Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συμφωνοι,αλλα για τις χιλιαδες αυτοκτονημενους Ελληνες καρφακι δεν τους καιγεται.
Μιλάς για τους Ευρωπαίους ηγέτες μας ή για την κυβέρνηση Σύριζα;

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ

Του Αντιναυάρχου ε.α. Π. ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΥ Π.Ν
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=12&cad=rja&uact=8&sqi=2&ved=0ahUKEwiwm6fb8cXLAhVE83IKHU_HCwIQFghOMAs&url=http://www.elesme.gr/elesmegr/periodika/t25/t25_01.htm&usg=AFQjCNFZryrdiia36D-56U_xa5b9OaQYHA&sig2=wMpJl7_2NTKVKIu5kA5u7w&bvm=bv.116954456,d.bGQ
Κώστα πρέπει να είναι φοβερό το κείμενο και να εξηγεί τους λόγους, θα το διαβάσω το συντομότερο. Μας λέει όμως πως οι Ευρωπαίοι διοικητές μας, θα το δεχτούν ή τον τρόπο που μπορούμε να τους κάνουμε να το δεχτούν;

Μάγκες όσο μπορείτε μην τρώτε το παραμύθι, πατριωτισμός και Ευρώπη δεν γίνεται, μην κάνετε ότι δεν ακούσατε τον Μιχαλολιάκο στις προηγούμενες εκλογές που δήλωσε στον Χατζηνικολάου ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει πλέον από την Ευρώπη. Προσπαθήστε να ακούσετε αυτά που είπε ο Αντρέας σε αυτή την ομιλία ... !!!
Ξαναλέω, πατριωτισμός και Ευρώπη, δεν γίνεται. Το μεγάλο ερώτημα που θέτει από τότε και ο Αντρέας είναι, είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε το τίμημα; ΟΧΙ !

Όχι Γιώργο.δεν ψήφιζα τοτε.το 87 εκλεισα τα 18 αλλά και παλι δεν τον ψήφισα ποτε.ο τύπος ήτανε μεγαλος δημαγωγός παραμυθάς και ή αρχή της καταστροφής.ο πόντιος το είχε θέσει πολύ ωραία.ο Αντρέας αλλάζει θέση πιο γρήγορα κι απο υιαλοκαθαροστηρα.αντιπολιτ.κι αυτός φώναζε βυθισατε το χώρα.μετα έκανε τη κοτα.ο πατέρας του έγραψε στο βιβλιο του αν ποτε ο γιος μου κυβερνήσει την Ελλάδα θα την καταστρεψει κι επαληθευτηκε

Κώστα πρέπει να είναι φοβερό το κείμενο και να εξηγεί τους λόγους, θα το διαβάσω το συντομότερο. Μας λέει όμως πως οι Ευρωπαίοι διοικητές μας, θα το δεχτούν ή τον τρόπο που μπορούμε να τους κάνουμε να το δεχτούν;
Γιωργο την ξερεις την απαντηση
Αποχωρεις απο την Ευρωπαικη Ενωση και στρεφεσαι κατευθειαν προς Μοσχα
Δωσε στον Πουτιν 2 βασεις στο Αιγαιο και το λιμανι της Συρου που σου ζητησε το 2007 για να ναυπηγει τα καραβια του και θα δεις την επομενη μερα την κατρακυλα της ΕΟΚ και των κωλογερμανων

Δεν πιστεύω να ξεχασαμε το all time classic τσοβολα δωστα όλα? Τώρα θέλω να ξέρω ποιος τα πληρώνει όλα.θα ψάξω όταν έχω χρονο να βρω το κείμενο ενος οικον.για να δείτε οτι αυτό που έγινε επι Αντρέα με τα λεφτά ποσο στημένο ήτανε για να οδηγηθούμε στο σήμερα.χάλασε και ο λαπτοπης κι έχω μονο κινητο

Και για να αποσυρθώ πάλι ήσυχα στα ...ξύλα και στα κοντάκια, επιτρέψτε μου να πω κάτι τελευταίο. Δικαίωμα ΠΛΈΟΝ δια να ομιλεί έχει μόνο όποιος ψηφίζει "Εξω από την Ευρώπη", η Χρυσή Αυγή ανήκει στους Ευρωσκεπτικιστές και δεν ξέρω πόσα χρόνια θα το σκέφτονται, οι υπόλοιποι που θεωρούν ακόμα ότι φταίνε οι εθνικές κυβερνήσεις για αυτά που γίνονται, αδυνατώ πραγματικά να τους παρακολουθήσω και δεν θα ήθελα να τους προσβάλω λέγοντας ότι κάτι δεν πάει καλά ... .fool.!

Γιωργο την ξερεις την απαντηση
Αποχωρεις απο την Ευρωπαικη Ενωση και στρεφεσαι κατευθειαν προς Μοσχα

Δεν είμαι σίγουρος πλέον ότι μας "θέλει" τόσο η Ρωσία.

Δεν πιστεύω να ξεχασαμε το all time classic τσοβολα δωστα όλα?
Βρε άσε τον Τσοβόλα, με αυτά που λέει στο βίντεο που έβαλα, διαφωνείς; Τα υπόλοιπα τα ξέρουμε και μεις.

Όχι δεν διαφωνώ αλλά τελικά τι έκανε?και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.οι ρωσσοι σε όλες τις στιγμές τις ιστορικές που τους χρειαστηκαμε απο το Βυζάντιο κι όλας μας πούλησαν.και μην ξεχνάμε οτι του χοντρού τα χωναμε Καραμανλής ο νεώτερος αλλά κι αυτον τον πούλησαν οι ρωσσοι

Όχι δεν διαφωνώ αλλά τελικά τι έκανε?και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.οι ρωσσοι σε όλες τις στιγμές τις ιστορικές που τους χρειαστηκαμε απο το Βυζάντιο κι όλας μας πούλησαν.και μην ξεχνάμε οτι του χοντρού τα χωναμε Καραμανλής ο νεώτερος αλλά κι αυτον τον πούλησαν οι ρωσσοι
Ευριπιδη τον πουλησαν οι Ρωσσοι γιατι πολυ απλα οταν πηγε στον Πουτιν να διαπραγματευει για τον αγωγο Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη
κουβαλουσε και αυτην την οχια την Αμερικανα την Ντορα η οποια εκεινη την εποχη στραβομουτσουνιαζε σε καθε συμφωνια με την Ρωσσια αφου αλλες εντολες ειχε παρει απο την Δυση

Βικτωρα απλα δεν είναι θέμα παισιου και προφητείας είναι θέμα τι θα δώσεις γι αντάλαγμα σε αυτον που θα σε βοηθήσει.κι αυτή τη στιγμη καλώς η κακώς μονο οι ρωσσοι μπορούν.αλλά θέλουν?

Kαι οι Ρωσοι μπορουν, και οι Αμερικανοι και οι Κινεζοι. Το θεμα ομως δεν ειναι αυτοι, αλλα εμεις τι κανουμε ως κατοικοι της ερμης τουτης χωρας; Απο καταβολης Ελληνικου κρατους, ψαχνουμε εξωθεν σωτηρες, και ολο τρωμε τα μουτρα μας αναμεταξυ μας.

Πολύ σωστό αυτό.διότι οι ιταλοί απο το 45 και μετα έχουν αλλάξει 50 κυβερνήσεις αλλά σε μείζονα εθνικά θέματα θέματα παιδείας και υγειας είναι κοινη γραμμή σε ολους

