Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ούτε 400.000 δεν είναι και έπεσε και σαν ποσοστό και σαν απόλυτο μέγεθος... Όταν τελειώσει η ιστορία με τους προφυλακισμένους, τότε μόνο πιστεύω θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα...
Κερδισμένοι των εκλογών ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και ΚΚΕ για μένα.
Σε απόλυτους αριθμούς έχεις δίκιο.
Η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει ποσοστό 6,28% και 17 έδρες που συνεπάγεται περίπου 380 χιλιάδες ψήφους.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής είναι χαμηλότερο των εκλογών του 2012 που είχε συγκεντρώσει 426 χιλιάδες και στις ευρωεκλογές του 2014 που είχε συγκεντρώσει 539 χιλιάδες ψήφους.

Ομως Βασίλη μην ξεχνάς ότι η χρυσή αυγή κατάφερε και πέτυχε σε καθεστώς απόλυτης απομόνωσης πολιτικό θρίαμβο με την τρίτη θέση.

Αυτό για μένα λεει πολλά......κάτι που ευχαρίστως να το συζητήσουμε κάποια στιγμή

Πριν μια ώρα μίλησα με τη γυναίκα μου η οποία ψήφισε στην Αθήνα .Στο ίδιο εκλογικό αλλά σε άλλη αίθουσα ψήφιζε μια ξαδέρφη μου.Και στις δυο δεν δόθηκε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ οπως και σε άλλους.Μάλιστα στην λίγη ώρα που ήταν εκεί σε κάποιον δεν δόθηκε ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
Δεν υπονοώ ούτε υπαινίσσομαι κάτι.Αναφέρω απλά τα γεγονότα.

Επειδη ημουν χτες εφορευτικη, ειδα τη διαδικασια απο μεσα. Καναμε πακετακια τα ψηφοδελτια και καποιες φορες γινοταν κατι λαθος. Σε ολους λεγαμε οτι αν ειναι "λειψο" το πακετο να ζητησουν ενα αλλο.

O κοσμος περιμενη να κανη μερικα απο αυτα που εταξε.Ισως να χει και χειροτερη[ τυχη εξελιξη ]απο τον γιωργακη.Η πρωτες συναντησεις με τους γερμαναραδες θα δειξουν.
Οι δε αλλοι απερχομενοι εισαντε στον κοσμο τους ,μην πω τιποτα αλλο,θυμιζουν γαλλικη επανασταση [ολαος πειναει ,,,και γιατι δε του δινετε παντεσπανι!!!!!!!!!!!]
Θα δουμε ,κοντος ψαλμος αλληλουια

Σε απόλυτους αριθμούς έχεις δίκιο.
Η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει ποσοστό 6,28% και 17 έδρες που συνεπάγεται περίπου 380 χιλιάδες ψήφους.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής είναι χαμηλότερο των εκλογών του 2012 που είχε συγκεντρώσει 426 χιλιάδες και στις ευρωεκλογές του 2014 που είχε συγκεντρώσει 539 χιλιάδες ψήφους.

Ομως Βασίλη μην ξεχνάς ότι η χρυσή αυγή κατάφερε και πέτυχε σε καθεστώς απόλυτης απομόνωσης πολιτικό θρίαμβο με την τρίτη θέση.

Αυτό για μένα λεει πολλά......κάτι που ευχαρίστως να το συζητήσουμε κάποια στιγμή
Κύριε Διονύση, ακόμα και μετά από τρία χρόνια, αυτή η φίμωση και η χρυσαυγιάδα σπρώχνει ακόμα κόσμο προς τα εκεί... Εκείνοι φωνάζουν ότι είναι αθώοι, τους κρατάνε έτσι τόσο καιρό μέσα χωρίς να κάνουν δίκη, ο κόσμος αναρωτιέται και Σαμαρά ο πολύ απογοητευμένος δεξιός δεν θα ψηφίσει (αν και πολλοί ψήφισαν τώρα, λόγω πόλωσης έναντι του ΣΥΡΙΖΑ). Είναι αυτό που έλεγε ο Μπαλτάκος στο βίντεο... Ο Σαμαράς σα μεγαλοαστός που είναι νόμιζε ότι όλα αυτά θα τους πάνε στο 2%, γιατί δεν έχει επαφή έξω με τον κόσμο που πένεται...
Εκεί που θα υπάρχει ανησυχία είναι μόλις περάσει το 18μηνο και δεν γίνει δίκη με τελικό αποτέλεσμα... Γι' αυτό λέω πρέπει να περιμένουμε... Ήδη πάντως έχουν χάσει 150.000 ψήφους, εξάλλου ο Έλληνας μην ξεχνάτε μυαλά δεν αλλάζει εύκολα, ακόμα ψηφίζει αλήτες στιλ ΠΑΣΟΚ, ΓΑΠ κλπ

O Eλληνας, λυπαμαι που σας το λεω, αλλα ψηφιζει αυτον που του ταζει τα περισσοτερα. Θα μουρμουρισει μετα "τα χερια μου να κοπουν αν ξαναψηφισω..." αλλα θα το ξανακανει. Ειναι μια μαζα ψηφοφορων που παει απο το ενα κομμα στο αλλο, αναλογως τι τον συμφερει.

