Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άντε, είχατε δεν είχατε με βάλατε να ακούσω τον στρατηγό Φραγκούλη. Από έναν ακόμα άνθρωπο ακούω διαπιστώσεις, διαπιστώσεις, διαπιστώσεις, όλοι κάνουν διαπιστώσεις, όλοι λένε το αυτονόητο, στρατηγοί, δεξιοί, "αριστεροί", δημοσιογράφοι, πλούσιοι, φτωχοί, κτλ,κτλ,κτλ. Καυτηριάζει την Ευρωπαική στάση, ζητάει εθνική πολιτική που να διασφαλίζει τα σύνορα της χώρας, προβάλει και τον ανθρωπισμό του για τις ταλαίπωρες ψυχές, όλα καλά και όλα ωραία. Πολύ "σοσιαλιστικό" και το μήνυμα του "είμαστε όλοι πρόσφυγες" :)

Ένα μόνο δεν μας είπε, πως θα γίνουν όλα αυτά. Ξεκάθαρο λόγο δεν βρίσκω στα λεγόμενα του....

Γιώργο δεν ξέρω αλλά και κάτι άλλο (στην πολιτική σκηνή) μου θυμίζει αυτή η στάση ... .buy. .buy. .buy.

Γιώργο δεν ξέρω αλλά και κάτι άλλο (στην πολιτική σκηνή) μου θυμίζει αυτή η στάση ... .buy. .buy. .buy.
Μόνο ένα; :) Χρήστο, να σου πω την αλήθεια, στις δύο τελευταίες εθνικές εκλογές την μία κυνηγούσα στον Έβρο και την άλλη ψάρευα στην Μεσσηνία. ;)
Γιώργο άσε τον Ανταρσυα δεν βγαίνει ακρη
Το ΚΚΕ δεν έχει υποστηρικτες Στρατηγούς ?
Κώστα, φαντάζομαι ότι θα έχει κάνα-δύο :), δεν νομίζω παραπάνω, το "προνόμιο" του πατριώτη το είχαν πάντα αυτοπροσδιορισμένο οι δεξιοί. :)

Από εκεί και πέρα για να απαντήσω και στους δύο σας, επειδή καταλαβαίνω ότι πολλά ερωτήματα δεν μπορούν να απαντηθούν δημόσια από τέτοιους ανθρώπους, αφήνουμε την φαντασία μας και την προγενέστερη εμπειρία μας να γίνει οδηγός για τις μελλοντικές μας πολιτικές επιλογές. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να στραφεί ο λαός προς κάτι που να υπονοεί τουλάχιστον την ανατροπή. Λέω να υπονοεί γιατί σίγουρος δεν είναι κανένας ούτε για τον κώλο του .sarcastic.. Όποιος θεωρεί ότι την ... ανατροπή που τόσο την φοβούνται Ευρωπαίοι και Ελληνες εντολοδόχοι, μπορεί να την υπονοήσει η Χρυσή Αυγή, ας την ψηφίσει, όποιος νομίζει ότι την ανατροπή μπορεί να την υπονοήσει το ΚΚΕ, ας το ψηφίσει.

Αυτό που προσπαθώ να πω εδώ και πολλά χρόνια είναι ότι πλέον ο Έλληνας πρέπει να ψηφίζει ... πονηρά, όχι βέβαια κουτοπόνηρα, κοιτώντας το εθνικό του συμφέρον έναντι των άλλων κρατών. Θα το ξαναπώ, χρειάζονται βαρίδια στην ζυγαριά που να μην την γέρνουν μονόμπαντα.

Ήμασταν όλοι κερδισμένοι όταν υπήρχε η "απειλή" του αλλιώτικου ... ;)

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο ρε παιδιά. Αν η Ελλάδα γυρίσει στην δραχμή, ποιος σουβλαντζής θα πουλάει το πίτα-γύρο προς 800 δραχμές το ένα ή το κουτί τα φυσίγγια προς 3.000 δραχμές το ένα; .what.

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο ρε παιδιά. Αν η Ελλάδα γυρίσει στην δραχμή, ποιος σουβλαντζής θα πουλάει το πίτα-γύρο προς 800 δραχμές το ένα ή το κουτί τα φυσίγγια προς 3.000 δραχμές το ένα; .what.

Την ίδια απορία έχω και τα ίδια παραδείγματα χρησιμοποιώ .

