Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχω πίστη ρε μάγκες ότι θα βρεθείς κάποιος! Αν χάσουμε την ελπίδα μας δεν θα μας μείνει τίποτα!
Βασίλη στην ηλικία σου επιβάλλεται να είσαι αισιόδοξος , στην δική μου επιβάλλεται να είμαι ρεαλιστής.

Ε γαμω την τυχη μου κι αυτον τον ξερεις ρε αθεοφοβε?ρε μπας κι εχεις βαλει καμερες στο σπιτι σου και μας παρακολουθεις?πω πω δεν παιζεσε με τιποτα.παντως αν κατεβεις χανια ποτε το σπιτι ειναι ανοιχτο και κερναω και ανοιχτα.αυτο ισχυει για οποιον γουσταρει

Τόσο γρήγορα??Από τον περβολαρακη στο Ηράκλειο πήρες φυσίγγια? ?.sarcastic..sarcastic.
Ε γαμω την τυχη μου κι αυτον τον ξερεις ρε αθεοφοβε?ρε μπας κι εχεις βαλει καμερες στο σπιτι σου και μας παρακολουθεις?πω πω δεν παιζεσε με τιποτα.παντως αν κατεβεις χανια ποτε το σπιτι ειναι ανοιχτο και κερναω και ανοιχτα.αυτο ισχυει για οποιον γουσταρει

Εισαι ψυχαρα ευρι.well done.

Last edited by a moderator:
Χα Χα Χα Χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!.very funny..very funny..very funny.
Να εισαι καλά Ευριπίδη,Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση από καρδιας.shake hands.
Αν ποτέ με βγάλει ο δρόμος προς τα κει να εισαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε :)
Το ίδιο ισχύει κ για σένα αν κάποτε κάνεις κατά το ιόνιο. .:)

http://www.zougla.gr/greece/article...o-tou-pediou-gia-na-katagili-tin-kakopisi-tou
πριν λίγο το είδα στον ΑΝΤ1 και σοκαρίστηκα όπως ήταν φυσικό
λυπάμαι που ζω σε μια τέτοια κοινωνία
ντρέπομαι που ένα ανήλικο παιδί κατάφερε να αντιδράσει .RESPECT. στην πίεση που δεχόταν και εγώ ένας ενήλικος δεν τα έχω καταφέρει ακόμα αλλά συνεχίζω να κρίνω και να περιμένω .no.

Status
Not open for further replies.
Back