Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα που πουλήθηκε ή Τραινοσε στους Ιταλους πόσο θα κοστίζει με απλό συρμό
το εισητήριο από ΣΤ.Λαρισης -Αλεξανδρουπολη ?
Αν δεν κάνω λάθος μέχρι τώρα γύρω στα 20-25 ευρώ
Τώρα που θα αναλάβουν οι Καρμποναρες ?
http://www.pontos-news.gr/article/152304/me-45-ekat-eyro-i-trainose-poylithike-stoys-italoys
Και πολλά δίνουν Κώστα!!!!
Μιλάμε για έναν σιδηρόδρομο που θυμίζει Ινδία με παμπάλαιες μηχανές και συρμούς , με ολόκληρες περιοχές χωρίς σύνδεση (Πελλοπόνησος κλπ) με απίστευτα χρέη παντού τα οποία ως συνήθως τα πληρώνουμε εμείς , με χρυσοπληρωμένους αμέτρητους και άχρηστους διευθυντές, κομματικές τοποθετήσεις που ξύνουν όλη μέρα τα @ρχίδια τους χωρίς καμία διάθεση βελτίωσης του οργανισμού , με τρομακτικές κομπίνες σε δρομολόγια κλπ ( ποιος ξεχνάει την κομπίνα που είχαν στήσει υπάλληλοι που μετέφεραν εμπορεύματα και τα χρήματα τα έβαζαν στην τσέπη και πολλά άλλα).
Αφού όλες οι κυβερνήσεις , μηδενός εξαιρουμένης , αποδείχθηκαν ανίκανες να φτιάξουν τα τρένα, ας τα δώσουμε στους ξένους μπας και δούμε σιδηρόδρομο της προκοπής και όχι τον "μουτζούρη" που έχουμε σήμερα.

Last edited by a moderator:
είμασταν πριν 3-4 χρόνια σε εκδρομή με τις μοτοσυκλέττες...κάποια στιγμή έχουμε σταματήσει σε μεσαίου/μικρού μεγέθους Σ.Σ. και πιάνουμε κουβέντα με τον Σταθμάρχη υπηρεσίας...
μας μίλησε για πράγματα και θαύματα ..που μας άφησε με ανοικτό το στόμα.....
πχ ....ολόκληροι εμπορικοί συρμοί δεν ήταν πουθενά δηλωμένοι και κυκλοφορούσαν συνέχεια στο δίκτυο με κάλυψη συνδικαλιστών και υψηλά ιστάμενων !!
Η απόλυτη σήψη...μαζί τα τρώγανε και αυτοί ;), το καύσιμο, η συντήρηση, οι αποσβέσεις ήταν της υπηρεσίας και οι μισθοί των μηχανοδηγών στα 7-9000 ευρώ.

Και πολλά δίνουν Κώστα!!!!
Μιλάμε για έναν σιδηρόδρομο που θυμίζει Ινδία με παμπάλαιες μηχανές και συρμούς , με ολόκληρες περιοχές χωρίς σύνδεση (Πελλοπόνησος κλπ) με απίστευτα χρέη παντού τα οποία ως συνήθως τα πληρώνουμε εμείς , με χρυσοπληρωμένους αμέτρητους και άχρηστους διευθυντές, κομματικές τοποθετήσεις που ξύνουν όλη μέρα τα @ρχίδια τους χωρίς καμία διάθεση βελτίωσης του οργανισμού , με τρομακτικές κομπίνες σε δρομολόγια κλπ ( ποιος ξεχνάει την κομπίνα που είχαν στήσει υπάλληλοι που μετέφεραν εμπορεύματα και τα χρήματα τα έβαζαν στην τσέπη και πολλά άλλα).
Αφού όλες οι κυβερνήσεις , μηδενός εξαιρουμένης , αποδείχθηκαν ανίκανες να φτιάξουν τα τρένα, ας τα δώσουμε στους ξένους μπας και δούμε σιδηρόδρομο της προκοπής και όχι τον "μουτζούρη" που έχουμε σήμερα.
Διονυση δεν σε αναγνωριζω αδερφε :p:eek:
Διαβαζω και ξαναδιαβαζω το ποστ σου και εχω μεινει αφωνος :eek:
Αν θυμαμαι καλα ησουν εναντιον των αποκρατικοποιησεων και του ξεπουληματος της δημοσιας περιουσιας
Τωρα τι σε εκανε να αλλαξεις γνωμη ? .xm.
Να συμφωνησω οτι στον ΟΣΕ εγιναν δεκαδες κομπινες απο στελεχη και υπαλληλους
Δικασε τους και δεσμευσε τους την περιουσια τους
Αυτο τι σημαινει οτι πρεπει να ξεπουλησουμε το οικονομικοτερο μεσο μεταφορας του λαου ?
Για το θεμα της Πελλοπονησου η γραμμη ειχε ανανεωθει αλλα επρεπε να επιβιωση το Κτελ για να πληρωνουμε εισητηριο Μεγαλοπολη -Κηφισο 23 ευρω σε αντιθεση με το τρενο που πληρωναμε 10 ευρω
Και τι θα κερδισουμε ?
Να υποθεσω οτι κερδισαμε με το ξεπουλημα του Εθνικου οδικου δικτυου 70 ευρω διοδια Αθηνα -Αλεξανδρουπολη και τουμπαλιν
Αθηνα -Καλαματα και τουμπαλιν 25 ευρω
Αττικη οδος 2.80 ενω εχει ξεχρεωθει το εργο
και ακολουθει
το Ελληνικο
τα λιμανια
οι παραλιες κτλ
Οσο για τους μισθους των εργαζομενων σε αυτες τις πολυεθνικες εταιρειες ?
Κυμαινονται απο 500-700 ευρω
Ζησε Μαη μου να φας τριφιλλι

