Προσφορές-Τιμές

Ο Μανδηλαρας οντως ξεκινησε τις προσφορες.Φορτωσαμε καμια 20αρια κουτια b&p classic 32 στα 6,50 ευρω..Τα ειχε 7,60,εβαλε μια προσφορα πιο παλια στα 7 και τωρα 6,50..Οποιος μπορεσει,να παει.Δεν προλαβα να κοιταξω τι τιμες ειχε στα ρουχα και στα λοιπα αξεσουρ γιατι βιαζομουν.buy buy....Μην λαβετε υποψιν το site του..Δεν ειναι ενημερωμενο για τις προσφορες,εχει παλιες τιμες..Καλυτερα τηλεφωνικη επικοινωνια..Οτι δεν εχει,το κανει παραγγελια..

Στα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ εχει -20% απο τις τιμές τιμοκαταλόγου ... Γενικά αν ψάξεις κάτι θα βρεις ... φίλος πήρε καμία 15ρια κουτάκια Beretta 34gr, τα τελευταία, στα 6 ευρώ ....εγω σε 2-3 που ρώτησα , δεν τσίμπησα ... καλές τιμές αλλά όχι ευκαιρία για να στοκαρεις για 8 μήνες ...

Ποιους να ρωτησω... Ελεος αμαν δηλαδη? Αμα ειναι να παρω τα remi dove που τα χω βρει κατι κουτακια σε προσφορα! Που λεει ο λογος...
Τεσπα δεν δικαιολογειται. Την τιμη την ειδα στο καταστημα που ψονιζω, στα site σε καταστημα της αθηνα απ οσο θυμαμαι ακομα 8,80 ειναι

Επειδη στο Ελλαδισταν κοιμασαι με "οχι" και ξυπνας με "ναι", εχω αποφασισει να βγει πρωτα η ρυθμιστικη και μετα να παραγγειλω φυσιγγια.... οχι τπτ αλλο δεν εχουμε και σκοπευτηριο εμεις για να τα ριξουμε

Τα speed ειναι απ οσο θυμαμαι γεμισμενα επίσης με c7 και αν νομιζω σωστα εχουν τον ιδιο συγγεντρωτηρα . Ειναι +2γρ και ειναι κατω απο 9€... Αν κανω καπου λαθος πειτε μου αλλα 9,5 € ειναι υπεραρκετα. Βεβαια ειναι φυσιγγι που δεν ειναι για πολυ μπαμπουμπα, τουλαχιστον ετσι εχει κατοχυρωθει

Back