...το επιβεβαίωσε και ο Πρωτοσαλτε
...το επιβεβαίωσε και ο Πρωτοσαλτε
Δεν τους εμπνέει του Τούρκους, τους βάζει λεφτά στην τσέπη και το βουλώνουν όπως κάνανε και οι περισσότεροι Έλληνες τν περίοδο 1975-2004...Τα ποσοστά του είναι πλαστά. Η πλειοψηφία δεν τον θέλει. Σκοτώνει ανθρώπους στις εκλογές, παραποιεί ψήφους κλπ. Αυτά μου τα έχουν πει στο παρελθόν Τούρκοι συνάδελφοι μου. Η άποψή μου: Η δημοκρατία με την πραγματική έννοια της λέξης δεν εφαρμόστηκε ποτέ και πουθενά. Παρ' όλα αυτά η Ελλάδα είναι 50 χρόνια μπροστά στο θέμα δημοκρατία όχι επειδή είμαστε πιο μορφωμένοι μόνο αλλά κυρίως λόγω της θρησκείας...Κώστα ότι και να είναι ο Ερντογάν, δείχνει να τους εμπνέει τους Τούρκους. Γι'αυτό φτάνει και σε τέτοια ποσοστά δημοφιλίας. Να σου πω και κάτι που μπορεί να σε στεναχωρήσει, όπως στεναχωρεί εμένα;
Η Τουρκία έχει μεγαλύτερη "δημοκρατία" από την Ελλάδα. Σκέψου το ψύχραιμα και θα δεις ...
Φυσικά και θα τους δώσουμε...έχουν πληροφορίες να μοιραστούν!!Και μεις τωρα θα τους δώσουμε. ?
Βλαβη επικαλέστηκε για να προσγειωθεί.
Προχτες περασαν πανω απο ελλαδα στα 500 μετρα υψος κ ενοσο υπαρχει επιπλεον η απαγόρευση λογω τουριστικης περιοδου.
Πεντακοσια μετρα μαχητικο ξερεις τι σημαινει για τον τουριστα απο κατω.
Τρομος.
Εγω γιατι πιστευω οτι ηταν οργανωμενο απο τον Αγα ωστε να δυναμωσει ποιο πολυ την δημοφιλια του ? .xm.Άσυλο σε πραξικοπηματίες χώρα μέλους της ΕΕ δεν μπορεί να δώσει και ειδικά η Ελλάδα, μέχρι το απόγευμα θα τους εκδώσει πίσω.
Γιαλαντζί πραξικόπημα ήταν, πραξικόπημα που δεν συλλαμβάνει επί τόπου πρωθυπουργό και αρχηγό αστυνομίας, δεν υπάρχει.
Να το δωσουμε στον Προεδρο με την κομμωση περμανατΘα μας μεινει και το ελικοπτερο