Γιωργο αυτο το σκεφτομαι συχνα κι εγω. Απο τη αλλη ομως δεν γνωριζω τι θα γινει με τα δανεια π.χ. τα στεγαστικα... Αν τα πληρωνουμε στην αντιστοίχιση δραχμης-€ τοτε την .sex hard.. Εκτος αν διαγραφουν...

Μόνο ένα; :) Χρήστο, να σου πω την αλήθεια, στις δύο τελευταίες εθνικές εκλογές την μία κυνηγούσα στον Έβρο και την άλλη ψάρευα στην Μεσσηνία. ;)

Κώστα, φαντάζομαι ότι θα έχει κάνα-δύο :), δεν νομίζω παραπάνω, το "προνόμιο" του πατριώτη το είχαν πάντα αυτοπροσδιορισμένο οι δεξιοί. :)

Από εκεί και πέρα για να απαντήσω και στους δύο σας, επειδή καταλαβαίνω ότι πολλά ερωτήματα δεν μπορούν να απαντηθούν δημόσια από τέτοιους ανθρώπους, αφήνουμε την φαντασία μας και την προγενέστερη εμπειρία μας να γίνει οδηγός για τις μελλοντικές μας πολιτικές επιλογές. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να στραφεί ο λαός προς κάτι που να υπονοεί τουλάχιστον την ανατροπή. Λέω να υπονοεί γιατί σίγουρος δεν είναι κανένας ούτε για τον κώλο του .sarcastic.. Όποιος θεωρεί ότι την ... ανατροπή που τόσο την φοβούνται Ευρωπαίοι και Ελληνες εντολοδόχοι, μπορεί να την υπονοήσει η Χρυσή Αυγή, ας την ψηφίσει, όποιος νομίζει ότι την ανατροπή μπορεί να την υπονοήσει το ΚΚΕ, ας το ψηφίσει.

Αυτό που προσπαθώ να πω εδώ και πολλά χρόνια είναι ότι πλέον ο Έλληνας πρέπει να ψηφίζει ... πονηρά, όχι βέβαια κουτοπόνηρα, κοιτώντας το εθνικό του συμφέρον έναντι των άλλων κρατών. Θα το ξαναπώ, χρειάζονται βαρίδια στην ζυγαριά που να μην την γέρνουν μονόμπαντα.

Ήμασταν όλοι κερδισμένοι όταν υπήρχε η "απειλή" του αλλιώτικου ... ;)
Σε ευχαριστώ για την απάντηση
Απλά πίστεψε με το ΚΚΕ έχει παραπάνω Στρατηγούς από δύο το γνωρίζω από πρώτο χέρι
Για το θέμα της ΧΑ δεν έχω καμιά σχέση αφού στην ζωή μου Εργάτης γεννήθηκα και συνεχίσω δίχως τελειωμό άρα δεν μπορώ να βάλω τα χέρια μου να βγάλω τα μάτια μου
Απλα δεν ανεχομαι κάποιους Φιληδες που δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά να προσπαθούν να μου αλλάξουν αυτην την εικόνα που έζησα βλέποντας τον ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ μου με δακρυσμένη μάτια
να μου εξιστορεί τα βασανιστήρια που υπέστησαν τα αδέρφια του στο Αιβαλι
βλέποντας τους κρεμασμενους στην πλατεία του χωριου όπως και τον ξεριζωμό των συγγενών της Γιαγιάς μου από την Κερασουντα
Επισης δεν μπορω να διανοηθω ότι Μακεδονες είναι μία ράτσα Σλάβων δίχως ιστορία ήθη έθιμα παραδοσεις και αγώνες για επιβίωση
Ίσως οι αντιδράσεις μου σε κάποια θέματα να θεωρούνται ακραίες
Όλο αυτό μου βγαίνει για την λατρεία μου για την Ελλάδα την πατρίδα μου και δεν θα αφήσω κανέναν εθνομηδενιστη να την αλλοιωση
Αυτά ;)

Άσε Κώστα.ο ένας μου παππούς έβγαλε κρυοπαγήματα στην Αλβανία και ο άλλος ξεριζώθηκε απο τη Σμύρνη το 22 που απλα έγινε ένας συνωστισμός στο λιμανι.και τώρα διαβάζω στα βιβλια του δημοτικού για το μικρο σαμπερ.ε αι στο διάολο πια με τους καραγκιοζηδες

