Ωραιαααααα... Συμφωνω οτι τα μετρα ειναι σκληρα κ αδικα για τη συγκεκριμενη οικονομικη κ χρονικη εποχη που ζουμε(οπως ειναι κ για τους ελ.επαγγελματιες εδω και 3 χρονια)...
Κ θα ρωτησω εγω κατι αλλο...
Αν παρω εγω το αυτοκινητο μου, παω κ το βαλω στη μεση του δρομου κ κλεισω την κυκλοφορια, τι θα γινει????
Θα ερθει η τροχαια, θα μου κοψει κληση, θα μου παρει τις πινακιδες, αν δεν συνετιστω θα με παρει κ στο αυτοτοφωρο κ θα συνεχιστει η ομαλη κυκλοφορια... Σωστα???
Τωρα τι σοι πανηγυρακι ειναι αυτο με τους δρομους κ την ανοχη του κρατικου μηχανισμου???? Αυτο δεν ειναι απεργια, αυτο ειναι παρεμποδιση της ελευθεριας του αλλου και ειναι για μενα εντελως αντισυνταγματικο... Εγω γιατι πρεπει να αναγκαζομαι να ταξιδευω νυχτα και αυπνος για να γλιτωσω τα μπλοκα αναμεσσα σε ολους τους κωλοδρομους, να βαζω σε κινδυνο τη ζωη μου, να τρακαρω, να αποκοιμηθω...να σπαταλαω ενα σωρο ακομα ευρω σε βενζινες που δεν μου περισσευουν, κ ολο αυτο να ειναι φυσιολογικο????
Κ δηλαδη τωρα τι θα γινει , καποια στιγμη θα ληξουν την απεργια, θα ξανανοιξουν οι δρομοι κ ολα θα γυρισουν στην προηγουμενη καθημερινοτητα? Ειναι φυσιολογικο ολο αυτο, ειναι δικαιο να μην τιμωρηθει κανενας για ολη αυτη την ταλαιπωρια που περνανε ενα σωρο συμπολιτες μας και τους, να μην τιμωρηθουν οι ενδεχομενοι ηθικοι αυτουργοι ενα σωρο ατυχηματων που γινονται στις παρακαμψεις κ στις επαρχιακες οδους κ θα μπορουσαν να ειχαν αποφευχθει η ειμαι εγω λιγο παραλογος και αδικος που τα σκεφτομαι ετσι...
Αν θες κυριε Αγροτη να απεργησεις να το κανεις χωρις να θετεις σε κινδυνο τη ζωη και την ελευθερια του συναθρωπου σου... Καντο καπου να πιασει τοπο...
Αλλιως η διαδικασια ειναι κληση στα παρκαρισμενα οχηματα, αφαιρεση πινακιδων και ακομα και ξυλο κ συλληψεις αν δεν συνετιστουν... Αλλα ουτε την ελευθερια του πολιτη δεν μπορει να διαφυλαξει το κρατος μπουρδελο...
Μας σκοτισανε τα @ρχιδι@ με τους αγροτες καθε μερα!!!! Χορταστε τους ματσουκι να ψαξουν αλλο τροπο να απεργησουν, κραταει χρονια πια αυτη η κολωνια...