Προσφορές-Τιμές

α μπράβο τον γνωρίζω από τα Imperial που είχα αγοράσει από Καλκαντζάκο και τα είχα παρουσιάσει εδώ,,,αρα έχουμε ίδιο κουτί με φυσίγγι που έχει διαφορετικό συγκεντρωτήρα και όχι το άλλο κουτί με την πάπια

οπότε αγορά ένα κουτάκι από το κατάστημα και σφάξιμο επί τόπου

α μπράβο τον γνωρίζω από τα Imperial που είχα αγοράσει από Καλκαντζάκο και τα είχα παρουσιάσει εδώ,,,αρα έχουμε ίδιο κουτί με φυσίγγι που έχει διαφορετικό συγκεντρωτήρα και όχι το άλλο κουτί με την πάπια

οπότε αγορά ένα κουτάκι από το κατάστημα και σφάξιμο επί τόπου
Κυκλοφορεί και αυτό το κουτί στα 32 γραμμάρια , νομίζω οτι αυτά ειναι τα ελληνικής κατασκευής .
https://el-gr.facebook.com/13889121...826.1388912184763938/1951159745205843/?type=3

Ο Καρδαρας. Αυτος ήταν και ο εισαγωγέας την ισπανικών παλιότερα αν δεν κάνω λάθος.
Ισχύει για τον Καρδαρά....αλλα παιδιά ειναι πολύ αξιόλογο φυσίγγι!!!!Δεν εχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα σε απόδοση απ τα ισπανικά.

Για την μείωση των τιμών φέρουν μεγάλη ευθύνη και ΜΠΡΑΒΟ τους ο ρουμελιωτης και ο φάντομ κυρίως.. οι άνθρωποι αυτοί έπεσαν στην αγορά με τα μούτρα και με φυσιγγια που πραγματικά αξίζουν το κάθε ευρώ που πωλούνται και ξύπνησαν πολλούς κυνηγούς που έτρωγαν το σανό που έριχναν εδώ και αρκετο καιρό οι ειδικοί, για ειδικά φυσιγγια και τιμές πάνω από 8 και 9 ευρώ για φυσιγγια 30 γραμμαριων...
Συμφωνώ απολυτα!
Εγώ θα προσθέσω και τον Κένταυρο που ήταν ο πρώτος που παρουσίασε στην αγορά ένα αξιόλογο 28αρι σπάζοντας το φράγμα των 5 ευρώ, τραβώντας έτσι τις τιμές προς τα κάτω .

Ισχύει για τον Καρδαρά....αλλα παιδιά ειναι πολύ αξιόλογο φυσίγγι!!!!Δεν εχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα σε απόδοση απ τα ισπανικά.
Αν ήταν και ο εισαγωγέας των Imperial, ακομη χειρότερο, να φτιάχνει δικά του με το ίδιο όνομα και στο ίδιο κουτί. Άρα βασίζεται στην φήμη των εισαγόμενων.
Πως μπορεις να τον εμπιστευτείς, ακομη και αν εχει το καλύτερο;
Χάθηκαν τα ονόματα;
Ας έλεγε τα δικά του ...Imperium, Emperor, .Imobile, Imbiza, Palma de Mallorca , Acapulco ;).
Ας έγραφε πανω οτι τα κατασκευάζει ο ίδιος στην Ελλαδα, εστω με την ίδια συνταγή.
Εστω και τωρα, στο site του ή σε ανακοίνωση του.
Οι φίλοι του ή οι πελάτες του αντί να μας γράφουν για το ποσο καλο ειναι το φυσίγγι του (καλοδεχούμενο και αυτο και δεν εχω στοιχεία να το αμφισβητήσω) και το "Νόμιμον" ας τον ενημερώσουν για το "Ηθικον".
Όσοι ειναι ευχαριστημένοι θα συνεχίσουν να το περνούν και νέοι πελάτες θα προστεθούν όταν ξέρουν οτι ειναι αξιόπιστος και Έλληνας κατασκευαστής.

Υ/Γ : ΟΛΑ τα παραπάνω με την επιφύλαξη πως οι πληροφορίες για δικά του φυσιγγια στους ίδιους κάλυκες και στα ίδια με τα εισαγόμενα Imperial κουτιά (τα οποία ούτε εχω ρίξει ούτε ξέρω) ειναι ακριβείς. Άλλως απολογούμαι.

Σε πολύ παλιότερο φόρουμ πριν καμιά δεκαετία κοντά, θυμάμαι ότι αυτά τα ελληνικά Imperial παίζανε σε ποσότητα στα 5 ευρώ ή και πιο κάτω, αλλά κάποια μέλη τότε με είχαν αποτρέψει να αγοράσω με τον πατέρα μου, καθότι είχαν βγει μερικά επικίνδυνα φυσίγγια και είχαν σπάσει κλείστρα, αν θυμάμαι καλά είχαν πάει πολλά σπασμένα όπλα στον κύριο Ψυλλάκη και είχε γίνει σχετικός ντόρος. Άλλοι πίνανε νερό στο όνομά τους βέβαια θυμάμαι.