εμενα ρε παιδια μου εκανε εντυπψση το ποσοστο της νεας δημοκρατιας...ειναι δυνατον μετα απο 3 χρονια γ@μ@σι να ψηφισουν τοσοι πολλοι?πραγματικα αναρωτιεμαι τι ποσοστο θα επερνε σε μια αλλη ευρωπαικη χωρα μετα απο αυτην την σκληρη λιτιτητα που ειχε επιβαλει.28% το θεωρω παρα πολυ

http://www.iefimerida.gr/news/18865...ono-kai-tragoydise-ton-ymno-toy#ixzz3PvkgoCfo .xm..xm.
Να υποθεσω οτι ο συγκεκριμενος Βουλευτης αμα λαχει θα βγει και στο βουνο να κανει αντισταση αν του ζητηθει ? .buy buy.
Ωραια ξεκινησαμε
Κατα τα αλλα ο Τσιπρας ζηταει απο τον Ελληνικο λαο να ενωσει τις δυναμεις του για να αντιμετωπισει τους ξενους τοκογλυφους -δανειστες για να απαλλαγει η χωρα απο τον ζυγο και την εποπτεια τους
Πως θα γινει αυτο οταν Βουλευτες τους προωθουν τον διχασμο της Ελληνικης κοινωνιας ?
Πιστευω να παρει θεση και να τους βαλει κωλ@χερο γιατι αλλιως θα οδηγηθουμε σε αλλες καταστασεις που δεν θα ειναι για το καλο της χωρας αλλο που δεν θελουν και οι Ευρωπαιοι για να μας ξεσκισουν μια και καλη

• Like
Reactions: DrV
Την είδηση την "εφαγε" η επικαιρότητα.
Πριν λίγο μαθεύτηκε ο θάνατος του Ντέμη Ρούσσου σε ηλικία μόλις 68 ετών...
Την είδηση μάθαμε από το twitter του Νίκου Αλιάγα από το Παρίσι.
Νοσηλευόταν αρκετό καιρό τώρα στο "ΥΓΕΙΑ" και απεβίωσε το πρωί της Κυριακής 25 Ιαν.2015

Συνέβη ένα τρομερό στρατιωτικό ατύχημα σε άσκηση του ΝΑΤΟ στην Ισπανία, εμπλέκεται ελληνικό F-16 αρκετοί νεκροί και τραυματίες, αγνοείται η τύχη των Ελλήνων πιλότων, ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά για όλους...

O Eλληνας, λυπαμαι που σας το λεω, αλλα ψηφιζει αυτον που του ταζει τα περισσοτερα. Θα μουρμουρισει μετα "τα χερια μου να κοπουν αν ξαναψηφισω..." αλλα θα το ξανακανει. Ειναι μια μαζα ψηφοφορων που παει απο το ενα κομμα στο αλλο, αναλογως τι τον συμφερει.
συμφέρον σ αυτές τις εκλογές δεν υπήρχε γιατί απλά δεν υπάρχουν βολεμένοι απ αυτό το κόμμα ούτε το 36% είναι ιδεολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ
αγανακτισμένοι,εξαθλιωμένοι,άνεργοι,πεινασμένοι,ψυχικά πειραγμένοι,παπούδες,γονείς,παιδιά τελειωμένοι
αυτοί υπάρχουν σήμερα και αυτοί σε 4 χρόνια το αργότερο θα στείλουν το ΣΥΡΙΖΑ από κει που ήρθε αν αποτύχει η κοροιδέψει
τότε και πάλι θα έρθουν οι βολεμένοι και οι συμφεροντολόγοι πάλι στην εξουσία
για μένα 1η φορά ο Ελληνας ψήφισε σωστά διώχνοντας την σαπίλα παίρνοντας ελπίδα από το αβέβαιο και ριψοκίνδυνο
επίσης θα θελα σε 4 χρόνια ακόμα και έχει αποτύχει η νέα κυβέρνηση να μην βρεθεί ούτε ένας να πει σας τα λεγα