Ευτυχώς που τώρα έχουμε και δελτίο ειδήσεων στ αραβικά γιατί αλλιως δεν θα κοιμομουνα ήσυχος.μήπως να αλλάξουμε και τη γλώσσα μας σιγά σιγά?για τις 6000 αυτοκτονίες δεν είδα κανένα να κλαίει και να γράφει κάτι στο Facebook ή να βάλει καμμία ελληνική σημαια

Απλα δεν ανεχομαι κάποιους Φιληδες που δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά να προσπαθούν να μου αλλάξουν αυτην την εικόνα που έζησα βλέποντας τον ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ μου με δακρυσμένη μάτια
να μου εξιστορεί τα βασανιστήρια που υπέστησαν τα αδέρφια του στο Αιβαλι
Να σου πω ότι διαφωνώ, δεν διαφωνώ.

Δεν ειπε κανείς ότι ειναι κακό να αγαπας την πατριδα σου , το έθνος σου.
Κακό ειναι να μισείς τις αλλες πατρίδες , τα αλλα έθνη .
Πίσω απο τα έθνη υπαρχουν απλοί άνθρωποι.Δεν ειναι δυνατον να μισείς τον Τούρκο , τον Βούλγαρο , τον Αλβανό επειδή σαν έθνη μας έβλαψαν ιστορικά .Αν ήταν ετσι θα έπρεπε να μας μισούσε η μιση υφήλιος .

Επίσης εκνευρίζομαι απίστευτα όταν βλέπω Στρατηγούς να διχάζουν τους Ελληνες προτάσσοντας εθνικά θέματα σε αυτή την τοσο δύσκολη στιγμή για την πατριδα μας ενω ειναι βέβαιο οτι οταν τους δοθεί η ευκαιρία θα λειτουργήσουν σαν "Καμμένοι" .

Υπάρχουν αμέτρητοι Ελληνες που αγαπάνε την πατριδα τους και το αποδεικνύουν καθημερινά με το εργο τους, με την δουλειά τους , με την στάση τους γενικότερα.
Απο θεωρίες και όμορφα λόγια χορτάσαμε .Ολοι αυτοί οι υπερπατριώτες ας κάτσουν να δουλέψουν για την Ελλαδα και ας αφήσουν τους διχασμούς στην άκρη .

Το δελτίο καιρού στην Μακεδονία στα Αραβικά τι μας πειράζει;;;;;Γιατι να μην ενημερωθούν οι ξυπόλυτοι πότε θα βρέξει , ποτε θα κάνει κρυο;;;;;Τι φοβόμαστε ;;;;;;Γιατί πέφτουμε στην παγίδα όλων αυτών που και καλά αγαπάνε την Ελλάδα και περιμένουν τέτοιες ενέργειες για να συνεχίσουν να διχάζουν χωρίς ιχνος τσίπας;;;;

Κανείς απ ολους αυτούς που λενε ομορφα λόγια δεν θελει να αναλάβει την εξουσια .Ουτε το ΚΚΕ ουτε η χρυση αυγη ουτε κανενας.
Ειναι η κλασσικη περίπτωση του τζάμπα μάγκα που εκ του ασφαλους λεει οτι ναναι .

Είπε κάποτε ο Κώστας Ταχτσής:
"Οι περισσότεροι λαοί είναι ξενόφοβοι, ενώ οι Έλληνες είναι ξενόδουλοι. "
Αυτό βλέπω τώρα , αυτό διαπιστώνω.
Προσέξατε τώρα τελευταία στα κανάλια ότι προβάλουν Έλληνες που φιλοξενούν πρόσφυγες .
Είδε κανένας σας ποτέ τίποτα καλό από τα κανάλια να προβάλουν Έλληνες να βοηθούν φτωχούς ανθρώπους και να τους φιλοξενούν στα σπίτια τους.
Η προπαγάνδα σε όλο το μεγαλείο της , αλλά και η υποκρισία άλλη τόση.
Δυστυχώς ξεχνάμε πολλά.

