Τα έχω υπόψη αγαπητέ Γιώργο και ξέρω ότι έχεις επιχειρήματα για το ραβδωτό τσοκ και ότι δεν τα βγάζεις από το μυαλό σου τα περί ανώτερης ευθυβολίας στα μονόβολα. Τα ίδια συζητούσαμε και με το φίλο όταν μου έλεγε να πάρουμε αυτά τα τσοκ.
εχω foster της winchester για να δοκιμάσω, αλλά θέλω να βρω και sabot για να εχω πλήρη εικόνα μιας και μπήκα στο τριπάκι...Νομίζω θα έχει καλύτερη συγκέντρωση με foster.
Αυτά δουλεύουν μιά χαρά και από λειόκανο.
Για αυτό χάθηκαν οι ΕσκιμώοιΚώστα για 22αρα εννοείς περιφερειακης ανάφλεξης ( rimfire), ή κεντρικής ( centerfire) ; Υπάρχει τεράστια διαφορά στην ενέργεια και στα βλήματα ενός, 22 LR, με ,22- 250 πχ. Στα rimfire το πιο αδύναμο, 22 LR είναι αυτό που λες, αν και έχει εκδόσεις που είναι για βολές σε ζώα όπως η αλεπού έως τα 50+ μέτρα, ένα, 22αρι διαμετρημα από, 222 Remington και πάνω σε καλά χέρια σκοτώνει και ελάφι ( οι εσκιμωοι της αρκτικής έχουν κυρίως τέτοια ακόμη και για πολικές αρκούδες) χωρίς να συστήνεται βέβαια κάτι τέτοιο.
Σαν τη διαφορά του 0.357 με το 0.355(9αρι διαμέτρημα)Καλημέρα! Κώστα, υπάρχουν αρκετά 22αρια διαμετρήματα κεντρικής πυροδότησης, αλλά στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε βασικά το ..223 Rem.
Δες διαφορα βλήματος από το 22LR (περιφερειακής).
View attachment 44378
What’s the Difference Between .22LR vs .223
Παράξενο....όσες δοκιμές έχω δει YouTube ,βάρκα γυαλο πηγαιναν,ενώ με τσοκ ραβδωτό του έδινε ευστάθειαΑυτά δουλεύουν μιά χαρά και από λειόκανο.
Τουλάχιστον τα αντίστοιχα της Federal, που έχω δοκιμάσει.
Όση η διαφορά φλομπερ με το φυσίγγι του Νίκου στα 48+2 / 430.Σαν τη διαφορά του 0.357 με το 0.355(9αρι διαμέτρημα)
392μ/δΌση η διαφορά φλομπερ με το φυσίγγι του Νίκου στα 48+2 / 430.
Γιάννη,Παράξενο....όσες δοκιμές έχω δει YouTube ,βάρκα γυαλο πηγαιναν,ενώ με τσοκ ραβδωτό του έδινε ευστάθεια
Υπάρχουν διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά;Αυτά δουλεύουν μιά χαρά και από λειόκανο.
Τουλάχιστον τα αντίστοιχα της Federal, που έχω δοκιμάσει.
Είχα ακούσει για κάτι καλούπια ...αυτού του τύπου βλήματος...που όντως έχει καλή ευθυβολία....αν δεν κάνω λάθος έχει γίνει θέμα εδώΥπάρχουν διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά;
https://www.ballisticproducts.com/mobile/Lyman-12ga-Foster-Slug-Mould-2654012/productinfo/1244012/Είχα ακούσει για κάτι καλούπια ...αυτού του τύπου βλήματος...που όντως έχει καλή ευθυβολία....αν δεν κάνω λάθος έχει γίνει θέμα εδώ
Ο Καλκατζακος γράφει στην ιστοσελίδα του πως έχει απόθεμα. Δες εδώ. και εδώεχω foster της winchester για να δοκιμάσω, αλλά θέλω να βρω και sabot για να εχω πλήρη εικόνα μιας και μπήκα στο τριπάκι...
Ψάχνω κάτι σαν και αυτό...
Eυχαριστώ πολύ! Δεν μου τα έβγαζε ο γκούγκλης...
https://airgunshop.gr/45.-fusiggia-...low-point-slug-1oz-p154ss/?cookies_accepted=YΥπάρχουν διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά;