Αναρωτιεμαι.τα εγγονια μου θα δουν δεντρα;θα δουν δασος;;;
Ωραία ιδέα,έριξες...Οι γυφτοι αντι να καινε λαστιχα κ να βαζουν φωτιες γιατι δε πανε να ψυρισουν τους ανεμόμυλους;
θα εχουν τσαμπα ρευμα απο τον κουλι και την μαρεβαΑναρωτιεμαι.τα εγγονια μου θα δουν δεντρα;θα δουν δασος;;;
Δεν πρόκειται να την σταματήσουν Δημήτρη. Σταμάτανε και τα εναέρια μέσα. Πριν από λίγο ακούστηκαν και δύο μεγάλες εκρήξεις από το βουνό. Ότι κάνει ο άνεμος μόνο. Στο μέρος που καίει δεν ξέρω καν εάν υπάρχει δρόμος. Μιλάω για το πίσω βουνό , όχι για μπροστά.Η φωτιά ανεβαίνει προς την Πάρνηθα.
Μίλησα με φίλο.Αν δεν κοπάσει ο άνεμος,θα καβαλήσει.
Κι εγώ, κάθομαι σαν μαλάκας και γράφω μηνύματα, γιατί κονόμησα ένα γερό διάστρεμμα,στην έναρξη.
Ήταν οι γονείς μου στο σπίτι μας στο Σαράντι και γύρισαν σήμερα.Δυστυχως έκαψε τα πάντα εκτός από σπίτια.Εδωσε πολύ βάση στα σπίτια η πυροσβεστική αφου οι γονείς μου βρήκαν ακόμα απλωμένες μάνικες στα μπαλκόνια.View attachment 77580Σαραντι Βοιωτίας....
Μετρητα στο χερι….Οι γυφτοι αντι να καινε λαστιχα κ να βαζουν φωτιες γιατι δε πανε να ψυρισουν τους ανεμόμυλους;
Ισχυουν αλλοι νομοι για 'κει, δεν τα βαζεις με μεγαλοκαρχαριες.Οι γυφτοι αντι να καινε λαστιχα κ να βαζουν φωτιες γιατι δε πανε να ψυρισουν τους ανεμόμυλους;
Όπως τα λες φίλε μου.Η φωτιά ακούγεται ότι κινείται προς Αγιά..Έχεις εικόνα;Ήταν οι γονείς μου στο σπίτι μας στο Σαράντι και γύρισαν σήμερα.Δυστυχως έκαψε τα πάντα εκτός από σπίτια.Εδωσε πολύ βάση στα σπίτια η πυροσβεστική αφου οι γονείς μου βρήκαν ακόμα απλωμένες μάνικες στα μπαλκόνια.
Δυστυχώς το Σαράντι καταστράφηκε και μαζί του πολλοί καλοί κυνηγοτοποι
Νοτη εδωσαν στο βουνο μας την χαριστικη ΒοληΚαίγεται η Πάρνηθα πως θα περάσει η νύχτα .View attachment 77581
ΜΗ;Ρε ΑΙ ΓΑ _ _ ΣΟΥ !
Κυριάκο λυσε το σταυρόλεξο.
Twelve Points