 χρονια να αλλάξω κάτι στο προφίλ μου...!Χωρίς φατσοβιβλίο η ζωή δεν εχει νόημα ......hit.
Είναι να ξέρεις τι θες από αυτό και να το χρησιμοποιείς όχι το αντίθετο. Εμένα μου άρχισε την γκρίνια τώρα ότι έχω 4-5 χρονια να αλλάξω κάτι στο προφίλ μου...!Χωρίς φατσοβιβλίο η ζωή δεν εχει νόημα ......hit.
Οπως όλα πατριώτη.Είναι να ξέρεις τι θες από αυτό και να το χρησιμοποιείς όχι το αντίθετο. Εμένα μου άρχισε την γκρίνια τώρα ότι έχω 4-5 χρονια να αλλάξω κάτι στο προφίλ μου...!
Που ανακοινώθηκε αυτό;
Έλα δικε μου!Μανδηλαρας Ιλιον ανακοίνωσε 30/3-1/4 50% στα ρούχα και τιμές κόστους στα φυσίγγια, για όσους όμως πάνε από εκεί από ότι κατάλαβα.
Θα κατέβω Αθήνα λογικά τότε...
Τασο η προσφορα ισχυει μονο για σημερα;Οποιος θέλει τσιχλοφυσιγγα 32γρ με ΜΒ 32 στα 4€ το κουτί να μου στείλει πμ για πληροφορίες..
Τα εχεις σε 9αρια;Οποιος θέλει τσιχλοφυσιγγα 32γρ με ΜΒ 32 στα 4€ το κουτί να μου στείλει πμ για πληροφορίες..
Κάνουν ωραίο ντεκόρ μάλλον!!!Αυτοι θα μας τρελανουν. Περσι πριν την εναρξη τα classica τα ειχα βρει στα 7,50 προσφορα και δεν ξερω αν ηταν η παλια τιμη για μτι ειχαν παει 8,80. Τωρα 9,50!!!!!ειναι δυνατον???!!
Γιαννη κι εγω τα σκεφτομαι αυτα οπως και του fantom.6,50 και 7 τα θεωρώ πλεον παρα πολλαΕγω την νεα χρονια θα παρω Ρουμελιωτη 32gr csb-1 με 5,5€..και για ειδικες αποστολες μερικα 34gr με MB36, 7€..