Πλάκα κάνεις ε;;;;;
Δεν κάνω πλάκα. Ο κόσμος πλέον χάνει την υπομονή του λόγω της ανοργανωσιάς του κράτους...
Πλάκα κάνεις ε;;;;;
Δεν πα να χάσει την υπομονή του ο κόσμος , την δική μου την έχω χάσει προ πολλού και είμαι σίγουρος ότι σαν και εμένα είναι χιλιάδες .Δεν κάνω πλάκα. Ο κόσμος πλέον χάνει την υπομονή του λόγω της ανοργανωσιάς του κράτους...
ΆΜΑ ισχύει αυτό τότε ντροπή και αίσχος.Και μακάρι να ισχύει αυτό γιατί αλλιώς υπάρχει πρόβλημα.Γιώργο την διαμαρτυρία την οργάνωσε η Χρυσή Αυγή.
Πιστεύεις σοβαρά ότι 10-20 κάτοικοι (δεν είδα παραπάνω) που δασκαλεύτηκαν από την Χ.Α λένε αλήθεια;;;;;
Εννοείτε,για αυτό τον λόγο γίνονται και οι συζητήσεις. Και εννοείτε ότι μπορεί και να κάνω λάθος στον τρόπο σκέψης μου.Σε κάθε περίπτωση εμείς εδώ είμαστε για να τα λέμε και που ξέρεις μπορεί μετά από τις συζητήσεις μας να βγαίνουμε σοφότεροι , όλοι μας.
Το ίδιο ισχύει και για μέναΚαι εννοείτε ότι μπορεί και να κάνω λάθος στον τρόπο σκέψης μου.
Δεν πα να χάσει την υπομονή του ο κόσμος , την δική μου την έχω χάσει προ πολλού και είμαι σίγουρος ότι σαν και εμένα είναι χιλιάδες .
Ε και;;;;;
Τι θα συμβεί δηλαδή αν ο κόσμος χάσει κι άλλο την υπομονή του;;;;;;
Θα ανατρέψει τον Τσίπρα;;;;;
Και άντε και τον στείλαμε στον αγύριστο .Μετά τι θα κάνει ο κόσμος που έχασε την υπομονή του;;;;;Για πες μου ρε Χρήστο;;;
Η παραπληροφόρηση συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικά ο καθημερινός αναγνώστης αδυνατεί να παρακολουθήσει αυτόν το απίστευτο χαμό από ψέματα κ
Διονυση μια ερωτησηΗ παραπληροφόρηση συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικά ο καθημερινός αναγνώστης αδυνατεί να παρακολουθήσει αυτόν το απίστευτο χαμό από ψέματα και "εκ του πονηρού¨ διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Είναι γνωστότατο στους πάντες , ειδικά στους εμπλεκόμενους με τις ιθαγένειες , ότι η ανάκληση της Ιθαγένειας γίνεται λόγω γραφειοκρατικών λαθών, που έκαναν πριν από 30- 50 χρόνια οι δημόσιες υπηρεσίες των χωρών προέλευσης των ομογενών."... Όπου "γραφειοκρατικά λάθη" υπολογίστε πλαστές βεβαιώσεις που όπως είναι γνωστό εκδίδονταν και εκδίδονται σωρηδόν από τις Ουκρανο - Γεωργιανές μαφίες...
Δεν είναι κάτι καινούργιο ότι η ανάκληση μιας απόφασης ιθαγένειας είναι υποχρεωτική, χωρίς την προηγούμενη ακρόαση του ενδιαφερόμενου όταν διαπιστωθεί επίσημα το γεγονός ότι για την κτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας χρησιμοποιήθηκαν παραποιημένα έγγραφα. Μετά η υπόθεση παίρνει ποινικό χαρακτήρα.
Οι ομογενείς με γνήσια Ελληνική καταγωγή δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, καθώς η Διοίκηση σπάνια κάνει λάθη, και όταν κάνει τα διορθώνει ανακαλώντας τις πράξεις της.
