Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
χαχαχαχα συμπαράσταση λοιπόν στους άδικα χρεοκοπημένους και τίμιους , Μαρινόπουλο , Ταβουλάρη , Ψυχάρη κλπ κλπ κλπ .,,,,,.
Τι πίνετε μερικοί;;;;;.sarcastic.

Last edited by a moderator:
Τώρα, τώρα, θα σας αναλάβουν οι τεχνοκράτες και καθηγηταδες του φόρουμ και θα σας πω εγώ που κατηγορείτε τους επιχειρηματιες...:D
Γιώργο θα παραφράσω κάτι που μου είχες πει παλιότερα: Η αναφορά σε λαμόγια ιδιώτες δεν αφορά τον φουκαρά χασάπη της γειτονιάς... :)
Χρησταρα, κάτι προσπαθείς να πεις αλλά δεν το πιάνω. :cool:

Τώρα, τώρα, θα σας αναλάβουν οι τεχνοκράτες και καθηγηταδες του φόρουμ και θα σας πω εγώ που κατηγορείτε τους επιχειρηματιες...:D
Γιώργο αν εννοείς ότι θα αναλάβουν εμένα καθηγητές του φόρουμ, θα ήθελα να σου πω πως αυτό είναι προσβλητικό για την προσωπικότητά μου και δεν έχω καμμιά ανάγκη μαθημάτων από καθηγητές του φόρουμ.

Χρησταρα, κάτι προσπαθείς να πεις αλλά δεν το πιάνω. :cool:
Προσπαθώ να σου πω ότι χρησιμοποιώντας την φράση που παρέθεσα που αναφερόσουν τότε στους μεγάλους επιχειρηματίες έτσι και τώρα η αναφορά γίνεται στους μεγάλους επιχειρηματίες-λαμόγια. Χρησιμοποίησα τη φράση σου με το ίδιο ακριβώς νόημα αλλά αυτή τη φορά αντίστροφα (από μένα προς εσένα). Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Δεν υπονοώ τίποτα. Άλλωστε μου αρέσουν τα καθαρές κουβέντες όπως ξέρω πολύ καλά ότι το ίδιο κάνεις και εσύ. :)

Last edited:
Γιώργο αν εννοείς ότι θα αναλάβουν εμένα καθηγητές του φόρουμ, θα ήθελα να σου πω πως αυτό είναι προσβλητικό για την προσωπικότητά μου και δεν έχω καμμιά ανάγκη μαθημάτων από καθηγητές του φόρουμ.
Χρήστο, διόρθωσα την παράθεση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις !

Νομίζω είναι αποδεδειγμένο πως από το παρελθόν οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν ή δεν είναι ικανοί να μάθουν. Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και μπρος. Εγώ είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση με επιχειρήματα...Το μοναδικό που έχει σημασία είναι όλοι οι συνάνθρωποί μου να ζουν καλά. Έτσι θα ζω και εγώ καλά. Το έχω ξαναπεί, αν ο συνάνθρωπος σου δεν είναι ασφαλής τότε δεν είσαι και εσύ. Για τον λόγο αυτό θεωρώ ηλίθιους αυτούς που κοιτούν την πάρτη τους...

Νομίζω είναι αποδεδειγμένο πως από το παρελθόν οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν ή δεν είναι ικανοί να μάθουν. Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και μπρος. Εγώ είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση με επιχειρήματα...Το μοναδικό που έχει σημασία είναι όλοι οι συνάνθρωποί μου να ζουν καλά. Έτσι θα ζω και εγώ καλά. Το έχω ξαναπεί, αν ο συνάνθρωπος σου δεν είναι ασφαλής τότε δεν είσαι και εσύ. Για τον λόγο αυτό θεωρώ ηλίθιους αυτούς που κοιτούν την πάρτη τους...
Πολύ υγειής ο τρόπος σκέψης σου, Βασίλη. Επέτρεψε μου όμως να πω ότι είναι πολλά έτη φωτός μακριά από την πραγματικότητα, όπως και ο δικός μου άλλωστε. Παραπάνω από το 50% των ψηφοφόρων λειτουργούν με βάση το προσωπικό συμφέρον. Προσωπικά οι επιλογές μου θα γινόντουσαν αιτία να χάσω πολύ περίσσοτερα υλικά από ότι θα κέρδιζα, αυτό όμως δεν με αποτρέπει από το να θεωρώ την κοινωνία στο σύνολο της κερδισμένη.

