D
dionisis
Να το μεταφέρω στα ανέκδοτα ;;;;;και επιτέλους να βρεθεί ένας ηγέτης που να μας τα πει καθαρά και ξάστερα.
Να το μεταφέρω στα ανέκδοτα ;;;;;και επιτέλους να βρεθεί ένας ηγέτης που να μας τα πει καθαρά και ξάστερα.
Λεει κατι πετυχημενα αυτο το παιδιΝα το μεταφέρω στα ανέκδοτα ;;;;;
Να το μεταφέρω στα ανέκδοτα ;;;;;
Λεει κατι πετυχημενα αυτο το παιδι
Βασίλη στην ηλικία σου επιβάλλεται να είσαι αισιόδοξος , στην δική μου επιβάλλεται να είμαι ρεαλιστής.Έχω πίστη ρε μάγκες ότι θα βρεθείς κάποιος! Αν χάσουμε την ελπίδα μας δεν θα μας μείνει τίποτα!
Aκριβως dio .shake.Βασίλη στην ηλικία σου επιβάλλεται να είσαι αισιόδοξος , στην δική μου επιβάλλεται να είμαι ρεαλιστής.
Ριξε μια μπαλωθια ωρε συντεκνε...αφηστε τα τωρα αυτα.εδω εχουμε γαμους χαρες και για τα πανηγυρια.τουλαχιστον αυτοι ειναι GAY ΟΧΙ ΠΑΛΑΙΟΠΟΥΣΤΑΙ οπως λεει μια ψυχη ονομα και μη χωριο
Τόσο γρήγορα??Από τον περβολαρακη στο Ηράκλειο πήρες φυσίγγια? ?ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ
.shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot.
Τόσο γρήγορα??Από τον περβολαρακη στο Ηράκλειο πήρες φυσίγγια? ?
Ε γαμω την τυχη μου κι αυτον τον ξερεις ρε αθεοφοβε?ρε μπας κι εχεις βαλει καμερες στο σπιτι σου και μας παρακολουθεις?πω πω δεν παιζεσε με τιποτα.παντως αν κατεβεις χανια ποτε το σπιτι ειναι ανοιχτο και κερναω και ανοιχτα.αυτο ισχυει για οποιον γουσταρει
Χα Χα Χα Χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!Ε γαμω την τυχη μου κι αυτον τον ξερεις ρε αθεοφοβε?ρε μπας κι εχεις βαλει καμερες στο σπιτι σου και μας παρακολουθεις?πω πω δεν παιζεσε με τιποτα.παντως αν κατεβεις χανια ποτε το σπιτι ειναι ανοιχτο και κερναω και ανοιχτα.αυτο ισχυει για οποιον γουσταρει
Εισαι ψυχαρα ευρι
το μονο κακο οτι ειναι ολυμπιακος.xm.Αυτο το επιβεβαιωνω και γω. Ειναι, και κυριως χωρις υστεροβουλιες.