Να σημειώσω κάτι ακόμα λεβέντες για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.Κομματικά δεν με ικανοποιεί τίποτα. Και δεν με ικανοποιεί γιατί είμαι 22 χρονών, δε ζω μέσα σε μια φούσκα, δουλέυω και σπουδάζω για να μην πάω για ποτό με το μωρό και τα λεφτά του τάτη. Βλέπω ότι όσα όνειρα και βλέψεις άν και έχω για μενα τους φίλους την οικογεννειά μου , αυτά αρχίζουν και σβήνουν. Δε θα σταματήσω να ελπίζω εννοείται.Εκνευρίζομαι όταν βλέπω ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται απο τις κυβερνησεις δεν βοηθάν κανέναν τομέα σε αυτόν τον τόπο.Εκνευρίζομαι όταν ολοι οι πολιτικοί δεν θελουν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και κάνουν σαν τον ανηψιό μου (3.5 χρονών).Στεναχωριέμαι όταν βλέπω ανθρώπους να τρώνε απο τα σκουπίδια παρέα με τις καρακάξες.
Ξερω ότι είμαι έλληνας, περηφανος για τους προγόνους και την ιστιρία μου, που πολλοί άλλοι λαοί δεν έχουν. Θελω να να ζήσω με αξιοπρέπεια και να έχω αξίες για τις οποίες οι απόγονοι μου θα ειναι επίσης περήφανοι.Αυτές οι αξίες καταστρατηγήθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.Και το τελευταίο που βλέπω να γίνεται είναι ότι την ίστορία μου , την πετάν στα σκουπίδια.
Τέλος ,όσο για τον τίτλο μακεδονία επειδή ,είμαι ΜΑΚΕΔΌΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, θα σας παρακαλούσα να κάνετε μια αναζήτηση με την ορολογία σλάβος. Ο Μ. Αλέξανδρος κατέκτησε όλο τον τότε γνωστώ κόσμο. Κάλλιστα με αυτη τη λογική των σκοπιανων θα μπορούσε και η παλαιστίνη να λέγεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Κατι τελευταίο για την Ευρώπη και τη σχέση της πατρίδος μου με αυτή. Καποτε ένας σπουδαγμένος φίλος μου με ανήσυχο πνέυμα για μάθηση μου είπε:
Τόλη δεν υπάρχουν μόνιμες φιλίες και σχέσεις μεταξύ κρατών. υπάρχουν μόνο μονιμα συμφεροντα.

Εσύ καλά κανεις κι ελπιζεις.εγώ που είμαι 46 δεν ελπίζω τίποτα φοβάμαι πολύ για τα παιδιά μου και δυστυχώς δεν είμαι ελεύθερος για να παραφρασω αυτό που είναι γραμμένο στο τάφο του τεράστιου Καζαντζάκη.και το λέω αυτό έχοντας ζησει και μεγαλώσει σε πολύ καλες εποχές και βλέποντας οτι όλοι οι πολιτικοί μας πλεον είναι μαριονέτες.στην εποχή του Αντρέα και του γέρου Καραμανλή με τα καλά τους και τα κακά τους υπήρχε μια κάποια ιδεολογία κι ενα πιστεύω. Τώρα είμαστε yes man ή μάλλον έτσι θέλανε έτσι μας κανανε

Σε μια χωρά που έχει απολέσει πλήρως και ολοκληρωτικά την οποιαδήποτε εθνική κυριαρχία και δυνατότητα λήψης της παραμικρής απόφασης χωρίς άδεια, αντιδράμε με λύσσα στην χρησιμοποίηση της λέξης “Μακεδονία” για την γείτονα χώρα.

Σαν χωρα δεν μπορείς ούτε να αλλάξεις τους διευθυντές των νοσοκομείων χωρίς να ρωτήσεις πρώτα Τρόικα/ΕΚΤ/Μέρκελ .

Τα αεροδρόμια, οι αυτοκινητόδρομοι και ο ΟΤΕ είναι γερμανικά.
Τα λιμάνια κινέζικα.
Ο χρυσός είναι σε καναδέζικα χέρια.
Τον ΟΣΕ παρακαλάμενα τον χαρίσουμε στους Ρώσους και δεν τον παίρνουν κιόλας.
Την ΕΥΔΑΠ θα την πάρουν Γάλλοι.
Στην διαχείριση του ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ) θα βάλουμε ξένο διευθυντή με έδρα στο εξωτικό (και φοροαπαλλαγμένο) Λουξεβρούργο του φιλέλληνα Γιούνκερ.
Στα σύνορα γυρνοβολάνε χωρίς καμία ενόχλησηΤούρκοι-Άγγλοι-Γάλλοι-Πορτογάλοι.
Όποια πολιτική απόφαση της κυβέρνησης περνάει πρώτα από Αμερικάνους-Γερμανούς και λοιπούς Ευρωπαίους.