Πολύ υγειής ο τρόπος σκέψης σου, Βασίλη. Επέτρεψε μου όμως να πω ότι είναι πολλά έτη φωτός μακριά από την πραγματικότητα, όπως και ο δικός μου άλλωστε. Παραπάνω από το 50% των ψηφοφόρων λειτουργούν με βάση το προσωπικό συμφέρον. Προσωπικά οι επιλογές μου θα γινόντουσαν αιτία να χάσω πολύ περίσσοτερα υλικά από ότι θα κέρδιζα, αυτό όμως δεν με αποτρέπει από το να θεωρώ την κοινωνία στο σύνολο της κερδισμένη.
Ναι είναι μακρυα από την πραγματικότητα την τωρινή. Έτσι όμως έχω μάθει να σκέφτομαι. Πάντα κάνω μια ερώτηση στον εαυτό μου, τι θα έκανα αν ειχα την ευκαιρία να βγάλω 10 εκατομμύρια εις βάρος χιλιάδων συνανθρώπων μου. Η πραγματική απάντηση είναι ότι δεν ξέρω γιατί αλλιώς είναι να το σκέφτομαι και αλλιώς να συμβεί. Θεωρώ όμως πως θα κανω το σωστό. Πόσοι από αυτούς που παραπονιούνται τώρα θα έκαναν το σωστό για την κοινωνία και πόσοι το σωστό για τον εαυτό τους? Νομίζω το ποσοστό ξεπερνάει το 50% που λες...

Πάντα κάνω μια ερώτηση στον εαυτό μου, τι θα έκανα αν ειχα την ευκαιρία να βγάλω 10 εκατομμύρια εις βάρος χιλιάδων συνανθρώπων μου.

Σε περίπτωση που είχαμε μπροστά μας το μέλι , νομίζω ότι αυτοί που θα βούταγαν μέσα το δάκτυλο τους θα ήταν πάαααααρα πολλοί .
Παραδείγματα άπειρα με ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την θέση τους και καταχράστηκαν χρήματα του δημοσίου και χρεοκόπησαν την χώρα μας .
Όλοι αυτοί πιθανόν να έκαναν την ίδια ερώτηση στον εαυτό τους , όταν φυσικά ήταν έξω από τα πράγματα:)
Πόσοι από αυτούς που παραπονιούνται τώρα θα έκαναν το σωστό για την κοινωνία και πόσοι το σωστό για τον εαυτό τους? Νομίζω το ποσοστό ξεπερνάει το 50% που λες...
Ποσοστό που ξεπερνάει το 50%;;;;;;Πολύ λίγους λες !!!!!
Χαρακτηριστικά παραδείγματα των περισσότερων εργατοπατέρων που ξεκίνησαν να αγωνίζονται για το καλό της κοινωνίας και για τα δίκαια των εργαζομένων και κατέληξαν πάμπλουτοι με εκατομμύρια αδήλωτα .

Υπάρχει όμως και η άλλη η περίπτωση.
Να είσαι ικανός ,να θες και να μπορείς βεβαίως να ρισκάρεις και να δημιουργήσεις μια κερδοφόρα για τον εαυτό σου επιχείρηση, δημιουργώντας βέβαια θέσεις εργασίας αλλά αμείβοντας το προσωπικό σου με ψίχουλα ή τέλος πάντων με αυτά που ορίζει η νομοθεσία.
Μήπως εννοείς ότι και σε αυτή την περίπτωση βγάζεις εκατομμύρια εις βάρος των συνανθρώπων σου ;;;;;

