Προσφορές-Τιμές

http://www.megasalapatas.gr/index.php?route=product/product&path=64_306_310&product_id=641
Αυτη ειναι πολυ καλη προσφορα στα 8ευρω αλλα ε την επιλογη υπολογισμος μεταφορικων που εκανα για 6 πακετα που βγαζει μεταφορικα για χιο 45ευρω!οποτε...
Τυχεροι οσοι ειναι κοντα

Με έβαλες σε σκέψεις που ειμαι κοντα αλλά μετά είδα το έχει μόνο σε ψηλά

Το 6αρακι να το ρίξεις εσύ σε κοκκινομυτες που είσαι και πλαγιοκανακιας μπαικαλακιας κτλ κτλ κτλ.
Ελα ντε..τώρα που το λες είδα που έχεις κ κάτι lambro μπλε 1/0 και εγώ σου μιλάω για 6αρια...sarcastic.
Ακόμα εκπλήσσομαι που δεν με ρώτησες τι φυσιγγια έβαλα στην φωτο χαχαχχαχαχαχα
Δεν είδα τίποτα αγνωστο..Αν τα είχες τυλίξει με μονωτική ταινία σίγουρα θα σε ρώταγα...sarcastic.

upload gif

Άντε και έρχεται και η Δευτέρα...
Από αριστερά προς τα δεξιά
1. Φεντεραλ μονοβολο 2. Ρεμυ νιτρο 3. Ροτβαιλ μπρενεκε 4. Μπιτουρμπο παλιο (οχι πολύ παλιό 10ετιας) 5. mg2 6. Τα 1/0 7. Σούπερ κατσια 8. Κουτουμανος παλιό το 1000αρι 9. Μπερετα 42γρ 10. Κλαμπ 40 11. Μπερετα 36γρ. 12. Ροτβαιλ 40γρ ν2
Τα γνώρισες όλα έτσι? Μπέσα όμως

Ελα ντε..τώρα που το λες είδα που έχεις κ κάτι lambro μπλε 1/0 και εγώ σου μιλάω για 6αρια...sarcastic.

Δεν είδα τίποτα αγνωστο..Αν τα είχες τυλίξει με μονωτική ταινία σίγουρα θα σε ρώταγα...sarcastic.

Αυτά είναι μόνο για μακριά. Κοντά μέχρι τα 30-35 τον χαλάνε. Τα είχα πάρει για χήνες και είπα μην πάνε χαμένα .sarcastic. οπότε έμπαινε 3ο

Τα speed ειναι απ οσο θυμαμαι γεμισμενα επίσης με c7 και αν νομιζω σωστα εχουν τον ιδιο συγγεντρωτηρα . Ειναι +2γρ και ειναι κατω απο 9€... Αν κανω καπου λαθος πειτε μου αλλα 9,5 € ειναι υπεραρκετα. Βεβαια ειναι φυσιγγι που δεν ειναι για πολυ μπαμπουμπα, τουλαχιστον ετσι εχει κατοχυρωθει
Κ εγώ το 32αρι στο βρίσκω 9,50 κ στον ίδιο μαγαζί το 34αρι στα 8,50 για ποσό μλκς να περνάει επιτέλους;

Κ εγώ το 32αρι στο βρίσκω 9,50 κ στον ίδιο μαγαζί το 34αρι στα 8,50 για ποσό μλκς να περνάει επιτέλους;
Επειδή το classica το έψαχνα κ εγώ το βρήκα στο all4hobby πιο κάτω από 9,50 στα 7,50 νομίζω,αλλά έχω καιρό να μπω κ δεν ξέρω αν άλλαξε τιμη

Επειδή το classica το έψαχνα κ εγώ το βρήκα στο all4hobby πιο κάτω από 9,50 στα 7,50 νομίζω,αλλά έχω καιρό να μπω κ δεν ξέρω αν άλλαξε τιμη
Είναι μεγάλοι αλήτες.....αλλά είναι από τα κορυφαία φυσίγγια για τα τρυγόνια!

http://www.megasalapatas.gr/index.php?route=product/product&path=64_306_310&product_id=641
Αυτη ειναι πολυ καλη προσφορα στα 8ευρω αλλα ε την επιλογη υπολογισμος μεταφορικων που εκανα για 6 πακετα που βγαζει μεταφορικα για χιο 45ευρω!οποτε...
Τυχεροι οσοι ειναι κοντα
Θα τρελαθούμε τελείως....6 κουτία για Χίο 45 ευρώ.....ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος να μην πω τίποτα χειρότερο.....

Τυχεροι οσοι ειναι κοντα
Υπάρχει και η λύση να στα στείλουμε εμείς με μεταφορική!!

Υπάρχει και η λύση να στα στείλουμε εμείς με μεταφορική!!
Βασίλη καταρχήν πολλά από αυτά που έχει στο site δεν υπάρχουν....έχω ακούσει από αρκετά άτομα για αναξιοπιστία....είναι στο Άργος το μαγαζί.....σε λίγο θα βγάλει περισσότερα τα μεταφορικά από την αξία του δέματος λες και τα στέλνει από αλασκα

Back