Γελάω επίσης απίστευτα με τους καραγκιοζοπαίχτες της αντιπολίτευσης.
Σε 10 χρόνια, κανείς δεν θα θυμάται το Μακεδονικό”, έλεγε ο πατέρας του Κυριάκου που τώρα κουνάει το δάκτυλο και ζητάει παραιτήσεις, ενώ ο Μητσοτάκης δεν έκανε απολύτως τίποτα ώστε να βρεθεί λύση σε αυτή την σαχλαμάρα που ξεκίνησε το 1991 όντας πρωθυπουργός γιατί φοβόταν μην του φύγει ο “πατριώτης” Σαμαράς, ο οποίος τελικά έφυγε γιατί διαφωνούσε με τις ιδιωτικοποιήσεις που ο ίδιος τελικά υπεράσπιζε με σθένος μερικά χρόνια μετά σαν πρωθυπουργός και ο ίδιος.

Με λίγα λόγια ρε μάγκες εμενα με λενε Διονύση και χέστηκα αν ο διπλα μου που τον λενε Ιβιτς θελει να λέγεται και αυτός Διονυσης .Οτι κι αν λενε εγω θα ειμαι ο Διονυσης , δεν αλλαζει αυτό ....τοσο απλα.

Επισης για τον καθένα υπαρχουν προτεραιότητες και η δικη μου στην παρουςα φάςη ειναι το ανθρώπινο Δράμα που βιώνουμε στα σύνορα μας και οχι η μαλακια που ειπε ο Μουζαλας την οποια εκμεταλλεύεται κατα το δοκουν ο καθε πολιτικός νάνος τύπου Καμμενου που με εθνικιστικες κορωνες εχει στόχο την υφαρπαγή ψήφων από το πόπολο.

Last edited by a moderator:
Θεωρώ ότι αυτή την στιγμή έχουμε πόλεμο και εξηγούμε.
Με το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες με κλειστά τα σύνορα τριγύρω μας , όχι μόνο οικονομικό πόλεμο μας κάνουν , ενισχύουν κιόλας εκείνες τις ιδανικές συνθήκες σε περίπτωση πτώχευσης της χώρα μας , η 5η φάλαγγα θα δραστηριοποιηθεί κιόλας με τις πλάτες τις Τουρκίας και θα γίνει το απόλυτο πλιάτσικο.
Άλωστε , αν παρατηρήσετε τους λαθρομετανάστες , οι πιο πολύ από αυτούς , πχ , οι Σύριοι έχουν θέμα με τις εθνότητες , όπως και οι Τούρκοι , οι Αφγανοί , Πακιστανοί κλπ , .
Από τους Σύριους που ήρθαν εδώ , είναι κανένας τους χριστιανός ή Κούρδος?
Μήπως λέω τώρα , από αυτούς που ήρθαν εδώ , είναι τίποτα Τουρκμένοι και δεν το ξέρουμε και μας το κρύβουν.
Τι θέλω να πω , ότι οι Τούρκοι μας φοβούνται παρόλο που έχουμε τα προβλήματα και μας μπολιάζουν με λαθρομετανάστες για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.
Όπως διαπιστώθηκε πρόσφατα οι Ευρωπαίοι δεν θα δεχτούν άλλους λαθρομετανάστες και οι Τουρκία δεν θα έχει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης , διότι από τις συμφωνίες που έχουν κάνει υποτίθεται ότι όσοι θα επιστρέφουν από Ελλάδα θα τους στέλνουν στην Ευρώπη.
Πολύ εύκολα θα μας ξανάρθουν.
Άρα λοιπόν τι ετοιμάζουν λοιπόν οι Τούρκοι εξασφαλίζοντας την συμφόρηση και παράλυση εδώ στην Ελλάδα.
Και με το Νάτο κιόλας στα πόδια μας μου θυμίζει το χιλιάρμενο που έλεγε ο Άγιος Παΐσιος με τις προφητείες του.
Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι ο πόλεμος έχει ξεκινήσει για τα καλά.
Δεν είναι τυχαίο και το γεγονός ότι οι ηγεσίες μας που μας κυβερνούν είναι όμηροι των μεγάλων δυνάμεων και τρώνε συνέχεια φάπες και αφετέρου σπέρνουν το χάος με τα ανεπαίσχυντα νομοσχέδια που τα ψηφίζουν "νύχτα" πάντα και μας την λένε και από επάνω κιόλας .
Δείτε τι κάνουν , προσπαθούν να διαλύσουν τον θεσμό της οικογένειας , τα ήθη και έθιμα του τόπου μας , την θρησκεία μας κλπ να μας αφοπλίσουν μέσω του κυνηγιού, και όλα αυτά στο όνομα της παγκοσμιοποίησης.
Και όλα αυτά είναι η δύναμή μας και πάνε να μας την ξεκάνουν.