Last edited:
ενταξει διονυση να μη μας πειραξει το δελτιο καιρου στ αραβικα να γουσταρω το τουρκο που στο σχολειο το πρωτο πραμα που μαθαινει ειναι οτι ο ελληνας ειναι ο εχθρος και ειναι καλος μονο νεκρος που απαγορευεται σε ελληνες δευτερης και τριτης γεννιας στην τουρκια να βγαλει ελληνικο ονομα στα παιδια του που κανουνε ζημιες στην αγια σοφια οι οποιες απαγ.να φτιαχτουν που απαγορευει τα ελληνικα σχολεια που που που που τους εχω ζησει εδω που δουλευω και τους βλεπω πως μας κοιτανε και βλεπω και πως οι φρουροι οι δικοι μας ειναι ετοιμοι να τους χυμηξουν που πυροβολησανε το σολωμου εν ψυχρω.οχι φιλε διονυση αυτος ο τοπος εχει μια ιστορια κι εχει χυθει πολυ αιμα γι αυτην.αμα ειναι να τους ανοιξουμε και τα σπιτια μας να μπουνε μεσα κι εμεις να φυγουμε.στην τελικη γιατι αφου ειμαστε τοσο προοδευτικοι να μην αλλαξουμε και τη γλωσσα μας? και τι εγινε ρε αδερφε? τι θα μας πειραξει?ουτως η αλλως τα συνορα ειναι ανοιχτα πολυεθνικοτητα υπαρχει η πρωτη σημαια παντου ειναι της ευρωπαικης ενωσης η θρησκεια καταργηθηκε η εννοια πατριδα εχει καταργηθει προ πολλου τη σημαια τη καιμε στην επετειο του κωλοπολυτεχνειου η εννοια της οικογενειας με την παλια εννοια δεν υφισταται και λοιπον?οι νεοελληνες ξεχασαν την γλωσσα τους και μιλανε greekgliish μας κυβερναει πλεον η γερμανια.προσεχτε γιατι θα σβηστουμε απο το χαρτη εν μια νυκτι.και στη τελικη αντε να τελειωνουμε μ αυτη την 25η μαρτιου.γιατι? για μια συγκεντρωση μερικων ηλιθιων στη πελοποννησο?

οχι διονυση καθολου.τα γεγονοτα εκει μας πανε και αν δεν προσεξουμε λιγο θα εχουμε μεγαλο προβλημα.εμενα οπως εγραψα παραπανω το παιδι μου στο σχολειο μαθαινει για το μικρο σαμπερ και υπαρχουν ατομα μεσα στη ταξη και γονεις που διαμαρτυρονται για το μαθημα των θρησκευτικων γιατι ειναι μουσουλμανοι.να το καταργησουμε?στη τουρκια γραφει κανενα βιβλιο για το μικρο γιωργακη η την μικρη αννουλα?δε νομιζω

Να συμπληρώσω κι εγώ ότι είδαμε και από την άλλη πλευρά στην πράξη κι όχι στη θεωρία το πόσο προοδευτικοί και το πόσο πολιτισμένοι αποδείχτηκαν οι πολυδιαφημισμένοι γι΄αυτές τις ιδιότητες λαοί απέναντι στους πρόσφυγες....

Περαστικά μας , πολύ σοβαρό είναι αυτό το θέμα.
Τελικά δεν έχω άδικο με τις επιφυλάξεις μου στο θέμα της ανθρωπιστικής κρίσης.
Τελικά , έχει πολύ χρήμα αυτή η ιστορία εις βάρος του Ελληνικού λαού μας.

Οι ύποπτες σχέσεις μερικών από αυτές με δουλεμπόρους και ξένους πράκτορες.
Ο άγνωστος πόλεμος των ΜΚΟ - Έφερναν και πρόσφυγες στα νησιά.
Μυστήριες οργανώσεις με χρηματοδότες Αμερικανούς κροίσους, αλλά και ισλαμικά σύμβολα και πανάκριβα σκάφη - Τσακωμοί στις ακτές για το ποιος θα σώσει πρώτος ποιον.

http://www.protothema.gr/greece/art...emos-ton-mko-efernan-kai-prosfuges-sta-nisia/
http://www.kathimerini.gr/853993/article/epikairothta/ellada/apoxwroyn-oi-mko-apo-thn-eidomenh

