Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Eιπαμε υπαρχουν και καλη και κακοι αστυνομικη παντου η στα ματ η στην ασφαλεια η στην Δια αλλα το θεμα ειναι αυτοι πρεπει να απομακρηθουν απο τα σωματα ασφαλειας γιατι ειναι παλιοτομαρα
που για τον αλφα βγαζουν την μαγκια τους με την ανοχη της αστυνομιας

Ωραια, ειναι και κακοι αστυνομικοι, και κακοι δασκαλοι, και κακοι καθηγητες, και κακοι Δημοσιοι Υπαλληλοι. Πως ακριβως περιμενουμε να απομακρυνθουν, αφου ολοι, και οι απεξω, αντιδρουν στην αξιολογηση τους; Περιμενουμε να γινει το συμβαν, να πεσουμε απο τα συννεφα, και μετα να συζητησουμε, και αν βρουμε και λυση.

Ωραια, ειναι και κακοι αστυνομικοι, και κακοι δασκαλοι, και κακοι καθηγητες, και κακοι Δημοσιοι Υπαλληλοι. Πως ακριβως περιμενουμε να απομακρυνθουν, αφου ολοι, και οι απεξω, αντιδρουν στην αξιολογηση τους; Περιμενουμε να γινει το συμβαν, να πεσουμε απο τα συννεφα, και μετα να συζητησουμε, και αν βρουμε και λυση.
Πιστευω οτι κανεις δεν πεφτει απο τα συννεφα,, απο αυτα που γινονται απλα ,δεν περνουμε θεση για ολα αυτα τα προβληματα, και αυτοι κανουν οτι γουσταρουν

<<ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται>>
κι έτσι τα μέτρα που θα πονέσουν τον λαό θα περάσουν με αποπροσανατολισμό πάλι της κοινής γνώμης και όοοολοι αυτοί που ήταν στις λίστες η όχι κουμάντα θα κάνουν ξανά........αχ Ελλάδα σ αγαπώ :)

Για το δίκαιο του να κλείνεις τον δρόμο, τον οποιοδήποτε δρόμο, στον οποιαδήποτε χρόνο, για την υπεράσπιση δικών σου συμφερόντων δεν ξέρω αν πρέπει να αναφερθώ γιατί θα καταντήσω να βρίζω!!! (τόσα χρόνια η ίδια ιστορία!!!) Απλά θα αναφέρω το κωμικό στα μπλόκα να βλέπω αυτά τα περίφημα ΑΜ στις πινακίδες Land Rover και Pajero (πινακίδες δλδ Αγροτικών Μηχανημάτων), σε αυτοκίνητα που κυκλοφορούν για ΒΟΛΤΕΣ!!!!

Για το άλλο θέμα με το ασφαλιστικό για τους επιστήμονες κτλπ, ως επιστήμονας γαρ! (εδώ γελάμε!!!χαχαχα) έχω να πω μόνο αυτό: όσοι λένε ότι θα πληγούν τα "μεγάλα ψάρια" να τους τονίσω-υπενθυμίσω-σημειώσω ότι όλοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζονται...όπως όλοι όσοι είχαν μεγάλη περιουσία, πολλά κυβικά κτλπ βρήκαν την λύση και έγιναν περιουσία off-shore, αυτοκίνητα επαγγελματικά/με πινακίδες Βουλγαρίας κτλπ έτσι θα βρεθούν με κεντρικά στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, στην ΑΛΒΑΝΙΑ, στο ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ και με υποκαταστήματα εδώ, πληρώνοντας ψίχουλα. Θα πάρει κάποια χρήματα τον πρώτο χρόνο από αυτούς και μετά θα την πληρώνουν τα συνήθη ΥΠΟΖΥΓΙΑ!!! χάνοντας ακόμα περισσότερα μακροπρόθεσμα. Για αυτό συνεχίζω να πιστεύω ότι όλες οι ΙΔΕΕΣ για την έξοδο από την κρίση γράφονται σε χαρτοπετσέτες στο γόνατο!!!

Γιατί το καλό με το να έχεις πολλά χρήματα είναι η δυνατότητα της ευελιξίας και της προσαρμογής.

