Δεν έχω ακούσει να τα προμηθευει αλλούΞερει καποιος συναδελφος που μπορω να βρω στην Αθηνα φυσιγγια του Ρουμελιωτη?
Κανα 2-3 κουτακια για δοκιμη,
Ποια φυσίγγια του Ρουμελιώτη θες να δοκιμάσεις;Ξερει καποιος συναδελφος που μπορω να βρω στην Αθηνα φυσιγγια του Ρουμελιωτη?
Κανα 2-3 κουτακια για δοκιμη,
Δύσκολο, ήρθε σήμερα Αθήνα, αύριο θα είναι στα Ψαχνά, αν τον είχες πάρει ένα τηλέφωνο θα σου έφερνε. Αν μου στείλει από Δευτέρα σκοπευτικά, θα του πω να βάλει και αυτά μέσα να βρεθούμε να στα δώσω.csb5 30gr,csb1 32gr
Δύσκολο, ήρθε σήμερα Αθήνα, αύριο θα είναι στα Ψαχνά, αν τον είχες πάρει ένα τηλέφωνο θα σου έφερνε. Αν μου στείλει από Δευτέρα σκοπευτικά, θα του πω να βάλει και αυτά μέσα να βρεθούμε να στα δώσω.
Παύλο είσαι σίγουρος? Γιατί την είχε ανεβάσει λίγο από τα 5 στα 5.5. Το έριξε πάλι?
Ο Αντρέας Ρουμελιώτης με ενημέρωσε σήμερα το πρωί ότι δεν έχει καθόλου διαθέσιμα κυνηγητικά φυσίγγια (τουλάχιστον μέχρι 32 γρ, για να ακριβολογω). Θα βρίσκεται σε διαδικασία γεμίσματος όλη την τρέχουσα εβδομάδα και από την επόμενη θα μπορεί να προβεί σε απόστολές.Aν ειναι ευκολο σε παρακαλω,2 κουτακια απο το καθενα.Τα csb5 No10,csb1 No9.Av κατσει και μπορεις στειλε πμ.Ευχαριστω πολυ.
Έχω φάει το ιντερνετ.... Φάντομ κάποια λαμπρο και 3Α τιμές κλαφταΟποίος (επαγγελματίας ή κυνηγός) γνωρίζει τιμές για 20αρια Φυσσιγγια (20 gauge) Ελλήνων κατασκευαστών παρακαλείτε να μας ...φωτίσει
Γεμίζει και ο Ρουμελιώτης ρώτησε και εκεί.Έχω φάει το ιντερνετ.... Φάντομ κάποια λαμπρο και 3Α τιμές κλαφτα
Και λίγα λες..και οι εδω κατασκευαστές και καταστηματαρχες ας τα εχουν τα φυσίγγια τουςτους +1,5 εως 2€ πανω το κουτι.
Η παραγγελια εγινε και μαζι με τα φυσιγγια ερχονται και μερικα σκαγια για να κανουμε και μερικες δοκιμες.
Θα παιξει Ρουμελιώτης στην εναρξη φετος και οι εδω κατασκευαστές και καταστηματαρχες ας τα εχουν τα φυσίγγια τουςτους +1,5 εως 2€ πανω το κουτι.
Ετσι ακριβως.Και εγώ Άγγελε περιμένω παραγγελία από Fantom.
Οι εδώ ας πρόσεχαν!
Για προσπάθησε να μας πεις εντυπώσεις από το 30αρι. Θα τις περιμένουν πολλοί.Ετσι ακριβως.
Παρασκευη εχει παραλαβει και ισως προλαβω να δοκιμασω καποια στο σκοπευτηριο μεχρι την εναρξη.