Ο ανθρωπος πρεπει να χει σαν μεγαλύτερο κριτη τον εαυτο του.
Οταν κανεις αυτοκριτική και βρίσκεις λαθος τοτε εχεις παρει δρομο κακο κ θα σου βγει σε κακο.
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ.
η δε ειρωνεια ειναι να κρινεις τους υπόλοιπους να δειχνεις οτι εισαι υποδειγμα και οταν δεν βλεπει κανεις να είσαι χειρότερος απο αυτους που κρινεις
Εκει πραγματικα εχεις πιασει πατο.
Η ζωη γυρίζει και τα αδικα επιστρεφουν στους αδικους.
Ειτε τα τρως απ το δημοσιο και εννοω κλεψιες...ειτε φακελωνεσε για να δεις τον αρωστο είτε τα κλέβεις απ τα παιδια σου
..ειτε δεν πληρωνεις τους υπαλληλους σου. ..ειτε κοροιδευεις το αφεντικό σου...ειτε κλεβεις στην ουρα....είτε κλεβεις θηραμα...ειτε λαθροθηρας ...ειτε.....οτιδηποτε.......ΕΣΥ ασχετως του τι κανει ο διπλα...τοτε ΔΕΝ μπορεις να λες τιποτε και ειδικα για τον διπλα σου.
Πατερας σημερα γκει βιαζε με τον αλλο τον γκει τον εραστη του τον γιο του με νοητική στέρηση.
Παπας ασελγουσε σε μωρα μεσα στην εκκλησια.
Γιατρος φακέλων όταν και αφηνε να πεθαινει ο κοσμος εαν δεν τον πληρωνε.
Δημοσιος υπαλληλος αλλαζε την σειρα αιτησεων για να εξηπυρετηθει.
Δημοσιος υπαλληλος εκανε μαρτυριο την ζωη συναδελφου του γιατι ηταν παραγωγικος κ φαινόταν η κωλυσιεργια του.
Ιδιωτ.υπαλληλος εκλεβε το αφεντικό του.
Μαλακας μπαινει στην μεση της ουρας και πισω πςριμενει υπομονετικά γριουλα με μπαστουνι.
Καθημερινά βιώματα. .....που δείχνουν οτι είμαστε για κλαματα.
Και βλεπεις καθε τοσο ακτινες φωτος.....ας μου επιτραπεί. ....ο Πανος που επέστρεψε το πορτοφολι ο Δημητρης που βοηθησε να βρεθούν ρα σκυλιά. ....και αλλα πολλά και λες...ναι εγω θα με σωστός και ας καταρεουν διπλα ολα.
Περνουν παααρα πολλοι καλα εις βαρος συνανθρωπων τους.
Μπορει να ζησουν κ ολη τους την ζωη καλά κ πλουσιοπαροχα.
Ουτε κ φτιαξε κανεις περιουσια με τον σταυρο στο χερι.
Καποια στιγμη ομως ΟΛΑ πληρώνονται. ...μηδενος εξαιρουμενου.
Ολοι λοιπον καποτε θα πληρώσουμε.

Ενα παιδακι με νοητικη υστερηση
αντιμετωπο με τις ορεξεις ανωμαλων ανθρωπαριων
http://www.pontos-news.gr/article/1...-ton-12hrono-gio-toy-mazi-me-ton-syntrofo-toy
Θα τους δικασουν και στην καλυτερη των περιπτωσεων αυτα τα σκουπιδια θα φυλακιστουν για 5 χρονια το πολυ συμφωνα με την νομοθεσια Παρασκευοπουλου
θα φορολογουμε εγω για να τους ταιζω στην φυλακη
και στην συνεχεια θα αποφυλακιστουν και θα συνεχισουν το εργο τους προσεγγιζοντας αθωα πλασματα καταστρεφοντας τις ζωες τους για να καλυψουν τις ορεξεις τους
Αααα ρεεε Σιβηρια που χρειαζεται

ποια σιβηρια ρε κωστα.απο ηλεκτρικη καρεκλα και πανω. εδω εχθες πατερας 43 χρονων στη κυριολεξια σαπισε το 3 χρονο κοριτσακι του στο ξυλο και οταν η μανα το πηγε στο νοσ. με μωλωπες και αλλα πολλα και τη ρωτησαν τι εγινε και πως χτυπησε ευτυχως ειπε την αληθεια και πηγε η αστυν. και τον επιασε. ο παλιοκερατας το εδερνε με σιδερενια κρεμαστρα γιατι λεει εκανε φασαρια και τον ενοχλουσε. στη κρεμαλα ο.. ουστης