Ο Γιάννης Νανούρης ειναι ο ιδιοκτητης της εταιρεία donuts Νάνου.
Ο Νανούρης ο οποιος κατάγεται απο την Απείρανθο Ναξου φτιάχνει donuts εδω και 33 χρονια.
Και Αλβανός ομως να ήταν δεν βλέπω κατι το επιλήψιμο.
Υπαρχουν πολλοί Αλβανοί σαν τον Νανουρη που δραστηριοποιούνται στην χωρα μας , πληρωνουν ένα σκασμό φόρους , απασχολούν δεκάδες Ελληνες εργαζομένους και συμβάλουν στην Ελληνική οικονομία την στιγμή που χιλιαδες Ελληνες επιχειρηματίες δραπετεύουν στις γειτονικές χώρες για να μην πληρώσουν φόρους και γιανα παρουν στην δούλεψη τους Αλβανούς , Βουλγαρους κλπ.
Μπραβο λοιπον στους άξιους Αλβανούς , Βούλγαρους κλπ που κατάφεραν και πρόκοψαν στην χώρα μας .

Οσο αφορά την χρήση Τουρκικών προϊόντων πραγματικα μαγκες μου εδω γελάνε.
Δεν παει το μυαλο σας πόσα τουρκικά προιοντα και πρώτες ύλες χρησιμοποιούμε.Ακόμα και η καθομιλουμένη μας απαρτίζεται απο αμέτρητες τουρκικές λέξεις.
Ακόμα και τα σπιτια που χτίζουμε αποτελούνται απο τουρκικό χάλυβα , τουρκικό τσιμέντο κλπ.
Πλεον δεν φτιάχνουμε σχεδον τιποτα , ολα έκλεισαν , μερικά εργοστάσια παραγωγής τούβλων εχουν μεινει αλλα δεν νομιζω να αντέξουν και αυτά.
Αυτά όσον αφορά στην ουσία.
Τώρα ομως ας πάμε λιγο και στην γενική κουβέντα , αφου πινω καφεδάκι και εχω λιγο χρονο.
Γιατι ένας Αλβανός η ένας τούρκος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Χώρα μας ειναι περισσοτερο κακος απο έναν Γερμανό;;;;
Γιατι ένας Αλβανός ή ένας Πακιστανος ή ένας Τούρκος επαγγελματίας κάνει κακό και η καταγωγή του ειναι αιτία να μην αγοράζουμε τα προιοντα που παρασκευάζει , ενώ για έναν Γερμανό η εναν Ιταλό η εναν Αυστριακό δεν υπαρχει προβλημα ;;;;;;

Την καλημέρα μου σε ολους , καλη συνέχεια :)

Ο Νανούρης ο οποιος κατάγεται απο την Απείρανθο Ναξου φτιάχνει donuts εδω και 33 χρονια.
Υπαρχουν πολλοί Αλβανοί σαν τον Νανουρη που δραστηριοποιούνται στην χωρα μας , πληρωνουν ένα σκασμό φόρους , απασχολούν δεκάδες Ελληνες εργαζομένους και συμβάλουν στην Ελληνική οικονομία την στιγμή που χιλιαδες Ελληνες δραπετεύουν στις γειτονικές χώρες για να μην πληρώσουν φόρους και γιανα παρουν στην δούλεψη τους Αλβανούς , Βουλγαρους κλπ.
Μπραβο λοιπον στους άξιους Αλβανούς , Βούλγαρους κλπ που κατάφεραν και πρόκοψαν στην χώρα μας .

Δεν παει το μυαλο σας πόσα τουρκικά προιοντα και πρώτες ύλες χρησιμοποιούμε.Ακόμα και η καθομιλουμένη μας απαρτίζεται απο αμέτρητες τουρκικές λέξεις.
Ακόμα και τα σπιτια που χτίζουμε αποτελούνται απο τουρκικό χάλυβα , τουρκικό τσιμέντο κλπ.
Πλεον δεν φτιάχνουμε σχεδον τιποτα , ολα έκλεισαν , μερικά εργοστάσια παραγωγής τούβλων εχουν μεινει αλλα δεν νομιζω να αντέξουν και αυτά.
Τώρα ομως ας πάμε λιγο και στην γενική κουβέντα , αφου πινω καφεδάκι και εχω λιγο χρονο.
Γιατι ένας Αλβανός η ένας τούρκος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Χώρα μας ειναι περισσοτερο κακος απο έναν Γερμανό;;;;
Γιατι ένας Αλβανός ή ένας Πακιστανος ή ένας Τούρκος επαγγελματίας κάνει κακό και η καταγωγή του ειναι αιτία να μην αγοράζουμε τα προιοντα που παρασκευάζει , ενώ για έναν Γερμανό η εναν Ιταλό η εναν Αυστριακό δεν υπαρχει προβλημα ;;;;;;

