Προσφορές-Τιμές

Δεν αντιλέγω Θόδωρε όντως είναι καλό..ισως κ να κράταγε τα πρωτεία στις πωλησεις τα τελευταία χρόνια..
Αλλου ειναι το θέμα..
Δηλαδή???? Εγώ ετσι και αλιώς ουτε προμότορας είμαι ούτε πιστός πελάτης του....μια χρονιά τα έριξα...ειλικρινά τα ευχαριστήθηκα.....κάποιοι πίνουν νερό στο όνομά τους...τώρα γιατί δεν λέει ο εισαγωγέας-κατασκευαστής οτι ειναι maid in pyrgos....δεν ξέρω κ ειλικρινά δεν μ ενδιαφέρει παιδιά.

Ευρι, το 70% της φορολογικης επιβαρυνσης που δεχεται το ελληνικο επιχειρειν το εχεις υπολογισει?
Πως θα επιβιωσει μια επιχειρηση οταν αντιμετωπιζεται κατ" αυτον τον τροπο?
Έχεις δίκιο Σταύρο αλλά εδώ όλο το παιχνίδι 2 χρόνια τώρα παίζεται στο μόλυβδο

Ευρι δεν διαφωνω, αλλα εδω και δυο χρονια, φοροι, ασφαλιστικο κλπ εχουν ανηφορισει και πιανουμε πρωτια παγκοσμιως.
Ειναι αναμενομενες καποιες ανατιμησεις, πρεπει να το αποδεχθουμε αυτο, αν οχι, θα υπαρξουν εταιρειες που θα οδηγηθουν
στο κλεισιμο, η αποδοχη μας σημαινει και στηριξη, εαν αποδειχθει λανθασμενη επιλογη, τοτε δικαιως θα λαβουν αυτο που τους αξιζει.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε μεγάλη επιχείρηση (του κλάδου ή μη), με "ονοματεπώνυμο-ΑΦΜ-POS" κατακρεουργείται από τη φορολογία, τα πάντα πάνε μέσω τιμολογίων, είναι δυσκολότερο να "κρυφτεί" κάτι, ώστε να σκαντζάρει λίγο την τιμή προς τα κάτω ο επιχειρηματίας. Συντηρεί περισσότερο προσωπικό, που έχει και αυτό το μεροκάματο του, τις ασφαλιστικές εισφορές του κλπ Πρέπει να ανανεώνει-συντηρεί και τα μηχανήματά του κλπ κλπ ;)
Από την άλλη και 100% "αγαθές" να είναι οι αυξήσεις των τιμών, το όλο και περισσότερο κουτσουρεμένο πορτοφόλι του μέσου Έλληνα -αργά η γρήγορα- δεν θα μπορέσει να τις ακολουθήσει.
Για μένα δεν είναι και απόλυτα δικαιολογημένες οι αυξήσεις, αλλά αυτό αποτελεί καθαρά προσωπική άποψη.
Απλά δεν έχουμε φτάσει σε σημείο ακόμα που να πέσει τρομερά η ζήτηση των "ακριβών" φυσιγγίων, ώστε να σκεφτούν νέους τρόπους οι επιχειρηματίες να ρίξουν τις τιμές ή/και να χτυπήσουν τυχόν καρτέλ εισαγωγέων κλπ
Όσο θα ρίχνουμε 13 ευρώ φυσίγγια σε κοτσύφια οι τιμές δεν θα πέφτουν πάντως!

Βασιλη, η αγορα - στον τομεα που μας αφορα - παιρνει τις τελευταιες ανασες, δυσκολες και αυτες.
Θα ηταν ευχης εργο οι τιμες να πηγαινουν προς τα κατω, να ειμαστε ευχαριστημενοι ολοι, ποσο ομως θα κρατησει αυτο?
Η αγορα δεν πεθαινει ποτε, οταν ομως στοχος ειναι η μονοπωλιακη πολιτικη...και η αγορα πεσει σε αυτην, πες μου ποσοι
θα μπορουμε να κυνηγαμε τοτε?
Δυσκολο πολυ να ισορροπεις αναμεσα στην ποιοτητα, στην καλη τιμη, στον ευχαριστημενο πελατη και στην βιωσιμοτητα
της επιχειρησης σου...