Όταν υπάρχουν εκατονταδες φυσιγγια στην αγορα δεν βλέπω τον λόγο να μπει κάποιος σε περιπέτεια και να κανει τον ντετέκτιβ κάθε φορά που αγοράζει φυσιγγια !! Έχουμε εκατό πράγματα στο κεφάλι μας , γιατι να βάζουμε κι άλλα ?? Χάθηκαν οι κατασκευαστές , η αυτα εχουν τη μυστική φοβερή συνταγή ?? Ήμαρτον που θα λέγε και ο Γεωργίου :):)

Συμφωνώ απολυτα!
Εγώ θα προσθέσω και τον Κένταυρο που ήταν ο πρώτος που παρουσίασε στην αγορά ένα αξιόλογο 28αρι σπάζοντας το φράγμα των 5 ευρώ, τραβώντας έτσι τις τιμές προς τα κάτω .
Σωστά! Άλλο ένα αξιόλογο 28αρι από πολύ καλό άνθρωπο!

Δεν αντιλέγω Θόδωρε όντως είναι καλό..ισως κ να κράταγε τα πρωτεία στις πωλησεις τα τελευταία χρόνια..
Αλλου ειναι το θέμα..

Αν ήταν και ο εισαγωγέας των Imperial, ακομη χειρότερο, να φτιάχνει δικά του με το ίδιο όνομα και στο ίδιο κουτί. Άρα βασίζεται στην φήμη των εισαγόμενων.
Πως μπορεις να τον εμπιστευτείς, ακομη και αν εχει το καλύτερο;
Χάθηκαν τα ονόματα;
Ας έλεγε τα δικά του ...Imperium, Emperor, .Imobile, Imbiza, Palma de Mallorca , Acapulco ;).
Ας έγραφε πανω οτι τα κατασκευάζει ο ίδιος στην Ελλαδα, εστω με την ίδια συνταγή.
Εστω και τωρα, στο site του ή σε ανακοίνωση του.
Οι φίλοι του ή οι πελάτες του αντί να μας γράφουν για το ποσο καλο ειναι το φυσίγγι του (καλοδεχούμενο και αυτο και δεν εχω στοιχεία να το αμφισβητήσω) και το "Νόμιμον" ας τον ενημερώσουν για το "Ηθικον".
Όσοι ειναι ευχαριστημένοι θα συνεχίσουν να το περνούν και νέοι πελάτες θα προστεθούν όταν ξέρουν οτι ειναι αξιόπιστος και Έλληνας κατασκευαστής.

Υ/Γ : ΟΛΑ τα παραπάνω με την επιφύλαξη πως οι πληροφορίες για δικά του φυσιγγια στους ίδιους κάλυκες και στα ίδια με τα εισαγόμενα Imperial κουτιά (τα οποία ούτε εχω ρίξει ούτε ξέρω) ειναι ακριβείς. Άλλως απολογούμαι.
Σπύρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να γεμίσει κάποιος ακριβώς τα ίδια φυσίγγια με κάποια εμπορικά στην ίδια συσκευασία κλπ παρά μόνο για τον δόλο. Κάποιος που δεν ξέρει θα αγοράσει τα δικά του στα οποία θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους φυσικά. Αν τα θεωρεί καλά φυσίγγια ας τα βγάλει με δικό τους όνομα σε καλύτερη τιμή και να έχει την μαγκιά να τα υποστηρίξει κιόλας. Αν γίνει κάτι θα λένε οι απατεώνες οι Ισπανοί και όχι ο απατεώνας ο Έλληνας...

Τα imperial 32γρ. του Καρδαρά, τα ρίχνω χρόνια στην τσίχλα,από τότε που είχαν 4,5€ μέχρι και τώρα καμιά φορά και μπορώ να πω καλά λόγια. Από τότε που πήγε 6,30€ το κουτί, άλλαξα και πήγα,στα tordo lampro τα πορτοκαλί στα 6,50€. Τώρα τα tordo πήγαν 6,60€ βέβαια και άλλαξα για το γαμωτο και όχι για κάτι άλλο.
Ο συνκυνηγος μου μόνο ιμπεριαλ του Καρδαρά χρησιμοποιεί στην τσίχλα και έχει πολύ καλά αποτελέσματα.
Και τα G.M τα σκοπευτικά,του Καρδαρά είναι και είναι πολύ αξιόλογα..Και τα προτιμούν πολλοί.
Άμα το φυσίγγι είναι ασφαλές και συνάμα κάπως οικονομικό,δεν με νοιάζει να λέγεται και Τζούλια.
Ο Καρδαράς για την ώρα, βγάζει καλά φυσίγγια και όποιος μπορεί να πάει προς τα κει,θα βγει πιο ωφελιμενος.

Στο γνωστό κατάστημα της Ν. Λαμψάκου τα μισόταπα:
Gorilla Quail (31gr No 9,5) 7,10€ σε μεμονωμένο κουτί, από 10 και πάνω 6,96€
Lambro Mezzo (30gr No 9-10 mix) 6,28€ σε μεμονωμένο κουτί, από 10 και πάνω 6,15€
τα κυνήγησα και τα δύο στη τσίχλα φέτος το χειμώνα, το mezzo με αυτή τη τιμή το θεωρώ vfm

Back