συμφωνώ
μ αρέσει;;;; τρώω....δεν μ αρέσει δεν τρώω ντόνατς γιατί κάτι με χαλάει προσωπικά στην όλη φάση
ο Μανώλης Νανούρης(συγγενής λογικά του Γιάννη Νανούρη) που έχει 6-7 καταστήματα στην περιοχή μου είναι Ναξιώτης και έπαιξε ποδόσφαιρο κάποια χρόνια σε τοπική ομάδα
τώρα για τα τουρκικα προιόντα άστα να πάνε είναι πάρα πολλά και γίνονται περισσότερα γιατί οι γείτονες έβαλαν κώλο και δουλεύουν και καλά κάνουν
τουφέκια εξαρτήματα κ.λ.π. κυνηγετικά είδη τα χρησιμοποιούμε και είμαστε κι ευχαριστημένοι...................................................

Καλημέρα, σε όλους. Διονύση σε ζηλεύω για την όρεξη σου ... .yel.
Είμαστε Ευρωπαίοι και χριστιανοί ρε φίλε, δεν θέλουμε Τουρκοπακιστανοαλβανούς στα πόδια μας. Τσάμπα ψηφίζουμε Ευρώπη το 92% νομίζεις; .sarcastic.

Αναφορικά με τα προϊόντα Τουρκίας και οποιασδήποτε χώρας εκτός Ε.Ε. θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι μπορεί να παράγονται με υλικά που απαγορεύονται στην Ε.Ε. ως επικίνδυνα για την υγεία των καταναλωτών ...
Πιθανόν να είναι έτσι Χρήστο , μην ξεχνάμε όμως ότι τα μεγαλύτερα διατροφικά σκάνδαλα έχουν ξεκινήσει από την Ε.Ε και όχι από την Τουρκία.Από που να ξεκινήσουμε και που να σταματήσουμε !!!!!
Ακόμα και τα αυτοκίνητα που μας πουλάνε με μούφα λογισμικό είναι για να μας παραμυθιάζουν ότι δεν εκπέμπουν καρκίνο.

Αναφορικά με τα προϊόντα Τουρκίας και οποιασδήποτε χώρας εκτός Ε.Ε. θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι μπορεί να παράγονται με υλικά που απαγορεύονται στην Ε.Ε. ως επικίνδυνα για την υγεία των καταναλωτών ...
όχι μόνο τα τούρκικα και γερμανικά κι αμερικάνικα κι ελληνικά και και......άκρη δεν βρίσκουμε

Καλημέρα σας. Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με Διονύση και Μάκη. .shake hands.
Η ένστασή μου για το συγκεκριμένο γλυκό, και γενικά για τα ντόνατς, είναι απλά ότι δεν μου αρέσει. Ούτε γευστικά μου λέει κάτι ιδιαίτερο, αλλά και το στομάχι μου κάπως νιώθω ότι "δεν το πάει".
Κατά τα άλλα ... καλή είναι μια δόση "εθνικής υπερηφάνειας" ... αλλά να βλέπουμε και την πραγματικότητα... ;)

Δεν λέω ότι δεν γίνονται στην Ε.Ε. Απλά εδώ είναι παράνομα και στις χώρες εκτός Ε.Ε είναι νόμιμα, με ότι συνεπάγεται όσον αφορά την έκταση των συνεπειών. Για παράδειγμα δεν μπορώ να παραβλέψω ότι στην Τουρκία χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων φυτοφάρμακα άκρως επικίνδυνα για την υγεία του καταναλωτή ενώ στην Ε.Ε τα ίδια φυτοφάρμακα απαγορεύονται αυστηρά λόγω της επικινδυνότητάς τους...

