Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιατί όμως τα άλλα κράτη κλείνουν τα σύνορα και δεν θέλουν να υποδεχτούν τους πρόσφυγες; .xm.

Χρήστο οι Γερμανοί δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να υποδεχθούν πρόσφυγες αφού (το έχουμε αναλύσει σε προηγούμενα πόστ ) έχουν τεράστια ανάγκη σε εργατικά χέρια τα οποία είναι απαράιτητα για να λειτουργήσουν οι τεράστιες γραμμές παραγωγής τους .Ασε που το ασφαλιστικό τους σύστημα θα γίνει ακόμα πιο ισχυρό για τα επόμενα 50-60 χρόνια.
Το πρόβλημα το έχουν πρωτίστως οι Αυστριακοί και φυσικά οι Ολλανδοί και οι υπόλοιπες μικρές χώρες του Βόρειου τόξου .Αυτός είναι ουσιαστικά και ο λόγος που αυτή η ιδιότυπη συμμαχία έχει εκνευρίσει την Μέρκελ.
Έβαλαν λοιπόν οι Αυστριακοί τα τσιράκια τους, τους όπου φυσάει ο άνεμος Σκοπιανούς , Βούλγαρους , Αλβανούς κλπ να δημιουργήσουν ένα "φράγμα" εισροής προσφύγων, με ανταλλάγματα που πιθανόν να τα μάθουμε στο εγγύς μέλλον.
Αυτή είναι η εξήγηση με λίγα λόγια που δίνουν οι αναλυτές και καταλαβάινω και εγώ.
Εσύ έχεις κάποια άλλη εξήγηση;;;;;

Επίσης :
Γιατί αφαιρούν ιθαγένειες από Έλληνες ομογενείς στη Θράκη;
http://www.militaire.gr/γιατί-αφαιρούν-ιθαγένειες-από-έλληνε/

Η παραπληροφόρηση συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικά ο καθημερινός αναγνώστης αδυνατεί να παρακολουθήσει αυτόν το απίστευτο χαμό από ψέματα και "εκ του πονηρού¨ διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Είναι γνωστότατο στους πάντες , ειδικά στους εμπλεκόμενους με τις ιθαγένειες , ότι η ανάκληση της Ιθαγένειας γίνεται λόγω γραφειοκρατικών λαθών, που έκαναν πριν από 30- 50 χρόνια οι δημόσιες υπηρεσίες των χωρών προέλευσης των ομογενών."... Όπου "γραφειοκρατικά λάθη" υπολογίστε πλαστές βεβαιώσεις που όπως είναι γνωστό εκδίδονταν και εκδίδονται σωρηδόν από τις Ουκρανο - Γεωργιανές μαφίες...

Δεν είναι κάτι καινούργιο ότι η ανάκληση μιας απόφασης ιθαγένειας είναι υποχρεωτική, χωρίς την προηγούμενη ακρόαση του ενδιαφερόμενου όταν διαπιστωθεί επίσημα το γεγονός ότι για την κτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας χρησιμοποιήθηκαν παραποιημένα έγγραφα. Μετά η υπόθεση παίρνει ποινικό χαρακτήρα.
Οι ομογενείς με γνήσια Ελληνική καταγωγή δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, καθώς η Διοίκηση σπάνια κάνει λάθη, και όταν κάνει τα διορθώνει ανακαλώντας τις πράξεις της.

Επίσης ξέρει και η Κουτσή Μαρία ότι Πολλές μίζες είχαν δοθεί τότε σε διάφορους δημόσιους υπαλλήλους και της μια και της άλλης πλευράς για να χαρακτηριστούν ομογενείς διάφοροι που θέλαν να φύγουν από την Ουκρανία , Γεωργία κλπ

Υγ.Εκτος κι αν ανησυχειτε για τις αμετρητες Ρωσιδες , Ουκρανεζες κλπ που εγιναν Ελληνιδες εν μια νυκτι , οποτε παω πάσο .sarcastic.

