Προσφορές-Τιμές

Λογικά πρέπει να είναι μάνα για το τρυγόνι. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να αποφύγεις τα σφικτά τσοκ γιατί μέ την στάνταρ 3* κάννη του Μπαϊκάλ, δεν έβγαζαν ούτε σκόνη οι δίσκοι, απλά χανόντουσαν.
Ήταν ένα βιαστικό απόγευμα και δεν τα ριξαμε στον πίνακα...!

Λογικά πρέπει να είναι μάνα για το τρυγόνι. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να αποφύγεις τα σφικτά τσοκ γιατί μέ την στάνταρ 3* κάννη του Μπαϊκάλ, δεν έβγαζαν ούτε σκόνη οι δίσκοι, απλά χανόντουσαν.
Τρομερά μαλακό στην ανάκρουση έκανε τα πιάτα κοντά μακριά σκόνη. Δεν ρίξαμε αλλά δεν υπήρχε λόγος. Θα τα δει ο Γιώργος στο κυνήγι και θα μας πει την γνώμη του.
Η δική μου γρήγορη γνώμη είναι ότι με την σταθερότητα της πυρίτιδας και των υλικών το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.
Το μόνο αρνητικό η τριπλάσια τιμή τους στην Ελλάδα.
Ωραία,σ'ευχαριστώ πολυ

Ειδατε την προσφορα του καλκ για τα fed target load?? Απο 10 στα 8,9. Για τα συγγεκριμενα ειχα ρωτησει μου φαινεται και παλαιοτερα και ελαβα απαντηση για ισπανικη κατασκευη. Αν ξερετε κατι ακομα δεκτο

Εκτός από τον Νικολι τα έχει ρίξει κανείς να μας πει τη γνώμη του για τα target load;
Το μόνο ίσως που αλλάζει στα φθηνά federal είναι ο καλυκας που πρέπει να είναι φτιαγμένος από την maxam, με τον Μάνο έχουμε ρίξει μπόλικα στο σκοπευτήριο τίμιο φυσιγγι ,το δοκίμασα και στο νησί σε τσίχλα και ήταν αρκετά καλό και όπως λένε τα παιδιά με μηδενική ανακρουση.
Την αλλαγή του καλυκα την παρατήρησα όταν επέστρεψα εδώ γιατί όσα είχα πάρει κάτω στον παφυλα πάνω είχαν την στάμπα federal usa ενώ τα καινούργια όχι, αυτό όμως που πρόσεξα ήταν το 8αρι αστεροειδες που δεν ήταν το σύνηθες ελικοειδες να το πω έτσι της federal αλλά απλό και ο καλυκας κάνει αυτή την ασπριλα στο αστεροειδες που κάνουν οι ευρωπαϊκοί, κατά τα άλλα τα εσώψυχά πρέπει να είναι υλικά της federal αλλά άμα βρω την ευκαιρία θα σφαξω ένα να δούμε σίγουρα. Αυτές είναι φωτογραφίες από το ίντερνετ από φθηνά φυσίγγια της εταιρείας. Αριστερά του μπλε καλυκα του rio είναι ο federal και δεξιά της estate ( θυγατρική εταιρεία της federal).

Το μόνο ίσως που αλλάζει στα φθηνά federal είναι ο καλυκας που πρέπει να είναι φτιαγμένος από την maxam, με τον Μάνο έχουμε ρίξει μπόλικα στο σκοπευτήριο τίμιο φυσιγγι ,το δοκίμασα και στο νησί σε τσίχλα και ήταν αρκετά καλό και όπως λένε τα παιδιά με μηδενική ανακρουση.
Την αλλαγή του καλυκα την παρατήρησα όταν επέστρεψα εδώ γιατί όσα είχα πάρει κάτω στον παφυλα πάνω είχαν την στάμπα federal usa ενώ τα καινούργια όχι, αυτό όμως που πρόσεξα ήταν το 8αρι αστεροειδες που δεν ήταν το σύνηθες ελικοειδες να το πω έτσι της federal αλλά απλό και ο καλυκας κάνει αυτή την ασπριλα στο αστεροειδες που κάνουν οι ευρωπαϊκοί, κατά τα άλλα τα εσώψυχά πρέπει να είναι υλικά της federal αλλά άμα βρω την ευκαιρία θα σφαξω ένα να δούμε σίγουρα. Αυτές είναι φωτογραφίες από το ίντερνετ από φθηνά φυσίγγια της εταιρείας. Αριστερά του μπλε καλυκα του rio είναι ο federal και δεξιά της estate ( θυγατρική εταιρεία της federal).

Κωνσταντίνε ποια φυσίγγια της federal έχεις χρησιμοποιήσει;απ' ότι κατάλαβα έχεις δουλέψει φυσίγγια της εταιρείας, μόνο για λαγό θα τα προτιμήσω εγώ,για τα υπόλοιπα θηράματα θα αρκεστώ στα Ελληνικα-Ιταλικα

Κωνσταντίνε ποια φυσίγγια της federal έχεις χρησιμοποιήσει;απ' ότι κατάλαβα έχεις δουλέψει φυσίγγια της εταιρείας, μόνο για λαγό θα τα προτιμήσω εγώ,για τα υπόλοιπα θηράματα θα αρκεστώ στα Ελληνικα-Ιταλικα
Τα φθηνά game and field 32γρ στην τσίχλα που είναι πανομοιότυπα με τα top gun αυτά όμως μόνο σε σκοπευτήριο και παλιότερα τα high brass σε πέρδικα. Στα high brass και γενικά στα premium φυσίγγια τής δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

Σιγουρα ?? Σε high brass που ειχα ανοιξει νο6 νομιζα ειναι νο 5
Το δικό μας 6αρι είναι 2,7mm κ το δικό τους 2,8mm
Κ το 5αρι μας 2,9mm
Σα να λέμε το 6αρι τους είναι 5,5 δικό μας
Κ το 5αρι τους 4,5 δικό μας
Το καλύτερο νούμερο για λαγό,προσωπική γνώμη παντα
Καλύτερα δες τον πίνακα για να τον έχεις κιόλας σε μελλοντικές απορίες
Εμένα με έσωσε αρκετές φορες

Last edited:
Λοιπον σορυ ημουν εξω κι εγραφα και δε μπορουσα ακριβως να θυμηθω. 5αρι ηθελα και ειχα παρει σε νο 6. Δεν θυμαμαι αν το κουτι εγραφε κατι... Παντως οταν ανοιξα ενα δεν ειδα μεγαλη διαφορα σε σχεση με ευρωπαικο νο6. Τεσπα με το ματι οτι ειδα. Παντως σκοτωνουν ασχημα αλλα πανακριβα

Σε τί αποστασεις περίπου τα εξαφάνιζε τελειως τα πιατάκια;
Κ τί νούμερο ήταν τα σκάγια;

Back