Τον Α21 αν δεν κάνω λάθος που χρησιμοποιούν τα περισσότερα αν όχι όλα τα ισπανικά .Παυλο η Maxam βγαζει εναν τυπο βυσματος μονο αν δε γελιεμαι, αυτο με τα κυκλακια στο αμορτισερ
Κυκλοφορεί και αυτό το κουτί στα 32 γραμμάρια , νομίζω οτι αυτά ειναι τα ελληνικής κατασκευής .α μπράβο τον γνωρίζω από τα Imperial που είχα αγοράσει από Καλκαντζάκο και τα είχα παρουσιάσει εδώ,,,αρα έχουμε ίδιο κουτί με φυσίγγι που έχει διαφορετικό συγκεντρωτήρα και όχι το άλλο κουτί με την πάπια
οπότε αγορά ένα κουτάκι από το κατάστημα και σφάξιμο επί τόπου
Ισχύει για τον Καρδαρά....αλλα παιδιά ειναι πολύ αξιόλογο φυσίγγι!!!!Δεν εχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα σε απόδοση απ τα ισπανικά.Ο Καρδαρας. Αυτος ήταν και ο εισαγωγέας την ισπανικών παλιότερα αν δεν κάνω λάθος.
Συμφωνώ απολυτα!Για την μείωση των τιμών φέρουν μεγάλη ευθύνη και ΜΠΡΑΒΟ τους ο ρουμελιωτης και ο φάντομ κυρίως.. οι άνθρωποι αυτοί έπεσαν στην αγορά με τα μούτρα και με φυσιγγια που πραγματικά αξίζουν το κάθε ευρώ που πωλούνται και ξύπνησαν πολλούς κυνηγούς που έτρωγαν το σανό που έριχναν εδώ και αρκετο καιρό οι ειδικοί, για ειδικά φυσιγγια και τιμές πάνω από 8 και 9 ευρώ για φυσιγγια 30 γραμμαριων...
Αν ήταν και ο εισαγωγέας των Imperial, ακομη χειρότερο, να φτιάχνει δικά του με το ίδιο όνομα και στο ίδιο κουτί. Άρα βασίζεται στην φήμη των εισαγόμενων.Ισχύει για τον Καρδαρά....αλλα παιδιά ειναι πολύ αξιόλογο φυσίγγι!!!!Δεν εχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα σε απόδοση απ τα ισπανικά.
Σωστά! Άλλο ένα αξιόλογο 28αρι από πολύ καλό άνθρωπο!Συμφωνώ απολυτα!
Εγώ θα προσθέσω και τον Κένταυρο που ήταν ο πρώτος που παρουσίασε στην αγορά ένα αξιόλογο 28αρι σπάζοντας το φράγμα των 5 ευρώ, τραβώντας έτσι τις τιμές προς τα κάτω .
Δεν αντιλέγω Θόδωρε όντως είναι καλό..ισως κ να κράταγε τα πρωτεία στις πωλησεις τα τελευταία χρόνια..Ισχύει για τον Καρδαρά....αλλα παιδιά ειναι πολύ αξιόλογο φυσίγγι!!!!Δεν εχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα σε απόδοση απ τα ισπανικά.
Σπύρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να γεμίσει κάποιος ακριβώς τα ίδια φυσίγγια με κάποια εμπορικά στην ίδια συσκευασία κλπ παρά μόνο για τον δόλο. Κάποιος που δεν ξέρει θα αγοράσει τα δικά του στα οποία θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους φυσικά. Αν τα θεωρεί καλά φυσίγγια ας τα βγάλει με δικό τους όνομα σε καλύτερη τιμή και να έχει την μαγκιά να τα υποστηρίξει κιόλας. Αν γίνει κάτι θα λένε οι απατεώνες οι Ισπανοί και όχι ο απατεώνας ο Έλληνας...Αν ήταν και ο εισαγωγέας των Imperial, ακομη χειρότερο, να φτιάχνει δικά του με το ίδιο όνομα και στο ίδιο κουτί. Άρα βασίζεται στην φήμη των εισαγόμενων.
Πως μπορεις να τον εμπιστευτείς, ακομη και αν εχει το καλύτερο;
Χάθηκαν τα ονόματα;
Ας έλεγε τα δικά του ...Imperium, Emperor, .Imobile, Imbiza, Palma de Mallorca , Acapulco .
Ας έγραφε πανω οτι τα κατασκευάζει ο ίδιος στην Ελλαδα, εστω με την ίδια συνταγή.
Εστω και τωρα, στο site του ή σε ανακοίνωση του.
Οι φίλοι του ή οι πελάτες του αντί να μας γράφουν για το ποσο καλο ειναι το φυσίγγι του (καλοδεχούμενο και αυτο και δεν εχω στοιχεία να το αμφισβητήσω) και το "Νόμιμον" ας τον ενημερώσουν για το "Ηθικον".
Όσοι ειναι ευχαριστημένοι θα συνεχίσουν να το περνούν και νέοι πελάτες θα προστεθούν όταν ξέρουν οτι ειναι αξιόπιστος και Έλληνας κατασκευαστής.
Υ/Γ : ΟΛΑ τα παραπάνω με την επιφύλαξη πως οι πληροφορίες για δικά του φυσιγγια στους ίδιους κάλυκες και στα ίδια με τα εισαγόμενα Imperial κουτιά (τα οποία ούτε εχω ρίξει ούτε ξέρω) ειναι ακριβείς. Άλλως απολογούμαι.