Πιστεύω ότι η Ρωσία φεύγοντας από το μέτωπο της Συρίας άφησαν για δόλωμα το "τυράκι" τους για τους Τούρκους.
Μου φαίνεται ότι θα πέσουν στην παγίδα οι Τούρκοι.

Για την διευκόλυνση της συζήτησης και για να ξέρουμε αν μιλάμε με βάση την νομιμότητα και τους διεθνής κανόνες θα πρέπει να αναφέρω ότι ο άνθρωπος ως οντότητα δεν είναι ποτέ λαθραίος ή παράνομος. Μπορεί να κάνει μια παράνομη πράξη , (όπως το να εισέλθει λαθραία σε μια χώρα), αλλά αυτό αφορά την πράξη όχι τον άνθρωπο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Πρόσφυγας, λοιπόν, είναι κάποιος που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα του εξαιτίας πολιτικής, εθνικής, φυλετικής και θρησκευτικής δίωξης ή επειδή ανήκει σε μια ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα η οποία διώκεται. Πρόσφυγας είναι επίσης όποιος κινδυνεύει στη χώρα του λόγω πολέμου ή γενικευμένης βίας. Για τους λόγους αυτούς δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και δικαιούται άσυλο και διεθνή προστασία στη χώρα που καταφεύγει. Οι πρόσφυγες προστατεύονται από τη Σύμβαση της Γενεύης του 1951 και από διεθνείς ευρωπαϊκές συμφωνίες και εθνικούς νόμους. Δικαιούνται να ζητήσουν άσυλο με βάση της Αρχής της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το να χορηγήσει μια χώρα άσυλο σε πρόσφυγες δεν είναι πράξη φιλανθρωπίας ούτε δείγμα καλής θέλησης αλλά υποχρέωση με βάση διεθνείς συνθήκες και εθνικούς νόμους.Και αυτό ισχύει και για την Ελλάδα.

Μετανάστες είναι όσοι εγκαταλείπουν τη χώρα τους προσπαθώντας να βρουν εργασία και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Συχνά υποχρεώνονται να φύγουν λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών και απόλυτης φτώχειας. Η διαφορά με τους πρόσφυγες είναι πως οι μετανάστες μπορούν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και δεν κινδυνεύει η ζωή και η σωματική τους ακεραιότητα (αν και είναι μεγάλη συζήτηση κατά πόσο η απόλυτη φτώχεια δεν απειλεί και την ζωή κάποιου). Έχει σημασία να αναφερθεί πως συνήθως όταν εισέρχονται στην Ελλάδα, τόσο οι πρόσφυγες όσο και οι μετανάστες δεν διαθέτουν έγγραφα και δεν είναι εύκολο να εξακριβωθεί η ταυτότητα τους. Ακολουθούν συνήθως τους ίδιους επικίνδυνους δρόμους εισόδου. Είναι, λοιπόν, απαραίτητο να υπάρχει μια δίκαιη και γρήγορη διαδικασία ασύλου ώστε να ελεγχθούν οι άνθρωποι και να εξακριβωθεί ποιος είναι πρόσφυγας και ποιος είναι οικονομικός μετανάστης».

Λαθρομετανάστης: «Το κεντρικό νομοθέτημα για την μετανάστευση είναι ο Ν.3386/2005 («Για την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια», ο οποίος έχει τροποποιηθεί αρκετές φορές). Σε αυτόν τον νόμο ορίζονται συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, δηλαδή πράξεις που σύμφωνα με την μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας είναι παράνομες και τιμωρούνται (…). Σε καμία από αυτές τις ποινικές διατάξεις γίνεται χρήση των όρων «λαθρομετανάστης», ή «λαθρομετανάστευση». Επομένως η επιλογή του ποινικού νομοθέτη είναι να μην χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη ορολογία.

Υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο από τις γκρεμισμένες πόλεις και χωριά των δύσμοιρων προσφύγων που έχουν μαζευτεί στην χώρα μας ( με σκοπό να φύγουν ) ,οι οποίες μας δείχνουν σε ποια κατηγορία ανήκουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι !!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back