Last edited:
Αν θυμαμαι καλα ησουν εναντιον των αποκρατικοποιησεων και του ξεπουληματος της δημοσιας περιουσιας
Τωρα τι σε εκανε να αλλαξεις γνωμη ? .xm.
Οχι Κώστα , ήμουν πάντα ( φυσικά συνεχίζω να είμαι ) κατά των απολύσεων.
Μπορείς τους άχρηστους να τους κάνεις χρήσιμους ή στην ίδια υπηρεσία ή σε κάποια άλλη .
Δεν ξέρω αν σε κάποιο μεμονωμένο γεγονός και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες ήμουν εναντίον κάποιας αποκρατικοποίησης αλλά σε γενικές γραμμές ότι είναι σάπιο πρέπει να ξακαθαρίζεται.

Αν φίλε θες να βλέπεις αυτό το χάλι του ΟΣΕ και θες να πληρώνεις για πάντα άχρηστους κηφήνες οι οποίοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι κομπίνες , τότε πάω πάσο.

Όσο για τους μισθούς σε αυτές τις πολυεθνικές φαντάζομαι ότι κυμαίνονται εκεί που λες , αλλά προτιμώ να πληρώνει ο ιδιότης τον εργαζόμενο 500-700 παρά να πληρώνω εγώ τον κηφήνα 10.000 ευρώ.

υγ Οι άνθρωποι φίλε μου εξελίσσονται και προχωρούν μέρα με την μέρα , αυτούς που έχει κολλήσει το μυαλό τους να λυπάσαι:)

Σε παλιο και σαπιο ρουχο μπαινουν καινουργια μπαλωματα ? Ξυλωμα και φτιαξιμο απο την αρχη ολα, αλλιως δεν θα αλλαξει τιποτα..!!

Last edited:
Μια ... τρελή τα έλεγε πριν λίγα χρόνια και φυσικά... γέλαγε ο κόσμος.
Εννοείτε ότι θα εμπλακεί η Ελλάδα, η Ευρώπη δεν διασφαλίζει τα σύνορα.

Γιατι, στα προηγουμενα πραξικοπηματα ειχαμε εμπλακει;

Ποια τρελλη;
Η εμπλοκή δεν σημαίνει αναγκαστικά πόλεμος, η εμπλοκή θα είναι βέβαιη σε πολλα επίπεδα και θα εκφυλισει ακόμα περισσότερο την γύρω περιοχή.
Για την "τρελή" άστο, δεν είναι του παρόντος.

Αν και ζω στην πιο κρίσιμη περιοχή της χώρας σε σχέση με τις εξελίξεις, συνιστώ ψυχραιμία... είναι νωρίς για προβλέψεις...

Πριν 8 μήνες όταν είχα πρόταση από την νέα μου εταιρεία, η παλιά μου εταιρεία μου είχε ζητήσει να πάω για 2 χρόνια Τουρκία...αυτά βλέπω και επιβεβαιώνω τους φόβους μου!

Να παρακαλάμε να τελειώνει αυτή η ιστορία γρήγορα και αναίμακτα διότι εννοείται οτι η χώρα μας θα είναι η πρώτη που θα υποστεί τις συνέπειες.

Αναιμακτα δεν προκειται να τελειωσει. Ο Ερντογαν δεν φαινεται διατεθειμενος να φυγει ετσι απλα. Η εμπλοκη, ετσι οπως το λες, ναι, θα μας επηρεασει και μας

Πριν λίγο επέστρεψα από γάμο
Αφού τελείωσε ή τελετή και οδηγήθηκαμε στο τραπέζι
μετά από μία ώρα και πριν εμφανιστεί το ζευγάρι να κόψει την τούρτα
ακούστηκε μία φωνή στα πίσω τραπέζια =
Πόλεμος στην Τουρκία πραξικόπημα :eek:
Ξαφνικά όλοι πήραν στα χέρια τους τα κινητά και άρχισε ή τρομολαγνεια και η ενημερωση.sarcastic..sarcastic.
Μπήκε ή ταλαίπωρη η νύφη και ο γαμπρός στο μαγαζί και αντί να χειροκροτανε το ζευγάρι
είχαν κολλήσει επάνω στις οθόνες των κινητών μήπως και γίνει πόλεμος και εμπλακούμε και εμείς :p Ακουσα και το άλλο
Αν χαθεί ο Ερντογαν θα χαθεί και η δημοκρατία στην Τουρκία .hair.
Ψυχραιμία σύντροφοι Νεοελληναραδες
Δεν θα χάσετε την ηλιοθεραπεία σας το ΣΚ το επιβεβαίωσε και ο Πρωτοσαλτε:D

Τουμπεκι ψιλοκομμένο από την φίλο κυβερνητική ΕΡΤ .congrats.

Τον Ερντογαν τους Πράκτορες του ( μουφτηδες και Συριζοβουλευτες )
και τα μάτια σας δεκατέσσερα μην μας χαλάσει ή μαγιά της Ελληνοτουρκικής φιλίας που προωθουν οι Τουρκοσποροι

http://maxitisthrakis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_686.html

Status
Not open for further replies.
Back