Καλημέρα σας. Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με Διονύση και Μάκη. .shake hands.
Η ένστασή μου για το συγκεκριμένο γλυκό, και γενικά για τα ντόνατς, είναι απλά ότι δεν μου αρέσει. Ούτε γευστικά μου λέει κάτι ιδιαίτερο, αλλά και το στομάχι μου κάπως νιώθω ότι "δεν το πάει".
Κατά τα άλλα ... καλή είναι μια δόση "εθνικής υπερηφάνειας" ... αλλά να βλέπουμε και την πραγματικότητα... ;)
Άμα υπάρχει λουκουμας με μέλι, ντόνατ θα πάω να φάω;
Ε,δεν είμαι και τόσο κορόιδο!

Υπαρχουν πολλοί Αλβανοί σαν τον Νανουρη που δραστηριοποιούνται στην χωρα μας , πληρωνουν ένα σκασμό φόρους , απασχολούν δεκάδες Ελληνες εργαζομένους και συμβάλουν στην Ελληνική οικονομία την στιγμή που χιλιαδες Ελληνες επιχειρηματίες δραπετεύουν στις γειτονικές χώρες για να μην πληρώσουν φόρους και γιανα παρουν στην δούλεψη τους Αλβανούς , Βουλγαρους κλπ.

Kαλημερα σε ολοι την παρεα.................
Διονηση δεν ειναι κακο να υπαρχουν εκτος απο ελληνες και ξενοι εργοδοτες απλα οταν ερχονται πρωτες υλες απο αλλου πιστευω εκτοσ ευρωπης οτι δεν ειναι και το καλυτερο αφου δεν υπαρχει ελενχος εδω στην ελλαδα
γιαυτο εγραψα οτι ειναι τουρκικες πρωτες υλες........;)

Το θεμα ειναι ομως οτι μπορεις να φερεις πρωτες υλες εκτος Ευρωπης. Ελεγχος στο τι εισαγεις, αν πληρει τις προδιαγραφες της ΕΕ υπαρχει; Για υπολλειματα, γενετικη τροποποιηση και ολα αυτα;

Το θεμα ειναι ομως οτι μπορεις να φερεις πρωτες υλες εκτος Ευρωπης. Ελεγχος στο τι εισαγεις, αν πληρει τις προδιαγραφες της ΕΕ υπαρχει; Για υπολλειματα, γενετικη τροποποιηση και ολα αυτα;
Βικτωρ αυτο εγραψα πιο πριν δεν υπαρχει ελενχος εδω εμεις φταιμε οχι η ευρωπη η αλβανος η τουρκος το δικο μας κρατος εδω δεν εχουν σωστο ελεχνο τα προιοντα εισαγωγης

Και γιατί ρε παιδιά να εισάγουμε πρώτες ύλες;;;;
Τόσο άχρηστοι είμαστε;;;;
Δηλαδή τι δεν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε εμείς που να μην είναι άριστης ποιότητας;;;;;
Εγώ στην δουλειά μου έχω πάθει πλάκα .
Εισάγουμε τούρκικα αποξηραμένα βερύκοκα την στιγμή που τα δικά μας τα πετάμε στις χωματερές.Φτάσαμε να εισάγουμε σταφίδα από την τουρκία , δεν μιλάω για φουντούκια , πασατέμπους .Φυστίκια αράπικα είχαμε τα καλύτερα στον κόσμο (Μεσσήνη και γύρω περιοχές) και φτάσαμε να χρησιμοποιούμε 90% Κινέζικο αράπικο αφου τα Καλαματιανά είναι πολύ λίγα πια.
Το δαμάσκηνο Σκοπέλου όποιος είχε την τύχη να το έχει δοκιμάσει δεν θα το ξεχάσει ποτέ.Πάνε κι αυτά , εισάγουμε απο την Γαλλία.
Μας φταίνε οι Τούρκοι , οι Κινέζοι και οι Γάλλοι;;;;;;

Last edited by a moderator:
Οχι σε αυτο φταιει πραγματικα οι αγροτες και μετα η ευρωπη που τους εδινε επιδοτησει να καθονται στα καφενεια και μην βγαζουν προιοντα γιατι τα εβγαζε μια αλλοι χωρα, οι αλλα οικονομικα θεματα
που για καποιους ευρωπαιους κερδιζανε παραπανω και ο ελληνας τα εκανε της επιδοτησει αμαξι και πουτανες

Status
Not open for further replies.
Back