Ευρι, το 70% της φορολογικης επιβαρυνσης που δεχεται το ελληνικο επιχειρειν το εχεις υπολογισει?
Πως θα επιβιωσει μια επιχειρηση οταν αντιμετωπιζεται κατ" αυτον τον τροπο?
Ο Ρουμελιώτης και ο Θεοδωρίδης, Σταύρο πώς μπορούν;
Το επιχείρημα με τα ακριβά σκάγια δεν παρουσιαζεται τα τελευταία δύο χρόνια από τους Έλληνες κατασκευαστες, αλλά την τελευταία δεκαετία.
Άσε το άλλο φοβερό, ένα φυσιγγι 32γρ 6€ το κουτί, ένα φυσιγγι 36γρ 12€ το κουτί....γιατί ρε κύριε;
Τα 4γρ σκάγια έχουν την διπλάσια τιμή;

Βασιλη, η αγορα - στον τομεα που μας αφορα - παιρνει τις τελευταιες ανασες, δυσκολες και αυτες.
Θα ηταν ευχης εργο οι τιμες να πηγαινουν προς τα κατω, να ειμαστε ευχαριστημενοι ολοι, ποσο ομως θα κρατησει αυτο?
Η αγορα δεν πεθαινει ποτε, οταν ομως στοχος ειναι η μονοπωλιακη πολιτικη...και η αγορα πεσει σε αυτην, πες μου ποσοι
θα μπορουμε να κυνηγαμε τοτε?
Δυσκολο πολυ να ισορροπεις αναμεσα στην ποιοτητα, στην καλη τιμη, στον ευχαριστημενο πελατη και στην βιωσιμοτητα
της επιχειρησης σου...
Αν δεν ""μετακόμιζα"" στα παιδιά από την Πάτρα θα την έκοβα από φέτος την τσίχλα!
Όσον αφορά το 32γρ 6 ευρώ και το 36γρ 12 ευρώ, να θυμήσω και το 9-10 ευρώ τα 25-28γρ στο cal20 και τα 15 ευρώ σε 14γρ σκάγια στο cal32! είναι και θέμα προσφοράς ζήτησης!
Επειδή ξεφεύγουμε, θα κοιτάξω τα μεταφέρω τα μηνύματα μας, που δεν άπτονται της Δορκάδος! :)

Εαν αγορασω 10 κουτια φυσιγγια και δωσω 2 ευρω παραπανω στο συνολο, δεν νομιζω οτι θα παθω κατι σοβαρο...
Με αυτο τον τροπο ομως στηριζω μια ελληνικη επιχειτρηση, αντιλαμβανομενος τις συνθηκες υπο τις οποιες λειτουργει
αυτη η επιχειρηση. Εαν το προιον που αγορασα αποδειχθει μετριο, κακο η" ανεπαρκες, τοτε ΝΑΙ, παυω να την στηριζω.
Αυτη ειναι η λογικη μου, στηριζω οποιον σεβεται τα χρηματα που διαθετω.

Όποιος θέλει τα αγοράζει....δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να κανει ούτε τον ντεντέκτιβ ούτε τον αστυνόμο Σαίνη. Όπως είπε κ κάποιος παραπάνω υπάρχουν εκατοντάδες άλλα φυσίγγια.
Και εγώ μαζί σου,αλλα δεν κατάλαβες τι εννοώ..
Θέλει κάποιος να ρίξει το ισπανικό ιμπεριαλ,πρεπει να πάει να τα πάρει από διαφορετικά μαγαζιά(εκτός καλκαντζακο) να τα σφάξει για να δει πιο ειναι το γνήσιο?
Και γιατι οι πωλητές να μην λένε ελληνικό κ ισπανικό ιμπεριαλ κ να τα βαπτίζουν όλα ισπανικά?
Αυτο δεν ειναι κοροιδια?
Ας ειναι του καρδαρα χίλιες φορές καλύτερο το ισπανικό ιμπεριαλ..την αλήθεια θέλουμε όλοι ..