Ενα παιδακι με νοητικη υστερηση
αντιμετωπο με τις ορεξεις ανωμαλων ανθρωπαριων
http://www.pontos-news.gr/article/1...-ton-12hrono-gio-toy-mazi-me-ton-syntrofo-toy
Θα τους δικασουν και στην καλυτερη των περιπτωσεων αυτα τα σκουπιδια θα φυλακιστουν για 5 χρονια το πολυ συμφωνα με την νομοθεσια Παρασκευοπουλου
θα φορολογουμε εγω για να τους ταιζω στην φυλακη
και στην συνεχεια θα αποφυλακιστουν και θα συνεχισουν το εργο τους προσεγγιζοντας αθωα πλασματα καταστρεφοντας τις ζωες τους για να καλυψουν τις ορεξεις τους
Αααα ρεεε Σιβηρια που χρειαζεται
έννοια σου και 5 χρόνια στη φυλακή θα τους κάνουν το κώτσο σουρωτήρι .kkk.

έννοια σου και 5 χρόνια στη φυλακή θα τους κάνουν το κώτσο σουρωτήρι .kkk.
Οτι και να τους κάνουν θα το ευχαριστηθούν..Αφού την έχουν ξεριζώσει την αχλαδιά..
Ένα σμπάρο μες το κεφάλι μπορούν να τους ρίξουν?

Εμενα αυτο που με απασχολει πρωτα ειναι οτι υπαρχουν τετοια τερατα και μετα η τιμωρια τους που πρεπει επιτελους να ειναι παραδειγματικη με ολη τη σημασια της λεξης. Κατα τα αλλα μια αναγουλα... Κριμα στα αθωα παιδακια...

Αφου τα εχουμε ξαναπει, τα μεγαλα ψαρια ειτε σπανε το δικτυ ειτε εχουν τροπους και το αποφευγουν. Και εφοσον ειναι νομιμο, δεν μπορει και καμμια κυβερνηση να τους το απαγορεψει. Ξεκινας λοιπον με τεραστιους τιτλους, εχεις ηδη προκαταβαλλει τον αναγνωστη, και καπου στη μεση με νορμαλ γραμματα, το ξεφουρνιζεις "
Είναι νόμιμη η φοροαποφυγή;

Η σύντομη απάντηση είναι... δυστυχώς ναι."

Αντι λοιπον να ξεκινησουμε απο κει, βαζουμε πηχιαιους τιτλους για τον Μαρινακη (θα ψαρωσουν ολοι οι αντι), για τον Γιαννακοπουλο ισως, για το Μελισσανιδη, για το Χ τον Ψ και θα ψαρεψουμε το αντιστοιχο κοινο. Αντι να ξεκινησουμε απο το πως (εαν φυσικα υπαρχει η πολιτικη βουληση απο ολους) θα φορολογηθει ο υπερμετρος πλουτος χωρις ομως να δωσουμε κινητρα για να φυγουν, και το πως τελικα η μαριδα θα πληρωνει οσα πραγματικα μπορει ωστε να διαβιει αξιοπρεπως, και το πως θα προσελκυσουμε νεες επενδυσεις ωστε να αυξησουμε τα εσοδα, αναλωνομαστε σε πυροτεχνηματα περι μεγαλων φοροφυγαδων.

Τώρα που πουλήθηκε ή Τραινοσε στους Ιταλους πόσο θα κοστίζει με απλό συρμό
το εισητήριο από ΣΤ.Λαρισης -Αλεξανδρουπολη ?
Αν δεν κάνω λάθος μέχρι τώρα γύρω στα 20-25 ευρώ
Τώρα που θα αναλάβουν οι Καρμποναρες ?
http://www.pontos-news.gr/article/152304/me-45-ekat-eyro-i-trainose-poylithike-stoys-italoys

Ποσο μικροι ...ποσο λιγοι εχουμε γινει ουτε ψηγμα DNA απο τους αρχαιους Ελληνες της δημοκρατιας και της δικαιοσυνης..?!!!

Status
Not open for further replies.
Back