Ευρι δεν διαφωνω, αλλα εδω και δυο χρονια, φοροι, ασφαλιστικο κλπ εχουν ανηφορισει και πιανουμε πρωτια παγκοσμιως.
Ειναι αναμενομενες καποιες ανατιμησεις, πρεπει να το αποδεχθουμε αυτο, αν οχι, θα υπαρξουν εταιρειες που θα οδηγηθουν
στο κλεισιμο, η αποδοχη μας σημαινει και στηριξη, εαν αποδειχθει λανθασμενη επιλογη, τοτε δικαιως θα λαβουν αυτο που τους αξιζει.
Εαν αγορασω 10 κουτια φυσιγγια και δωσω 2 ευρω παραπανω στο συνολο, δεν νομιζω οτι θα παθω κατι σοβαρο...
Με αυτο τον τροπο ομως στηριζω μια ελληνικη επιχειτρηση, αντιλαμβανομενος τις συνθηκες υπο τις οποιες λειτουργει
αυτη η επιχειρηση. Εαν το προιον που αγορασα αποδειχθει μετριο, κακο η" ανεπαρκες, τοτε ΝΑΙ, παυω να την στηριζω.
Αυτη ειναι η λογικη μου, στηριζω οποιον σεβεται τα χρηματα που διαθετω.
Κύριε Σταύρο ξέρετε ποσο σας εκτιμαω και εχετε καταλάβει οτι οι απόψεις μας τίνουν στην ίδια ευθεία.
Αλλά εδώ επίτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου.
Στην κούτα την 10αρα η διαφορά είναι πλέον 5 ευρω και όχι 2 με τις αυξήσεις του 50λεπτού.
Οταν για μια κάλη χρονία χρειαστείς 8 δεκάρες κούτες......η διαφορά ειναι 40 ολόκληρα ευρώ.
τα έξοδα για 2 εξορμήσεις.
Θα σταθώ στην τελευταία πρόταση σας για να μην μακρυγορώ.
Σεβασμός προς τον καταναλωτή......για ποιόν σεβασμό μιλάτε.....Το παράδειγμά είναι πρόσφατο,αλλά έχετε ξεχάσει μου φαίνετε...
πρόπερσυ που πετύχαμε χρονιά με πουλιά...και τα φυσίγγια σχεδόν μισή φορά επάνω..... καταμεσής της χρονιάς.....για ποιά αυξηση του μολύβδου μιλάμε?
Ευκαιρία για απαρκτη εμένα μου κάνει......εκεί που πήγε ο σεβασμός προς τον πελάτη?
Αλλος θα μου απαντήση ...έτσι δουλέυει η αγορά....περισσότερη κατανάλωση οπότε και αυξηση τιμών....θα συνφωνήσω και εδώ μαζί του.....
Πέρσυ που πήγε η κατανάλωση στον πάτο......για δείχτε μου ένα φυσιγγι που έπεσε.......λόγο μη ζήτησης.....
μην κάνετε τον κόπο να σκεφτήτε..θα σας απαντήσω εγώ......ανατίμηση ξανά..λόγω μολύβδου και πέρσυ....τους σεβόμαστε τους καταναλωτές ...αλλα τα πρεζάκια θα ρθουν να τα ξαναχώσουν...γιατί δεν μπορούν χωρίς κυνήγι.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς τον πελάτη ΔΕΝ είναι αυτός.......
Εσυ γιατί στους πελάτες σου πουλάς ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΕΑΣ...να σου φέρω εγώ στην μισή τιμή κατεψυγμένο απο το κονγκό......ποιός θα το καταλάβει μωρέ.......ο πεινασμένος θα το φαει έτσι και αλλιώς.......
Σκεφτήτε λοιπόν τι κάνετε εσείς για τους πελάτες σας..και σκεφτήτε τι κάνουν σε εσάς ..οταν έρχεστε στην μεριά του πελάτη.....
ΟΧΙ λοιπόν...η δύναμη μου ειναι τα λεφτά μου....δεν έχω άλλο όπλο να πολεμίσω.με αυτό το όπλο λοιπόν......και με γνώμονα ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΜΟΥ..θα πάω να ψωνίσω όπου με συνφέρει εμένα.......και οχι οτι θέλουν να μου πασάρουν.
Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδύκτιο.....και μπορείς με ενα πατημα κουμπιού να ψάξεις.
Τυχαίο όταν μιλήσεις σε καταστηματάρχη για το διαδύκτιο.....στραβώνει λες και τον έβρισες........
και θα κλείσω με ένα προσωπικό μου παράδειγμα...γιατί σας κούρασα....
Εχω δει γυαλία ηλίου στο ίντερνετ που μου αρέσουν.....και με ευχαρίστηση βλέπω οτι τα χει ένα μαγαζί στον κορυδαλλό που είμαι χρόνια πελάτης......
Πάω τα προβάρω ....και του λέω θα τα πάρω....πάω ταμείο...40 ευρώ ποιό ακριβά απο το διαδύκτιο.....
Του λεω τα χω δει στο σαιτ σου στο ίντερνετ 40 ευρώ κάτω...γιατί αυτή η διαφορά?
Εεεεε μόνο που δεν με έδειρε....γιατι ψαχνόμαστε στο ίντερνετ και μετά πάμε από τα μαγαζιά και τα προβάρουμε και τα ζηταμε ποιο χαμηλα......
Μα του λέω στην σελίδα την δικία σου τα είδα......απάντηση...
ε ναι να τα κλείσουμε τα μαγαζία εμείς να ψωνίζετε απο το ίνετρνετ...να δούμε που θα τα προβάρετε μετά.....
Φυσικα δεν τα πήρα και σηκώθηκα και έφυγα.......
Στηρίχτε λοιπόν αυτούς που σας στηρίζουν.........και σας ΣΕΒΟΝΤΕ.....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΆ.....
Οποιος καταλάβει ότι η μαζίκη ζήτηση φέρνει το κέρδος...αυτος θα επιββιώση....Και η πλάστιγγα φέτος γέρνει κάτω από το αυλάικι και ας μην ειμαί ακόμα πελάτης τους...αλλά φέτος θα γίνω.....Τα 7 και 7.5 ..να μείνουν στο ράφι......