Μάκης
Banned
μπράβο του,όχι μεγάλος.....τεράστιος αθλητήςΠανελληνιο ο Σαλαβαντακης στη Σκυδρα σημερα, 124/125. Μεγαλος αθλητης ο Γιωργος, και κανει πολυ καλη προπονητικη δουλεια επισης
μπράβο του,όχι μεγάλος.....τεράστιος αθλητήςΠανελληνιο ο Σαλαβαντακης στη Σκυδρα σημερα, 124/125. Μεγαλος αθλητης ο Γιωργος, και κανει πολυ καλη προπονητικη δουλεια επισης
επιμένω σε αυτό που είπα πιο πάνω.
Πως κρίνουμε τα παιδιά μας για συνεχή χρήση του ιντερνετ όταν εμείς κάνουμε ακριβώς υο ίδιο
Βασιλη σ´ ευχαριστω για το ενδιαφερον για το θεμα μου και την προθυμια σου για την αμεση πληροφορηση μου μετα απο τις ενεργειες σου. Να εισαι καλα!Υπάρχει φόρος Χρήστο ο οποίος αυξήθηκε πριν 1 χρόνο περίπου. Τώρα αν άλλαξε η τιμή το λογικό και σωστό είναι ότι θα άλλαξε επειδή εσύ σαν οδηγός γενικά θα άλλαξες κατηγορία. Δηλαδή, στην τιμολόγηση μετράνε κάποιοι παράγοντες που ορίζουν το προφίλ του οδηγού. Πχ η ηλικία του, η ηλικία του αυτοκινήτου, η μάρκα και πολλά άλλα. Εξαρτάται από την εταιρεία τι βάζει στο μοντέλο τιμολόγησης. Τα 10 € είναι σημαντική διαφορά η οποία μπορεί να προήλθε επίσης και από κάποια έκπτωση που είχες και κόπηκε. Αν είσαι στην εταιρεία που δουλεύω μπορώ να μάθω. Για λόγους ηθικής μιλάμε με PM αν θέλεις
σωστή και σχετικά αντικειμενική η προσέγγιση του άρθρου....
Ωραίο και έξυπνο άρθρο, γιατρέ μου. Περί πατριωτισμού ο λόγος ... !
και beretta beretta, όπως λέμε καρέτα καρέταΩραίο και έξυπνο άρθρο, γιατρέ μου. Περί πατριωτισμού ο λόγος ... !
Εγώ ωστόσο επιμένω ... Παναθηναικός, Παναθηναικός ... !!!
Ακριβώς, τι κι αν ο συγγραφέας αναφέρεται στον πατριοτισμο, εμείς θα πούμε αυτό που μας επιτρέπει η οπτική του φανατισμου μας.και beretta beretta, όπως λέμε καρέτα καρέτα