Προσφορές-Τιμές

Ρώτησες μεταφορικα???χαχαχαχαχα
Φίλε δεν πήρα τηλεφωνο,αλλα από ότι λέει ο Παναγιώτης είναι για γέλια και για κλάματα,όταν εγω από Πάτρα παίρνω 750 φυσίγγια με 6 ευρώ μεταφορικά για Κρήτη! Ο τύπος δεν έχει κάνει σωστή επιλογή μεταφορικής..ο Κένταυρος έστελνε από Αθήνα για Χανιά 6 ευρώ τα 500 φυσίγγια,και του είπαμε μεταφορική με 3 ευρώ και τώρα τα στέλνει όλα για Χανιά με αυτή..

Βασίλη καταρχήν πολλά από αυτά που έχει στο site δεν υπάρχουν....έχω ακούσει από αρκετά άτομα για αναξιοπιστία....είναι στο Άργος το μαγαζί.....σε λίγο θα βγάλει περισσότερα τα μεταφορικά από την αξία του δέματος λες και τα στέλνει από αλασκα

Είναι στο Ναύπλιο. Και να ξέρετε ότι πράγματα που δεν τα έχει στο σάιτ τα έχει εκεί. Τα μεταφορικά απλά απαράδεκτος. Είναι ποιο φτηνός από όλους τους άλλους ντόπιους σε αργος και Ναύπλιο

Είναι στο Ναύπλιο. Και να ξέρετε ότι πράγματα που δεν τα έχει στο σάιτ τα έχει εκεί. Τα μεταφορικά απλά απαράδεκτος. Είναι ποιο φτηνός από όλους τους άλλους ντόπιους σε αργος και Ναύπλιο
Ας κατσει με τους ντόπιους και να κόψει το δούλεμα στους υπόλοιπους....μεταφορική μπορεί να βρει αλλα δεν θέλει μάλλον...

Από αριστερά προς τα δεξιά
1. Φεντεραλ μονοβολο 2. Ρεμυ νιτρο 3. Ροτβαιλ μπρενεκε 4. Μπιτουρμπο παλιο (οχι πολύ παλιό 10ετιας) 5. mg2 6. Τα 1/0 7. Σούπερ κατσια 8. Κουτουμανος παλιό το 1000αρι 9. Μπερετα 42γρ 10. Κλαμπ 40 11. Μπερετα 36γρ. 12. Ροτβαιλ 40γρ ν2

Πέσανε πάνθηρες στην Αργολίδα Σταμάτη μου ;

Παίδες να λάβετε υποψιν οτι τα φυσίγγια αφου έρθουν Αθήνα και μάλιστα τσάμπα χωρίς χρέωση, μετα απαιτείται μεταφόρτωση και κει χάνετε το παιχνίδι.Υπάρχει ελάχιστη χρέωση για να γίνει μεταφορά απο ενα πρακτορείο σε άλλο.
Αν θελει καποιος κάτι, ας το παραγγείλει και μετα κανονίζουμε.Εγω είμαι πρόθυμος να τα παρω και να τα τα παω σε άλλο πρακτορείο.
Παναγιώτη ακους ;

Παίδες να λάβετε υποψιν οτι τα φυσίγγια αφου έρθουν Αθήνα και μάλιστα τσάμπα χωρίς χρέωση, μετα απαιτείται μεταφόρτωση και κει χάνετε το παιχνίδι.Υπάρχει ελάχιστη χρέωση για να γίνει μεταφορά απο ενα πρακτορείο σε άλλο.
Αν θελει καποιος κάτι, ας το παραγγείλει και μετα κανονίζουμε.Εγω είμαι πρόθυμος να τα παρω και να τα τα παω σε άλλο πρακτορείο.
Παναγιώτη ακους ;
Δημήτρη μεταφορτωση κάνει ο Ρουμελιωτης στην Αθήνα σε κιβώτιο με 30 κουτάκια και παίρνει 6 ευρώ από Πάτρα για Χανιά.τα δίνει σε μεταφορική στην Πάτρα και τα πάει Αθήνα και από Αθήνα τα φορτώνει άλλη μεταφορική Χανιώτικη.

