Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρήστο αυτό που λες είναι τελείως διαφορετικό. Βενζίνα ο φορτηγατζής που μετέφερε τα stages έβαλε στην Ελλάδα, διόδια πλήρωσε στην Ελλάδα, ο εργάτης που βίδωσε την σκηνή, έφαγε στην Ξάνθη, κοιμήθηκε σε τοπικό ξενοδοχείο κτλ ,κτλ ,κτλ ....

Ναι Γιώργο αλλά όλοι αυτοί δεν έχουν Υγεία, Παιδεία, κρατικό μηχανισμό κ.τ.λ. επειδή δεν φορολογήθηκε στην Ελλάδα το όλο εγχείρημα... ;)

Γιώργο σιγά-σιγά θα μας πεις ότι το έκανε και για λόγους αντίστασης.... .sarcastic.

Κοίτα τώρα, Χρήστο, σε τι σημείο έχουμε φτάσει. Να κατηγορούμε και να ειρωνευόμαστε κάποιον που έκανε μια συναυλία δωρεάν για τον κόσμο που δεν έχει να πάει να πληρώσει στο μπουζουκτζίδικο ... .fff.
Δεν είναι λίγο απογοητευτικό; .xm.

Ναι Γιώργο αλλά όλοι αυτοί δεν έχουν Υγεία, Παιδεία, κρατικό μηχανισμό κ.τ.λ. επειδή δεν φορολογήθηκε στην Ελλάδα το όλο εγχείρημα... ;)
Αυτή είναι δικιά σου ερμηνεία για την έλλειψη των παραπάνω. Η δικιά μου είναι διαφορετική.

Κοίτα τώρα, Χρήστο, σε τι σημείο έχουμε φτάσει. Να κατηγορούμε και να ειρωνευόμαστε κάποιον που έκανε μια συναυλία δωρεάν για τον κόσμο που δεν έχει να πάει να πληρώσει στο μπουζουκτζίδικο ... .fff.
Δεν είναι λίγο απογοητευτικό; .xm.

Γιώργο θα μπορούσε να το κάνει πάλι αυτό χωρίς να προκαλέσει με τον λογαριασμό και την εταιρεία στη Βουλγαρία... Δεν θα ήταν καλύτερα; .xm.

Σου ξαναλέω δεν υπάρχει κομπίνα.
Σε κανέναν δήμο δεν θα απέδιδε τα 3000€, τα λεφτά αυτά θα πήγαιναν στο δημόσιο και από εκεί κατευθείαν στην Γερμανία. ...
Ρε Γιωργο ενα τελευταιο και κλείνω διότι πραγματικά θες να δικαιολογήσεις Πάση θυσία τον παπ .
Ο Παπακωνσταντινου πλούτισε με νόμιμο κολπο 3000 ευρω παραπανω χωρις να αποδώσει αυτα τα λεφτα στο Ελληνικο δημόσιο.
Πες οτι δεχομαι οτι αυτά τα λεφτα θα πήγαιναν στους Γερμανούς για να αποπληρωθούν τα τοκογλυφικά δάνεια.
Τωρα τι εγινε λοιπόν;;;;
Πάλι θα πανε 3000 ευρω στους Γερμανούς μόνο που δεν θα ειναι απο τα λεφτά του πλούσιου επαναστάτη Παπακωνσταντίνου αλλά του κακομοίρη Διονύση και Γιώργου.

Αυτά απο μενα.....καλή Κυριακή.:)

Γιώργο θα μπορούσε να το κάνει πάλι αυτό χωρίς να προκαλέσει με τον λογαριασμό και την εταιρεία στη Βουλγαρία... Δεν θα ήταν καλύτερα; .xm.
Καλύτερα θα ήταν, τα σύνορα να ήταν οικονομικά σφραγισμένα, εννοείται αυτό. Οπότε την άλλη φορά ψήφισε κάποιον που να πρεσβεύει αυτό και όχι να νομιμοποιείς με τις πολιτικές σου επιλογές την ελεύθερη αγορά και μετά να ψάχνεις για αποδιοπομπαίους τράγους στους ... επαναστάτες ! Δεν νομίζεις ότι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες των επιλογών μας;

Ρε Γιωργο ενα τελευταιο και κλείνω διότι πραγματικά θες να δικαιολογήσεις Πάση θυσία τον παπ .
Δικαιολογώ τον καθένα που του δίνει το δικαίωμα των πράξεων του η δική σου πολιτική επιλογή. Μπορείς να μου παραθέσεις κάτι πιο δημοκρατικό από αυτό;

Καλύτερα θα ήταν, τα σύνορα να ήταν οικονομικά σφραγισμένα, εννοείται αυτό. Οπότε την άλλη φορά ψήφισε κάποιον που να πρεσβεύει αυτό και όχι να νομιμοποιείς με τις πολιτικές σου επιλογές την ελεύθερη αγορά και μετά να ψάχνεις για αποδιοπομπαίους τράγους στους ... επαναστάτες ! Δεν νομίζεις ότι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες των επιλογών μας;

Μα αυτό θέλουμε να πούμε όλοι οι υπόλοιποι ρε Γιώργο. Ένας που υποστηρίζει τα οικονομικώς σφραγισμένα σύνορα, χρησιμοποιεί το άνοιγμά τους για φοροαποφυγή στην πατρίδα του... δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύω εγώ ή εσύ ή οι υπόλοιποι φίλοι...

Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για σφραγισμένα σύνορα το 2016......
Έχετε ζήσει σε χώρα με σφραγισμένα σύνορα ? εγώ ναι , και πιστέψτε με πως αν ζούσατε, θα αρχίζατε την επανάσταση να τα ανοίξετε......Οικονομικά σύνορα σφραγισμένα προϋποθέτει έλεγχο διακίνησης πληθυσμού και ταξίδια εντός (σαφώς και εκτός ) χώρας και μόνον με άδεια του Πατερούλη !

Δικαιολογώ τον καθένα που του δίνει το δικαίωμα των πράξεων του η δική σου πολιτική επιλογή
.very happy..very happy.

Ρε πάνε ψήσε κανα κοψίδι , πιες και κανα κατρούτσο θα με τρελάνεις Κυριακάτικα!!!.flamenco.

Από φούμαρα, θεωρία και ακατάσχετη μπουρδολογία, καταστράφηκαν γενιές συνανθρώπων μας.......
Τη κουτάλα όμως τη κρατάνε πάντα οι ίδιοι και τα τσιράκια τους....
Άντε μια καλημέρα, μη πώ και άλλα που θα μου κόψουν την όρεξη για το άγριο που τριγυρίζει στη κατσαρόλα μου

χωρις να θελω να θελω να διαφωνησω η να συμφωνησω με καμμια αποψη θα σας πω ενα παραδειγμα.ολοι ξερετε αν οχι ολοι τουλαχιστον οι περισσοτεροι οτι 15αυγουστο εδω στη κρητη γινονται ενα καρο πανηγυρια.το λιγο λιγοτερο η αμοιβη ενος λυραρη ξεκιναει απο 2000 ευρω και ανεβαινουμε αναλογα το ονομα.υπηρξε πανηγυρι προπερυσι στο χωριο της γυναικας μου πουο λυραρης ζητησε 3000 ευρω.μην με ρωτησετε ποσο δινει στην ορχηστρα του δεν ξερω να σας πω.αυτα λοιπον τα λεφτα ειναι μαυρα.μια φορα του εκανε ελεγχο η εφορια και του εβαλε προστιμο 100.000 ευρω.και τι του εκανε? τα 3 2 για να μην πω τιποτα χειροτερο.για βαλτε ολα τα πνηγυρια τις γιορτες και τους γαμους που παιζουν οι συγκεκριμενοι και μιληστε μου για φοροδιαφυγη.αυτα

Ένας που υποστηρίζει τα οικονομικώς σφραγισμένα σύνορα, χρησιμοποιεί το άνοιγμά τους για φοροαποφυγή στην πατρίδα του...

Ξαφνικά η υπερφορολόγηση της Ελλάδας έγινε πατριωτικό καθήκον; :D Τέλος πάντων Χρήστο, ξαναλέω, αν δεν μας αρέσουν οι νόμοι που έχουμε, πράττουμε και ψηφίζουμε ανάλογα. Αλλιώς δεν έχουμε δικαίωμα δια να ομιλούμε. Τα περί ηθικής, στους παπάδες ... εδώ υπάρχουν νόμοι.

Αμάν ρε Γιώργο......
Πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο και δεν προκάνω να απαντήσω σε όλα, γιατί έχω και απαντήσεις για όλα !
Πάνε ψήσε κανά κοψίδι που λέει και ο σύντροχος, γιατί από επανάσταση χορτάσαμε σήμερα.

...γιατί από επανάσταση χορτάσαμε σήμερα.
Μην βάζεις λέξεις που δεν έχω πει στο στόμα μου ;) Ο μόνος που την αναπαράγει την λέξη αυτή, είσαι εσύ... .ha ha. Α sorry, την έλεγε και ο Παπαδόπουλος, ποτέ δεν είναι αργά Βασίλη .my man.

...αν το επόμενο βήμα σου, είναι να με πεις και εμένα συνεργάτη των Γερμανών, να το ξέρω να βγάλω τον μειωτήρα από τη Beretta .my man.

...αν το επόμενο βήμα σου, είναι να με πεις και εμένα συνεργάτη των Γερμανών, να το ξέρω να βγάλω τον μειωτήρα από τη Beretta .my man.
.very funny..very funny..very funny.... ε πες το από την αρχή, τώρα καταλαβαίνω, υπάρχουν "ελατήρια" εδώ .... .banana.

...Τα περί ηθικής, στους παπάδες ... εδώ υπάρχουν νόμοι.

Μπράβο ρε Γιώργο! Ήρθες επιτέλους στα λόγια μας! Αυτό λέμε κι εμείς τόση ώρα για την περίπτωση του Παπ! Δεν υπάρχει ηθική (και ιδεολογία) .... εδώ υπάρχουν μόνο νόμοι... για την τσέπη. ;) .shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back