Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο Γιάννης Νανούρης ειναι ο ιδιοκτητης της εταιρεία donuts Νάνου.
Ο Νανούρης ο οποιος κατάγεται απο την Απείρανθο Ναξου φτιάχνει donuts εδω και 33 χρονια.
Και Αλβανός ομως να ήταν δεν βλέπω κατι το επιλήψιμο.
Υπαρχουν πολλοί Αλβανοί σαν τον Νανουρη που δραστηριοποιούνται στην χωρα μας , πληρωνουν ένα σκασμό φόρους , απασχολούν δεκάδες Ελληνες εργαζομένους και συμβάλουν στην Ελληνική οικονομία την στιγμή που χιλιαδες Ελληνες επιχειρηματίες δραπετεύουν στις γειτονικές χώρες για να μην πληρώσουν φόρους και γιανα παρουν στην δούλεψη τους Αλβανούς , Βουλγαρους κλπ.
Μπραβο λοιπον στους άξιους Αλβανούς , Βούλγαρους κλπ που κατάφεραν και πρόκοψαν στην χώρα μας .

Οσο αφορά την χρήση Τουρκικών προϊόντων πραγματικα μαγκες μου εδω γελάνε.
Δεν παει το μυαλο σας πόσα τουρκικά προιοντα και πρώτες ύλες χρησιμοποιούμε.Ακόμα και η καθομιλουμένη μας απαρτίζεται απο αμέτρητες τουρκικές λέξεις.
Ακόμα και τα σπιτια που χτίζουμε αποτελούνται απο τουρκικό χάλυβα , τουρκικό τσιμέντο κλπ.
Πλεον δεν φτιάχνουμε σχεδον τιποτα , ολα έκλεισαν , μερικά εργοστάσια παραγωγής τούβλων εχουν μεινει αλλα δεν νομιζω να αντέξουν και αυτά.
Αυτά όσον αφορά στην ουσία.
Τώρα ομως ας πάμε λιγο και στην γενική κουβέντα , αφου πινω καφεδάκι και εχω λιγο χρονο.
Γιατι ένας Αλβανός η ένας τούρκος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Χώρα μας ειναι περισσοτερο κακος απο έναν Γερμανό;;;;
Γιατι ένας Αλβανός ή ένας Πακιστανος ή ένας Τούρκος επαγγελματίας κάνει κακό και η καταγωγή του ειναι αιτία να μην αγοράζουμε τα προιοντα που παρασκευάζει , ενώ για έναν Γερμανό η εναν Ιταλό η εναν Αυστριακό δεν υπαρχει προβλημα ;;;;;;

Την καλημέρα μου σε ολους , καλη συνέχεια :)

Last edited:
Ποια η διαφορα ενος Αλβανου που δραστηριοποιητε οπως λες στην Ελλαδα ειτε ως επιχηρηματιας ειτε ως εργατης πληρωνοντας βεβαια ολους τους φορους που του αναλογουν και στελνει στην πατριδα του
το 60% του υπολοιπου μισθου του καθε μηνα
με εναν Ελληνα που δραπετευει οπως λες στην Βουλγαρια για να μην πληρωσει τους φορους ?
Ένας Αλβανός , Πακιστανός , Γερμανός που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα πληρώνει στο Ελληνικό δημόσιο τα ίδια με όλους.
Δηλαδή αν δηλώσει 60.000 κέρδη θα πληρώσει φόρους εταιρείας 30.000 αφου πρωτα έχει πληρώσει ΤΕΒΕ , τέλος επιτηδεύματος , ΕΝΦΙΑ αν είναι είναι ιδιόκτητο το ακίνητο , φόρο αλληλεγύης , φπα κλπ κλπ.
Αν τώρα έχει υπαλληλους (ανεξαρτήτου αν είναι Ελληνες , Αλβανοί κλπ) θα πληρώσει και ασφαλιστικές εισφορές ΙΚΑ κλπ.
Ο Ελληνας επιχειρηματίας που δραπετεύει έξω δεν πληρώνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά που αναφέρω πιο πάνω..