Last edited by a moderator:
Φίλε Διονύση , ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Το έχω σαν απορία . παρατηρώ ότι υπερασπίζεσαι τους πρόσφυγες.
Έχεις εμπειρία μαζί τους ;
Έχεις συνομιλήσει μαζί τους;
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν κακούς σκοπούς;
Το γνωρίζεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι εκπαιδευμένοι σε επίλεκτες δυνάμεις και ειδικά στα κομάντο .
Από προσωπική εμπειρία , στα Πατήσια που υπάρχουν πολλά μπουλούκια από αυτούς και απειλούν ντόπιο πληθυσμό κραδαίνοντας τις χαντζάρες τους και λέγοντας ότι έρθει η ώρα που θα τους σφάξουν
, μάλιστα σε χώρο με κούνιες με παιδιά μέρα μεσημέρι..what.
Επίσης έχω συνομιλήσει αρκετούς από αυτούς που προΐστανται τις μαζικής μετανάστευσης τον τελευταίο καιρό και με έχουν προειδοποιήσει για τις "αγαθές" προθέσεις τους.
Οι πιο πολύ είναι κολλημένοι με τις θρησκείες τους , ενώ εμείς ήρθαμε να σπουδάσουμε και να κάνουμε προκοπή μου έχουν πει.
Για ποιο λόγο να έρθει ο αμόρφωτος ;
Από αυτούς κοιτάξαμε να την γλυτώσουμε , και έρχονται τώρα αυτοί εδώ.
Έτσι μου έχουν πει και το μεταφέρω.

Μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα σοβαρά.
όλοι λένε ότι είναι πρόσφυγες λόγω πολέμου.
Οι Κούρδοι που έχουν πόλεμο , που είναι; .xm.

Δεν υπερασπίζομαι τους προσφυγες μόνο.
Υπερασπιζομαι και συμπαθώ ολα τα διποδα του πλανήτη , ανεξαρτητου χρωματος , γλώσσας , θρησκειας και εθνικοτητος.
Επισης δινω προτεραιότητα στους αναξιοπαθουντες και ιδιαίτερα σε αυτους που εχουν άμεση αναγκη.
Θα πρότεινα λοιπον οσοι αδυνατουν να συμπαρασταθουν στον συνανθρωπο τους , ας τον αφήσουν τουλαχιστον στην ησυχία του.

Δεν ξέρω αν οι ''πρόσφυγες'' είναι τρομοκράτες η όχι αλλά δεν μπορείς σε μια χώρα που σε φιλοξενεί και σου δίνει ένα κομμάτι ψωμί να φας να έρχεσαι να κλείνεις τρένα και δρόμους να τα κάνεις όλα π.....να λες και εμείς φταίμε που έκλεισαν τα σύνορα.Η υπομονή τελειώνει στον κόσμο εγώ αυτό ξέρω κύριοι...

Κανείς δεν εχει δικαίωμα να κλείνει τους δρόμους , εννοείται.
Οι προσφυγες ομως ομως παλεύουν για την ιδια τους την ύπαρξη , για την ζωή τους και οχι για αγροτικες επιδοτήσεις .Ειναι το μοναδικό μέσο πίεσης που έχουν , δεν εχουν κατι αλλο.Το αμεσως επόμενο ειναι να γυρίσουν πίσω στην πατρίδας τους και στην φρίκη του πολέμου. Ας δείξουμε λίγη επιείκεια.

Εν τω μεταξυ Που τα έκαναν πουτανα οι πρόσφυγες ;;;;;;.fff.
Μήπως έχασα τεύχη ;;;;Μήπως συνέβη κάτι και δεν το έμαθα;;;.what.
Εκτός αν εννοείς κάποια μεμονωμένα περιστατικά μεταξύ τους.
Από οτι ξερω οι πρόσφυγες οπου βρεθούν και οπου σταθούν μιλάνε για την βοήθεια που έλαβαν απο τους Έλληνες , την υποστήριξη στα πάντα . 'Οταν οι υπόλοιπες χωρες τους έκλειναν τα σύνορα και τους γύρναγαν δια της βιας πίσω, οι Ελληνες ήταν δίπλα τους αλληλέγγυοι .Ξέρουν πολύ καλά ότι για τα κλειστά σύνορα δεν φταίμε εμείς .

Παντως θα με ενδιεφερε να μαθω που τα εκαναν ολα πουτανα .