Συμφερον δεν υπηρχε; Oταν βγαινεις και ταζεις πραγματα οσοι σε ψηφισουν για αυτο το λογο, απο συμφερον δεν το κανουν βρε Μακη; Αν ημουν σχολικος φυλακας, καθαριστρια, εργαζομενος στην ΕΡΤ η ψηφος με σκοπο την επαναπροσληψη, δεν ειναι απο συμφερον; Οταν λεω συμφερον, εννοω ανθρωπους που θα πιστεψουν οσα ταζει. Δεν ειναι απαραιτητα συμφεροντολογοι, ή λαμογια. Δεν ειναι ομως και ιδεολογοι Συριζαιοι

• Like
Reactions: DrV
Συμφερον δεν υπηρχε; Oταν βγαινεις και ταζεις πραγματα οσοι σε ψηφισουν για αυτο το λογο, απο συμφερον δεν το κανουν βρε Μακη; Αν ημουν σχολικος φυλακας, καθαριστρια, εργαζομενος στην ΕΡΤ η ψηφος με σκοπο την επαναπροσληψη, δεν ειναι απο συμφερον; Οταν λεω συμφερον, εννοω ανθρωπους που θα πιστεψουν οσα ταζει. Δεν ειναι απαραιτητα συμφεροντολογοι, ή λαμογια. Δεν ειναι ομως και ιδεολογοι Συριζαιοι
δεν διαφωνώ συνολικά μαζί σου καλέ μου φίλε να πώ 2 πράγματα όμως και να το κλείσω
1)ποιό είναι μεγαλύτερο συμφέρον;;;;;
να απαιτώ πρόσληψη απ αυτόν που ψήφισα για να καλυτερεύσω την ζωή μου όπως παλιότερα
η
να ελπίζω επαναπρόσληψη απ αυτόν που ψήφισα για να κερδίσω την ζωή που μου χάλασαν όπως τώρα;;;
2)πως κάποια απλή καθημερινότητα την οποία καπηλεύτηκαν χρόνια και χρόνια οι απερχόμενοι,έγιναν θαύματα ακατόρθωτα για τους επερχόμενους;;;;
ο χρόνος θα δείξει και γι αυτούς και για το λαό αν ξεχνά η αν μαθαίνει σιγά σιγά :)

Βίκτωρα από τη στιγμή που συγκυβέρνησαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (μη ξεχνάμε και ΔΗΜΑΡ & ΛΑΟΣ) και να πηγαινοέρχονται οι βουλευτές από το ένα κόμμα στο άλλο, νομίζω πως είναι περιττό να μιλάμε ακόμη για ιδεολογίες....
Επίσης θεωρείς αφύσικο και παράλογο να ψηφίζει κάποιος για το προσωπικό του συμφέρον; Εγώ για μην πω κανέναν, ξέρω ελάχιστους που δεν το κάνουν αυτό...

Βίκτωρα διακρίνω μια πικρία ως προς το αποτέλεσμα αλλά αυτό που θα σχολιάσω είναι ότι αναφέρεσαι ξανά και ξανά ότι οι Ελληνες ψήφισαν με βάση το προσωπικό συμφέρον Σ'αυτό νομίζω ότι ο Μάκης απάντησε με τον καλύτερο τρόπο.
Οι απολυμένοι ,οι εξαθλιωμένοι από τα μέτρα ,όλοι αυτοί που μπήκαν σε ένα τσουβάλι με τους έχοντες και οριζόντια υπέστησαν όσα υπέστησαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το βλέπεις συμφέρον ;
Εκτός αν δεν μπορείς να τους καταλάβεις.Γιατί πιστεψέμε έχω συναδέλφους οι οποίοι δεν έχουν νοιώσει τίποτα στο πετσί τους.Η απλά δεν πολυενδιαφέρονται κιόλας γιατί υπάρχει καβάντζα και εισοδήματα απο άλλες πηγές.
Πέρα από όλους αυτούς ,εγώ προσωπικά όπως και όλοι μας νομίω ,γνωρίζω πολύ κόσμο που ανήκε σε άλλα πολιτικό χώρο και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ γιατί επιτέλους ήθελε να δώσει τέλος στην κοροιδία,στην άδικη υπερφορολόγηση , στην κατεδάφιση του συστήματος υγείας,στην ισοπέδωση εργασιακών σχέσεων, στην ακρίβεια , στα άδικα μέτρα .Η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης είναι γεγονός.
Όπως γεγονός είναι και τα όσα έλεγαν στα Ζάππεια 1,2,3......αυτοί που σήμερα έδειξαν και τον πολιτικό τους πολιτισμό και φύγαν σαν ποντίκια απο τα Μέγαρο Μαξίμου.
Αυτός είναι ο σεβασμός απέναντι στην θέληση του λαού ο οποίος εκφράστηκε με την ψήφο του.
Αυτή είναι η δημοκρατία τους.
Όλα αυτά από έναν μη Συριζαίο .

Status
Not open for further replies.
Back