Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εννοώ να δείξουμε μια μορφή αντίδρασης για να καταλάβουν επιτέλους οτι δεν μπορούμε άλλο και όχι να είμαστε οι επαναστάτες του καναπέ.αλλά ένωση του λαού για ενα σκοπό στην Ελλάδα είναι πολύ ουτοπικό μάλλον ε? Όταν ακούω πολλους να λένε έλα μωρέ εγώ τα καταφερνω και τι έγινε? Αυτό που λέω είναι το εξης.να μην πληρώσει κανεις εφορία ενφυα ή οτι άλλο ειναι.αυξανουνε τον φόρο στα καύσιμα? Κλειδωμένα όλα τ αυτοκίνητα και δεν κουνιεται φύλλο για όσο χρειαστεί.ζητάω πολλά? Μάλλον.κρίμα που δεν έχουμε ενα ηγέτη τύπου Φιντέλ ή Ραούλ κάστρο.αυτά είχα να πω.ωραία συζήτηση ανοιξαμε.μ αρεσει

Last edited:
Κώστα εδώ θα διαφωνησω μαζί σου.ναι να φύγει ο καραγκιοζης αλλά μην παρακαλαμε να γυρίσουνε τα λαμογια που μας καταστρέψανε.το ξέρω οτι θα βγει το χαζό αλλά όχι να περιμένουμε σωτηρια απ αυτους.πιστεύεις ειλικρινά οτι μπορούν να κανουν τίποτα?τρισχειροτερα θα τα κάνουνε.λυπάμαι που το λέω αλλά αν δεν κάνουμε εμείς κάτι είμαστε τελειωμενοι
Εννοειτε Ευριπίδη ;)
Απλα η ένσταση μου είναι ότι αυτός ο λουκουμάς δεν έχει καν την αίσθηση το τι συμβαίνει γύρω του και αυτό είναι πολύ λυπηρό για όλους μας και την εξέλιξή μας αν δεν υπάρχει κάποιος να πιεσει τους σημερινούς να σταματήσουν την εξολολοθρευση του λαου μας από τους Γερμανούς και λοιπούς Ευρωπεους

Εννοειτε Ευριπίδη ;)
Απλα η ένσταση μου είναι ότι αυτός ο λουκουμάς δεν έχει καν την αίσθηση το τι συμβαίνει γύρω του και αυτό είναι πολύ λυπηρό για όλους μας και την εξέλιξή μας αν δεν υπάρχει κάποιος να πιεσει τους σημερινούς να σταματήσουν την εξολολοθρευση του λαου μας από τους Γερμανούς και λοιπούς Ευρωπεους
Μα εννοείται οτι είναι λουκουμάς αν και τον βρίσκω πολύ ήπιο τον χαρακτηρισμό σου και βρισιά ως προς τον συμπαθεστατο λουκουμα.Κώστα όλοι οι πολιτικοί που έχουμε αυτή τη στιγμη είναι yes mam όχι man.αλλά κι αυτός στο ίδιο λόμπι ανήκει

Last edited:
Εδώ ρε φίλε είναι έτοιμοι άκουσον άκουσον να βγάλουμε το σταυρό απ τη σημαία.ως που δηλαδή?έλεος πια
Ωπ καινούριο αυτό; Βάλε link να γουστάρουμε troll !

Αυτό το πενταποσταγμα είναι σαν το τσίπουρο; Βγαίνει μετά απο πέντε αποστάξεις, το διαβάζεις και την ακούς στερεοφωνικά...χαχαχα. Ψοφάτε πάντως για θεωρία συνωμοσίας:-)
Ευριπίδη το ίδιο είναι, δεν είναι άλλο.

Status
Not open for further replies.
Back