Ξέχωρα από αυτό που είπα με τα κλεισίματα των δρόμων που οι επαγγελματίες έχουν φτάσει στα όρια τους και κανένας δεν ασχολείται μαζί τους ,τα επεισόδια στον Πειραιά,τα πλιάτσικα σε σπίτια και αποθήκες μέχρι και την μαρτυρία μιας κυρίας στην Ειδομένη η οποία φιλοξένησε κιόλας στο σπίτι της πρόσφυγες ότι έχουν καταστρέψει όλα τα μνήματα της περιοχής(καταλαβαίνεις για ποιόν λόγο).Και φυσικά πόσα ακόμα δεν ξέρουμε γιατί δεν τα ζούμε από κοντά.Η άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να γίνονται δεκτοί μόνο γυναικόπαιδα και άντρες άνω μιας ηλικίας και υπό κανόνες.Όλοι οι άλλοι πίσω να υπερασπιστούν την πατρίδα τους.

Το κακο δεν ειναι αυτοι οι ανθρωποι αλλα αυτοι που κρυβονται απο πισω και τους καθοδηγουν. Και απο τα λιγα που εχω δει και ξερω καποιοι παιρνουν και εντολες τι να κανουν και που να τους οδηγησουν.

Ξέχωρα από αυτό που είπα με τα κλεισίματα των δρόμων που οι επαγγελματίες έχουν φτάσει στα όρια τους και κανένας δεν ασχολείται μαζί τους ,τα επεισόδια στον Πειραιά,τα πλιάτσικα σε σπίτια και αποθήκες μέχρι και την μαρτυρία μιας κυρίας στην Ειδομένη η οποία φιλοξένησε κιόλας στο σπίτι της πρόσφυγες ότι έχουν καταστρέψει όλα τα μνήματα της περιοχής(καταλαβαίνεις για ποιόν λόγο).Και φυσικά πόσα ακόμα δεν ξέρουμε γιατί δεν τα ζούμε από κοντά.Η άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να γίνονται δεκτοί μόνο γυναικόπαιδα και άντρες άνω μιας ηλικίας και υπό κανόνες.Όλοι οι άλλοι πίσω να υπερασπιστούν την πατρίδα τους.

Με ένα προχειρο ψάξιμο βρήκα τις πηγές των ειδήσεων και ποιοι είναι οι οργανωτές των διαμαρτυριών-μαρτυριών των κατοικων
Δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι παραπάνω επί του θέματος

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα αυτό που λες σχετικά με την ''πηγή των ειδήσεων''.
Όλα τα κανάλια έχουν παίξει τις μαρτυρίες.
Και δεν νομίζω να λένε ψέματα οι κάτοικοι.
Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα το μεταναστευτικό που έχουν γίνει πολύ μεγάλα λάθη χωρίς οργάνωση χωρίς τίποτα.Και έπεται και η τουριστική περίοδος όπου δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει να γίνει...

Γιώργο την διαμαρτυρία την οργάνωσε η Χρυσή Αυγή.
Πιστεύεις σοβαρά ότι 10-20 κάτοικοι (δεν είδα παραπάνω) που δασκαλεύτηκαν από την Χ.Α λένε αλήθεια;;;;;
Φαντάζομαι θα παρακολούθησες το καθίκι με την καντίνα που έβαζε φράγκα στην τσέπη του απο τους πρόσφυγες και όταν του έκλεισαν την παράνομη καντίνα μπήκε να οργώσει το χωράφι του δίπλα από τις σκηνές.
Τον θυμάσαι τι έλεγε;;;;;Του καταστρέφουν την ζωή οι πρόσφυγες ενώ όταν γέμιζε η τσεπάρα του μούγκα ο μαυραγορίτης.

