Δηλαδή???? Εγώ ετσι και αλιώς ουτε προμότορας είμαι ούτε πιστός πελάτης του....μια χρονιά τα έριξα...ειλικρινά τα ευχαριστήθηκα.....κάποιοι πίνουν νερό στο όνομά τους...τώρα γιατί δεν λέει ο εισαγωγέας-κατασκευαστής οτι ειναι maid in pyrgos....δεν ξέρω κ ειλικρινά δεν μ ενδιαφέρει παιδιά.Δεν αντιλέγω Θόδωρε όντως είναι καλό..ισως κ να κράταγε τα πρωτεία στις πωλησεις τα τελευταία χρόνια..
Αλλου ειναι το θέμα..
Οτι λέει παραπανω ο outlander..Δηλαδή????
Όποιος θέλει τα αγοράζει....δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να κανει ούτε τον ντεντέκτιβ ούτε τον αστυνόμο Σαίνη. Όπως είπε κ κάποιος παραπάνω υπάρχουν εκατοντάδες άλλα φυσίγγια.Οτι λέει παραπανω ο outlander..
Έχεις δίκιο Σταύρο αλλά εδώ όλο το παιχνίδι 2 χρόνια τώρα παίζεται στο μόλυβδοΕυρι, το 70% της φορολογικης επιβαρυνσης που δεχεται το ελληνικο επιχειρειν το εχεις υπολογισει?
Πως θα επιβιωσει μια επιχειρηση οταν αντιμετωπιζεται κατ" αυτον τον τροπο?
Ο Ρουμελιώτης και ο Θεοδωρίδης, Σταύρο πώς μπορούν;Ευρι, το 70% της φορολογικης επιβαρυνσης που δεχεται το ελληνικο επιχειρειν το εχεις υπολογισει?
Πως θα επιβιωσει μια επιχειρηση οταν αντιμετωπιζεται κατ" αυτον τον τροπο?
Δεν γνωριζω τα οικονομικα τους Γιωργο....Ο Ρουμελιώτης και ο Θεοδωρίδης, Σταύρο πώς μπορούν;
Αν δεν ""μετακόμιζα"" στα παιδιά από την Πάτρα θα την έκοβα από φέτος την τσίχλα!Βασιλη, η αγορα - στον τομεα που μας αφορα - παιρνει τις τελευταιες ανασες, δυσκολες και αυτες.
Θα ηταν ευχης εργο οι τιμες να πηγαινουν προς τα κατω, να ειμαστε ευχαριστημενοι ολοι, ποσο ομως θα κρατησει αυτο?
Η αγορα δεν πεθαινει ποτε, οταν ομως στοχος ειναι η μονοπωλιακη πολιτικη...και η αγορα πεσει σε αυτην, πες μου ποσοι
θα μπορουμε να κυνηγαμε τοτε?
Δυσκολο πολυ να ισορροπεις αναμεσα στην ποιοτητα, στην καλη τιμη, στον ευχαριστημενο πελατη και στην βιωσιμοτητα
της επιχειρησης σου...
Και εγώ μαζί σου,αλλα δεν κατάλαβες τι εννοώ..Όποιος θέλει τα αγοράζει....δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να κανει ούτε τον ντεντέκτιβ ούτε τον αστυνόμο Σαίνη. Όπως είπε κ κάποιος παραπάνω υπάρχουν εκατοντάδες άλλα φυσίγγια.
Εγώ που ρίχνω γύρω στα 500 φυσίγγια τη χρονια σε Φασσα παπί και γύρω στα 1000-1500 για τσίχλοκοτσυφα και τρυγόνια και αλλα τόσα ο πατέρας με τον αδερφό μου θέλαμε πάνω από 2000€ για τα φυσίγγια με την ιδιογομωση ειμαστε ακριβώς στα μισά!!Αν πας να αγοράσεις φυσίγγι από 36 γρ και πάνω θέλεις πάνω από 12€ σε κατι οικονομικο!!Εγω για να βγαλω την χρονια θελω 3/4 κουτες 20σαρες ..μπωρο να αγωραζο φυσηγγια με 6,50/7 € τα 32 γρ.οχι βαιβαια για αυτο ιδιογομωση και φυσηγγια ετοιμα κατο απο 6€ παραπανο δεν δινω ουτε με σφαιρες ...η αγωρα ειναι ανοιχτη και ο καθενας κοστολογι το προιον του οσο νομιζει και μετα πληρωνει το τιμημα οποιο ειναι αυτο θετικο η αρνητικο