Last edited by a moderator:
...Όσον αφορά τα ντονατς νανου,από την εμπειρία μου όταν σπουδαζα στην Πάτρα και είχε γίνει χαμός με δαύτα,περα από τον ιδιοκτήτη και τα υλικά, είχα ακούσει πως τα φτιάχνουν πακιστανοί...
.big smile. ... Καλησπέρα παιδιά ... Λοιπόν σκέφτομαι ... Αλβανός ιδιοκτήτης - τούρκικα υλικά - "ζαχαροπλάστες" πακιστανοί! ... τελικά τι να πιστέψει κανείς! ... Τυχαίο; δε νομίζω! Είναι πραγματικά απίστευτο τι σκαρφίζεται και διαδίδει εντέχνως ο έλληνας για να πλήξει το διπλανό του ("ανταγωνιστή" του ή μη), όταν τον βλέπει να πηγαίνει καλά! Και δεν το λέω ειδικά για τα ΝΑΝΟΥ, απλά το παίρνω σαν αφορμή. Τα βλέπουμε σχεδόν καθημερινά σε πολλές και διάφορες περιπτώσεις.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, που τόχω δει πολλές φορές εδώ, οι μελισσοκόμοι. Ο καθένας θα σου πει (δήθεν εμπιστευτικά) ότι του Α το μέλι ... δεν είναι μέλι, αφού ταΐζει ζάχαρη τα μελίσσια του ... ο Β τα γεμίζει φάρμακα και αντιβιωτικά ... κλπ ... ... επομένως μόνο το δικό του είναι ... αγνό θυμαρίσιο, βιολογικό κλπ!!! .yel.
Και πολλά άλλα... να μην πολυλογώ...
Κατά τ' άλλα, μας φταίνε οι ξένοι για τα χάλια μας! :(

Ένας Αλβανός , Πακιστανός , Γερμανός που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα πληρώνει στο Ελληνικό δημόσιο τα ίδια με όλους.
Δηλαδή αν δηλώσει 60.000 κέρδη θα πληρώσει φόρους εταιρείας 30.000 αφου πρωτα έχει πληρώσει ΤΕΒΕ , τέλος επιτηδεύματος , ΕΝΦΙΑ αν είναι είναι ιδιόκτητο το ακίνητο , φόρο αλληλεγύης , φπα κλπ κλπ.
Αν τώρα έχει υπαλληλους (ανεξαρτήτου αν είναι Ελληνες , Αλβανοί κλπ) θα πληρώσει και ασφαλιστικές εισφορές ΙΚΑ κλπ.

Ο Ελληνας επιχειρηματίας που δραπετεύει έξω δεν πληρώνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά που αναφέρω πιο πάνω.

Last edited:
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ CARREFOUR ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!!!ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

Είναι Έλληνας ομογενής Κροίσος και θα κάνει τον μεγάλο μπαμ στον χώρο των σουπερ μάρκετ. Κοντά σε μια τεράστια συμφωνία που θα «ταράξει» τα...

νερά στον χώρο του λιανεμπορίου είναι έτοιμη να πάρει «σάρκα και οστά» με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ίβαν Σαβίδη να είναι έτοιμος να αγοράσει μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ!

Σύμφωνα με αναφορές της ιστοσελίδας insader.gr , Όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον επιχειρηματία, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά της αλυσίδας σουπερμάρκετ Μαρινόπουλου (Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος).

Επιπλέον ο επιχειρηματίας, ο οποίος συμμετέχει και σε γνωστά sites, μεταξύ αυτών και αθλητικού περιεχομένου, ετοιμάζεται να επεκταθεί στην αρένα της ψηφιακής ενημέρωσης ενώ παράλληλα έχει σχέδια για την απόκτηση τηλεοπτικού καναλιού, είτε εθνικής είτε περιφερειακής εμβέλειας.
Μέσα στο 2016 θα προχωρήσει σε νέο μπαράζ εξαγορών, που θα προκαλέσουν αίσθηση στην αγορά

Το deal με τα Carrefour

Οι συζητήσεις για την απόκτηση της μεγαλύτερης αλυσίδας σουπερμάρκετ στην χώρα μας (η οποία αριθμείς 1.000 καταστήματα και 13.000 εργαζομένους) έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών – όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές – βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Εδώ να σημειωθεί ότι το σύνολο των καταστημάτων Carrefour έχει περάσει στην Μαρινόπουλος από το 2012, όταν οι Γάλλοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