Κύριε Σταύρο πήρα φέτος για αρχή 10 κουτιά φυσίγγια με 53 ευρώ. και είναι πιθανό - αν κυνηγήσω όσο πέρσι +φετος και ο πατερας μου - να χρειαστώ άλλα τόσα το λιγότερο.
Περσι εριξα κοντα 20 κουτια μονος μου.
Μια οποιαδήποτε άλλη ελληνική "ονομαστή" μάρκα, τα 10 κουτιά θα μου ερχόντουσαν ένα 65αρι στο νερό... μην πω 70αρι (με μεταφορικά μέσα)
Εν τελει αυτο που θελω να πω είναι ότι και το 15αρι πάνω, για μενα είναι 2 λιγοτερα κυνηγια. Στην πρωτη δεκαδα παραγγελίας! Έτσι το υπολογίζω εγώ!
Και μιλάμε για φυσίγγια (Ρουμελιωτη) που έχουν γενικά καλές εντυπώσεις αφήσει στα κυνηγοτόπια, τα προηγούμενα "μαρκέ" δεν είναι ότι με άφησαν παραπονεμένο, αλλά δεν βγαίνουν τα κουκιά και με 2 όπλα στο σπίτι με ένα πορτοφόλι!
Πιστευω οτι πλεον ειναι αρκετοι σε παρομοια κατασταση, εδω τωρα καναμε τρια ατομα(πορτοφολια) παραγγελια απο το χωριο για να μας ερθουν και δια 3 τα μεταφορικα

Επειδή λοιπόν μας παίζουν τον παπά και νομίζουν ότι θα μας ξυρίσουν βαρέως επειδή έχουμε ένα χόμπι υπάρχουν οι προσφορές του Καλαντζάκου στα imperial υπάρχουν κι άλλα φυσίγγια της maxam και υπάρχουν και ιταλικά φτηνότερα απ' τα ελληνικά και με σφραγίδες cip για όποιον αμφισβητεί όπως υπάρχουν και τα rm και άλλα διαφορα.το παιχνιδάκι αυτό μπορούν να το παίξουν δύο.οι επαγγελματίες και εμείς η δυναμη το αγοραστικό κοινό μέχρι να βάλουν νερό στο κρασακι τους.με 4 παιδιά τη σημερινή εποχή και έξοδα να τρέχουν απλά λέω όχι στα ελληνικά φυσίγγια μέχρι κάτι ν αλλαξει

Εγω για να βγαλω την χρονια θελω 3/4 κουτες 20σαρες ..μπωρο να αγωραζο φυσηγγια με 6,50/7 € τα 32 γρ.οχι βαιβαια για αυτο ιδιογομωση και φυσηγγια ετοιμα κατο απο 6€ παραπανο δεν δινω ουτε με σφαιρες ...η αγωρα ειναι ανοιχτη και ο καθενας κοστολογι το προιον του οσο νομιζει και μετα πληρωνει το τιμημα οποιο ειναι αυτο θετικο η αρνητικο

Εγω για να βγαλω την χρονια θελω 3/4 κουτες 20σαρες ..μπωρο να αγωραζο φυσηγγια με 6,50/7 € τα 32 γρ.οχι βαιβαια για αυτο ιδιογομωση και φυσηγγια ετοιμα κατο απο 6€ παραπανο δεν δινω ουτε με σφαιρες ...η αγωρα ειναι ανοιχτη και ο καθενας κοστολογι το προιον του οσο νομιζει και μετα πληρωνει το τιμημα οποιο ειναι αυτο θετικο η αρνητικο
Εγώ που ρίχνω γύρω στα 500 φυσίγγια τη χρονια σε Φασσα παπί και γύρω στα 1000-1500 για τσίχλοκοτσυφα και τρυγόνια και αλλα τόσα ο πατέρας με τον αδερφό μου θέλαμε πάνω από 2000€ για τα φυσίγγια με την ιδιογομωση ειμαστε ακριβώς στα μισά!!Αν πας να αγοράσεις φυσίγγι από 36 γρ και πάνω θέλεις πάνω από 12€ σε κατι οικονομικο!!

Δυστυχώς ο Έλληνας επαγγελματίας μας κάνει πολλές φορές να μην του έχουμε εμπιστοσύνη. Δύο παραδείγματα θα πω. Καραμανίδης 5€ το σκοπευτικό φυσίγγιο πρόπερσι, 6.5€ πέρυσι, 5€ φέτος...Μη μου πείτε ότι αυτό το δικαιολογεί η φορολογία ή η τιμή του μολύβδου.
Δεύτερο παράδειγμα, ο Καρδάρας με τα imperial που πρέπει να σφάξω ένα φυσίγγιο για να δω αν είναι τα δικά του ή τα Ισπανικά. Το κάνει καθαρά για παραπλάνηση.

Back