Ας κατσει με τους ντόπιους και να κόψει το δούλεμα στους υπόλοιπους....μεταφορική μπορεί να βρει αλλα δεν θέλει μάλλον...

Το περίεργο είναι ότι έχει και μεταφορικές πολύ φτηνές εδώ. Τι να πω δεν ξέρω

Πέσανε πάνθηρες στην Αργολίδα Σταμάτη μου ;

Κάτι κουγκαρ έχω βάλει στο μάτι .my man.

Ρώτησες μεταφορικα???χαχαχαχαχα

Θα τρελαθούμε τελείως....6 κουτία για Χίο 45 ευρώ.....ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος να μην πω τίποτα χειρότερο.....
Μάγκες, δεν ξέρω αν ισχύει αλλά στο site έχει την ένδειξη "Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο" ...

Βασίλη καταρχήν πολλά από αυτά που έχει στο site δεν υπάρχουν....έχω ακούσει από αρκετά άτομα για αναξιοπιστία....είναι στο Άργος το μαγαζί.....σε λίγο θα βγάλει περισσότερα τα μεταφορικά από την αξία του δέματος λες και τα στέλνει από αλασκα
Κώστα εγώ πάντως όταν παρήγγειλα μου τα έστειλε σε μία ημέρα Αθήνα δωρεάν. Όπως λέει και ο Δημήτρης παραπάνω αν κάποιο παλικάρια θέλει κάτι, τα παραγγέλνει στην Αθήνα στο όνομα μου και θα πάω να τα πάρω εγώ και να πάω σε άλλη μεταφορική για τον τελικό προορισμό του :)

Παναγιώτη ακους ;
Πατριωτ δεν ξέρω τι γίνετε αλλά ο Ρουμελιώτης για ήπειρο με μεταφόρτωση στην Αθήνα έχει μεταφορικά 4 ευρώ στην κουτα

Κώστα εγώ πάντως όταν παρήγγειλα μου τα έστειλε σε μία ημέρα Αθήνα δωρεάν. Όπως λέει και ο Δημήτρης παραπάνω αν κάποιο παλικάρια θέλει κάτι, τα παραγγέλνει στην Αθήνα στο όνομα μου και θα πάω να τα πάρω εγώ και να πάω σε άλλη μεταφορική για τον τελικό προορισμό του :)
Βασίλη φυσίγγια σου έστειλε?

Παναγιώτη ακους ;
Ευχαριστώ Δημήτρη και Βασίλη!
Επειδή με έτρωγε Εχθές έστειλα ένα μέιλ κι ρώτησα πόσο περίπου είναι τα μεταφορικά για Χίο για 6 κουτιά και μου απάντησαν σήμερα το πρωί 5-6 ευρώ Δευτέρα θα πάρω τηλεφωνο να ρωτήσω σιγουρα και θα δω αν μου πει ότι τα στέλνει Αθήνα με πρακτορείο και θα το δούμε
Πάντως 8ευρω είναι πολύ καλή τιμη σε γνωστό κατάστημα της Αθήνας τα έχει 14.70 στο σάιτ!!!
Τα χα ρίξει στις περδικες και μαρεσαν αλλά δε τα ξαναβρηκα

Θα τρελαθούμε τελείως....6 κουτία για Χίο 45 ευρώ.....ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος να μην πω τίποτα χειρότερο.....
Νομίζω ότι κάτι παίζεται μήπως βάζοντας το ταχυδρομικο κωδικο κανει υπολογισμο βση βαρους με κουριερ και βγαινει αυτο το μεγάλο ποσό θα το ρωτήσω τη Δευτέρα και θα δω και αν είναι να του πω να στείλε ο Αθήνα και βλέπουμε και πάλι ευχαριστώ!

Back