Αν και αρχικώς η πορεία της αλυσίδας ήταν ικανοποιητική, εντούτοις τα οικονομικά προβλήματα εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα και έγιναν πολύ μεγαλύτερα με την επιβολή των capital controls.
Έτσι, ένα από τα σημαντικά προβλήματα της αλυσίδας ήταν το αιφνίδιο αίτημα πολυεθνικών ομίλων για την πληρωμή τους σε μετρητά, το οποίο ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ικανοποιηθεί. Οι επιπτώσεις έγιναν ορατές στα ράφια των καταστημάτων της, σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων, καθώς πολλοί προμηθευτές πάγωσαν την συνεργασία μαζί της.

Η απόκτηση της Μαρινόπουλος από τον Ιβάν Σαββίδη, θα δώσει ξανά τον αέρα ρευστότητας που χρειάζεται η αλυσίδα, ενώ θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος για την βορειοελλαδίτικη Μασούτης, η οποία ετοιμάζει την κάθοδο της στην Αθήνα.

Όσον αφορά την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιβαν Σαββίδης ετοιμάζει δυναμική εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες ενόψει και της χορήγησης αδειών εντός του προσεχούς διαστήματος.

Το κανάλι, που πιθανώς θα αποκτήσει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται να είναι και τοπικής εμβέλειας και να σχετίζεται με το κέντρο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, τη Θεσσαλονίκη». intos.gr

Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα ακούγοντας τέτοιες δηλώσεις αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο!

Γεροβασίλη: «Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν νόμοι και κανόνες αν πάω εγώ με ένα αυτοκίνητο να ανέβω σε ένα πεζοδρόμιο νομίζω η τροχαία θα με σταματήσει και θα με κατεβάσει. Επίσης υπάρχουν κανόνες για το ποια οχήματα εισέρχονται στο κέντρο της Αθήνας. Νομίζω ότι είναι δουλειά της τροχαίας να δει τι θα κάνει απέναντι σε αυτό». .ha ha ha..big smile.
Έχω μια απορία για την μεγάλη κυβερνητική εκπρόσωπο. Δηλαδή μέχρι τώρα για όλα αυτά που έχουν κάνει οι αγρότες, δεν υπήρχαν νόμοι και κανόνες; .fiurius.
Τι είναι (και) αυτοί ρε π@ύστη μου... .buy buy.

http://www.enikos.gr/politics/36951...grotwn-Einai-doyleia-ths-troxaias-BINTEO.html

Έτσι για να έχουμε να λέμε, περιμένω τα σχόλιά σας: :)

Για να διαφημιστει το κανει Χρηστο για να εχουν να ασχοληθουν τα πρωιναδικα και ο κοσμος μαζι του
Παλια αλλοι φοραγαν φουστες και αλλοι κρεμοντουσαν σαν τα τραγια στο τσιγκελι για να κανουν σοου
Αυτος ριχνει μπινελικια στους θαμωνες τους
Αφου ακομα υπαρχουν ηλιθιοι που το χειροκροτανε κιολας και ξοδευουν τα ευρωπουλα τους για την μουτσουνα του
παει να πει οτι αντεχουμε ακομα και για τεταρτο μνημονιο .smashfrak.

Δεν φταίει αυτός....
Οι άλλοι οι λακαμάδες φταίνε που πάνε να τον ακούσουνε!!!
Έλεος δηλαδή!
Ακριβώς αυτό!!!!
Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι να πηγαίνεις να ακουμπήσεις τα λεφτά σου σε έναν σαλτιμπάγκο που δεν σε σέβεται και σε προσβάλει;;;;;

"Για λογους δημοσιου συμφεροντος"......η πανευκολη δικαιολογια που γκρεμισε ονειρα και ελπιδες, που στεγνωσε τονους ιδρωτα. Θα επρεπε να ντρεπονται
για τις περισσοτερες των αποφασεων τους.

Status
Not open for further replies.
Back