Τέλος πάντων φίλε μου , αν από τα γραφόμενα μου πονηρευτείς και δεις ότι η ενημέρωση που δεχόμαστε δεν είναι πάντα αθώα, έχει καλώς , αν πάλι δεν το δεις πάλι έχει καλώς.
Σε κάθε περίπτωση εμείς εδώ είμαστε για να τα λέμε και που ξέρεις μπορεί μετά από τις συζητήσεις μας να βγαίνουμε σοφότεροι , όλοι μας.;)

Χρήστο οι Γερμανοί δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να υποδεχθούν πρόσφυγες αφού (το έχουμε αναλύσει σε προηγούμενα πόστ ) έχουν τεράστια ανάγκη σε εργατικά χέρια τα οποία είναι απαράιτητα για να λειτουργήσουν οι τεράστιες γραμμές παραγωγής τους .Ασε που το ασφαλιστικό τους σύστημα θα γίνει ακόμα πιο ισχυρό για τα επόμενα 50-60 χρόνια.
Το πρόβλημα το έχουν πρωτίστως οι Αυστριακοί και φυσικά οι Ολλανδοί και οι υπόλοιπες μικρές χώρες του Βόρειου τόξου .Αυτός είναι ουσιαστικά και ο λόγος που αυτή η ιδιότυπη συμμαχία έχει εκνευρίσει την Μέρκελ.
Έβαλαν λοιπόν οι Αυστριακοί τα τσιράκια τους, τους όπου φυσάει ο άνεμος Σκοπιανούς , Βούλγαρους , Αλβανούς κλπ να δημιουργήσουν ένα "φράγμα" εισροής προσφύγων, με ανταλλάγματα που πιθανόν να τα μάθουμε στο εγγύς μέλλον.
Αυτή είναι η εξήγηση με λίγα λόγια που δίνουν οι αναλυτές και καταλαβάινω και εγώ.
Εσύ έχεις κάποια άλλη εξήγηση;;;;;

Όσον αφορά τους Γερμανούς, κρατάω μια επιφύλαξη...
Διονύση συγχώρεσέ με αλλά δεν έχω εντοπίσει κάποια εξήγηση στα γραφόμενά σου που να καλύπτει το ερώτημά μου. Ως εξήγηση αναφέρεις ότι "..
Έβαλαν λοιπόν οι Αυστριακοί τα τσιράκια τους, τους όπου φυσάει ο άνεμος Σκοπιανούς , Βούλγαρους , Αλβανούς κλπ να δημιουργήσουν ένα "φράγμα" εισροής προσφύγων, με ανταλλάγματα που πιθανόν να τα μάθουμε στο εγγύς μέλλον."
Και εγώ ξαναρωτάω: Ποιο είναι το πρόβλημα που έχουν οι Αυστριακοί και φυσικά οι Ολλανδοί και οι υπόλοιπες μικρές χώρες του Βόρειου τόξου; Για ποιο λόγο δεν θέλουν τους πρόσφυγες και είναι η αιτία του κλεισίματος των συνόρων; .xm.

Και εγώ ξαναρωτάω: Ποιο είναι το πρόβλημα που έχουν οι Αυστριακοί και φυσικά οι Ολλανδοί και οι υπόλοιπες μικρές χώρες του Βόρειου τόξου; Για ποιο λόγο δεν θέλουν τους πρόσφυγες και είναι η αιτία του κλεισίματος των συνόρων; .xm.
Πιστεύω ότι η οικονομία τους δεν αντέχει ορδές μεταναστών όπως της Γερμανίας .Η Ολλανδία έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.....
Επρεπε λοιπόν κάπου να τους σταματήσουν και το πιο βολικό ήταν η Χώρα μας.

Σε ρώτησα και εγώ , εσύ τι πιστεύεις;;;;

Πιστεύω ότι η οικονομία τους δεν αντέχει ορδές μεταναστών όπως της Γερμανίας .Η Ολλανδία έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.....
Επρεπε λοιπόν κάπου να τους σταματήσουν και το πιο βολικό ήταν η Χώρα μας.

Σε ρώτησα και εγώ , εσύ τι πιστεύεις;;;;

Εγώ πιστεύω πως είναι παράλογο ως κράτος και ως Ευρώπη, να δεχόμαστε τη στέρηση του δικαιώματος σ΄αυτούς τους ανθρώπους να πάνε ως πρόσφυγες όπου θέλουν.
Αν αυτές οι χώρες δεν τους θέλουν λόγω ότι δεν τους αντέχει η οικονομία τους, είναι λογικό να τους αντέχει η δικιά μας οικονομία;
Αντί να κράξουμε όλες αυτές τις χώρες, καθόμαστε και "τρωγόμαστε" μεταξύ μας, έχοντας να μας υπαγορεύουν τι να κάνουμε αυτοί που δεν τους επιθυμούν στην χώρα τους....