Παίρνοντας αφορμή το χθεσινό Post του Γιώργου το έψαξα λίγο και πείστηκα για την ύπαρξη απατεώνων-ΜΚΟ βλέποντας τη χθεσινή εκπομπή του Σρόιτερ στον Alpha "Αυτοψία" και ακούγοντας τον Μουζάλα να λέει ακριβώς: "υπάρχουν και ύποπτες Οργανώσεις που βγάζουν μια φωτογραφία στη βάρκα με ένα μικρό παιδί και μέσω του Internet βγάζουν 200.000 ευρώ μέσα σε τρεις μήνες."
Επίσης στην ίδια εκπομπή άκουσα μέλη "καλών" ΜΚΟ να λένε ότι είναι έμμισθοι αλλά παρ' όλα αυτά, είναι εθελοντές... .big smile.
Αλήθεια τι έγινε και οι ΜΚΟ αποχώρησαν από την Ειδoμένη; Μήπως τελείωσε η "μαμαλίκα"; Πήραν τα "μπιμπικίνια" και τελείωσε η δουλειά; .xm.
Η εκπομπή δεν ανέβηκε ακόμη στο site και μέχρι να ανεβεί πάρτε μια γεύση από την περίληψή της:
http://www.alphatv.gr/shows/informative/aftopsia

Καλημερα,
εχετε δικιο αυτοι που λετε για τους προσφυγες, πρεπει να μαθαινουν τις εξελιξεις και τον καιρο της περιοχης που κατελαβαν.
Επειδη ετυχε να ξερω την κατασταση εκει δεν ειδα πουθενα κεραιες και τηλεορασεις. Οποτε ποιος ο λογος του δελτιου;;;;;
Απο τα λιγα που εχω δει αρκετοι εχουν τελευταιας τεχνολογιας κινητα και μαθαινουν νεα απο το ιντερνετ.
Και μια ερωτηση για σκεψη. Πως εχουν συνδεσεις ή περιαγωγες ολοι αυτοι;;;; απο που και με ποιον τροπο πληρωνονται τα τηλ;;;;

Και μια ακομα ερωτηση. Οταν ηρθαν οι οικονομικοι μεταναστες απο την πρωην εσσδ και εμεναν και σε σπιτια με τηλεοραση γιατι η αγαπητη ερτ δεν εβγαλε δελτιο στην γλωσσα τον τοτδ μεταναστων.
Ευριπιδη συμφωνω μαζι σου κ δεν υπερβαλεις καθολου.
Προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν ειμαι των ακρων αλλα με αγανακτησαν.

Οποτε δηλαδη ποια ειναι ακριβως η σωστη Ελληνικη αντιμετωπιση που προτεινετε για τους προσφυγες; Να τους διωξουμε; Να τους πνιγουμε πριν βγουν στερια; Να τους ταισουμε και μετα με το ζορι πισω σε χωρες που προσπαθουν να φυγουν; Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι προτεινουν οσοι διαμαρτυρονται για τους προσφυγες-μεταναστες. Επισης εξισου δεν εχω καταλαβει τι προτεινουν οσοι θελουν (ή ελεγαν πως θελουν) ανοικτα συνορα. Γιατι η πραγματικοτητα τους ξεπερασε και αυτους.

Καλα κανουν και προβαλουν τα καναλια (για οποιο σκοπο) το οτι οι Ελληνες φιλοξενουν προσφυγες. Ο λαος μας παντοτε υπηρξε φιλοξενος σε πονεμενους ανθρωπους, ασχετως πως στην εποχη της εικονας δε βολευει πολλους. Δυστυχως δε ζουν πλεον και πολλοι απο τη γενια του πολεμου, για να διηγηθουν ιστοριες καθημερινες απο ανθρωπους που ταισαν και γιατροπορεψαν τον εχθρο τους. Γιατι ο εχθρος, αν του βγαλεις τη στολη του, ειναι ανθρωπος σαν εσενα, και φοβαται και ελπιζει και ευχεται τα ιδια πραματα καταβαθος. Σημερα ειναι οι προσφυγες, αυριο θα ειναι κατι αλλο. Αμα ψαχνεις για εχθρους, θα βρεις πολλους, και αλλους τοσους να σε πορωνουν οτι πρεπει να τους εξαλειψεις γιατι αυτοι ειναι η πηγη των προβληματων σου

Παντοσ παιδια αν παμε καταγραμμα τι λεει ο Ο.Η.Ε το συνφωνο για το μεταναστευτηκο λεει οτι οταν μια χωρα εχει πολεμο πρεπει να δεκτης τους προσφυγες οκ....... μεχρι εδω.xm.να ρωτησω η τουρκια εχει πολεμο .xm.
Οχι βεβαια αρα ειναι λαθρομεταναστες οποτε λογο Ο.Η.Ε πρεπει να γυρισουν απο εκει που ηρθανε αρα πισω στην τουρκια βαση ΟΗΕ

Status
Not open for further replies.
Back