Επίσης ξέρει και η Κουτσή Μαρία ότι Πολλές μίζες είχαν δοθεί τότε σε διάφορους δημόσιους υπαλλήλους και της μια και της άλλης πλευράς για να χαρακτηριστούν ομογενείς διάφοροι που θέλαν να φύγουν από την Ουκρανία , Γεωργία κλπ
Υγ.Εκτος κι αν ανησυχειτε για τις αμετρητες Ρωσιδες , Ουκρανεζες κλπ που εγιναν Ελληνιδες εν μια νυκτι , οποτε παω πάσο
Επίσης :
Γιατί αφαιρούν ιθαγένειες από Έλληνες ομογενείς στη Θράκη;
http://www.militaire.gr/γιατί-αφαιρούν-ιθαγένειες-από-έλληνε/
Διονυση μια ερωτηση
Δεν σου φαινεται παραξενο οτι η ανακληση της Ιθαγενειας αναφερεται μονο για τους κατοικους της Θρακης ?
Αν δεν κανω λαθος Ποντιους απο το πρωην Σοβιετικο μπλοκ εχουμε και στον Ασπροπυργο-Μενιδι-Λιοσια-Καματερο αλλα και σε ολη την Ελλαδα
Τι σε κανει να πιστευεις οτι σε ολη την Ελλαδα εκτος Θρακης εχεις Ομογενεις ενω εκει Ρωσσους-Γεωργιανους κτλ ?
Απο την αλλη με την ιδια λογικη
πως αποδεχεσαι Ρουμανους-Βουλγαρους-Αλβανους -Μαροκινους -Ταλιμπαν χωρις να ελενξεις αν νομιμα εχουν αποκτησει την Ελληνικη Ιθαγενεια βγαζοντας τους σωριδον εγγραφα το Ελληνικο κρατος ?
Αυτους γιατι δεν τους κανεις ανακληση της Ιθαγενειας ?
Ειχε και τετοιους το προγραμμα Χρηστο δεν αντιλεγω αλλα οι περισσοτεροι αποχωρησαν απο την Ελλαδα αφου εκαναν την μπαζα τουςΓίνονται έλεγχοι νομιμότητας εγγράφων.
http://www.synigoros.gr/?i=foreigner.el.deltio-tautotitas.50726
Εμένα γιατί πάει το μυαλό μου στις νυχτερινές πτήσης ψηφοφόρων του Σιμήτη αν θυμάστε καλά;
Δεν μπορω να εχω αποψη για το σαιτ τι ρολο τραβαειΚώστα τους μαϊμού ψάχνουν , φαντάζομαι σε ολη την Ελλάδα.
Το οτι ψάχνουν μονο της Θράκης το λενε αυτα τα αξιόπιστα σαιτ.
Δεν πα να χάσει την υπομονή του ο κόσμος , την δική μου την έχω χάσει προ πολλού και είμαι σίγουρος ότι σαν και εμένα είναι χιλιάδες .
Ε και;;;;;
Τι θα συμβεί δηλαδή αν ο κόσμος χάσει κι άλλο την υπομονή του;;;;;;
Θα ανατρέψει τον Τσίπρα;;;;;
Και άντε και τον στείλαμε στον αγύριστο .Μετά τι θα κάνει ο κόσμος που έχασε την υπομονή του;;;;;Για πες μου ρε Χρήστο;;;
Υπαρχουν ομως οι ιδεοληψιες των κομματων και αυτες δεν βλεπω να τις ξεπερνανε με τιποτα
Αν περάσει κάτι τέτοιο η μόνη λύση θα είναι η άρνηση θεωρησης της άδειας για την φετινή περίοδο από όλους μας διαφορετικά θα είναι σαν να συμφωνούμε στην περικοπή της κυνηγετικής μας δραστηριότητας που σημαίνει κυνήγι τελοςΜε ολα αυτα λησμονουμε ενα ποοολυ σημαντικο θεμα που ειναι η διαβουλευση για το κυνηγι.
Λετε να βγει αληθινο το δημλσιευμα των ΚΝ για εναρξη 1 οκτωβριου και ληξη 31 ιαν;;;;
Τωρα το απογευμα ειδα ενα "φιλοζωο" διποδο που εβγαλε το σκυλακι του ντυμενο με γιλεκακι για περιπατο στο τετραγωνο εκανε και την αναγκη του και πισω παλι.
Το δικο του το ζωντανο ειναι ευτυχησμενο με αυτην την ζωη και το δικο μου που το βγαζω στην υπαιθρο να τρεξει να χαϊδευτει και να συναντηση και θηραμα ειμαι "τυρρανος" και "μισω" τα ζωα!!!!