Εγώ πιστεύω πως είναι παράλογο ως κράτος και ως Ευρώπη, να δεχόμαστε τη στέρηση του δικαιώματος σ΄αυτούς τους ανθρώπους να πάνε ως πρόσφυγες όπου θέλουν.
Τι μπορούμε να κάνουμε Χρήστο;;;;Είμαστε τόσο αδύναμοι που δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα.
Υπάρχουν διεθνείς νόμοι που αφορούν τους πρόσφυγες και την μετακίνηση τους οι οποίοι καταστρατηγούνται από τις χώρες που έχουν φτιάξει αυτό το τραστ εναντίον της ελεύθερης διακίνησης τους.
Αν αυτές οι χώρες δεν του θέλουν λόγω ότι δεν τους αντέχει η οικονομία τους, είναι λογικό να τους αντέχει η δικιά μας οικονομία;
Φυσικά και δεν τους αντέχει η οικονομία μας , τι να κάνουν εδώ;;;;;Οι Ελληνες φεύγουν για άλλες χώρες , αυτοί να μείνουν εδώ να κάνουν τι;;;;;Ασε που θέλουν να φύγουν και θα φύγουν.Ο άνθρωπος που θέλει να φύγει δεν τον κρατάει τίποτα , θα την βρει την άκρη.
Αντί να κράξουμε όλες αυτές τις χώρες, καθόμαστε και "τρωγόμαστε" μεταξύ μας, έχοντας να μας υπαγορεύουν τι να κάνουμε αυτοί που δεν τους επιθυμούν στην χώρα τους...
Τους κράζουμε Χρήστο αλλά δεν νομίζω να ιδρώνει το αυτί τους .
Εμείς κάνουμε το χρέος μας σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ως οφείλουμε απέναντι σε αυτούς που έχουν ανάγκη .Αυτοί που τρώγονται είναι αυτοί που απλά δεν θέλουν τους πρόσφυγες , δεν θέλουν τους άθεους , δεν θέλουν τον γείτονα ,τον σκύλο του γείτονα που γαυγίζει , τους ολυμπιακούς , τους γκέι ....γενικά αυτοί που κάποιους δεν πρέπει να θέλουν.

Τι μπορούμε να κάνουμε Χρήστο;;;;Είμαστε τόσο αδύναμοι που δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα.
Υπάρχουν διεθνείς νόμοι που αφορούν τους πρόσφυγες και την μετακίνηση τους οι οποίοι καταστρατηγούνται από τις χώρες που έχουν φτιάξει αυτό το τραστ εναντίον της ελεύθερης διακίνησης τους.

Φυσικά και δεν τους αντέχει η οικονομία μας , τι να κάνουν εδώ;;;;;Οι Ελληνες φεύγουν για άλλες χώρες , αυτοί να μείνουν εδώ να κάνουν τι;;;;;Ασε που θέλουν να φύγουν και θα φύγουν.Ο άνθρωπος που θέλει να φύγει δεν τον κρατάει τίποτα , θα την βρει την άκρη.

Τους κράζουμε Χρήστο αλλά δεν νομίζω να ιδρώνει το αυτί τους .
Εμείς κάνουμε το χρέος μας σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ως οφείλουμε απέναντι σε αυτούς που έχουν ανάγκη .Αυτοί που τρώγονται είναι αυτοί που απλά δεν θέλουν τους πρόσφυγες , δεν θέλουν τους άθεους , δεν θέλουν τον γείτονα ,τον σκύλο του διπλανού που γαυγίζει , τους ολυμπιακούς ....γενικά αυτοί που κάποιους δεν πρέπει να θέλουν.

Νομίζω πως αν υπήρχε ένα οργανωμένο κράτος που με σωστή οργάνωση και πολική που θα μπορούσε να αντλήσει κονδύλια με σεβαστά ποσά για τον σκοπό αυτό, δεν θα είχε κανένας (οι εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν) πρόβλημα με τους πρόσφυγες...

Status
Not open for further replies.
Back